tg és a játék

Kategória: 'Ki kicsoda? - A játékosok', témanyitó: tg90000_2, témanyitás ideje: 29.10.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. Ducater*

  Ducater* Fórumszaki

  C C C C C C C C C C C C C C C C C C C C C C C C C C C C C C C C C C C C C C C C C C C C C C C C C C C C C C C C C C C C C C C C C C
  Ácsi. 5 DDM egy helyen? A MI szereverünkön ilyenkor röhögve nyomnak ISH-t. :D:D:D Elég mazsolák lehetnek a szervereden, ha ezt beveszik. A mozgás gyorsasága?-Ez mi? Maradjon-e együtt a csapat? 20vs20 ba együtt maradnak, vagy legalábbis elég közel egymáshoz. Drónformikat alap pvp-kor is használsz (te NEM BIZTOS, de én most a jobban pvp-zősökről beszélek, mint én :p ). Képességdiziket szintén. De teszem azt egy pettel lövéssel hol érvényesülsz ilyen esetbe? Lőnéd az egyiket, a nagy nyüzsgésforgásba meg rád ugranak 2 en álcából, vagy ilyesmi.
   
 2. tg90000_2

  tg90000_2 Fórumőrült

  Egyszerre 15-en nem fognak ISH-t nyomni az biztos. De ha benyomják mindenki 3 mp hátrányba kerül. És 3 mp alatt elég csúnyán le lehet sebezni bárkit. :D És az akna nem csak 1 hajóra hat. :D Egy belemegy, összes sebződik. :D És ha 20-an összevissza (ha csak kis helyen is) mentek, valaki csak belemegy, ugyanis nem arra figyel, hogy akna van ott vagy nem, hanem a harcra.
  A mozgás gyorsasága a sebességedet jelenti, tudod, meghajtó generátorok szolgáltatják... egyébként meg: 20 pusat 20 goli ellen valószínűleg nem állóháborút fog folytatni. (Szerk.: mert tudom, hogy ebbe fogsz belekötni: példa, valószínűtlen ez a helyzet, de muszáj valahogy szemlélteni, különben nem fogod fel) Pontosítok, akár 1 pusat sem fog goli ellen leállni. Amelyik hajó gyorsabb az általában gyengébb is, de nála van az előny. Ezt mindkét oldal használhatja.
  Drónforma. Nem az a kérdés, hogy használod vagy nem... az, hogy melyiket. Egy full gyűrűs társaság nyilván máshogy fog harcolni, mint aki inkább moly-fúró sebzős hajókkal megy. Ez is a sebességgel függ össze. :D De neked a sebesség mindegy ugye, aknák meg nincsenek, mert mindenki mindig ish-zik.
  A képességdizi egy ilyen harcban nagy előny és/vagy jó menekülő eszköz. Pl. ha rád fókuszálnak és a speci képességét benyomod (és nem vagy majdnem halott), nagy valószínűséggel lefognak rólad, mert hátrányba kerülnek ha tovább lőnek.

  Pettel lövéssel? max a kami, egyébként meg plusz sebzés. Csapatharcban is lehet menekülni. EMP álca elég hatásos. Míg ha egyedül vagy, 3-4 mp-nél tovább nem nyújt menedéket.
   
 3. Ducater*

  Ducater* Fórumszaki

  És az akna saját magatokra is sebez, ez nem jutott az eszedbe?
  Ez a 20 pusat, 20 góli egy kicsit világossá tette a dolgokat, de az akkor sem technika, hanem alapvető emberi ösztön, hogy gyengébb hajóval menet közbe harcoltok.
  Na akkor. Benyomod a spectrumot, átfognak másra, akit ugyanúgy lelőnek, de te még közbe kevesebbet is sebzel, majd amikor lejár visszafognak rád, és bumm. Ez a nagy technikád. Meg is látszik. Csapatban csak két használható technika van ami hatásos lehet, de még az sem 100%. Emellett ha egyedül vagy sokkal több minden, mint már leírtam a nagyját.
   
 4. tg90000_2

  tg90000_2 Fórumőrült

  A saját aknánkba már csak nem megyünk bele, max ha használni akarjuk. :D

  Igen, de merre menekülsz? Amerre túléled, vagy amerre 5 társad vár de meghalsz? Na?

  Ugyan már, ez csak egyféle menekülési mód, ígyisúgyis át fognak fogni, ne hidd, hogy agyaggalambként csak lövök aztán pukk... sötét... 100% technika miért lenne? Nem lenne értelme a többinek? :D Erről szól a csapatharc, tudod, nem vagy egyedül! :D Ja nem tudod, bocs!

  De ha elkezdesz most arról okoskodni, amit életedben nem csináltál, jól kiröhöglek, max azt éred el vele. :D
   
  Utoljára szerkesztett: 2.12.15
 5. tg90000_2

  tg90000_2 Fórumőrült

  Állapotjelentés:

  [​IMG]

  Felkészültem a hitacra! :)

  UP: ami nem lesz végül... :D
   
  Utoljára szerkesztett: 4.1.16
  Nitronyussz kedveli ezt.
 6. fapapi

  fapapi Fórum nagymestere

  TG Mi is nagyon örülünk, hogy velünk együtt játszol!
  Remélem az AS is, egy örömklán lesz neked!
   
  tg90000_2 kedveli ezt.
 7. tg90000_2

  tg90000_2 Fórumőrült

  Én is remélem. Bár nem játszom mostanában annyit, de ez változik, épp hogy érek rá, mikor van kedvem. :)


  Régóta nem néztem a fórumrangokat, de most feldobott egy értesítést. 498 hsz-re vagyok az előző fórumos címemtől. Csak érdekesség. :)

  [​IMG]

  Egy régi kép:

  [​IMG]

  És ha már itt vagyok, pár képet megosztanék veletek, amit találtam:

  Amikor visszatértem VRU-ra skandin, ilyen pró fájter lettem, a rakományok mind ellenektől vannak! Kicsi, piros ellenektől 2-1-en. :p
  [​IMG]

  Egy harc, amire büszke vagyok, hogy túléltem... :D Szintén skandi, időben pedig 2014 december
  [​IMG]

  次の画像は、かなり明白な状況を示しています。:
  [​IMG]
   
 8. EIC_Pilot_HUN

  EIC_Pilot_HUN Fórumprofi

  Szia! Ide gondoltad? :)
   
 9. EIC_Pilot_HUN

  EIC_Pilot_HUN Fórumprofi

  Elolvastam most a bemutatkozásod és mintha magamról olvasnék :D
  Annyiban tér el tőlem a te életed, hogy te jobb vagy DO-n és én csak most szeretnék elkezdeni kosarazni ;)
  Facebookon Maxi Dani álnéven be tudsz jelölni. Még anno, kiskoromban a Minecrafthoz csináltam, de nincsenek rajta ismerőseim. Elfelejtettem a jelszót és csak később jöttem rá, hogy van egy opció, ahol kideríthetem :D
   
 10. tg90000_2

  tg90000_2 Fórumőrült

  A kosár nagyon jó dolog :)

  FB-n keresgéletelek, de kicsit sok a találat és kevés a pontos, úgyhogy kérlek te jelölj be engem: Pont Darkorbit. Én meg még annó a játékokhoz amiket toltam, ritkán használom, de ilyenkor jól jön. :)
   
 11. EIC_Pilot_HUN

  EIC_Pilot_HUN Fórumprofi

  Akkor rádkeresek, nem hiszem, hogy olyan sok találat lenne ;)
   
  tg90000_2 kedveli ezt.
 12. tippmix2014

  tippmix2014 Utánpótlás-írogató

  TG még csak most találtam meg a topikot, de nagyon jó mennyi kép a régi szép időkről, kár hogy nekem nincs is képem, mert még a veled csinált kép is csak facebookon volt fent, nem beszélve a millió darabszámu képekről amiket beszégetásbe küldtem el a facebookomat meg törölték... Azért hogy a nevem is ott van pedig külön köszönet jó volt veled nyomni, még akkor is ha csak egy napig voltál CSK1-ben xDD
   
 13. tg90000_2

  tg90000_2 Fórumőrült

  Neem, több volt az egy napnál szerintem. :D És nekem szerintem képkészítős képeim vannak még, a játékból nincsenek. De tetszett a parasztvakítás amit folyamatosan toltál. :p

  Dee játszol még egyébként? Hu1-en? Mi van veled? :)
   
 14. tippmix2014

  tippmix2014 Utánpótlás-írogató

  Hát... Kicsit játszogattam mostanában, de igazából haverom hajójába toltam kapukat, meg ha nagyon játszani akartam akkor elmentem cubizni, meg TS-re mentem fel beszélgetni sokat, szóval attól függ honnan nézzük. Saját karit ne igen akarodzok huzni, de haveroméval kicsit játszom, aztán egyelőre nekem ennyi elég. Kis nosztalgia, sok minden változott, fura, hogy olyan kevesen vannak mint soha azelőtt, de ezt is meg lehet szokni. Szerintem soha nem fogok már annyit játszani mint régen, de azért néha feljövök kicsit, sok régi ismerőssel és ellenséggel futottam össze, szóval volt aki örömmel volt aki kicsit undorral fogadott, de nem szerethet mindenki.
   
 15. tg90000_2

  tg90000_2 Fórumőrült

  Nagyon kevesen vannak, igen. Jön is rá újítás lassan. És szerintem is pont annyit érdemes játszani. Igazából 1-1 nagyobb szervezett kláncsatán kívül ritka a nagyobb harc.
   
 16. Eziztos

  Eziztos Junior szaki

  Mizus tg?:p
  Rég hallottam felőled:rolleyes:
   
 17. tg90000_2

  tg90000_2 Fórumőrült

  Keveset játszom, többet kosarazom. Illetve amikor kedvem van hozzá, komponálgatok meg verseket írok (utóbbit csak ha adott egy jó téma). Ha továbbra is kíváncsi vagy, verset még Ducaternek írtam itt fórumon 2 nem túl művészit de egész ütőset, illetve facebookon át tudok küldeni zenét ha érdekel (Pont Darkorbit a nevem ott). :rolleyes:

  Én is rég felőled, kíváncsi lennék én is, veled mi a helyzet! :p
   
  Eziztos kedveli ezt.
 18. Eziztos

  Eziztos Junior szaki

  Na helyes, a sport sosem mehet túlzásba és kárba se, talán ez az egyik indok amiért még én is focizok. Egyébként ez a komponálos-verses téma jól hangzik. Régen, mikor untam a fejem pont ezt a kettőt csináltam én is.:D Akár itt is, privátban eltudod küldeni a linket, a verset pedig merre találom, mert akkor megnézném.

  Visszatérve rám. Nem mintha meglepő lenne, de nem játszok már egy jó ideje, maximum én is felnézek 5 percre ide-oda. Nem feltétlen a játék miatt, csak szimplán se időm, se kedvem. Mellesleg EU7 a veteránok szervere. Itt gondolok arra, hogy a játékosok fele 2013 vagy kevesebb-óta nyomatja a DO-t, így a többség jóval felettem van és a magyarok pedig mondhatni, kihaltak vagy csak tényleg teamben nyomják. Na nem kertelek. Hiányzik az a bizonyos feeling, mikor feljössz egy szerverre, pörög a chat, 2 perc alatt eltudsz kapni egy groupot küldihez és még sorolhatnám.. Meg persze egyszer mindennek vége van, és úgy vélem nekem az a 6-7 év elég volt ehhez a játékhoz, attól függetlenűl, hogy nagy eredményeket nem igazán értem el. Viszont "bónuszként" megsúgom, hogy még 2012-ben nagy álmom volt, fullos karit létrehozni (Full iris,lf3,bo2,képesség dizi,meghajtó + 3 karika és háromszög) amit még most sem sikerült:)D) de a nagy részük megvan, és arra azóta is büszke vagyok mert tudom, hogy mennyi időt szántam rá és hogy nem egy 5 perces paypallos rendelés volt az egész kari. Amúgy IRL focizok ezerrel, tanulás is megy, bár azt nem szívesen csinálom:D, a maradék "játszó" időmet pedig LoL-ozással töltöm maximum.:rolleyes:
   
 19. IstvaN[swe]

  IstvaN[swe] Junior szaki

  Boldog névnapot tg és gyógyulj meg!
   
 20. tg90000_2

  tg90000_2 Fórumőrült

  Köszi, igyekszem. Már lényegesen jobban vagyok, lázam már nincs, de hangom se. :)