Közlemény Tisztességes játék kezdeményezés

Kategória: 'Archívum: központ', témanyitó: Leeroy, témanyitás ideje: 21.7.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. Leeroy

  Leeroy Fórumgróf

  Üdv Űrpilóták!

  Megújítottuk a tisztességes játékhoz való hozzáállásunkat és felfüggesztettünk 2724 profilt 2 hétre. A frusztrációtok nem marad észrevétlen a csapat előtt. A tisztességtelen játékmód számunkra nem elfogadott.
  Ennek okán további büntetést is tartalmaz a felfüggesztés,melyek:

  75%-os TP és becsületcsökkentés
  Továbbá az összes alábbi tárgy levonásra kerül:
  -Hasadókristály
  -Extra energia
  -Scrap
  -Indoktrin olaj
  -Az UCB-100 és RSB-75 lézerlőszerek 90%-a


  A DarkOrbit csapata
   
  Moderátor által utoljára szerkesztve: 21.7.18
 2. Leeroy

  Leeroy Fórumgróf

  Észleltük,hogy páran a zárolt fiókok közül,akik a tisztességes játék szellemében lettek kizárva,azt állítják,hogy nem szegték meg a DarkOrbit felhasználási feltételeit külső programok használatával.
  Magabiztosak vagyunk abban,hogy az észlelési módszereink megfelelően működtek,de eldöntöttük,hogy ránézünk ezekre a zárolt hajókra egyesével is.
   
 3. Leeroy

  Leeroy Fórumgróf

  Üdv Nektek!
  Befejeztük a kézi ellenőrzését a nemrég megbüntetett felhasználóknak,akik megszegték a felhasználási feltételeket.A büntetéseket kétféle észlelési módszer segítségével érvényesítettük,de a vizsgálatunk kimutatta,hogy az egyik nem volt megbízható. A tisztesség jegyében eldöntöttük,hogy eltávolítjuk a büntetést minden érintett hajóról. 658 felhasználót visszaállítottunk az eredeti állásába egy kis kompenzáció csomaggal együtt. A maradék 2069 felhasználó teljes büntetést kap és biztosak vagyunk jogosságában. Elnézést kérünk a picit agresszív fellépésért.
  *A TP és becsület visszaállítása azonnali,de lehet a nyersanyagok eltartanak egy pár napba.

  A DarkOrbit csapata
   
  S.A.S., [HUN]lena[300], Patty003 és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.

Az oldal megosztása