Új Szerver

Kategória: 'Archívum: minden egyéb', témanyitó: EME, témanyitás ideje: 18.6.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. EME

  EME Utánpótlás-írogató

  Az az ötletem hogy lehetne egy olyasmi szerver mint seafightban a beta szerver, csak ez mindig elérhető lenne.
   
 2. Leírnád bővebben eme csodás ötlet lényegét?Főleg egy olyan ember számára aki nem is játszik azzal?
   
 3. EME

  EME Utánpótlás-írogató

  Egy olyan szerver mint a test szerver csak mindig elérhető lenne.
   
 4. Biztos nem lesz mert erre az 1 alkaromra is egy csomó késés volt :D
   
 5. Pixie-DO-HU1

  Pixie-DO-HU1 Fórumlakó

  Nem kell bonyolítani a dolgokat EME :)
  Arra is felmenne ~1.000.000 ember és nem lehetne megmozdulni. Jó ez a Teszt szerver így, nem kell külön nyissanak a játékosok örömére. Akkor ki játszana, ha úgy kézbe dobnának egy majdnem fullos hajót? Sőtt, ki rendelne, stb, stb, stb...?
  Személyes vélemény, de szerintem ez mehet a levesbe mint ötlet, már elnézést :-(
   
 6. És eheted a levest a "karaj" mellé :D
   
  tg90000_2, Pixie-DO-HU1 és *Pri* kedveli ezt.
 7. TAMÁS2503

  TAMÁS2503 Utánpótlás-írogató

 8. TAMÁS2503

  TAMÁS2503 Utánpótlás-írogató

  Azt kehet tudni hogy mikor lesz legközelebb teszt szerver?
   
 9. Pixie-DO-HU1

  Pixie-DO-HU1 Fórumlakó

  Igeeeeeen, most megint lebuktam, a fenébe :-(
   
 10. tg90000_2

  tg90000_2 Fórumőrült

  Nem, és az ilyen jellegű kérdéseket légyszi ne itt, hanem a csodálatos közösségi oldalon - és ne nekünk, hanem a DO hivatalos oldalán - tegyétek fel. Ott pont annyi hasznos információt fognak rá írni, mint itt mi.

  A tesztszeró meg nem jó ötlet, ugyanis itt élné ki magát mindenki, a normál szerverek elveszítenék az értelmüket azok számára akik nem a JP győzelemért játszanak. (legalábbis nagyon sokak számára)
   
 11. lost

  lost Fórum nagymestere

  Tesztszeró legközelebb akkor lesz(valószínűleg) amikor az új drónformációkat kell letesztelnünk. De a tesztre ne játék szempontjából építkezzetek elsősorban. Mindegyik nyitásnál az újdonságról visszajelzést kéne adnunk a bp-nek oldalt a FEEDBACK részen, valamint itt fórumon is, hogy a modok tovább tudják küldeni a központnak a véleményeket. Ezt tartsa mindenki az elsődleges szempontnak ha belép tesztre. Ha az megvan akkor lehet a szórakozás részre "összpontosítani" :D
   
  Pixie-DO-HU1 kedveli ezt.
 12. Pixie-DO-HU1

  Pixie-DO-HU1 Fórumlakó

  Én nem küldtem el semmit, most verjetek meg :-( :D
   
  DaemonHU kedveli ezt.
 13. Nos úgy láttom a többiek már elég széppen leszóltak.... de azért gondolttam támogatom őket ha esetleg úgy gondolnád hogy, túl kevessen ellenzik a dolgot és még élet képes lehet az ötleted.... Szóóóvvval, ne bonyolitsd túl a DO-s életet elég bonyolult az már igy is.:p
   
  DaemonHU kedveli ezt.
 14. Mσηκεy♥Luςϊϊ♥

  Mσηκεy♥Luςϊϊ♥ Fórum-zöldfülű

  Én egy olyan szerverre gondoltam, ami lényegében hasonló a teszt szerverhez, de mégsem ugyan az.
  Más játékokban van külön teszt időszak, amikor hetekig, hónapokig elérhető a teszt szerver, hogy mindent ki lehessen próbálni mit érdemes fejleszteni, mennyiben segíti elő az előrehaladását a játékban stb...
  Tudom, hogy a teszt szerverrel gyakori probléma, hogy gyakorlatilag játszhatatlan, ezért úgy gondoltam hátha megoldható lenne, hogy korlátozni a játékosok számát, vagyis hogy egyszerre csak annyi játékos legyen amennyit elbír a szerver...Hogy fair legyen a dolog esetleg olyannal lehetne ezt szabályozni, hogy ne mindenki 12 órákat legyen teszten, hogy pl:délelőtt 2 óra meg délután 2 óra minden egyes felhasználónak, vagy 1-1, vagy összeseg 3, ezt már én nem tudhatom, ahogy jobbnak tűnik. És ez egy különleges úgymond event lenne pl 1 hónapig lenne elérhető minden évben. Vlamint még megoldás lehetne 2-3 szerver, amik szintén le lenne korlátozva az előbb leírtak szerint.
  Ez csak egy ötlet, mert úgy vettem észre, hogy sokan abbahagyták a DO-t pontosan azért mert megunták, meg a többi társuk is abbahagyta és ezért már nem élvezik a játékot...ezért gondoltam, hogy azért ez vonzaná a játékosokat mind legyet a légypapír...ha meglátnák, hogy mennyit fejlődött a játék azóta amióta abbahagyták, lehet h kedvet kapnának. Esetleg az uridium rendelés is növekedhetne, ha valaki nagyon gyorsan szeretné elérni azt amit látott a teszten...(10-15-20 millio uri)
  Ez csak egy ötlet, remélem neketek is tetszeni fog. ;)
   
 15. TAMÁS2503

  TAMÁS2503 Utánpótlás-írogató

  nekem tetszik :)
   
 16. Nitronyussz

  Nitronyussz Fórum admirálisa

  Szia,

  új szervert nem fognak létrehozni egy jó darabig. Mostanában a szerver összevonáson gondolkoznak és annak kivitelezésén.
   
  Incident kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.