tg és a játék

Kategória: 'Ki kicsoda? - A játékosok', témanyitó: tg90000_2, témanyitás ideje: 29.10.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. tg90000_2

  tg90000_2 Fórumőrült

  Nagggyon sok zeta, még több hades duplanapon és rengeteg kulcs. Mindegyik ad logfile-t. Ezen kívül az event adott sok gg-t és urit is, amiből kapu (uri és logfile) lett, meg ugye uri, amiből vettem még logfile-t. :) És az a kis segítség még, amit uri terén kaptam és az elején más (uno-tól más) játékosoktól, az is segített.

  És ugye ez is nagy igazság, amit Electro írt...
   
 2. Lanselott

  Lanselott Fórumgróf

  Ezt aláirom,soha nem voltam klántag,egyszer alapitottam klánt,de nem vált be az ötlet,én azt tudom milyen EU-1 en egyedül játszani....Tudom TG a Magyar szerveren van,az főleg klán segitséggel kiscsoportos ovi EU-1 hez képest. De azért még ha klánnal is de annyi logfile.....
   
 3. tg90000_2

  tg90000_2 Fórumőrült

  Talán most az utolsó fél év magyar 1 kivételével mindenhol játszottam egyedül. És csak szimplán rossz. Nem éri meg, mert nem élvezhető annyira. Persze, jó, ha gyorsabban fejlődik az ember. Főleg így hu1-en, nem jó lefelé kilógni, mert rögtön ráfog a kicsire bárki ha meglátja, mert azt tudja (nem, nem tudja) lelőni.

  Szóval játszottam skandin egyedül amikor még viszonylag nagy szeró volt, meg utána sok kicsivel egy klánban, nagyobb warokkal. Az nem hu1. De belegondolva, ha akkor is cry-os lettem volna, ott, hasonló háttérrel, akkor is összehozom. (Max azért nem, mert azon a szerveren nem szeretnek az emberek hadesozni, alig van csoport rá).

  Sok logfile. De a spacecup (ami valóban óriási különbség volt) sokat segített. Több 10k gg, uriból is legalább 1 millió jött csak spaceből (ami önmagában majdnem 5k logfile ha arra költöm).
   
  Sörnyitogató kedveli ezt.