Villámakciók

Kategória: 'Event leírások / ismertetők', témanyitó: Nitronyussz, témanyitás ideje: 15.9.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. Nitronyussz

  Nitronyussz Fórum admirálisa

  Kedves Űrpilóták!

  Bevezetésre került egy villámakció, amely bizonyos termékekre vonatkozik. Ha ilyen van, akkor azt az Üzletnél láthatjátok egy nagy % jelként, mint a különleges tárgyak vásárlásakor pl. MHH után.

  Ráadásul a bizonyos termékek képén is ott van a jelzés és amint rákattintottál, a tárgybemutató GIF-t tetején látni lehet egy visszaszámlálót, amely perc:másodperc-ben mutatja meg, hogy mennyi időd van a kedvezmény felhasználására.

  A többi kedvezménnyel összeadódik és úgy jeleníti meg az aktuális árat.
  Nincs információnk róla, hogy milyen gyakran és mire lesz elérhető egy adott kedvezmény.

  kedvezmény.PNG

  Az alábbi Villámakciók vannak:
  Megjegyzés: Az itt leírt adatok tájékoztató jellegűek. Az itt megjelenített információkat megpróbáljuk mindig a lehető legaktuálisabban tartani, ennek ellenére előfordulhat, hogy téves, esetleg nem aktuális adatok, értékek jelennek meg.
  A Bigpoint GmbH, a Farmerama játék üzemeltetője fenntartja magának a jogot a játékban szereplő elemek változtatására, akár előzetes bejelentés nélkül is.
   
 2. Nitronyussz

  Nitronyussz Fórum admirálisa

  LF-3 VILLÁMAKCIÓ!

  [​IMG]

  Szerezz LF-3 lézert az uridium üzletben 15%-os kedvezménnyel!

  Figyelem, Űrpilóták!

  Csak ma, és csak két rövid órán át bárki szerezhet LF-3 lézert, méghozzá fantasztikus, 15%-os kedvezménnyel! (A prémium és előfizetéses játékosokra is gondoltunk: a villámakció más kedvezményekkel együtt is használható! A kedvezmények értéke összeadódik.) Pilóták, ne hagyjátok veszni ezt a lehetőséget: már most készüljetek fel a következő harcra!  A DarkOrbit csapata
   
 3. Nitronyussz

  Nitronyussz Fórum admirálisa

  IRIS VILLÁMAKCIÓ!

  [​IMG]

  Vetődj rá azonnal: Iris drónok 15%-os kedvezménnyel az uridium üzletben!

  Figyelem, Űrpilóták!

  Csak ma, csak két rövid órán át a lélegzetelállító új Iris drón 15%-os kedvezménnyel érhető el az üzletben - akkor is, ha már van belőle! (Prémium és előfizetéses játékosok, rátok is gondoltunk: a villámakció más kedvezményekkel összeadódik!) Ne hagyjátok ki ezt a kivételes lehetőséget: aki mer, az nyer!  A DarkOrbit csapata
   
 4. Nitronyussz

  Nitronyussz Fórum admirálisa

  RB-214 Villámakció!

  Screenshot_5.png

  Vetődj rá azonnal: RB-214 20%-os kedvezménnyel az uridium üzletben!

  Figyelem, Űrpilóták!

  Csak ma, pár rövid órán át az RB-214 20%-os kedvezménnyel érhető el az üzletben! (Prémium és előfizetéses játékosok, rátok is gondoltunk: a villámakció más kedvezményekkel összeadódik!) Ne hagyjátok ki ezt a kivételes lehetőséget: aki mer, az nyer!

  A DarkOrbit csapata
   
  Utoljára szerkesztett: 22.11.14
 5. Nitronyussz

  Nitronyussz Fórum admirálisa

  P.E.T. 10 üzemanyag, berendezés és protokoll villámakciók!

  Screenshot_6.png
  Screenshot_7.png Screenshot_8.png Screenshot_9.png Screenshot_10.png

  Vetődj rá azonnal: P.E.T. 10 felszerelésekre és tankold tele 15%-os kedvezménnyel az uridium üzletben!

  Figyelem, Űrpilóták!

  Csak ma, pár rövid órán át a P.E.T. 10 üzemanyag, berendezések és protokollok 15%-os kedvezménnyel érhetőek el az üzletben! (Prémium és előfizetéses játékosok, rátok is gondoltunk: a villámakció más kedvezményekkel összeadódik!) Ne hagyjátok ki ezt a kivételes lehetőséget: aki mer, az nyer!

  A DarkOrbit csapata
   
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.