Tisztogatók Klán Hu1 szerveren!

Kategória: 'Klánok', témanyitó: Szabyka88, témanyitás ideje: 26.4.20.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. Anita30..

  Anita30.. Fórum biztosa

  Te is régi vagy :) De utáltalak amikor Lightingel vadásztál,mindig mindenhol ott voltál :D Persze ez a 2. hajóm kezdeténél volt,de akkor is :)
   
 2. Szabyka88

  Szabyka88 Fórumlakó

  Bocsi de helyesbítek egy kicsit, nem a DO állt rá a botosokra, hanem Saxo.
  Saxo-t sokan nem kedvelték, és pontosan ezért. Én saxo-t Barátomként tekintem a mai napig, tiszteltük egymást pedig ahol láttuk egymást lőttük, Játékosként VRU-s volt, én pedig EIC-es. Attól hogy ellenségek voltunk megtudtuk egymásnak adni a kellő tiszteletet, és én még mindig azt mondom hogy sokat tett a botosok elleni harcban, őt adminként elég sokat lehetett látni a játékban és falon is, igaz nem sokat játszom manapság, de én nagyon régóta nem találkoztam adminhajóval.
  Én is találkoztam anno adminhajóval GG-ben :)
  A lényeg, régen jobb volt minden :)
   
 3. Szabyka88

  Szabyka88 Fórumlakó

  Szia!

  Rád is emlékszem :)
  Ugyan ugy jártál mint én, én a "legjobbak" közt voltam, és velem is megutálva lett az egész.
  Te ugyebár a régi 77-es klán tagja voltál, vagy a későbbi SOTT klános? pontosan nem tudom de MMO-s voltál arra emlékszem :)
  Talán még klántársam is voltál anno mikor kalózvadászat céljából egybegyültek a nagyok a Jihad klánba, de lehet tévedek :)
   
  Utoljára szerkesztett: 6.5.20
 4. Sörnyit

  Sörnyit Haladó

  Igen...régen sokkal jobb volt,de a hanyatlás már akkor elkezdődött amikor Saxo a saját kegyeltjeinek engedte azon eszközök használatát amelyek ellen harcot indított. A jelenleg is divatos nyegle-lekezelő stílust sikeresen bevezette a játékba és nem irgalmazott annak sem aki nem osztotta a nézetét. Akin nem talált fogást egyszerűen lehetetlenné tette a játékát...hisz koordinátára pontosan tudta az illető helyzetét
   
  _=[AKKÁD]=_[HK] kedveli ezt.
 5. Anita30..

  Anita30.. Fórum biztosa

  Hát nem tudom,a remekül működő szűrő nem Saxonak köszönhető :) A szűrő már majdnem a kezdetektől jelen volt a játékban,csak az első tulajváltás után deaktiválták,ez után kezdte Saxo a harcot a botosok ellen.Minden héten közzé volt téve,mikor hány hajót bannoltak,ez látható volt idővel a ranglistán is.Nem tudom Saxo bukásának valódi okát,azt tudom,hogy néha visszaélt a hatalmával,de nem hiszem ,hogy ez volt a valós oka az eltávolításának.... Én bírtam őt,mindig segített,még akkor is,ha az alárendeltjei nem tudtak/akartak :) Összességében,mondhatni vissza sírom most őt,szerintem meglelné a módját annak,hogy ismét jó irányba haladjon a játék....
   
 6. swáb11

  swáb11 Fórum-zöldfülű

  Sziasztok! Nagyon szép kezdeményezés Szabyka88 és a többi játékos részéről! De! Én is 10+ éve kezdtem a játékot és ugyan az a történetem mint az előttem szólóknak! Én is beleuntam a sok pilóta nélküli hajók és a többi "extra" képességű játékosok vegzálásába. 4 évre szüneteltettem a játékot. Visszajöttem és ugyanaz várt mint előtte! Addig senki nem tehet ellene semmit, ameddig pénzért simán be lehet szerezni minden "kelléket". Ez üzlet! Nem nekünk! Hiába a fennkölt gondolatok, a játszhatóság zászlaja alatt egyenes az utunk a bannolás felé! Mivel aki fizet a játékért, őt nem lehet megfosztani az örömétől ! Én így látom, remélem nem sértettem ezzel senkit!
   
  Szabyka88 kedveli ezt.
 7. -S-U-L-E-K-

  -S-U-L-E-K- Járnitanuló

  Hát nem mondom hogy minden király volt saxo idején ,de akkor legalább nagyjából tudtuk mire számítsunk, kit mikor lőhetünk, kivel nem érdemes leállni harcolni stb. és így el lehetett kerülni hogy bannoljon. Nagy klánozások voltak, warok szövi közös küldizés vadászat stb. Ehhez képest most 50-ből egy hajóban ha "ül valaki"
  a legerősebbek nem azért erősek mert annyira jól játszanak, hanem mert bot mellé még nem kevés egyéb kiegészítőt használnak és ráadásul erre abszolút büszkék is. A top klánoknak külön időbeosztásuk van hogy ki mikor botol, ki mikor játszik ki mikor van bet a klánba hogy meg tartsák a top helyeket. Mindez azért mert a bigpoint jelenleg anyagi szempontból ez éri meg, mert lehet itt azt mondani hogy nem tudják kiszűrni a csalókat, mégis minden új szabály, event a progisoknak kedvez érdekes módon.
   
 8. Anita30..

  Anita30.. Fórum biztosa

  Tegyük hozzá,legalább a botosokat bannolgatta ezerrel,ez napi szinten látszódott a rangsoron is :)
   
 9. Szabyka88

  Szabyka88 Fórumlakó

  Pontosan. Saxoo nem volt tökéletes, de mégis játszhatóbb volt a játék mint most!
   
 10. -S-U-L-E-K-

  -S-U-L-E-K- Járnitanuló

  Hát azért ő nem csak a botosokat bannolgatta :D :D de tény és való ellenük volt.
   
 11. Apofisz

  Apofisz Utánpótlás-írogató

  XXDD Mielött az égbe emelnétek egy magyar admint, közlöm hogy a játék német :) egy magyar adminnak vannak jogai , de ha mindenkit kitennének aki csalt lehet nem maradna értelme a servert füzetni az üzemeltetönek. Ahhoz hogy egy játékot , valaki ilyen szinten robotprogrammal irányitson , ismerni kell a játék forráskódjátol kezdve, szinte mindent. Tehát ki is engedi a botok használatát? Ez egy lövöldözös game! Botos? Lődd le a bánatba , és legalább vissza se lő :) .
   
  ÖregVadász.93 és GℓЦΣ kedveli ezt.