Javaslat Új hajók: Melyiket válasszam?

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: YourDead, témanyitás ideje: 11.12.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. YourDead

  YourDead Junior szaki

  Sziasztok!
  Sokan nem tudják eldönteni hogy melyik hajót válasszák a Cyborg, a Hammerclaw és a Mimesis közül. Én egy kis segítséget szeretnék adni ebben a választásban, illetve leírom a hajók felhasználási előnyeit és hátrámyait is egyaránt.

  -Cyborg: 16 lézerhely, 16 generátorhely, éppen ideális egy pvp szerető embernek. Képessége a Vadászat 2 pedig egyenesen tökéletes bármilyen jellegű harcra, bár a profi játékosok nem mindig használják pvp közben, mert EMP-vel hatástalanítható. A képesség egyedüli használatával meg tudnak semmisíteni egy kezdőbb játékost aki Goliath hajót használ természetesen Burkolarszakértő képesség nélkül, tehát kb. 256.000 életerőponttal. A képesség összsebzése meghaladja a 300.000-t így elég kemény sebzést okozhat az ellenfélnek. Egy nagy előnye van: ha a célpont lőtávolon kívül tartózkodik, akkor is tart a képesség, tehát akármilyen távol is legyen az ellenfél a térképen, a sebzés elől nem menekülhet... (Tipp: Ha ezt a hajót pajzsfeltöltő és harci javítórobot techel kombinálod, akkor részbem utánozhatod a Hammerclaw képeségeit, ami 2 az 1-ben hajót jelent! Csak közvetlen azután aktiváld a képességed hogyha már elhasználta ag EMP-t az ellenfél! Mimesis ellen magyon jó, hiszen hiába nem találod el, a képességed elől nem menekülhet, ha pedig elteleportál, akkor már le sem tud EMP-zni tehát elég nagyot tudsz vele sebezni. Mimesis ellen még egy tipp: tereld a Mimesist egy, a térkép sarkában lévő kapu felé, éppen annyira hogy közel legyen a kapuhoz, de ne tudjon ugrani. Ha látja hogy kevés élete van, azonnal teleportálni fog, de mivel biztos 50 egységet ugrik és nem ugorhat sugárzási zónába, ezért a kaputól biztosan távolabb teleportàl majd, így lesz időd megölni a képességedde!l )

  -Hammeclaw: Az Aegist már-már lassan kiszorító Hammeclaw hajó egy erős supportot jelent a csapatban. A hajó képességeiben hasonlít az Argisre, ámde több lézer- és generátorhelyet kapott. Így már nem csak a csapattársak és a saját életét illetve pajzsát töltheti, hanem a csatába is nyugodtabban beszállhat. Segítőkész embereknek ajánlott ugyanis ez is egy tökéletes supporthajó. Sebzésben nem ér fel egy Goliath-fajtával (Venom, Diminisher, stb.), de ezt a heallel tudja megfelelően kompenzálni. Csoportos kapukban, pvp és pve harcokban is életmentő csapattárs lehet. (Tipp: Lehet hogy jó érzés másokat töltögetni, de néha kell egy kis önzés. A lerakható töltőegységet használd többször csapattársaid töltögetésére, vészesetre pedig maradjon meg neked a pajzs és életfeltöltés... Jó persze, nem azt mondom hogy ne töltsd ezekkel a társaidat, csak néha én is megfeledkezek erről és amikor nagyon kéne a képesség, akkor nincsen hiszen már elhasználtam a társaimra. Emellett használj sok sebzésnövelő cuccot, ugyanis lehet hogy csak egy kis külömbség van a Goliath és a Hammerclaw lézerhelyei között, azért az nagy szinten elég nagy lemaradást jelent. Nyugodtan gyárts rakétaprecíziót, vagy esetleg láncimpulzus techet. Ezek kompenzálni tudják az esetleges sebzéshiányt, így kicsit magasabb szinten is tudsz harcolni majd. Nem mintha olyan nagy hátrány lenne, csak ezzel jobban lehet egyenlíteni.)

  -Mimesis: Képességeit nézve az egyik legkülömb hajó. Lézereit tekintve azt gondolná az ember hogy nem egy nagy szám. 2 rakétevetőhellyel rendelkezik ezenkívül generátorhelye sincs kevés. Képességei pedig egyenesen halhatatlanná teszik. 70%-al csökken az ellenfél találati esélye, miközben 25%-al nő a lézersebzés és a sebesség, viszont a pajzsemergia fokotatosan csökken, mígnem eléri a 0-t, ekkor a képesség leáll. Ez volt 1 db képessége. A másik képessége nagyon jó menekülővé teszi. Ha minden kötél szakad, elteleportálhatsz vele 50 térképpontot véletlenszerű irányba (egy normális méretű térkép 200 egység széles). Ez elég nagy egérutat ad a pilótának. (Tipp: Ha aktiválod a Scramble képességet, aminek hatására 70%-al csökken az ellenfél találati eséye érdemes meglőni egy találati esély csökkentő rakétával, hiszen így még 30%-al csökken a találati esélye az ellenfelednek, ami hogyha összeadod, -100% lesz, így 5 másodpercig nem fog eltalálni az elenfél. Ezután nyomsz egy instant pajzsot, ami 3 másodpercnyi sebezhetetlenséget jelent, így tehát összesen 8 másodpercre teheted sebezhetetlenné a hajódat. A térkép közepén harcolj! Ha vesztésre állsz, teleportálhatsz! Ám biztos hogy 50 ponttal arrébb leszel. Így ha a térkép közepéről telelportálsz, biztos hogy közelebb kerülsz valamelyik kapuhoz. Ha kapunál teleportálsz, biztos hogy távolabb kerülsz a kaputól. Cyborgosokkal vigyázni! Ha találkozol eggyel, ne felejts el EMP-t használni! Ugyanis az ő sebzésüktől még a teleportálás sem ment meg! Sebzésed a képességed miatt megnő így az elég nagy lesz, inkább használj élet- és pajzsfeltöltő techeket. Pajzstranszfer rakéta elengedhetetlen, hiszen képesség közben gyengül a pajzs. Ha visszatöltöd a pajzsot akkor tovább tart a képesség, hiszen csak addig tart amíg le nem csökken a pajzs 0-ra. )

  Remélem tudtam segíteni!
  Yourdead / -=[Predator]=-
   

Az oldal megosztása