Vadonatúj összetett berendezések a P.E.T. számára

Kategória: 'Archívum: központ', témanyitó: Ðiαмσиd, témanyitás ideje: 17.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. Ðiαмσиd

  Ðiαмσиd Fórumelemző

  Védőpajzs és javítás menet közben: az összetett berendezésekkel továbbfejlesztheted a P.E.T.-edet!

  Üdv Űrpilóták,

  Eddig a P.E.T.-ed csak hűségesen követett galaktikus utazásaid során, két harc között. Mostantól kezdve viszont már képes lehet az űrhajódat menet közben is megjavítani! Ez és még sok minden más válik lehetségessé az új, összetett P.E.T. berendezések által.

  örömmel mutatjuk be a titkos fejlesztőlaboratóriumból frissen kikerült instant pajzs típusokat, amelyeket kifejezetten a P.E.T. számára fejlesztettek ki.

  Az új pajzsrendszer előnye, hogy közvetlenül kapcsolódik az összetett berendezésekhez, így a P.E.T.-re irányuló támadások akár 85%-át is kivédi. Az új összetett berendezések:
  • Az összetett javító berendezés képes repülés közben javítani az űrhajódat (bár harc közben nem).
  • Az összetett védelmi berendezésa P.E.T. már ismert védelmi módját kapcsolja össze a P.E.T. számára kialakított új pajzstechnikával.

  A P.E.T. üzemanyagigénye kissé megnő az új berendezések használatával, de a teljesítménye duplán megéri! Ezek az első olyan berendezések, amelyeket sikerült a tudósoknak az új technológiával ellátni. Szerezd meg most a vadonatúj összetett berendezéseket és fejleszd a P.E.T.-edet még biztonságosabbá és hatékonyabbá!

  Remek „mellékhatásként” ráadásul minden már létező P.E.T. berendezés a legújabb technológiának köszönhetően 50%-kal olcsóbban kapható - és az árleszállítás tartós!

  A DarkOrbit csapata
   
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.

Az oldal megosztása