Változások a Jackpot Arénában

Kategória: 'Archívum: központ', témanyitó: Ŗocco, témanyitás ideje: 7.5.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. Ŗocco

  Ŗocco Guest

  Még több verseny - a díjakat euróban fizetjük!

  Üdv, űrpilóták!

  Ezúton szeretnénk felhívni a figyelmet néhány fontos változásra, amiket a jackpot arénában hajtottunk végre.

  Mint tudjátok, a jackpot arénában hosszú ideje biztosítunk lehetőséget a különböző szervereken játszó pilótáknak, hogy a legerősebb versenytársakkal mérhessék össze az erejüket. Kőkemény PvP harc várja itt a játékosokat, ahol versenyről versenyre haladva érdemelhetik ki a legjobbnak járó díjat.

  Ahogy a DarkOrbit modernebbé vált, és DarkOrbit Reloaded formájában indult újra, nemcsak a látványt és a játék mechanikáját fejlesztettük, hanem a különböző tevékenységek népszerűségét is megvizsgáltuk és értékeltük a játékosok között.

  A Jackpot Aréna részvételi statisztikáiból az derült ki, hogy az amerikai és EU-s jackpot arénák játékosainak többsége valójában az EU-s szerverekről kerül ki - vagyis tulajdonképpen mindkét platformot azért tartjuk fenn, hogy azokon EU-s játékosok játsszanak.

  Az eredményeket értékelve úgy döntöttünk, a jackpot aréna jobban elősegítené a játékosok közötti versenyt, ha néhány változtatást hajtanánk végre.

  Az egyik, hogy a DarkOrbit történetében először minden szerver játékosai egy jackpot arénában indulhatnak. Így havonta csak egy nyertesünk lesz, aki az összes szerver pilótái közül a legjobbnak bizonyul.

  A másik fontos változás, hogy bármelyik országban él ez a nyertes, ha az ottani törvények lehetősvé teszik, a díjat euróban fizetjük ki. Ez persze az amerikai szervereken játszó játékosok számára magasabb nyereményt is jelent.

  Reméljük, hogy ezek a változások még izgalmasabbá teszik majd a versenyt a jackpot arénában, és így még többen vesztek majd részt benne.

  És végül: most is, mint mindig, a véleményetek fontos a számunkra. Várjuk a visszajelzéseiteket és a játék fejlesztésével kapcsolatos ötleteiteket a fórumon!

  Köszönettel,

  A DarkOrbit csapata