Tisztogatók Klán Hu1 szerveren!

Kategória: 'Klánok', témanyitó: Szabyka88, témanyitás ideje: 26.4.20.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. Szabyka88

  Szabyka88 Fórumlakó

  Sziasztok!
  alapítottam egy kis klánt, hamarosan pár régi barátom is csatlakozik hozzám, szívesen látnék mindenkit akinek hasonló az elképzelése mint ami nekem, olvassátok el a bemutatkozó szöveget, nem kerül semmibe :)
  KLÁN NÉV: Tisztogatók
  KLÁN RÖVIDÍTÉS: »™«
  KLÁN BEMUTATKOZÁS:

  Unod hogy nem tisztességes játékosokkal van tele a szerver? sokan vannak ezzel így. MEGTISZTÍTJUK? Meg kell próbálni, különben vége, ismétlem VÉGE a szervernek! Csatlakozz hozzánk, legyünk sokan, takarítsuk ki a söpredék embert aki visszaél a játékkal és tönkreteszi! Kicsik vagyunk de ha összefogunk sikeres lehet a célunk, A TISZTASÁG! Ha felkeltettük érdeklődésedet jelentkezz, ne azért mert sok a küldid és segítségre vágysz, persze akinek ideje van biztosan segít, de a fő cél a szerverünk megmentése! Jelentkezésbe egy kis infót írj magadról, ennyi a feltétel. Mindegy hogy MMO, VRU, EIC a megbízód. Ha leszünk páran lesz TS-ünk is. Köszi hogy benéztél!
   
  Utoljára szerkesztett: 26.4.20
  Páncélgránátos kedveli ezt.
 2. dohányfüst

  dohányfüst Haladó


  széptervek :) csak ezzel az a bibi ,hogy hamarabb fogy ki a klánod a löszerböl minthogy bármit is elérnél :) annó mi is próbálköztunk ijesmivel aztán a klámbül többen kaptak pushingért bant mint ahogy a röpiket kirakták volna vagy bármit is elérnél .
  de kivánok sok szerencsét :)
   
  Szabyka88 és Sörnyit kedveli ezt.
 3. Sörnyit

  Sörnyit Haladó

  Sok sikert hozzá...csak sajna már a map közepéről kiszúrnak a rekordsebességű pörgősök és nagy szokásuk a minden illegálissal felszerelt lelőhetetlen gorilla hajó,ami védi a pörgő kiskarijaikat. Be kell végre valahára látni hogy ez a játék menthetetlen.... Egyébként pedig a tisztességtelen ebben a játékban abszurd jelző,mert minden megengedett csak a BP kritizálása nem
   
  Virginia, Szabyka88 és Anita30.. kedveli ezt.
 4. Szabyka88

  Szabyka88 Fórumlakó

  Sziasztok!

  Hát lehet igazatok van, én nem is egyedül szerettem volna megváltani a világot, de ugy látom már mindenki beletörődött ebbe az egészbe, én csak tettem egy próbát nem sok, azaz semmi sikerrel.
  Amint megcsináltam a klánt és ide feltettem, nemsokkal rá jött is 1 War. egyeseknek rosszul esett a Tiszta szó kifejezés :D :D
  Na mindegy :)

  Legyen szép estétek :)
   
 5. dohányfüst

  dohányfüst Haladó

  nem a probálkozzásal van a gond, hanem azzal hogy nemtudsz összeszedni anyi játékost (fözetöt) mindenki más más szerveren van ott hu 1 en kellene probálkozni öszeharácsolni a játékosokat, aki ezt véghez is viszik, nem beszélve arról hogy full var lennétek, na meg a másik regneteg magyar hu 1 s röpküd szoval....
   
 6. _=[AKKÁD]=_[HK]

  _=[AKKÁD]=_[HK] Fórum ismerője

  Azt hiszem írnom kell erre mert nekünk meg volt ehhez a lehetőségünk és tettük is a dolgunkat.
  Az mindegy volt hogy mennyi háborút kaptunk az a leg kevesebb.
  Akkor is harcoltunk amikor a vegyes klánok bejöttek , + utána is !
  Az viszont már nem volt olyan kellemes ahogy előttem is írták ki tudsz fogyni minden lőszeredből és ráadásul be építenek hozzátok egy belső embert kutakodni és átnézni milyen felszereltség, leosztás van a hajóba valamint azt is le adhatja hová tartotok illetve egymás ellen szítás is erőteljesen működött ! Ehhez hozzá társul a pushing is. Azt meg nem is mondtam voltak hajó lopási próbálkozások is!
  Egy ideig nem vettem fel senkit sem ,ki raktuk addig az embereket amíg nem tudtuk kiben bízhatunk és jött a kifogyás és az elkeseredés mert sokan bele fáradtak!
  Az a leg rosszabb hogy tétlenül és fáradtan végig kell néznem hogy szétfoszlik ez az össze szokott csapat úgy hogy kérni nem semmit , mert meg tették amit lehet.
  Ezek ellen nem lenne más megoldás csak a tiltás ! Viszont azokat akiket tényleg tiltani kellene hamarabb meg kapják az infókat még a szűrés előtt !
   
  Utoljára szerkesztett: 3.5.20
 7. Szabyka88

  Szabyka88 Fórumlakó

  Szia!

  Hát igen, régen is gond volt, most is gond, és egyre rosszabb sajnos!
  Próbálkozni akartam, War jött ami nem érdekel, hiszen olyan klán küldhetett wart akinek nem tetszik amiket írtam, tehát tiszta klán nem nagyon lehet :D
  Csak a régi időket sajnálom, a régi embereket, én nagyon jól emlékszem rád, a Harcosok Klubjára (HK) és rád is, Anná-ra is és még vannak jó páran Akik itt hagyták a játékot emiatt a gond miatt. én is évekig nem játszottam, nem rég jöttem vissza, de már lassan bánom :)
   
 8. _=[AKKÁD]=_[HK]

  _=[AKKÁD]=_[HK] Fórum ismerője

  Bele lehet vágni csak gondoltam tudd , erre számítanod kell!
   
 9. Szabyka88

  Szabyka88 Fórumlakó

  Számítottam erre természetesen, de arra hogy senki nem jelentkezik, kicsit elszomorító, hogy mindenki ugy van vele jól van ez így. itt is folyton erről megy a téma de a megoldás senkit nem érdekel, régen is így volt és ez sajna így is marad, csak kíváncsi voltam a reakciókra, de az lett amire gondoltam hogy lesz.
   
 10. _=[AKKÁD]=_[HK]

  _=[AKKÁD]=_[HK] Fórum ismerője

  Nem mondtam , de ne várj sokat !
  Nekem azért még van annyi kötelesség tudatom hogy a meg maradt játszani akaró embereknek segítek eligazodni!
  Ezért lépek fel néha, és üzengetünk egymásnak.
  A cég aminek ez a játék a birtokában van annak lenne esélye vissza fordítani mindent !
  Nekünk ebbe bele szólásunk nincs !
  Nem a kedved akarom rombolni és senkiét nem akarom el venni a játéktól , mindenki saját magáért felel .
  Az a szomorú hogy el vannak űzve azok akikre számíthatnál . Nem is tudod őket kordában tartani , meg kérni sem lehet őket vagy ha igen nem sok fogja fel azt amit kérsz vagy nem is érdekli !
  Úgy néz ki , meg ölni akarják ezt és nem fenn tartani !
  Ha azt nézem már így is 10 + os (már lassan házasságnak is el megy , sőt)!
  Tudomásul veszem nem akarnak változtatni és kész is! Sok éve ígérgetnek , sok éve nem történt változás . De még mindig ígérnek !
   
 11. Szabyka88

  Szabyka88 Fórumlakó

  Pontosan így látom énis, én is 10+ éve vagyok itt nagy kihagyással, Anno A Nagycsillagos hajómat hagytam itt, és a régi játékbeli barátok és ellenségek, akik tudom hogy tiszták voltak, ugyanugy mint én itt hagyták a játékot. Elég elkeserítő tény, de mint te is írtad, ebbe nincs beleszólásunk.
   
  Páncélgránátos kedveli ezt.
 12. _=[AKKÁD]=_[HK]

  _=[AKKÁD]=_[HK] Fórum ismerője

  De azért sokan el olvassák mert amikor jön valami új 50 feletti a nézettség! :D
  Amit mondhatok, remélem találkozunk még bár mennyire kicsi az esély itt játékon belül !
   
  Utoljára szerkesztett: 4.5.20
  Páncélgránátos kedveli ezt.
 13. Páncélgránátos

  Páncélgránátos Fórum nagymestere

  Ez igaz, én azért olvasgatom fórumot elég gyakran!
   
 14. Mislix

  Mislix Fórumgróf

  Szia!
  Szerintem sok mindenkit érdekelt ez a dolog addig, ameddig azt hitték a játékosok, hogy majd a DO támogatni fogja a Bot elleni küzdelmet és nem csak etetés szinten beszél róla.
  A játékosok szinte minden szerveren inkább abbahagyták a játékot, mert hosszú évek óta csak a segédprogramot használók látják ennek a játéknak az előnyét.
  Már egyszer össze lett szedve, ezért csak kivonatosan írom.
  Hiába küzdötök ellenük, mert minden ellenetek, illetve mellettük szól.
  Szabályzat:
  Ha segédprogramot használsz évek óta megteheted, csak említés szinten szabályozzák, viszont ha te szóvá teszed úgy kivágnak, hogy a lábad sem éri a földet. Egy bibliai hasonlattal élve megszűrik a szúnyogot, de a tevét lenyelik. Ha beszélsz róla azonnal szankcionálnak (szúnyog), ha használod (teve) semmi nem történik.
  Emellett sajnos ezek nem csak lövetnek, hanem jelölnek, álcában látnak, így a csatákban is hátrányod van. Nálun EU4-en a TOP1 klán már csak ilyenekkel van tele.
  Sajnos mivel évek óta gond nélkül csalhatnak úgy megszedték magukat, hogy semmivel nem éred őket utol, lőszer fegyver, stb...
  Pushing: HA többször lelövöd őket téged büntetnek és még a drónjait sem tudod így pukkantani.

  Így csak pénzkidobás lenne (én így érzem).
  Tegnap bementem álcába megnézni, hogy a TOP 1 klán hogy lő ki egy harci bázist és ahogy az NPC takarásában álcában megjelent a képernyőn az egyik ilyen hajó, a következő pillanatban már engem lőtt. Nem látott, de a hajója már befogott.
  Ez ellen nem tudsz harcolni!
  ADMIN hajó meg nem tud bemenni, s kitiltani az ilyeneket... (mert nem engedik!)

  Egyszóval jó lett volna az ötlet, ha a játék készítői is elkötelezettek lettek volna a csalással szemben, de mint tapasztaljuk az elkötelezettség a pénz oldalán van, így a játékot többségében már a csalók uralják és fogják is szerintem.
   
  _=[AKKÁD]=_[HK] kedveli ezt.
 15. Szabyka88

  Szabyka88 Fórumlakó

  Szia!

  Tudtam hogy a DO ilyen téren nem segítőkész, hiszen ha akarnák egy óra alatt megszünne a botosok elleni harc, Programoztam sokat, igaz nem játékfejlesztéssel foglalkozom, de dolgoztam olyan helyen ami olyan alapú oldal volt hogy ott is voltak "Tiszta" emberek, és ott is megoldást leltünk, és ennek több mint 10 éve. a mai szakmai tudással is megoldható, látom mikből állnak a játékelemek, nagyon hozzáértő emberek mert tényleg azok, akár egy behatoló SQL tiltóval vagy egy Külső bejelentkezési blokkoló PHP-val orvosolni lehetne ezt az egészet, de ez évek óta lehetetlen dolog sajnos.
  De ha nem is menne ez az egész mert azért egy külső program elleni blokkolást gátló fájlról beszélünk, még ha nem is menne akkor is, elég volna pár rendes admin hajó aki járja a pályákat és közbelépne, esetleg videóval, azonnali tiltással, és kész lenne.
   
 16. _=[AKKÁD]=_[HK]

  _=[AKKÁD]=_[HK] Fórum ismerője

  Szerintem ez lenne a befutó védelem , a GG kapu admin hajókkal ellenőrizhetetlen és ez is lényeges !
  Volna értelme az eddig figyelmen kívül hagyott és jelentéktelen szabályzatnak.
  Az event behozatala előtt kellene , mert lagg az lesz bőven előre látom !
  Eddig ha nem szedték meg magukat akkor ezután sem fogják, azt meg szerintem senki sem tolerálja majd hogy ha költ erre behal a szerver ezek miatt ! Mert biztos lesz pár szó amit nem tesznek zsebre ha így indulnak neki !
  Vagy a teszt szerverrel tesztelnék a progit is hogy hogy milyen tapasztalatok vannak? Meg felel e és elég lesz e begyűjtött uri ?
   
  Utoljára szerkesztett: 5.5.20
 17. Anita30..

  Anita30.. Fórum biztosa

  Bocsi,de itt kicsit javítanék :) Régen be tudott hozzád menni az admin a gg-be,én is találkoztam bent annó Szaffival és Saxoval is :)
   
 18. _=[AKKÁD]=_[HK]

  _=[AKKÁD]=_[HK] Fórum ismerője

  Hozzám nem jöttek segíteni, kérem a panasz könyvet !! :D
  A lényeg , meg lennének kímélve az adminok is , nem lenne rájuk + teher !! ;)
   
 19. maja7731

  maja7731 Fórum-zöldfülű

  igen rég játszottam már annak idején simán lőttük az összes botost jött a tp becs stb. Aztán a csalás elleni küzdelem jegyében jött a csökkenő tp és becspont , mivel ez sem volt elég jött a pushing. Őszintén mit vártok? napi 1 percet rászánok bejelentkezek, néha körberöpülök de a hányinger elkap szóval ennyi. Nem lehet azt mondani hogy nem játszottam sőt: benne voltam kb az első 50-ben akinek meglett a 100 db lf-4 hu-1 szerón, ranglista huszonhelyén nulla bottal. De sikeresen megutáltatták velem a játékot . röviden ennyi
   
  Moderátor által utoljára szerkesztve: 5.5.20
  Sörnyit és Szabyka88 kedveli ezt.
 20. Anita30..

  Anita30.. Fórum biztosa

  Nem segítettek,ellenőriztek :) Ez abban az időben volt,amikor nagyon ráálltak a botosokra....