Változások a 2014. június 24-étől érvényes Általános Szerződési Feltételekben

Kategória: 'Archívum: központ', témanyitó: AsteryAngel, témanyitás ideje: 23.6.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. AsteryAngel

  AsteryAngel Fórum-zöldfülű

  Kedves Játékosok!

  2014. június 24-én a Bigpoint néhány apró, de szükséges változtatást léptet érvénybe az Általános Szerződési Feltételekben .

  Szeretnénk pontosan elmagyarázni, hogy milyen változtatásokat hajtunk végre, és miért.

  GYIK

  K: A változás minden játékost érint?

  V: A változások minden felhasználói fiókot érintenek, akik a Bigpoint Sarl & Co, SCS oldalán regisztráltak. Azokat a játékosokat, akik a Bigpoint Inc. oldalán regisztráltak, nem érinti a változtatás, így nem is szükséges az ÁSZF újbóli megerősítésére.

  K: Milyen változtatások történtek az Általános Szerződési Feltételekben?

  V: Ahogy talán már értesültetek róla, 2014. június 13-án életbe lépett az új EU fogyasztói jogi szabályozás, amely mindenekelőtt az online kereskedelmet egységesíti az Európai Unión belül.

  Egy példa: ha EU polgárként egy másik EU országban online vásároltok meg valamit, nem okoz többé gondot az, mint eddig, hogy melyik országban milyen visszavonási jogok érvényesek. Ez a szabályozás június 13-tól kezdve az Európai Unió minden országa számára egységes.


  K: El kell fogadnom ismét az Általános Szerződési Feltételekkel?

  V: Igen, mivel nekünk is meg kell változtatnunk a visszavonás feltételeit. Az új Általános Szerződési Feltételek 2014. június 24-án lépnek érvénybe, a játékosokat pedig meg kell kérnünk, hogy fogadják el a frissített Általános Szerződési feltételeket.

  2014. június 24-én ezért egy külön ablak jelenik meg a játékon belül, ahol az Általános Szerződési Feltételeket olvashatjátok. Ezt el kell fogadnotok, mielőtt tovább játszanátok.

  K: Mi van akkor, ha nem fogadom el az Általános Szerződési Feltételekkel?

  V: Amikor az Általános Szerződési Feltételek új változata hatályba lép, természetesen dönthetsz úgy, hogy nem fogadod el. Jóllehet ez azzal jár, hogy nem tudsz tovább játszani. Ha hivatalosan akarsz kifogást emelni, ezt írásban kell megtenned, és a levelet postán keresztül eljuttatnod a luxemburgi irodánkba. A címet megtalálod az Általános Szerződési Feltételek végén, illetve cégünk központi honlapján.


  Üdvözlettel:
  Darkorbit Csapata
   
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.

Az oldal megosztása