WolfHunter - The Road So Far

Kategória: 'Ki kicsoda? - A játékosok', témanyitó: LoneWolf, témanyitás ideje: 5.6.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. LoneWolf

  LoneWolf Haladó

  Frissítés: Én és a DO video
  Üdv mindenkinek!

  Békés megyében élek, idén lettem 34 éves, de azért megnyugtat, hogy nem én vagyok a legöregebb a játéktéren.
  Hobbijaim az olvasás mellett kerékpározás, filmek és sorozatok vadászata, no meg a DO. Bár egyre inkább a munka tölti ki az egész napomat, így vannak napok, mikor egy millimétert se mozdul a hajóm.

  Általában a LoneWolf, LoneWarrior, WolfHunter neveken szoktam előfordulni, éppen melyikhez van kedvem. Hamar felismernek mindegyiken, a Von-Tolla talán az, amiről csak azok sejtik miért pont ez, akik olvasták a Dzsungel Könyvét.

  A játék kezdetén barátságos, segítőkész játékosként ismerhettek meg a skandi szerveren, akikkel volt szerencsém együtt játszani.
  Néhány év alatt viszont sokat kellett csalódnom az emberekben, már nem éreztem sem az erőt, sem a késztetést, hogy vezessek egy klánt, vagy akár segítsek a kezdőkön. Talán leginkább elfáradtam, ez a helyes kifejezés. Nagyon ritkán, ha jobb lábbal kelek fel, ma is megsajnálok persze egy-egy bénázó játékost és segítek, vagy ráhagyom ha nagyon csoportban akar lenni, de általában cinikus, énközpontú kapuzást/próbázást/lődözést folytatok, hogy végre láthassam egyszer minden drónomon a havocokat. Nem tartom magam különösebben rosszindulatúnak, de a háborút küldözgető klánokkal szemben sosem fogom vissza magam, és aki folyamatosan az én játékélményem kárára erősködik, arra emlékezni fogok, mint az elefánt, és megfelelő időben visszaállítom az Univerzum egyensúlyát, mert édes a bosszú..

  Miért írok ide? Ahogy turkálgattam a gépemre mentett képernyőképeimet, sok régi emlék feléledt, amikből néhányat azért megosztanék, amíg a teljes feledés homályába nem merülnek. Íme:

  Amikor 2009 végén elkezdtem a játékot a Skandináv szerveren, még ilyen volt a venga.. nagyon szerettem. Ha nem lehetsz a legerősebb, legyél a leggyorsabb! :)
  [​IMG]

  Első béta kapumat is ezzel vittem ki.
  [​IMG]

  Amikor cirka fél év után meg volt a full iris, olyan kemény voltam, mint egy StreuneR. :)
  [​IMG]

  Volt szerencsém a szerver legjobb magyar klánszövetségének, az MM-nek az alapítói közé tartozni. Itt egy kellemes kláncubizás látható, miután nehéz szívvel, de a vengáról gólira váltottam hosszú hónapok után.
  [​IMG]

  Itt pedig a legbátrabb leonov látható.. :D
  [​IMG]

  Megvan a háromszögem végre.
  [​IMG]

  Amikor a Magyar szerver elindult, nem tudtam ellenállni a lehetőségnek és átjöttem, még mindig MMO-ként, az Evil Murders kötelékbe.
  Sajnos arról nincs képem, milyen volt a szerver indítás másnapján 4-4en egy PvP harc nostromo vs nostromoval, de az egy élmény volt, amire máig emlékszem, és nem három másodpercig tartott...
  [​IMG]

  Az első nagy kalózvadászaton a Jhd klánban is voltam, cirka 1-2 hétig.
  [​IMG]

  Ezt a rangot azóta sem sikerült utolérnem. Tekertem a rangsorpontokért, mint állat, de a játék újításai és a fizetős játékosok utolérhetetlensége miatt bedobtam a törölközőt jópár hónapra, és a DO oldalt töröltem a könyvjelzőkből, előzményekből és az életemből. (hetente 50% becsbooster, lf4, havoc, új kapuk, stb?)
  [​IMG]

  Egy nap arra ébredtem, hogy akkor benézek, mi történt fél év után. Aztán szépen, folytattam csak úgy poénból, mindenféle elvárás, vagy görcsös rangsorpontkergetés nélkül, immár zöld színekben. Az aktuális nevem az operációs rendszerem után származik. :)
  [​IMG]

  A hibákon is már csak kuncogni tudtam... kliens újraindításkor negatív pajzs? :)
  [​IMG]

  Egy év alatt szép komótosan kigyűlt a full felszerelés. No meg a PET, az örök urizabáló. És ekkor láttam először űrben lebegő tököket.
  [​IMG]

  No az Aegis hajót is feltétlen ki kellett próbálnom. Néha praktikusnak bizonyul.. de a palázás irgalmatlanul unalmas valami. Mostanában meg veszélyes is.
  [​IMG]

  Azért a fejlesztőkben sose kell csalódnom, a Jéghideg erő cím egy hónapig title_374 néven futott. :)
  [​IMG]

  Jé, egy UFO! :)
  [​IMG]

  Nagy kedvencem, ami még talán most sincs javítva, a mellettem álló mozdulatlan PET nem kapcsolható ki, sehol senki, de támadás alatt áll. :D
  [​IMG]

  És itt állok 24 zeta kapu után 7 havoccal.. még vagy 10 kapu és meglesz talán a maradék 3 is, ha előbb meg nem unom, és abbahagyom ismét.
  Pozitív dolog viszont, hogy az Elit designt megszereztem.. hát mit ne mondjak, uriért biztos nem vettem volna meg, nem ér annyi kreditet sem, amennyit rátoltam az új liciten, de másra úgyse költeném. Néha próbálok fejlődgetni, de egyre gyorsabban ráunok a próbálkozásra. Annyira nem rossz a hajóm, ettől független bizonyos személyek ellen még most is olyan, mintha bigboy lenne.
  [​IMG]

  Megvan a 10 havoc és a pusat..
  [​IMG]

  Hosszú évek óta először ismét elvállaltam egy klán vezetését, bár nincs annyi szabadidőm, mint 2010-ben, azért megpróbálkozom vele, hátha sikerül találni néhány embert, aki hasonlóképpen gondolkozik. :)

  Megvan a Surgeon, és a Herculesek száma 3, 19 kappából.
  [​IMG]

  Update: a kepfeltoltes.hu valamiért a képek törölgetésébe kezdett, így áttettem máshová a képeket.

  VIDEÓK:

  Cubikon-akta (2011)
  http://videa.hu/videok/film-animacio/darkorbit-a-cubikon-akta-dark-goliath-hungary-3MRXPRuLbqQSyDCR

  Én és a DO (2014)
  http://indavideo.hu/video/En_es_a_DarkOrbit

  Here I am - this is me
   
  Utoljára szerkesztett: 11.7.16
  Vadász, Total1871, Eziztos és 11 más kedveli ezt.
 2. fapapi

  fapapi Fórum nagymestere

  Nem bírom ki hozzászólás nélkül!
  Te egy borzasztó szimpatikus ember vagy! Korodból kifolyólag, egy értelmes és összeszedett bemutatkozót olvashattam, ezért kedvet kaptam én is hozzá, bár ezen még elgondolkozom.
  Leírásod és nézeteid alapján sok mindenben magara ismertem. Kár, hogy nem EU2 szerveren játszol.
   
  Siemon187 és LoneWolf kedveli ezt.
 3. MΣGΛIЯΛ♥Я♥™

  MΣGΛIЯΛ♥Я♥™ Járnitanuló

  Szia,

  kár, hogy a történt nem csak skandiról szól :) Mikor én skandira kerültem te még ott voltál :) Most hogy így olvastam én is elkezdtem nézetegni a képeket :)

  [​IMG]
  :)
   
  LoneWolf kedveli ezt.
 4. Csatlakozom én is a nosztaligás képekhez :D
  [​IMG]
   
 5. A képeid sok szép emléket eszembe juttattak :)
  Csatlakozom Fapapihoz, nagyon szimpatikus vagy :)
   
  LoneWolf kedveli ezt.
 6. LoneWolf

  LoneWolf Haladó

  Köszönöm mindenkinek a kedves szavakat! Sokan hajlamosak elfelejteni, hogy minden virtuális űrhajó mögött egy ember ül, ezért is lenne létjogosultsága ennek a bemutatkozós fórumrésznek. :) Mindenkinek csak ennyit üzennék: Várom az új bemutatkozókat!

  EU2 szerveren egy Bigboyig jutottam, kb 10-es szinten, de ott akkora tömeg volt már akkor is, hogy iszonyúan laggolt a játék.. a skandi szerveren fele annyian sem voltak akkoriban, és a 15-20fpst ki tudtam húzni a gépemből akkoriban minimális grafikán 1000 online játékos mellett, így maradtam ott.. amíg nem jött a magyar 1 szervernyitás.


  Emlékszem én is Mega. :) Tessék kiegészíteni a történetet! Szívesen hallanék még az MM-V klánról, illetve egyéb érdekfeszítő screenshotok is jöhetnek.


  Ööö ez hány éve volt? :)

  Melyik szerverrel kapcsolatos emlékeket?
   
 7. sajt

  sajt Fórum nagymestere

  Hát, ezt a bemutatkozót egy élmény volt olvasni. :)
   
  LoneWolf kedveli ezt.
 8. Magyar 1 :)
   
 9. LoneWolf

  LoneWolf Haladó

  No akkor tessék elővezetni ezeket...
   
 10. 2011 körül.
   
 11. LoneWolf

  LoneWolf Haladó

  Kedvenc szerver restartom.. és nem, nem volt elég 87 másodperc a befejezéshez. :D
  [​IMG]
   
  Ctrl-Alt-Delete kedveli ezt.
 12. LoneWolf

  LoneWolf Haladó

  Ez a legújabb venom-lightning hajó. :)
  [​IMG]
  Ezt nevezem extra energia pörgetésnek... :)
  [​IMG]
   
 13. LoneWolf

  LoneWolf Haladó

  33 zéta / 10 havoc drón = 30,3%
  40 kappa / 10 hercules drón = 25%
   
  Utoljára szerkesztett: 29.1.17
 14. LoneWolf

  LoneWolf Haladó

  RIP Terror Melterek :(
   
 15. Ikarosz

  Ikarosz Aktív író

   
  LoneWolf kedveli ezt.
 16. LoneWolf

  LoneWolf Haladó

  Beírjam a fejlesztési ötletek közé? :D
   
 17. Ikarosz

  Ikarosz Aktív író

  Oda azért ne :D
   
 18. LoneWolf

  LoneWolf Haladó

  Még mindig csak 8 herculessel búcsúztatom a 2016. évet... de jövőre már biztos meglesz.
  [​IMG]
   
 19. LoneWolf

  LoneWolf Haladó

  Búcsú...
  Úgy érzem megint eljutottam arra a pontra, amire az eredeti LF4-ek bevezetésekor, amikor kihagytam fél évet a játékban.

  Van talán három új LF4 lézerem, amiből egyet gyártottam, de jelenleg olyan elérhetetlennek tűnnek a továbbiak, nem beszélve az új hajók eszméletlen alapanyagigényéről, hogy meglehetősen céltalannak, hosszadalmasnak, és így unalmasnak találom a játék folytatását. A kevéssé jövedelmező eventekről inkább nem is ejtenék szót. Az új drón design megadta a kegyelemdöfést.

  Terror kapu volt az utolsó event, ami szóra volt érdemes, ha jön hírlevél róla, hogy várható, még azt megfontolom.. egyébként meg visszanézek majd decemberben, hogy javult-e a helyzet, addig is minden jót kívánok a maradóknak!
   
 20. a helyzet sose lesz már jobb,bár ki tudja,igen sok a felesleges új játékelem,én inkábbb azokkal foglalkoznék amik játékban vannak és kihasználatlanok,pl Pet vegyen le a hajó bekapott sebzéséból,klán bázis adhatna kis urit a klánban lévöknek,stb ststb sorolhatnám reggelig:)A bemutatkozás nosztalgiázás fantasztikus,mi itt Eu1 en 10 éve vagyunk 3 an együtt a jatékban,kár hogy nem itt játszol jól passzolnál közénk!Ismerem az érzést a nosztalgiázás felemelő hangulatát,h mit megért az ember már!amugy rangsoron nemkell görcsölni,ugyse ér semmit,a lényeg a felszerelés,ésha még nekünk is elérhetetlennek tünik,feljárunk ts re,játszogatunk lövünk együtt közbe,hisz ez egy játék,élvezni kell:)
   
  tg90000_2 kedveli ezt.