Visszajelzés TOP5 hibák és ötletek

Kategória: 'Beszélgetés a játékról / visszajelzés', témanyitó: Nitronyussz, témanyitás ideje: 20.11.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. ®TR•Męhмę

  ®TR•Męhмę Törzsjátékos

  Szia @Muto98 Mivel nem vagyok Team tag nem tudom elérni a központot :D , De az ismerőseimmel megpróbálok beszélni akik továbbíthatják ezt a dolgot a központ felé, hogy mit fogunk elérni kitudja, így Káosz a játék már hetek óta szerintem egy ilyen kompenzációt simán megérdemelnénk mi játékosok.

  @-[norisz99_HUN]- Max buksz pár napot a 2. összeolvadás során is eltudják érni a kaput, mivel egészhónapban lesz... Hát hogy ebből mennyit fogunk érzékelni a jövőhét folyamán kiderül.
   
 2. Assassins♱Creed

  Assassins♱Creed Utánpótlás-írogató

  Komolyan nem értem ezt... mindenki ül a babérjain.. chat forr ideig-óráig... majd csillapodik, mintha mi se történt volna - fórum dettó. Mi magyarok tényleg gázok vagyunk, mindent meg lehet velünk tenni - még ezt is, hogy 3 hete játszhatatlan a játék :(
   
 3. NEM... de... ha kinyitom a pofám akár itt vagy chat cb-fb..
  Kedves magyar team mindent bír csak kritikát nem...
  Sajna a kakikból nem lesz vár építés..
   
  Lanselott és ®TR•Męhмę kedveli ezt.
 4. Csülök[H]

  Csülök[H] Fórum mestere

  Esetleg megfordulhatna a fejedben, hogy nem játszol vele. Kérlek ne álltalánosíts, senki nem kötelez arra, hogy játsz és költs erre, csak saját magad, az írkálásról meg szépen lassan leszokik az emberfia, mert az üzletpolitika az, hogy ha nem beszélsz (beszélhetsz) róla a probléma nem is létezik. Szép napot mindenkinek.
   
  Utoljára szerkesztett: 9.10.18
 5. Assassins♱Creed

  Assassins♱Creed Utánpótlás-írogató

  Ez az igazi magyar mentalitás :) csak gratulálni tudok Neked... dugd a homokba a fejed mint egy strucc és veregesd vállba magad!
  Egy szóval sem mondtam, hogy bárki is kötelezne engem arra, hogy ezt a játékot válasszam. Azért vagyok itt, mert itt akarok lenni, mert szórakozni akarok és fizetek is érte. Az, hogy nem megfelelő a szolgáltatás az másnapra tartozik és rám, hogy én akarom-e ezt tovább fizetni. Hidd el, hogy nem egyedül vagyok ezzel szemlélettel és nem áll szándékomban senkit sem győzködni- mindenki el tudja dönteni, hogy érdemes-e áldozni ide pénzt vagy sem.
  Viszont amiről írsz úgy hívják, hogy diktatúra nem pedig üzletpolitika. A legtöbb jól működő, sikeres "szervezetnek" az üzletpolitikája, s elsődleges célja a vevői igények legmagasabb fokon történő kielégítése, a változó piaci viszonyokhoz való alkalmazkodás és kifogástalan szolgáltatás nyújtása. Véleményem szerint az elmúlt három hétben megkérdőjelezhető eme kifogástalan szolgáltatás és ehhez az "illetékesek hozzáállása".
  Az, hogy valamiről nem beszélsz, attól még létezik :) De tiszteletben tartom véleményed, te így vélekedsz. Gondolom nálad nincs lagg, nincs szerverkapcsolat megszakadás szinte minden 10 percben.

  Ja és nem általánosítok, csupán véleményt nyilvánítok, amit talán még lehet és engedélyezett.
   
  Utoljára szerkesztett: 9.10.18
 6. Csülök[H]

  Csülök[H] Fórum mestere

  A hozzáállásod igazi magyar a te szavaiddal élve, szöveg értelmezés 1-es, mielőtt válaszolsz és bekóstolsz olvasd át mégegyszer kérlek, 2009-óta sokmindent tapasztaltam itt, azt is ha valaki idegből válaszol, TE is közéjük tartozol. Itt mindig többször el kellene olvasni az adott hozzászólást mielőtt válaszolsz, vagy normálisabb hangvételben kellene tenned. Az üzletpolitikát szépen kifejtetted viszont a diktatúráról nem sok fogalmad van. Csak egy kis bibi van, A DO-ban az az üzletpolitika: ha nem beszélsz beszélhetsz róla akkor a probléma nincs is ez kb 4 éve megy már, de te csak mond a magadét én is azt teszem. Mielőtt írnál még azért kérlek olvasd át mégegyszer és értelmezd a mondanivalómat, a fröcsögésre nem vagyok kíváncsi
   
 7. Assassins♱Creed

  Assassins♱Creed Utánpótlás-írogató

  :-D igen, igazi magyar vagyok. A diktatúráról van fogalmam, 8 évig éltem Észak-Koreában :p
  Nem idegből válaszoltam, szövegértésem kitűnő, ahogy a problémamegoldó képességem is. A magyar mentalitást ismerem, a magyar kultúrát, s azt is tudom, hogyan vélekednek rólunk magyarokról más országokban - ezért volt merszem azt írni, amit írtam - mert tudom, hogy milyen a magyar! Téma részemről zárva. Nem posztom megítélni mi jó a DO-nak, én nem fogadom el, amit csinál megtehetem, mert fizetek érte. Ahogy azt is megtehetem, hogy ha nem tetszik nem veszem igénybe többé a szolgáltatást. Ez az én dolgom, én gondom. Véleményt nyilvánítottam, ahogy te is. Nem kell, hogy egyezzen, én meghallgatom és tisztelem a te véleményed - reagáltam rá, nem fikáztam. Fröcsögni, mellébeszélni nem szokásom - azt meghagyom a politikusoknak.
   
 8. alcoholist

  alcoholist Fórum-zöldfülű

  Szép Napokat!

  Jelezni szeretném, hogy a Delta kapuban a jutalmakat ismerve (alábbiakban kimásoltam és a linket is) Hermes drón helyett Elit Démon drónt kapok csak ami ugyan nem olyan rossz de még se egy a kettő értéke a szememben.

  Delta kapu teljesítéséért járó nyeremények

  • UCB-100 (x4) lőszer: 45.000
  • Uridium: 45.000
  • TP: 9.000.000
  • Becsület: 225.000
  • Javítási utalvány: 5
  • Logfile: 8
  • Xenomit: 450
  • Promerium: 450
  • 1 arany karika
  • 4 ASV
  • Esély van a Hermes dróndesign megszerzésére.
  http://hu.bigpoint.com/darkorbit/board/threads/delta-kapu.115818/

  Válaszokat előre is köszönöm
   
 9. Leeroy

  Leeroy Fórumgróf

  Szia, a Hermes állandó jutalom, a Demon elite viszont csak hétvégi különleges bónusz ezen a héten Deltából. Ahogy máshol válaszoltam, a %-ot még nem tudjuk.
   
  alcoholist kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.