Tippek és trükkök bónuszdoboz szedéshez

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: Nitronyussz, témanyitás ideje: 23.6.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. rozsdásszög

  rozsdásszög Junior szaki

  - Te is vagy a WRU-hoz, vagy az MMO-hoz tartozol (tapasztalatom szerint az EIC-eseket itt rendszeresen meg nyírbálják) vagy...
  - Ismernek és tudják, hogy "házi nyúlra nem lövünk"! :)

  Ugyanmár,azt hiszed a másik megbízós kicsiket az EIC-es nagyobbak nem üldözik? És ha nem hazai térképen javitasz kapuban,ahol a kapuban elvileg védett vagy,akkor az tiszta sor,hogy megvár és ujra kilő...ezen nem kell meglepődni!
   
 2. .deder.

  .deder. Kivételes tehetség

  :) Bizonyára küldiük van 4-2 vadászatra. Nekem is volt. Lehet hogy kilőttelek már , de én a kicsiket max 1x lövöm , kivéve ha támad.
   
 3. Mislix

  Mislix Fórumgróf

  Elnézést, hogy közbe szólok, ám anno én is ebbe a cipőbe voltam, aztán a behozták a spearheadet. Abba beletettem egy lézert (mindegy milyet), vettem PIB-100 fertőző lőszert. SL-M01 lassító, IM-01 fertőző aknátt, EMP-1-et, álcát, DCR-250 lassító és IC fagyasztó rakétát és ISH01 CPU-t (ehhez még kell más is), ami 3 másodpercig véd minden ellenséges támadástól... Így nehéz vagy nehezebb megfogni.
  A spearheadet nehezebb kifogni (ám van, akinek ez azonnal és számtalanszor megy :)).
  Ekkor:
  - dobtam egy lassító aknát, amire, ha belemegy emp-et dob valószínűleg, ilyenkor választhatsz;
  - rálősz Lassító vagy fagyasztó rakétát
  - fertőző lőszert...
  Mivel azóta kijött a Tartarus, ami gyorsabb lett nála, ha azzal kergetnek az, ha utolér .
  és nem akarszt kockáztatni rányomsz egy ISH-t, ami miatt 3 mp- sebezhetetlenné tesz. A közelében (hogy a hatósugáron belül maradjon) rányomsz egy JAMX spearhead képességet, ami miatt a sebesség a harmadára csökken addig, ameddig vissza nem kapcsolja. Így el tudsz menekülni, ugyanis az összes Tartarus lelassul.

  Ha még mindig jönnek (márpedig lehet fognak) legyen a hajóban aknaturbó CPU, ami reméljük visszatöltött és el tudsz dobni egy IM-01 fertőző aknát is, amibe reméljük belemegy, mert ekkora már nagyon utol akarna érni.

  Nálam bejött és csak nagyon ritkán tudnak megfogni.
   
  Utoljára szerkesztett: 14.6.17
 4. rozsdásszög

  rozsdásszög Junior szaki

  Nem rossz ötlet,csak egy dolgot nem értek benne,pláne egy Tartarusnál mit is érek el a fertőző lőszerrel "kicsi" ként?? Dupla rakétavetőkkel egyszer talál el,ha nem Eco-10 el lő és már elég is neki:)
   
 5. -Đä$Í54-

  -Đä$Í54- Fórum-zöldfülű

  Sokkal egyszerűbb és olcsóbb megodást tudok :) hazaugró CPU 1 kattintás és 2-1 bázion vagy, szóval ha üldöznek akkor katt a cpu-ra és kidob bázisodra.
   
 6. Mislix

  Mislix Fórumgróf

  Egy: lelassítod,
  kettő: lesz időd a rejtőzködő képességet beindítani,
  három: a pajzs-életerő romlása a spearheadnál más (persze öten lőnek molyban nem sokat ér, főleg, ha az a "moly", amelyik 100%-ra csak az életerőd veszi le).
  Többnyire nagyon ügyesnek kell lenni, hogy le tudjanak lőni.

  U.i.: Azt most nem tudom, hogy a hazaugró kapcsol vissza gyorsabban vagy a lopakodó képesség. De én az utóbbira emlékszem, hogy hamarabb működik csata után.
   
 7. SPILLER2

  SPILLER2 Fórum bárója

  -Đä$Í54-!

  Nekem van, bár eddig nem használtam!
  A kéérdés az, hogy ha már bemért, akkor is működik?

  Azt sem árt tudni, hogy melyik térképek tartoznak a kalózok felségterülete alá, mert ott nem működik (tudtommal..)!
   
 8. SPILLER2

  SPILLER2 Fórum bárója

  Ha az EIC-hez tartozol, akkor biztosan nem lőttél még ki (bár.., ahogy kiveszem a szavaidból, bizonyára te is WRU, vagy MMO-s lehetsz..)!
  "deder" név alatt meg biztosan nem..!
  Arról tudnék! :)

  Ui:
  Azzal nincs is baj, hogy vadászgatnak egyesek..!
  A baj az, ahogyan azt teszik!

  Betyár becsület is van a világon és számtalanszor láttam már, hogy csak a "kicsiket" (inkább ujjoncokat) merik meggyepálni!
   
 9. SPILLER2

  SPILLER2 Fórum bárója

  rozsdásszög!

  Lehet, hogy így van, de nem ez a tapasztalatom!

  Ezt csak megjegyzésnak szánom az orrom alatt..
  A gond ott kezdődik, hogy legalább a kistérképen megkellene tudni különböztetni különböző szinekkel minden megbízó által delegált űrhajót!
  Sajnos, az ellenfelet egykalap alá veszik az űrlényekkel és ezért nem lehet őket kiszúrni! Ezért (az én szemszögömből nézve) mindenki, akit el kell tenni láb alaló az piros!
   
  .deder. kedveli ezt.
 10. SPILLER2

  SPILLER2 Fórum bárója

  Lenne egy kérdésem (jó szokásomhoz híven..)!

  A P.E.T-et hogyan lehet önmegsemmísitésre bírni?
  Az önmegsemmisítő protokoll be van szerezve, de valamiért nem működik..!

  Néztem 1-2 kapus videót a Youtube-n és én ott úgy láttam, hogy 2 konfigurációt használnak ilyenkor és ha jól láttam (és amit én nem csináltam), akkor a P.E.T-et bejelölik (bemérik, mintha ellenség lenne)!

  Ha volnátok kedvesek ennek a működési elvét felvázolni, azt megköszönném!
   
 11. .deder.

  .deder. Kivételes tehetség

  Nem ez a játékos nevem. De ezen a néven kezdtem 2011-ben. A PET-nek ne legyen élete. Én ezt úgy szoktam rendezni hogy magam alá dobok egy aknát. :)
   
  SPILLER2 kedveli ezt.
 12. Borg_com

  Borg_com Fórum-zöldfülű

  Néhány statisztikai adat a nem régi dobozolásomról :

  1. Ideje: 2017.06.14 14:30-15:30 hely: 2-4 Hajó: Spearhead(álcázva) Sebesség: 588 Doboz duplázó: nincs Pet: nincs Uridium:3774(3321) (12% bónusz uridium járt a dobozokból) GG: 16 nem lőttek le
  2. Ideje: 2017.06.14 15:39-16:39 hely: 3-3 Hajó: Spearhead(álcázva) Sebesség: 588 Doboz duplázó: nincs Pet: nincs Uridium:3352(2950) (12% bónusz uridium járt a dobozokból) GG: 29 nem lőttek le
  3. Ideje: 2017.06.14 17:16-18:16 hely: 2-4 Hajó: Spearhead(álcázva) Sebesség: 588 Doboz duplázó: nincs Pet: van, 3as szintű gyűjtő 4db lvl3-as hasznosító protokollal, csak a pet szedte a dobozokat Uridium: 2997-655,75(pet üzemanyag költség)(bónusz nélkül, üzemanyag költségét levonva uri:2060 (12% bónusz uridium járt a dobozokból) GG:14 nem lőttek le, de próbálkoztak.
   
 13. rozsdásszög

  rozsdásszög Junior szaki

  Köszönöm.
  Bár,nem vagyok benen biztos,és amikor anno az event volt,még nem is játszottam,de mintha azt olvastam volna,hogy a fertőző lőszer lassit,de növeli arra az időre az ellenfél sebzését...
  Valamint,ha már támad,vagyis kijelölt,abban az esetben ha aktiválom a rejtőzködő képességet,akkor is láthatatlanná válok? Még nincs Sparheadem,nem ismerem a gyakorlatban:-(
   
 14. rozsdásszög

  rozsdásszög Junior szaki

  Igen,lehet úgy is nézni,ahogy írtad,hogy aki piros,az ellenség. De ha mégis van,ha úgy írod másokban nem,de legalább benned "betyárbecsület",akkor azt aki nem támad,Te sem támadod. Vagy a" betyárbecsület" csak akkor jó hivatkozási alapnak,ha téged támadnak? És nem kell elhinned,hogy mások is úgy lőnek,ha nem jobban...de mondd,ha nem titok,az utóbbi ebentben hány küldetést csináltál meg?
   
 15. Mislix

  Mislix Fórumgróf

  A fertőző lőszer növeli a sebzést, ám itt nem csatázni kell, hanem előnyt (távolságot) szerezni. A rejtőzködő képesség pedig azt hiszem 35 mp-ig mindenhonnan (értem a kistérképet is) elrejt. Így ki tudsz menekülni a térképről úgy, hogy közben még kávézol is :).
   
  rozsdásszög kedveli ezt.
 16. #LIGHTNING

  #LIGHTNING Fórum-zöldfülű

  A „Tippek és trükkök a bónuszdoboz szedéshez" c. fórum elemzése:

  -A fórum témája: Bónuszdobozok statisztikái, dobozoláshoz szükséges információk.

  -A fórumban ajánlott hajók: Spearhead, Tartarus, Vengeance Lightning, (Cyborg, Mimesis) -A fórumban ajánlott térképek: x-2; x-4, kivéve 4-4

  -A fórumban ajánlott kedvezménycsomagok: Dobozduplázó kedvezménycsomag, Prémium előfizetés.

  -A fóruman leírt reális statisztikák:
  -Uridium/óra: Változó, körülbelül 3000-6000 uridium/óra alap, dobozduplázó csomaggal lehet 5000-11000 uridium/óra (ha egy hónapban dobozduplázó csomag nélkül minden nap egy órát dobozol egy játékos, akkor körülbelül 150000 uridium/hó összeget is elérhet.)

  -A fórumból összeszedett fontos információk:
  -Minden PvP térképen (azaz x-4-en) a bónuszdobozok tartalma megmásfélszereződik. -Egy térképen mindig ugyanannyi doboz kell hogy legyen (ha egy játékos által a doboz begyűjtetik, akkor egy másik spawnol le valahol).
  -A játékosok által ritkábban járt területeken több doboz van (kapuk környéke, aszteroida környéke, a térképek sarkai).
  -A bónuszdobozok kevesebb eséllyel adnak uridiumot egy óra dobozolás elteltével a botszűrési rendszer miatt.
  -A dobozolás veszélyes feladat, mivel a PvP térképen tartózkodva több eséllyel találjuk szembe magunkat egy nálunk erősebb, ellenséges játékossal. Sokan ezért dobozolnak az x-2 térképeken, mert ritkán fordul ott meg ellenség.
  -A dobozok eventekkor rejthetnek többféle értékes nyereményt is.
  -Bónusz tipp: Ha a böngészőben a nagyítást kisebbre veszed, akkor nagyobb teret látsz be a térképen, így meszebbről észre tudsz venni egy bónuszdobozt, vagy játékost. Csak 2D-s játékmód mellett működik! (Opciók/Beállítások->Nagyítás: 100% <-ezt vedd le 30%-ra vagy 25%-ra)

  -Megjegyzés:
  -A társalgás gyakran elkanyarodik a fórum témájától.
  -Kevés játékos foglalkozik a helyesírással.

  & A fentebbiekkel nem beleszólni akarok a fórum moderálásába, csak fel szeretném hívni azon emberek figyelmét akik: nem használnak ékezetet, sem pontot, sem vesszőt, és nem kevés elírás van mondataikban. Felesleges az „így tudok gyorsan írni, most mit kötsz belém” válasz, mert senkit nem sürget az idő. Én például előre megírom egy dokumentumba hogy mit szeretnék majd feltölteni a fórumba, majd amikor már átolvastam és nem találtam hibát, akkor „&" jellel jelzem a nem az aktuális témához kapcsolódó részeket. Természetesen nem kötelezhetek senkit semmire, csak a helyesírás nagyban megkönnyítené a fórum olvashatóságát. Köszönöm, és elnézést a regényért. &
   
  YourDead, Gilath, werewolf74 és 2 más kedveli ezt.

Az oldal megosztása