Uridium beadása!

Kategória: 'Archívum: minden egyéb', témanyitó: J.Janikagu20, témanyitás ideje: 10.12.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Szerinted Hasznos vagy nem?

 1. IGEN!

  13.3%
 2. NEM!

  86.7%
 1. J.Janikagu20

  J.Janikagu20 Fórum-zöldfülű

  Uridium hitel beadása!

  Első ötletem az lenne.
  Pl:. Lehet ne olyat hogy, Apishoz van 135.000 ezer uridium kell hogy meg vegyed összesen.
  És pl:. van 35.000 ezred.
  Be adod a 35.000 ezret és csak 100.000 ezer uridum kell még hozzá.
  de minuszba nem lehet le menni csak be adni lehetséges.
  Itt a másik Pl:. P.E.T Összesen 50.000 ezer uri!
  Neked csak 15.000 ezer uridumod van be adod és összesen lesz 35.000 ezer.
  Erre arra akadok ki lyukadni hogy sok játékos nem becsüli meg a játékpénzt és más nem hasznos dologra költi és így sokkal nagyobb lenne az esély hogy amit szeretnél egyszer elő jön.
  Valaki ezt már el gondolta? De ha hülyeség ez a egész akkor előre is elnézést kérek. :)
  További szép napot nektek! :)
  U:. Itt a Link kép amire gondolok!

  http://kepfeltoltes.hu/view/151210/01111_www.kepfeltoltes.hu_.png
   
 2. Incident

  Incident Törekvő

  Mi az, hogy "beadás"? Hova adod be, miért adod be, mennyit adsz be, és végül miért éri meg "beadni"? Illetve ez az egész miért kapcsolódik a hitelhez? Fejtsd ki bővebben és érthetőbben, légyszi!
   
 3. Moldvix

  Moldvix Haladó

  Én értem mire gondolsz, de ez szerintem teljesen felesleges. Akinek szüksége van az adott tárgyra, az úgy is ki fogja gyűjteni az urit, vagy ha nem, akkor az az ő dolga. Meg hát ha esetleg "beadnék" 25k urit egy apisba, amit sokkal később tudnék csak megszerezni és hirtelen másra kellene az uri, akkor igazándiból kárba ment az a 25k urim rövidtávon. Vagy ha nyitok egy egész apist, szintén kárba ment az urim.
   
 4. ...[ILOVEDARKOORBIT]...

  ...[ILOVEDARKOORBIT]... Fórum ismerője

  Az ötleted nem rossz, de moldvixnak is van igaza. Az lenne a legjobb, hogy az urit visszaadja, ha megszereszted az adott tárgyat. Én is így vagyok pl. Most gyűjtök formációra. De mivel sok idő kell 100%, hogy most mindjárt valami másra fogom elkölteni. De az is jó lenne, ha lenne ott egy olyan, ahol be adod az urit, hogy kiadás vagy visszaadás, mert ha tényleg kell az uri, akkor rákattintassz és vissza is adja.
   
 5. EIC_Pilot_HUN

  EIC_Pilot_HUN Fórumprofi

  Az ötlet alapból tetszik, de az aki értelmetlen dologra költo most a pénzét az később is értelmetlen dologba fekteti bele.
  Lenne még egy kérdésem az ötleteddel kapcsolatban: Mi történik akkor, ha azt a tárgyat árazzák le, amibe "beadtál". Akkor a maradék csökkenne, vagy a teljes? Hiszen kevesebbel fog csökkenni, akkor ha már kevesebbe kerül.
   

Az oldal megosztása