Új botszűrési rendszer

Kategória: 'Archívum: központ', témanyitó: Nitronyussz, témanyitás ideje: 25.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. Nitronyussz

  Nitronyussz Fórum admirálisa

  Üdv, Űrpilóták.


  2011. Szeptember 1-én életbe lép az új botszűrőnk.

  Mától minden felhasználó ki lesz tiltva az első felismerés után a játékból, és már nem kap 3 napos utolsó figyelmeztetést felfüggesztést.

  A supporthoz hiába is fordultok nem tud segíteni, ez egy automatizált rendszer és nekik nincs semmiféle joguk ebbe betekinteni, módosítani és feloldani.

  Figyelem: szeretnénk felhívni a figyelmeteket arra, hogy semmilyen segédprogram nem engedélyezett!
  Az új szabályozással nem több mozgásteret szeretnénk engedni a felhasználóknak!

  A bothasználat továbbra is a Bigpoint GmbH Általános Üzleti Szabályzatának megszegése, egy illegális tevékenység, és bothasználaton kapott játékosok továbbra is kockáztatják, függetlenül a felhasználói fiók létrehozási idejétől azt, hogy a felhasználói fiók azonnal zárolásra kerül, ha fennakad a szűrés során!

  Tehát: az a játékos, akinek a felhasználói fiókja azonnal zárolásra került annak ellenére, hogy az account 4 hétnél korábban lett létrehozva, ne csodálkozzon. Botprogramot használt, megsértette az ÁÜSZ-t, ezáltal a felhasználói fiók zárolása jogos!

  Továbbá ha valakit bármilyen játékban megszervezett verseny alatt bothasználaton érünk, azonnali kizárást kap az adott játékból. Tehát semmilyen jutalmat nem fog kapni a verseny végén.
  A supporthoz hiába is fordultok nem tud segíteni, ez egy automatizált rendszer és nekik nincs semmiféle joguk ebbe betekinteni, módosítani és feloldani.

  A DarkOrbit csapata.
   
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.