Visszajelzés a Domination eseményről

Kategória: 'Archívum: minden egyéb', témanyitó: Ðiαмσиd, témanyitás ideje: 21.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. tg90000_2

  tg90000_2 Fórumőrült

  A Domination event tesztelése. Beengedett, majd 2 óráig próbáltam kijönni mire sikerült.
   
 2. ♂♫S†ΔЯ_ŁIGĦ†♫♂

  ♂♫S†ΔЯ_ŁIGĦ†♫♂ Utánpótlás-írogató

  Erről a dologról nem tudok mit nyilatkozni, nem tudtam belépni a szerverre... tehát csak azt írtam amit mások... sorry ;) a lényegen nem változtat... :D
   
 3. Csereros

  Csereros Fórumfelvigyázó

  Én nekem sikerült bejutnom,30 percig tesztelgettem is. A lényeget biztos tudjátok,felesleges le írnom. De ám az event npc-t sehol se láttam...
   
 4. ◄Ṗêρįŧø►

  ◄Ṗêρįŧø► Utánpótlás-írogató

  Én sikeresen bejutottam valami csodával határos módon. :D

  Nos az eventel kapcsolatban a véleményem hogy tezstszerveren unalmas volt. Az összes térkép MMO fennhatósága alatt állt.(Jómagam is MMO-s vagyok ott).

  Próbálták foglalni a bólyákat,de aki oda ment az hamar haza jutott,és ez egy idő után unalmassá vált hogy szinte nem kellett semmit küzdeni a bólyákért.

  Egy címet azért lehetett kapni hogy 4-3,4-2 vagy 4-1 térképen kellett tartószkodni amig a megbízód szerez 9 pontot. A másik azért járt hogy segítettél elfoglalni egy bólyát. a többi pedig harcibázis építéssel volt kapcsolatos amiből hirtelen annyi lett hogy megérte az ember lelőni ket.

  És az NPC-t én sem láttam!!! Viszont az új lézerlőszer elég elgondolkodtató...fizetnie kell az embernek hogy résztvehessen az event e részében mert ugyan olyan mint a refeerebot,és csak különleges lézerrel lehet majd lőni? Ezt elmagyarázhatták volna.


  És az én kérdésem. Július 27.-e van,és tegnaptól megy ez az event...na de hol??o_O
   
 5. Csereros

  Csereros Fórumfelvigyázó

  Az event el lett halasztva.
   
 6. Ðiαмσиd

  Ðiαмσиd Fórumelemző

 7. °ÇEČOΉUŊ°

  °ÇEČOΉUŊ° Junior szaki

  én is bejutotam de nekem el is vette a kedvem a teszteléstöl hogy ujra konfigolhatom a hajot nincs semi bene és ki is léptem igy végül nem teszteltem semit
   
 8. tg90000_2

  tg90000_2 Fórumőrült

  Ha már itt tartunk..
  Javításra? Jobb játékélmény eléréséért?! Jó, de mielőtt beraknák ezt az újabb buggal teli [​IMG] eventet, talán ki kéne javítani pár HIBÁT ami JÁTSZHATATLANNÁ teszi a játékot!!!

  Nem lehet játszani a csetre ugrálás miatt normálisan, a védelmi megszűnése miatt! Két orbitális hiba, ami elég játékélményt vesz el, de ők még most arra kérnek időt, hogy még kismillió bugot betegyenek.

  Ha ennyire képtelenek kijavítani, akkor minek tiltják a használatukat? Lassan már nem lehet nélkülük játszani, annyi van, akarva-akaratlanul belebotlasz! Nekik szabad kismillió hibát beletenni, de ha a hiba nem rontja a játékélményt, hanem javítja, akkor te vagy a hibás érte és kitesznek.

  Összegzésképp: a jobb játékélményről írogatnak miközben egyre játszhatatlanabb a játék. Egyszer már sikerült majdnem megölni ugyanezzel a játékot. Talán most sikerül.... :confused::confused::confused:

  ************​
  ************

  Ismét süllyed a hajó
   
 9. beni*59*

  beni*59* Törzsjátékos

  Szerintem mindegy hogy milyen Event lesz betéve, a fő hogy amit betesznek működjön, azt ti sem várjátok el hogy legyen egy Event, számtalan küldetéssel, pörgős eseményekkel, dobozokkal, RefreBotokkal stb, és egy pötty lagg se legyen mellé...

  A bugokról meg annyit hogy vannak voltak lesznek, a BigPoint és a játék szemszögéből egy a lényeg, olyan bug ne legyen benn a játékba, amiből mások megszedhetik magukat... A témát igazából lehetne 1000 féle szemszögből elemezni és ízeire cincálni, de nem látom értelmét.

  Viszont a játékélmény javítására kitérve: Mi javítja a játékélményed? Ha mindenki sepizve játszik, mindenki uridium milliomos és kredit milliárdos? Nekem ez nem hiányzik...
  Az én játékom élményét tökéletesen javítja mondjuk néhány jól fizető küldi, néhány kihívás, vagy egy bármilyen normálisan működő event, persze nem olyan mint ez a legutóbbi, ahol bebugolt a zászló és kapta az EIC a fél milla pontokat percenként, na de ezért is írtam hogy normálisan működő.

  A másik része meg kis szerver, kevés játékossal, ez a miénk... Van egy alap mag, ami folyamatosan formálódik, a tagjai néha cserélődnek, de vannak folyton visszatérők is, és olyanok akik néha abbahagyják de egy-egy esemény alkalmával előmásznak.

  Én, és még sokan mások szerintem csapatépítési lehetőségként várjuk az új Eventet.
  Szóval:
  1. Akarunk új, vagy bármilyen Eventet? [Igen] Nem
  2. Akarunk olyan Eventet ami félig **ar? Igen [Nem]
  Ennyi a véleményem...
   
 10. tg90000_2

  tg90000_2 Fórumőrült

  Pff nem azt írtam, hogy tegyék kihasználhatóvá a sok bugot, hanem, hogy legalább azokat szedjék ki, ami miatt már elmegy az ember kedve a játéktól. Jöjjön normálisan működő event, oké. De addig nem javítja a pvp event a játékélményemet, ameddig 1 hajót se tudok lelőni, mert 2 mp-enként a csetre ugrik a kurzor, konfiváltást 5 mp alatt csinál a hajó, ish, emp 1,5 mp-cel a benyomás után aktiválódik stb.

  Köszönöm az iróniát, azt hittem meg tudod érteni, de te pl nem. Miért is nem vagy admin? Beletörődsz a bugokba.. jó, persze, vagy egy pár. De mindig azt írták, hogy ami a játék folyásába vág, az mindenhol elsőbbséget élvez. De mindegy is, túl kicsi ez a fórum, hogy akár 1 szó is eljusson innen akárhová...

  Csapatépítés? A magyar szerveren max, ahol 2 naponta új klánok alapulnak tök vegyesen és mindenki 2 naponta az addigi társait kezdi el szidni? Felesleges :D

  Legutóbb kb 8-10 hónapja Fmodok forgatták ki ilyen szinten a szavainkat, irónia nélkül. Vagy csak te is félreértetted?

  A közelgő eventre: mégis mikor akarják berakni? Jó sok hiba lehetett benne :D habár, igaz, a hibajavítást most próbálják először a fejlesztős, ilyet még nem nagyon csináltak előtte....
   
 11. Kyra40

  Kyra40 Haladó

  szó se rólla , tényleg vannak hibák a játékban... de ha ennyire nagy problémát okoz neked a csetre ugrálósdi, kapcsold ki a csetet .... az igazsághoz hozzátartozik hogy nekem személy szerint ez a konkrét hiba nincs jelen , szóval én még nem találkoztam ezzel a hibával , de mind 1.

  a csapatépítéshez annyit hogy elég nehéz csapatotépíteni egy kihalt szerveren.... lásd pl.: eu szerverek egy része...

  az eventről pedig annyit hogyha nincs tőkéd ezt az eventet cseszeted... mert tudomásom szerint az evennt npc-t csak az akkor kapható lőszerrel lehet lőni (ha tévedek elnézést) egyébként meg úgy is a domináló megbízó fogja nyerni ....
   
 12. ∆▓╬♦ωøℓƒ♦╬▓∆

  ∆▓╬♦ωøℓƒ♦╬▓∆ Utánpótlás-írogató

  Ez az event valamiért nagyon hasonlít a sector control-ra.Na de vajon miéért?:mad:
  Szinte teljesen ugyanaz.Aztán meg feleleslegesnek tartom betenni a bójákat,mert az csak egy újabb indok,hogy lőjük egymást,de kérdem én minek hisz anélkül is megy.(Persze azért a címeknek örülök,de ez kevés.De ami a legjobban fáj,hogy nincsenek dobozok,küldik.:()Én már csak a demanerekben bízom,hogy jól fognak adni:rolleyes:.És remélem,hogy nem kell majd külön lőszert venni rájao_O.
   
 13. bynks

  bynks Járnitanuló

  van eventnpc lőszer,de npc nincs? :eek: :mad:
   
  ZorroTomi kedveli ezt.
 14. tg90000_2

  tg90000_2 Fórumőrült

  Kikapcsolásnál meghal a játék, nem működik. Amikor meg nem hal be azonnal, akkor meg folytatj az ugrálósdit.. amikor bekapcsolom, látom a 353cdddc353 stb-t a cseten.

  Nah ez meg a másik :D csapatépítés??? :D

  Ez is: csak a fullosok kapjanak mééég lf-4-et meg mééég havocot, herculest, hátha nekik még nincs meg
   
  ZorroTomi kedveli ezt.
 15. Kyra40

  Kyra40 Haladó

  na ja... am NINCS IS EVENT NPC .... hol vannak az event npck???? ha valaki tudja írja már le.
   
 16. [EventHorizon]

  [EventHorizon] Fórum ismerője

 17. Nagyon bénán lett megoldva a foglalósdi ha pl 20 eic áll a bóján és 1 mmo akkor sem mozdul meg a csík csak ha lelőtték/elkergették onnan.
   
 18. Mikłós

  Mikłós Fórum ismerője

 19. Mikłós kedveli ezt.
 20. beni*59*

  beni*59* Törzsjátékos

  Az Eventről pár napja nagyon pozitívan írtam, hogy jó lesz, várjuk stb.
  Na ezt azonnal visszavonnám, semmit sem ér ez az Event.
  Olvastam az imént 2 bevezetőt is erről az Eventről...
  1. Sok infó zavaros mint pl.: Hiába teszel bázist 4-1-2-3-ra, ha nem a megbízód birtokolja a 3 vackot a bázis térképén nincs + 4 pont.
  2. Sok infó hiányzik pl.:
  Mi az a Demaner anyahajó vagy mi?
  Mennyi élete van?
  Hogy néz ki?
  Mit ad?
  Milyen lőszerrel lőhető, illetve hogy csak az új lőszerrel lőhető-e...?
  Mikor teszik be, és mennyi időre?
  3. A befolyáspontok...:
  Mért jó ha a megbízónk vezet? Olcsóbb minden uris dolog 5%-kal és kész?
  Ad valami jutalmat a végén a nyertes megbíznak?
  _______________________________
  Lásd pl: Kalózvadászat, Hitac Event:
  Már napokkal, hetekkel az event előtt minden infót lehetett tudni, illetve nem ilyen zavarosan mint ennél a hiper szuper új eventnél...

  Ha ennyire nehéz eventet csinálni akkor maradjunk a mi kis régi bevált dolgainknál.
   
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.