Új dróndesign

Kategória: 'Archívum: minden egyéb', témanyitó: EIC_Pilot_HUN, témanyitás ideje: 20.12.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. EIC_Pilot_HUN

  EIC_Pilot_HUN Fórumprofi

  Sziasztok!
  Egy ideje màr gondolkodom egy új dróndesignon és az jutott végül eszembe, hogy meg lehetne valósítani a TP designt, amit ha az összes drónunkra felteszünk, akkor 15%-kal növeli a kapott tapasztalatpontok számát.
  Ha csak egy design van a drónokon, akkor 1%-kal növeli a kapott TP számát.
  Ez a design tökéletesen kiegészíti a Veterán designt, éppen ezért a neve lehetne VETERAN Dronedesign.
  A design fehér-feketévé változtatja a drónokat.
  A dróndesignt csak kalózzsákmányból lehet szerezni 1%-os eséllyel.
  Ha tetszik az ötletem, de valamin változtatni szeretnél, írd meg nyugodtan, vevő vagyok az újabb ötletekre :)
   
 2. ••Ðeath••

  ••Ðeath•• Fórum mestere

  nagy baromság.van elég drondesi,még igyis több mint kellene
   
 3. Legendary

  Legendary Fórum-zöldfülű

  Véleményem szerint csak azoknak a játékosoknak felelne meg akik hajtanak egy következő szintre, ergó előbb szeretnének küldetéseket szerezni, tolni, befejezni. Az elképzelés nem rossz, viszont a célközönség nem elég nagy, az előnye csak hátrány hiszen nem tudsz havocot vagy herkulest felszerelni.

  És szerintem sokan egyetértenek ha azt mondom hogy szintlépésen kívűl semmire se jó a tp. Oké, rendben, lehet menőzni hogy én aztán top 300ban bennevagyok, meg milyen szépen ragyog a csillag a rangomban, de se pvp-ben, se pve-ben nincs haszna.. Megvan az előnye, hátránya, illetve az okok is hogy miért kerülhetne a játékba illetve miért nem.
   
 4. -Poszeidon-

  -Poszeidon- Fórum-zöldfülű

  Nekem másfajta ötletem lenne! A kicsik és egyéb dolgok védelmében! Szerintem jó lenne ha szint függő lenne hogy kit támadunk meg! PL: 16-os szintú max 12-18 szint köztit lőhessen, egy 22-es 18-tól, míg egy 20-as 17-22.ig, egy 11-es 8-13-ig, vagy ilyesmi. Ez a kicsiknek is kedvezőbb lenne és nem lenne annyira egyhangú az élmény, igazi harcok csaták lennének!!!
   
 5. .herki.

  .herki. Utánpótlás-írogató

  Problémás a dolog,mert a kicsik segítése nem megy a nagyok hátráltatása nélkül.
  1. valaki vesz egy hajót,pénzzel felnyomja,és ledarál mindenkit aki abba a csoportba tartozik.Vedd alapul hogy az UBA is okoz még meglepiket.
  2. néhány szerveren így is észrevehető a játékosok számszerű csökkenése,ezzel meg elvennéd a lőhető hajók 30-40%-át (csak tipp).A mostanában divatos "vegyigyümi"klánoknak az mnt-szövi még elvesz egy csomó célpontot,marad 300 hajó.Abból 50 b...l,20 csak kapu,a maradék 230-ból az ereje miatt nem tudsz lelőni 150-et,a talonban levő 80 össze-vissza játszik iskola és meló miatt.
  Tényleg "nagy csaták" lennének,plusz izgalmasan eltöltött 2 év a 150 vengás próbára,olyan 50 év ha többet is meg akarsz csinálni.
   
  -Dr.IИSΛИE- kedveli ezt.
 6. -Poszeidon-

  -Poszeidon- Fórum-zöldfülű

  Abba viszont semmi élvezet ha egy fullos vagy közel fullos lelő egy 8-as kicsit! A mostani helyzet megöli a játékot! A kezdők akik most regiznek be, inkább hagyják, mert semmi élvezet nincs a számukra! Ezen kéne agyalni, nem azon hogy ki mikor van fent, vagy kapuzik, esetleg b..l !
   
  gyulu1967 kedveli ezt.
 7. .herki.

  .herki. Utánpótlás-írogató

  A mostani helyzet megöli a játékot?
  Akkor a lényeg:
  Ha elveszed annak a lehetőségét annak hogy lövöldözni lehessen egy lövöldözős játékban mi lesz a játékból?

  Ezen is kellene agyalni.
  Főleg ha még költ is rá valaki,mit kap a pénzéért,semmit?
  Nem hiszem hogy akárki is kényszerítve lenne a játékra.
   
 8. tg90000_2

  tg90000_2 Fórumőrült

  Ha komolyan írtad, amit írtál, kérlek nézz be skandinávia 1-2 szerverekre és írd fel, kategóriánként hány különböző hajóval találkoztál egy óra alatt. Ha átlag 5-nél többet találsz, elismerésem!

  Ez jó is lehetne, ha minden szerver tömve lenne. De nincs, és az amúgy is minimális harci élményt is elvennéd a játékosoktól. Ez így nem lesz jó...
   
  ♥Grand♥ kedveli ezt.