Vadonatúj újratöltés booster

Kategória: 'Archívum: központ', témanyitó: Ðiαмσиd, témanyitás ideje: 15.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. Ðiαмσиd

  Ðiαмσиd Fórumelemző

  Sziasztok,

  Gyorsabb újratöltés az űrhajód képességei számára!


  A két vadonatúj újratöltés boosterrel a mérnökeink és technikusaink ismét megmutatták, hogy képesek túlszárnyalni még az eddigi teljesítményüket is: mostantól kezdve akár 50%-kal is gyorsíthatjátok az űrhajóképességeitek újratöltését, így még sikeresebben használhatjátok ezeket a különleges képességeket!
  • 20%-kal kevesebb újratöltési idő: a CD-B01 újratöltés gyorsítót közvetlenül az üzletben aktiválhatjátok.
  • 30%-kal kevesebb újratöltési idő: a CD-BO2 újratöltés gyorsítót bizonyos időszakokban, eventek ideján vásárolhatjátok meg. Tartsátok nyitva a szemeteket!
  • 50%-kal kevesebb újratöltési idő: bizonyos eventek idején, amikor az event booster is kapható, ezt a két újratöltés boostert egyszerre is használhatjátok, így akár 50%-kal is csökkenthetitek a képességek újratöltési idejét!
  Az újratöltés boosterek gyorsítják az űrhajóképességek és a designképességek újratöltési idejét is.

  Ezek a vadonatúj újratöltési gyorsítók a vásárlás után azonnal aktiválódnak és 10 óra játékidőn keresztül működnek. Tehát nem kell a vásárlás után azonnal 10 órán keresztül játszanod, hogy a különleges hatást élvezhesd, csak a játékkal töltött idő számít.

  Tipp: ha a CD-B01 boostert az üzletben előfizeted, automatikusan meghosszabbodik, tehát folyamatosan élvezheted az előnyeit. Az előfizetést természetesen bármikor lemondhatod egyetlen kattintással.

  Szerezd meg ezt a műszaki csodát és vess véget az idegőrlő várakozásnak a képesség két használata között!


  Jó szórakozást kívánunk!


  A DarkOrbit csapata
  __________________
   
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.

Az oldal megosztása