The History of: •A•RΞTTENTHΞTLΞN•ΞK™/ЯΞŤĮŁΞĢΞИḐĮṦ฿ΛζҚβķ√™

Kategória: 'Ki kicsoda? - A játékosok', témanyitó: •A•RΞTTENTHΞTLΞN•ΞK™, témanyitás ideje: 16.11.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. Magamról: '99 márciusában láttam meg a napvilágot egy kis erdélyi kórházban. 2003 óta lakok Magyarország fővárosában.

  Érdeklődési köreim:
  -Lányok
  -Foci
  -Zene, azon belül is a rap

  Darkorbitos "karrieremről"

  Első karakteremet 2009ben kezdtem eu3 on, de ekkor még nem tudtam sokat a játékról így egy 6 flaxos vengáig jutottam (kb 2-3 et játszottam), miután meguntam hogy folyton kilőnek úgy gondoltam hogy keresek egy szervert amin megtanulhatok játszani.

  A választásom Skandinávia 1 re jutott ahol nagyon sok pozitív élményben volt részem.
  Nagyon sokat köszönhetek az ezen a szerveren játszó magyaroknak, akik nagyon sok érdekességet,tippet és trükköt tanítottak meg nekem a játékról. Ezen a szerveren lettem először 8 irises ami akkoriban még nagy szám volt. . Olyanokkal űztem együtt az ipart mint Gárda, Martin, Wolfhunter az MM kláncsalád tagja voltam. (elnézést kérek azoktól akiket kihagytam a közép-hosszú távú memóriám nem a legjobb). Majd elhanyagoltam a játékot, ritkán lettem látható. Ezután pedig egy óriási változás következett be: létrejött a Magyar 1 szerver.

  Első napon regisztráltam, aztán kb 2 hét aktív játék után nem publikus okok miatt abba kellet hagynom a játékot. Miután ezek az okok rendeződtek visszatértem a szerverre egy kedves ismerősöm karakterével, ez a karakter az ak26 klánban volt amikor az én "oltalmam alá került". Ekkor találtam ki azt a nevemet amit évekig használtam: •A•RΞTTENTHΞTLΞN•ΞK™.
  Ekkor ismertem meg egy Baxy nevezetű gyereket akivel nagyon jóba lettünk, és mindent eggyüt csináltunk. Mivel egyikőnk se volt klánban elhatároztuk hogy csinálunk egy klánt amit a régi nagyok emlékére elneveztünk EK nak. Szép napokat éltünk meg eggyüt, a klánban nagyon sok figyelmet szenteltünk a kisebb tagok segítésére, célünk nem a top 10 klánok közé való bekerülés volt, hanem az hogy egy szoros baráti kapcsolatot hozzunk létre, a gyengébb tagokat segítsük. Minden szép és jó volt amíg nem kerültünk be a top 50 be és mivel ekkor már létezett a jihad klán fenyegetésnek tekintett ránk ezért kiküldték a wart. Mivel mi a kisebb tagok jólétét akartuk feloszlattuk a klánt és csináltunk eggyet TFE néven, ami hasonlóan végződött mint az EK. Ezt követően kb 1 hét magányos farkaskodás után Inkvizitor klánjába kerültem. Ez volt az a pont ahol már sokkal komolyabban vettem a játékot és eljártam vadászni, palázni de a warok megint közbeszóltak. A történtek után megismertem Robipapát akivel szintén sokat lövöldöztünk eggyüt, bekerültem a klánjába az akkor NTL be, ahonnan kb 3. hét múlva -számomra is ismeretlen okokból- elbocsájtottak. Az eddig eltelt idő alatt elég közel kerültem a megbízó egyik legnagyobb klánjához: az FVEK hoz, csatlakoztam hozzájuk, majd a klán két részre bomlott a klán egyik fele maradt az eic nél, míg a másik fele (köztük én is) mmo ra váltottunk. Itt a kerti zöldségek klánba kerültem, ahol elértem pályafutásom csúcspontjára, 8 iris, 3db lf4,őrnagy rang ám itt meguntam és abbahagytam a játékot.

  2013 nyarán tértem vissza a játékba új karakterrel, de a régi névvel. Ezúton is szeretném még egyszer megköszönni Csokinak aki nagyon sokat lendített a kezdeti fejlődéssel. Miután összehoztam egy alsó-közép szintű hajót megbízót váltottam, ismét mmora. Itt megismerkedtem a Riszko által vezetett HAND klánnal, akiknek sokat köszönhetek. Majd volt a klánban egy kis kavarodás, és néhányan vru ra váltottunk, én is velük tartottam. Ez a ciklus 2014 nyaráig tartott amikor is abbahagytam a játékot, csak nyersit eladni jártam fel.
  De 2014 októberében részben Baxy unszolására, részben a régi emlékek felidézésére újrakezdtem játszani a karakterrel, hamar kiderült hogy le vagyok maradva, így a tanítóból tanítvány lettem így Baxy adott néhány hasznos tanácsot. Október végén, November elején rátaláltam a βķ√ klánra, a klán mentalitása pedig tökéletesen passzol az enyémhez így most az ő soraikat erősítem. Mivel ezt a visszatérést tényleg komolyan gondolom új nevet szerkesztettem: ЯΞŤĮŁΞĢΞИḐĮṦ฿ΛζҚβķ√™ Magyar 1 szerveren ezzel a névvel vagyok elérhető.

  Kérdéseitekkel bátran fordulhattok hozzám, amire tudok választ adok.

  Köszönöm hogy időt szántál arra hogy elolvasd a történetemet.

  További szép napot!
   
  Utoljára szerkesztett: 16.11.14
  wetmar, LoneWolf, fapapi és 3 más kedveli ezt.
 2. LoneWolf

  LoneWolf Haladó

  Látom te is a nagy visszatérőkhöz tartozol..
  Szép, akkor biztos összefutottunk már Magyar1-en is. WolfHunter = LoneWolf ;)
   
 3. Lehetséges hogy összefutottunk :) De így mostmár külön figyelmet fogok szentelni ennek a névnek:D
   
  LoneWolf kedveli ezt.
 4. LoneWolf

  LoneWolf Haladó

  Ez olyan fenyegetően hangzott.. :D
   
 5. Utólag ténynek annak hangzik :D de tőlem nem kell félni^^
   

Az oldal megosztása