Visszajelzés Visszajelzés a Fejlesztő Blog aktuális témájáról

Kategória: 'Beszélgetés a játékról / visszajelzés', témanyitó: Ðiαмσиd, témanyitás ideje: 16.6.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. †ŤĥěĐěşțŗŏγěŗ†™.

  †ŤĥěĐěşțŗŏγěŗ†™. Utánpótlás-írogató

  Én inkább úgy értelmezem hogy pl 20lf3 ból egy LF4 ami egész baráti lehet a mennyiségtől függetlenül.

  Észrevételként annyit hogy ez a populációs gond.. a teszt szerverek bizonyítják hogy a játékosok szeretnék élvezni a játékot de ennyi nehezen elérhető tartalom (pl full hercules illetve havoc vagy a full lf4 lvl16-on) mellett rendelés nélkül szinte lehetetlen emberi időmértékkel számítva egy fullos hajót készíteni. Ezért van hogy aki nem fizet nem próbálkozik népszerű szerverrel mert kihalt szerveren is nagyon nagyon időigényes lett a játék amivel nem is lenne baj mert lekötné az embert HA például összeszedni a full herculest és lf4-eket+rájuk a fejlesztést kevesebb időbe kerülne, mert egy ideig el bíbelődik az ember a küldikkel de pl 400 überlon is előbb lesz monoton és unalmas mintsem nehéz vagy egy extra kihívás, az NPC-k által adott uridium nem felel meg a játék elvárásainak, vegyük a lont hiszen eu szervereken minden bizonnyal nem tudsz 0-24 cubizni zavartalanul, egy lon 128 urit ad, egy zeus drón 1.500.000 uridium!!!!!!!!!!! ahhoz hogy legyen értelme ilyen árakat szabni egyes játékelemeknek minimum 1,5 de lehet hogy 2x-esére kéne emelni az uridium mennyiséget amit egy-egy NPC ad, de egy láda is 1500 uridium mindenféle kedvezmények nélkül az több mint 10 lon... ilyen adatok mellett mit szeretne a BP? hogy legyen kedve az embereknek? gyakorlatilag az apis drónig van motivációja valakinek játszani a tapasztalataim szerint, mert utána nincs neki cél.. ja de 1.500.000 uridium vagy kulcsok tömkelege.. és honnan szedje elő? monoton "farmolásból" áll a játék a nem fizető játékosok számára... és ez itt a gond. Véleményem szerint az event-ek adják meg azt a mennyiségű +-t ami alapnak kéne hogy legyen a játékban, csak event alatt lehet értelmes érezhető fejlődéseket produkálni bizonyos szintek után... és ez gáz egy ilyen játéknál. Nem hiszem hogy a top playerek kevesebbet rendelnének ha pl az NPC-k jobban adnának urit.. nem fog nekiállni lonozni csak 100 ból 2 max, a többinek ahhoz hogy elől maradjon így sem lenne elég az uri és muszáj lenne kapuk miatt urit venni ugyan így és azzal nincs is bajom hogy a top 50-be való bekerüléshez már fizetni kell.
  Ezen érdemes el gondolkodni.
  A másik hogy lehet hogy a kicsiket így meg úgy támogatják de pont Renegade osztott meg egy képet hogy 400k+ DMG jött ki EGYETLEN hajóból, kicsik tápolása így meg úgy, elborult a játék, ha rád ront 4 hasonló kaliberű hajó akkor b*szhatod hogy élve megúszod, nincs kiegyensúlyozva, ez eléggé megöli a játék vadászós részét, hiszen a kis 8 iriseddel esélytelen vagy még ha ügyesen harcolsz is, régen azért voltak többen, mert volt egy viszonylag könnyen elérhető Fullos szint, és utána élvezetes volt harcolni, de most elkap 3 ilyen hajó és pislogsz és tökmindegy mit hova nyomsz örülhetsz ha el tudsz futni, hatalmas a szakadék fullos és "régi" fullos (8 iris pajzs puskák) között, ez szerintem megoldható lenne ha egész egyszerűen úgy léteznének a szerverek hogy bizonyos szint,erősség szerint, hogy olyanokkal játszhass együtt akiknek a hajó erőssége legalább a tied közelében van mert így jön egy ilyen hajó és...... az még hagyján hogy gyakorlatilag venga alatti hajókat úgy tünteti el hogy esélyed nincs egy instával reagálni(nem mintha lenne értelme elnyomni).
  Szerintem ez talán a 2 legnagyobb gond, ez csak a saját véleményem lehet egyetérteni vagy elutasítani.
   
  Utoljára szerkesztett: 16.10.15
  Smith-Program és NumizN1 kedveli ezt.
 2. Ha most nem lennék úriember....Levegővétel... Destroyer írása érdekes , már csak azért is mert ha a nagy Bp nézne egy statsztikát hogy mennyien voltak tesztszerón és egyébként mennyien játszanak egy-egy szerveren ,lehet meglepődne....Az npc-k urija egy vicc, még én is azt mondom ,pedig azért én elég jól tudok farmolni meg gyorsan de hagyjuk már...Amióta itt játszom 128 uri egy lon stb....azóta csak 25x többet kell elkölteni a hajóra ...A kraftolási rendszerről meg annyit ,hogy előszőr a szürőt kéne kraftolni,kizárni az összes csalót ( nem,nem elvenni napos banokat adni stb ,hanem végleg visszavonhatatlanul örökre kirakni őket a gcibe ) és akkor talán lenne értelme a dolgoknak ...Ismét lsd Destroy írását , aki nem rendel farmol és uantkozik évekig vagy pogramozik...a játék elvesztette egyensúlyát , és a mai piacon ahol ezer meg ezer új játék van , ez kb egyenlő az öngyilkosságal...Rakják elöbb rendbe a játékot ( a rangsorpont számítás egy vicc, a hajók sebzése egy vicc ,a programosok vicc...amennyit össze kell szedni egy full hajohóz és amennyit egy npc ad vicc , az optimalizáció egy vicc ((crazycubi)) az hogy nem lehet egy scriptet használni ami visszaadja a vastaglövést az vicc ,stbstb) ..Szóval kedves Bp ha nem lennék úriember most azt írnám hogy előszőr ki kéne húzni egy bizonyos testrészt valahonnan , és utána le lehet húzni a gémereket...Addig meg elmentem battlefrontozni .
   
 3. kicsifoxi

  kicsifoxi Járnitanuló


  Mintha a szívemből szóltál volna :D Ám igen pvp-nél itt a probléma, amit szépen körbeírtatok az a Tárgyak Fejlesztése ! Egyszerűen ki kell nyomni, hogy vegye figyelmen kívül pvp harcokban, és probléma megoldva. Bár ez a "szép álom" kategória. Akik évek óta itt játszanak tudják, hogy e miatt megy a sírás állandóan. Nem sértésként írom, de a kedves BP ezt nem veszi tudomásul, hogy így ezt soha nem fogják balanszolni. Ég és föld a különbség egy sima mezei friss hajó (full lf3 és bo2) és egy fullos 16ra tolt tárgyakkal rendelkező között pláne ha full lf4 is van, és igen ez az uri temető ami visz az urit a levesbe a többi szépen lassan összeszedegethető legalább addig se unatkozol még kifarmolod. Szerintem nem kérünk sokat mindenki csak erre a pár dologra vágyik. Nagyobb egyenlőség, több event ( értelmes jutalmakkal mint pl most a petes event ez már haladás volt ) , változatosabb játékélmény ( küldik, npc-k ... ki mit szeretne )
   
 4. Smith-Program

  Smith-Program Fórum ismerője

  Szépen összeszedett írással leptél meg Destroyer !
  Ilyenkor látom, hogy az én szaktudásom még milyen szerény.
  De a lényegre : valóban szent igazad van !
  Másfél éve játszom itt, nagyon megkedveltem a játékot, és ezért nem is sajnáltam rá
  a pénzt sosem. Mára már mindenben elég jó szinten állok, de még messze nem vagyok
  fullos, pedig a másfél év alatt elköltöttem szerény becslés szerint is minimum 150 ezer forintot.
  (És ennek itt most semmi köze a dicsekvéshez, hisz mára inkább a bosszantó oldalát látom jobban)
  Másfél év, kétezer óra, és 150ezer forint, és nincs meg a full, pedig nyomtam a gázt ahogy csövön
  kifért. Ezt egy tizenéves gyerek sosem tudja megtenni, ismerek pár fiatal játékost,
  és valóban esélyük sincs hogy ennyit költsenek a játékra, arról nem is beszélve hogy nem is akarnak
  ennyit költeni, ami öszintén szólva tök jogos, épp azért amit te, és Renegade megfogalmaztatok.
  Nekem sem lett volna esélyem sem ennyit fejlődni, ha
  nem költöm rá ezt az összeget. Hisz több ezer akciós kulcs után is zeusz részem még
  mindig csak 4 van, de azt is már csak akkor kaptam amikor megvettem a zeuszt 1milla uriért XL akciós
  csomaggal. És mindez hova vezetett ? Hellix surgeon-nal, 10db 16-os drónokkal, 16-os pajzsokkal, 35 már
  majdenem max. Lf-4 ekkel, 37 képi ponttal utazva jön egy madár akinek lelövöm az életét minimumra,
  majd hirtelen emp után visszjelölhetetlen lesz, a életereje megnőtt, és lelő mint a carrt !
  Szóval szent igaz, először pusztuljanak kifelé a csalók de hamar, mert 150 rugó ide vagy oda
  befejezem a játékot ha így marad. Hisz nem azért kezdtem el, hogy folyton idegeljem magam még itt
  is a sok jellemtelen, és gátlástalan polgártársam miatt.
   
 5. ••Ðeath••

  ••Ðeath•• Fórum mestere

  egyetértek énis.csak az a baj irhatsz te itt arról hogy tiltsák a csalókat,ha az fm nem tudja megtenni,mint irta.másik az,ha valakit kibanolnak,eltünik 2-3 hónapra,egyszer csak megjelenik ugyanazzal a hajóval és onnan kezdi ahol elkezdte.eu2 seron gondolom mindenki tudja kik azok akit pár honap után visszajöttek és tolják tovább.délelöt,és kb du 2-3ig szinte üresek a mappok sehol senki.én nagynehezen elértem azt rendelés nélkül hogy megvan a 35lf4 maxra fejlesztve(jó 1 év volt felhuzni 16os szinrtre öket,rendelés nélkül) 10 dron,10 havoc megvan hozzá,de herculest az istenért se adja.utolsó 5 kappábol 1 lf4,2x multibooster,a többi meg semmit se adot.van 6 hercules drondesim,most meg ahohy olvasom jönnek uj drondesik,ami úgye megint csak rendelésböl lehet megszerezni.és ha ezek a drondesik bekerülnek,megint csak a fizetösök,rendelösök jutnak elönyhöz.sokan azért nem is rendelnek mert anynira le vannak maradval a fejlödésbe hogy nem érné meg nekik anyagilag az egész.megint csak az a 2-3 évvel ezelötti korszak jön elö hogy a tiszteséges játékosok már kisebbségbe vannak.én ennek az új dron kijelzéses baromságnak pl semmi értelmét nem látom.ha jöt valaki,láttma a dronjait,tudtam azt ha ránéztem hogy 5ös vagy 6os szintü,és ennek az újjitásnak vagy minek nevezzük,az égvilágon semmi értelme nem volt.
   
  Smith-Program kedveli ezt.
 6. fapapi

  fapapi Fórum nagymestere

  "amely javítja a felszerelések kezelhetőségét és a hangárélményt, és egyúttal az új „összeszerelés” játékelem megalapozásául is szolgál."

  Remélem végre menteni is lehet majd a konfigurációkat, így 1-2 gombnyomással összeszerelhető lesz a hajó!

  "Az EiC keretében a hangárokat áttelepítjük a webhelyről a játékkliensbe. Ez számotokra azt jelenti, hogy nem kell váltanotok a kliens és a webhely között, számunkra pedig azt, hogy ez a megoldás támogatja a nemsokára bevezetendő tárgykészítési rendszert („Összeszerelés”), amellyel az eszköztárban porosodó „régi”, alacsony szintű tárgyaitokból magas szintű, ritka tárgyakat készíthettek."

  Még jó, hogy pár héttel ezelőtt eladtam mindent mert már idegesített a sok tárgy a hangárban :)


  "További tervünk, hogy különválasztjuk az esztétikai designokat a statisztikáktól. Szeretnénk, ha sokkal több választási lehetőség állna rendelkezésetekre, ezért első lépésként elválasztjuk az esztétikai szerepű dróndesignokat a drónokra vonatkozó bónuszoktól. Így magatok határozhatjátok meg, hogyan nézzenek ki a drónjaitok, és ehhez milyen bónuszokat szeretnétek használni."

  Ennek értelmét nem látom! De ha egyszer is olvastunk volna ilyen dolgot fejlesztési ötletben.
  Ebből látszik mennyire nincs értele fejlesztési ötletet írni mert, igazából senki nem foglalkozik vele.

  Jó lenne ha szemezgetnétek az ötletekből, hibákból és abból valósítanátok meg valamit.
  A végén már az lesz, hogy színezgetni tudom a hajót, és matricát ragasztani rá.
  Nem ez miatt nem játszom már rendszeresen, és nem ez miatt nem fizetek elő rendszeresen, hanem az eszméletlen sok boros miatt!
  A gyűjtögetőkkel még nincs is bajom mindaddig amíg nem hazai x-2 tolják, ahol nem lehet lelőni, hanem a lelőhetetlen hajókról és a félpályás jelölésekről beszélek!


  "A betervezett változtatások és fejlesztések nagy része több célt is szolgál. Egyrészt megkönnyíti a játék karbantartását grafikusaink, kódolóink és tervezőink számára. Másrészt a változtatásoknak köszönhetően kevesebb munkával lehet majd új anyagokkal bővíteni a játékot a ti örömötökre. De nyilvánvaló, hogy a módosítások a régi és új játékosok számára is azonnal élvezhető előnyöket hoznak – hétről hétre, hónapról hónapra."

  A mindent a kliensbe fejlesztéssel egy baj van, hogy a boosterem fogy amíg pakolgatom a sok cuccot!
  Remélem a minimum az lesz, hogy amíg a kliensbe épített hangárban festegetem az drónokat, addig a booster órája álljon!
  Ennek ellenére én örülök, ha egy helyen lehet kezelni mindent, és nem kell agyba főbe lépkedni.
   
 7. az egesz hajod egy gigantikus lezeragyu lenne :)) .... akarhogyan is de tenyleg rengeteg folosleges targyam van nekem is, es jo lenne ha ladaznak, lenne ertelme hogy lf3at kapok..... sok billentyuzet eletet megsporolna ez a dolog XD
   
  Smith-Program kedveli ezt.
 8. Ducater*

  Ducater* Fórumszaki

  1 Ha így lehetne urit szerezni, senki nem rendelne ami a BP-nek nem éri meg. (Márpedig amennyi munkát beleöltek, és még bele fognak a jövőben, azt hiszem megérdemlik a pénzüket.)
  2 Nem erről szól a játék, hogy egy nap alatt szín fullos legyél, és igen monoton farmolás, ez kell, mindenki más átesett ezen, vagy rendeltek, de nem mindenki rendel, és gondold el ő is képes volt rá, bizony, nekik nem szakadtak le az ujjaik kattintgatástól, rászánták az időt, kibírták a hónapokig tartó kemény farmolást, (mert a dobozolást nem élvezhetőnek lehet betudni,) és meglett az ára, végre élvezik a játékot. Pénzért persze felgyorsíthatod a folyamatot, és akkor mi van? Ha nem fizetsz pénzzel, akkor mással kell (idővel).
  3 Egy 8 irises, mondhatni kezdő hajó, még ne azon gondolkodjon, hogy ő majd a legkeményebb játékosok ellen ér valamit, neki még a fejlődés a dolga.
  4 "ha rád ront 4 hasonló kaliberű hajó akkor b*szhatod hogy élve megúszod" Megjavítod magad és éled tovább az életedet. :)
  5 Régebben könnyebb lehetett kifullozni, ebben igazad van, de ha régóta játszol, és akkor elég hamar kifulloztad magad, akkor, mindig az a kis csipetnyi amit beújítanak, csak azt kell elérned/megszerezned, és újra fullos vagy, ha kezdesz egy új karit evidens, hogy nagyobb meló lesz, hogy kifullozd.

  Ötleteim:
  Mindent átteni egy kliensbe, kapásból amint belép az illető (beírja a jelszavát, nevét), akkor rögtön az űrbe tegye be, vagyis még nem muszály rákattintani a START-ra, de attól oda kell mindent beszűkíteni.
  GG-ből Booty kulcsok szerzése (1%).
  ACM aknák könnyebb szerzése. (Itt a probléma, elnyomok 5000GG-t és kb 20 ISH-ra gyűlik ki, amiből mondjuk 5 PVP-t lehet normálisan lefolytatni, mert egy pvp-ben elnyomod a Gyors bombát, meg az ISH-t é újra gyűlik még egyszer, majd akkor is, ezen kívül el lehet vinni, de az egész szerver rá utazik, mert nekik sincs végtelen, vagy pedig még venni, de azért -az előbb felvázoltak is alátámasztják- egy pvpben, akkor csak erre 4000 uridium menne el, és akkor még az UBR rakétáról, RSB-ről, UCB-ről, 7urisról, EMP-ről nem is beszéltem. Akkor nézzük csak meg mennyit kéne elkölteni, akkor ha 2 jó képességű hajó csatázik: 2 EMP =1000 uridium, 2 Gyors bomba, = 2000 uridium, 2 ISH = 2000 uridium, RSB-k ( egy lövés 35 lézerfegyver esetében 175 uri, most ez kb. 40 másodpercig, négy másodpercenként lő, tehát: ) =1750 uridium, 40 másodpercig másodpercenként 1 db 7 uris rakéta = 280 uridium, ez eddig 7030 uridium, és akkor még a techek, harci javító robot, meg a többi.... (az UBR rakétát, meg az UCB azért nem számoltam, mert eventkor még szerezhet UBR-t, UCB_t meg kapukból kaphat) tehát, ha könnyebben lehetne szerezni ACM aknát akkor, egy pvp nem 7030 uridium költséggel járnak, csak 3030, ami sokkal elviselhetőbb szerintem.)
   
  boros022 kedveli ezt.
 9. -Bad-Rangers(HU)-

  -Bad-Rangers(HU)- Fórum-zöldfülű

  Én is tudom, vannak ilyenek, de azért gondolj bele, ha én sokat dolgozok keveset tudok játszani és a sepit ahogy tudom küldözgetem a hajómra. Namármost, senki ne akarja ezt a becsületes lehetőséget elvenni tőlem, mert óriási hátrányban lennék a nem tisztességesen játszókkal szemben. Így is van hátrányom bőven, mivel én csak kézi erővel gyűjtögetek és játszok, ja, és tisztességesen, nem használva semmi segédletet, ezért nem kellene ilyen ötletekkel is csökkenteni a fejlődési esélyeket.
   
 10. predátor169961030

  predátor169961030 Fórum-zöldfülű

  Szerintem ez nem épp a legjobb megoldás... Én nem vagyok becstelen játékos mégis utálnak, mivel jobb vagyok náluk. Nos összebeszélnének a játékosok és küldenének nekem személyenként háborút és nem hagynának békén... nem valami jó megoldás.
   
 11. Ducater*

  Ducater* Fórumszaki

  A Sepromos dolgoról csak annyit: a BP a 99% át úgyis észreveszi, és megadja az adott játékos(ok)nak a kiérdemelt büntetést. Az 1% is ha tovább csinálják egyre nagyobb eséllyel buknak le.
   
 12. .deder.

  .deder. Kivételes tehetség

  Kyrus írta még 17.04.04.-én :Üdv Űrpilóták!

  Az egész Darkorbit csapat nevében, szeretnék megosztani néhány fontos információt a jelenlegi fejlesztési sorrenddel kapcsolatban. Néhányotok talán tudja, hogy a DO csapata szinte teljes egészében olyan emberekből áll, akik az elmúlt 6 hónapban csatlakoztak a csapathoz. Ez egy olyan löketet adott nekünk, hogy bevezessünk egypár friss motivációt és ötletet egy klassz projekthez. De tisztában voltunk azzal, hogy kihívásokkal teli idők állnak előttünk, de az egész csapat bízott a képességeinkben, hogy megoldjuk. Mialatt büszkék voltunk a munkánkra, amit megcsináltunk, mégis úgy véljük, hogy vissza kell lépnünk és írni egy őszinte véleményt a fejlesztési sorrenddel kapcsolatban. Néhány megbeszélés után úgy döntöttünk, hogy késleltetünk pár jövőbeli eventet, amit az elkövetkező hónapokra terveztünk, annak érdekében, hogy összpontosíthassunk néhány technika problémára, amit mi, a legfőbb akadálynak látunk a játék jövőével kapcsolatban. Felismertük, hogy sok az új tartalom, ami technikailag új, viszont ez sok technikai problémákat is hoz magával, és megakadályozza hogy egy kiváló játékot hozzunk a játékosoknak, és hogy megfeleljen a sok alap elvárásnak. A végső terv még nincs kőbe vésve, de azt elmondhatom, hogy több bejelentés is lesz a közeljövőben a legnépszerűbb kérdésekkel kapcsolatban. Mind például a szerver összevonás, a nyitott teszt szerverek, ranglista / rangsor, szerver laggok megszüntetése stb. Köszönjük nektek, hogy kitartotok ezekben a nehéz időkben, és segítetek megvalósítani elképzelésünket. Együtt, jobbá tesszük a Darkorbit-ot, mint valaha.

  Üdvözlettel,
  A DO Community csapata
  Ezen az oldalon nem lehet hozzászólni, ezért itt teszem.
  Talán a fejlesztések javításánál első helyre tenném a játék kezelhetőségét !
  Ma , hosszú idő után játékba akartam hozni egy régen nem használt hajómat. Azért hogy ezt megtudjam tenni egy aktív hajó konfiját törölni kellett. 12", ezzel nincs is gond. De ami utána jött az kiborított! Egy óra tizenöt percbe tellett az I-s konfit berakni! Ennyi időm nincs , hogy a II-t is bepakoljam.
  A régi rendszerben a hajó váltás max 20 " volt . Most a goli designékból különböző hajókat fabrikáltak , a citadel és citadel elite más-más hajónak számít ebben a rendszerben sz@r az egész konfizás.
  A hajó választást a hangárba tenném , a különböző designok , váltását hasonlóan kezelném mint a drónformációkat kezelő ablakban.
  De(!) ne legyen minden design önálló hajó !!!!!!
   
 13. Grand vagyok,csak a nagy acc-on egyszer már fel lett oldva GeoIP,de mivel csak egyszer lehet,ezen átállhat.
  Ezért nem kár,(lassan már a nagyért sem).
  Csatlakozom hozzászólásodhoz.
  A sok bejelentés elmaradt,nem úgy mint a sok újítás.Amik hozták a felesleges szemetet magukkal,ez értendő a semmire sem használható tárgyakra és a játék újabb hibáira,valamint a laggolásra egyaránt.
  Szerettem a játékot,de a múltkor is 40 percnél adtam fel a konfigolást,pedig nem sok volt vissza.
  Ez már nem a zavaró szint,hanem a megengedhetetlen.
  Régen a laggoláshoz két klán vagy vadászok és "helyiek" sok-sok hajója kellett hogy betöltse a monitort.
  Most elég pár hajó vagy néhány npc és már akad is.
  Ilyen event olyan kütymüty,a javítások ideje meg már a "nagy hiba" esetén már inkább év mint hét.
  Tudom hogy nem egyszerű az ő életük sem.
  De nekem és gondolom sokaknak,először próbamunka vagy próbanap/ok.
  Ha sikerül akkor sem biztosított hogy firma-s alkalmazott vagyok,6-9 hónap még van hogy bizonyítsak.
  Lehetne folytatni részletezni levezetni ok-okozat alapon boncolgatni,de abból a szokásos novellám lenne.
  Viszont semmire sem lenne jó,mert nincs meg a kommunikáció az "alja és a teteje" között.
  Mondjuk nem az alján múlik.
   
 14. Muad-Dib

  Muad-Dib Utánpótlás-írogató

  Teljesen egyetértek!
  Elolvasva az idézett levelet érdekelne "a DO csapata szinte teljes egészében olyan emberekből áll, akik az elmúlt 6 hónapban csatlakoztak a csapathoz".
  Mi történt? Kivágták őket, megunták mi folyik? Ez érdekes.
  A levél előnyként próbálja feltüntetni az új tagokat, ami igaz. Ám a totál új garnitúra hátránya, hogy halvány gőze nem lehet az embernek a procedúrák, függvények összetettségéről, a közöttük lévő kapcsolatokról, és a megváltoztatásukkal járó, más függvényeket (játékot) érintő hatásokról.
  Emellett, amit eddig láttunk abban semmi, de semmi új nincs. Többségében ugyanolyan hajók más színnel, más erősségű, de ugyanazon képeségekkel. Egy kivétel a Mimesis elugró képessége.
  Felmerül a kérdés: Az új csapat ennyire képes? Főként hajókat színezni, mert egy meglévő objektum színét könnyebb átkattintani, mint újat hozni létre, ez igaz.
  A hibák nem kerülnek javításra.
  A kommunikáció sehol nem működik.
  Sem a központban, sem itt nem mernek szembe nézni a valósággal, hogy mi folyik itt.
  Az Demaneres event szerencsére véget ér, itt nem terem babér csak néhány ügyes klánnak, akik a demaner elpukkanásának pillanatában már téged lőnek 5-en, kifogva a sok játékos és npc közül, hiszen egyedül vagy ott ellen, amire hirtelen mindenki "rátalál.

  Ki lehet találni jobbnál jobb eventeket, de ameddig nem néznek szembe a valósággal, nem fognak jönni a játékosok.
  A Neten lehet olvasni minden véleményt, itt pedig csak azt, amit látni szeretnének.

  Szerintem a fejlesztéshez az is hozzá tartozik, hogy bevezetik az őszinteséget és mint a rendőrség a "zöld" vonalat!
   
 15. .deder.

  .deder. Kivételes tehetség

  Nem tudom kapatok e a mai nap kérdőívet a Do.-tól .Én igen. Ebben megválaszoltam mindent laggal és fejlesztéssel kapcsolatosan. Arra leszek kiváncsi hogy mennyire lesz foganatja és mennyien adtak kimerítő választ mindenre. Talán ha közvetlenül "nekik" megy a negatív vélemény a kifestő könyvekről és az évek óta javítatlan hibákról.
  Ide tartozik hogy vannak olyan játékos társak akiket anno büntettek egy hiba kihasználásáért, de büntettek e valakit a hiba elkövetéséért (elkövető, ellenőrző stb) .
   
 16. xDDDDD-.-

  xDDDDD-.- Aktív író

  Szerintem nem az van, hogy nem mernek, hanem csak szimplán nem szabad.:)
  Ahol jelentkezni tudsz moderátornak (már nem emlékszem szó szerint, régen olvastam el) ott le volt írva, hogy a Bigpoint érdekeit kell képviselned. Tehát ha egy adminisztrátornak nem tetszik valami a játékban nem fogja azt itt fórumon taglalni...

  Egyébként igazad van.
   
 17. Muad-Dib

  Muad-Dib Utánpótlás-írogató

  Ez nem változtat azon, hogy rémálommá vált a játék. A mostani eventen csak videóztam mit tudnak a nagyok. Van egy klán, ahol a mindent "vittek" a tagok. Lehetetlen dolgokat tudnak és ezt valakik eltűrik, hagyják. Egy régi játékos mondta facsén hogy hiába jelentették,sőt játék nélkül megnevezte account név szerint tudni hogy a programozójuk is itt játszik (megnéztem van olyan nevű játékos most is), nem történt semmi pedig látható a videón hogy 10-en nem tudják utolérni és bekeríteni 1-8-n mert gyorsabb mindenkinél (kb.3 éves felvétel). A pet tölti a hajóját miközben 30k-t oszt lőtávolon kívül. azóta is itt játszik csak most a kapuban lestem hogy mást tud. ezt már fölösleges leírni, mert elvette a kedvem ettől a játéktól. csak annyit hogy behívtak csoportba ahol egy csali citedel volt 800ezer élettel és kb másfél milla pajzzsal. 3 mp volt két hajónak és nem tudom hogyan, majd figyelteük ezt a hajó és volt hogy molyban lőtt egyedül és a cita tulaja mondta megmaradt minden pajzsa és két sorozattal elpukkant egy hajótól mert csak az életerő ment le.
  katam egy címet, látni a neten milyen jelzéseket törölnek innen a fórumról szabályzat címen.
  lehet mondani hogy a DO érdekét kell nézni, de ez nem ad valós képet mi folyik a játékban.
  én nem csodálkozom, ha a tulaj a határidő letelte után kivágja az egész bandát a fenébe. nem hiszem hogy ma ez do érdeke.
  k vagy eltünnek a süllyesztőbeezt itt is látni kellene hogy vagy reformálna.

  persze vannak problémák amik enélkül is elveszik a kedvem
  előbb léptem be és chat nem működik
  a petem beragad
  a kapu ugrásnál nem tudom hová tdob de a kishajómat lelövik valahol valakik

  ezért játszak?
   
 18. xDDDDD-.-

  xDDDDD-.- Aktív író

  Ugyan, ne butáskodj. A pet régen bugos volt, és harc közben is töltött, ha aktiváltad azt a módot. Ezt idővel javították.

  Én nem tudom milyen felvétel, de nem nehéz menekülni 10 hajó elől gyorsabb hajóba. Lassító akna már akkor is volt, bele lehetett húzni a játékosokat, ha meg egy benyeli kapja a lassítást körülötte mindenki.

  Az élet lövésről egy keveset... van, hogy lassú az ember gépe, vagy a netje, igazából nem tudom, de nekem is volt már olyan, hogy konfigurációt váltottam, hogy egy fél másodpercre nulla pajzsom volt. Levette a kettes konfiből a pajzsomat, az egyes konfit meg nem töltötte be, csak fél másodperccel később, és ezalatt az életemet lazán le tudják keverni. Ez nyilván csak laggnál fordulhat elő, ami mostanában azért sokszor jelen van a játékban.:)

  Én nem a DO érdekéről beszélek, hanem a Bigpoint érdekéről. Neki érdekében áll, hogy a saját játékát ne érje negatív kritika (vagy inkább, minél kevesebb). Nyilván ha javítanák a dolgokat, akkor nem lenne annyi negatív kritika, de jelenleg ez a helyzet.:D
   
 19. Muad-Dib

  Muad-Dib Utánpótlás-írogató

  A videót láttam és a hajót nem tudták KÖRBEVENNI és utolérni vengával utánégetővel. Nem ugrott el, de megtehette volna... egyszerű cicázás volt, vagy ahogy mondták teszteli mit csinált. Ne mondd nekem hogy 10 hajó nem tud egy hajót körbe fogni és lelőni úgy hogy TS-en kommunikálnak.
  A fickó ismerős volt már nekik és beszéltek is vele.
  Ott mondott egy infót nekik, amiről te biztosan tudod igaz-e vagy sem. Azt hogy annak idején ezt a játékot állítólag ők találták ki és jobban ismerik mint az akkoriak.
  Ez kicsit meredeknek hangzik, de ne menjünk el messzire.
  Igazad van és elhiszem hogy egy cég a jó hirnevét védi. ettől mg javíthatnák az égbekiálltó hibákat. én chatem 10-ből 8-szor rossz. a kapubál ha rám lőnek és ugrok nem tudok visszaugrani mert folyton azt írja nem vagyok kapu közelébe.

  már ez is jó lett volna... ám nem látom értelmét hogy az én kis hajómat miért fejlesszem ha fullosakat 1 mp alatt lelő két hajó. azt amelyiket lőtték marha nagyot lőtt rám, mégsem karcolta meg a másik hajót
  szóval az a fullos hajó is messze van számomra nemhogy a másik...
   
 20. .deder.

  .deder. Kivételes tehetség

  Kiegészítésként. Csopiban , 3-4 játékos egy ellent lő úgy hogy 1-2 tag DCR-250 -nel, 1-2 tag PLD-8-al lövi. Ez eléggé tehetetlenné teszi az ellenfelet!
   

Az oldal megosztása