x-1 (3-1/2-1/1-1) térkép és a kezdeti védelem

Kategória: 'Leírások / összefoglalók', témanyitó: Nitronyussz, témanyitás ideje: 4.10.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. Nitronyussz

  Nitronyussz Fórum admirálisa

  JoQktio.png
  x-1 (3-1/2-1/1-1) térkép és a kezdeti védelem​

  Mi is az x-1 térkép?
  • Az a legelső térkép, amellyel találkozol, ha új accountot csináltál vagy épp most kezdted a játékot.
  Mi található ezen a térképen?
  • Található itt NPC - Streuner, bónusz doboz, kalóz láda (nem tévedés, tényleg van, de meg kell ölni hozzá kb. 100 Streunert, hogy egy ládát kapj) és nem utolsó sorban a hazai bázist találod még itt.
  Az x-1 mennyivel másabb, mint a többi térkép?
  • Itt függetlenül attól, hogy hányas szintű vagy, védelmet élvezel az ellenségekkel szemben. Vagyis úgy nevezett támadhatatlansággal rendelkezel, amelyet elveszthetsz.
  • Egy bizonyos szinttől kezdve egyre kevesebb jutalmat kapsz az NPC ért és a bónusz dobozokért. 10-es szinttől pedig egyáltalán nem kapsz semmiféle zsákmányt, jutalmat értük.
  • 5-ös szintig látod a mini térképen tartózkodó ellen megbízójú játékost.
  Harcolni szeretnék a hazai, illetve az ellenséges x-1 térképeken. Milyen lőszert, extrát használhatok? Ugyanúgy működik ezen térkép ezen része, mint a többi vagy ebben is van különbség?
  • Az x-1es térképen nem tudunk vaktában bárkit elkezdeni lőni. Mint írtam fentebb, a hazai x-1es térképen vedelmije van mindenkinek szinttől függetlenül. Tehát ahhoz, hogy egy ellent x-1 térképen le tudj lőni meg kell lőnöd őt, így el veszted a támadhatatlanságodat vagy, ha vadászni mész egy másik megbízó x-1 térképére, akkor meg kell lőnie téged valakinek, aki ilyenkor ugyanúgy elveszti a támadhatatlanságát.
   • Ekkor a rendszer kiírja mindenkinek, hogy xy elvesztette a támadhatatlanságát. De jó hír, hogy ilyenkor nem örökre vesztetted el, hanem pár percre.
  • Egyik x-1 térképen sem használhatod a következő extrákat, lőszereket:
   • Gyorsbomba
   • Aknák
  Ugro CPU-val lehet ugrani x-1re?
  • Igen és nem. Saját hazai térképedre ugorhatsz vele, mint a normál ugró CPU-kal, de ellenséges x-1re nem lehet ugrani. Így csak közvetlenül x-2ről lehet odamenni.
  Mi a kezdeti védelem?

  Ez a védelem négyféle lehet:
  • A kezdő csillagtérképeken - X-1 - minden játékosnak a 6. szinttel bezárólag narancssárga keretben jelennek meg az ellenfelek a minitérképen. Ezek az ellenséges cégek tagjai. Az NPC-k továbbra is a szokott módon vannak megjelölve.
  • Az X-1 és X-2 csillagtérképeken minden felhasználónak van egy veszélymérője, ami a minitérkép bal oldalán egy sárga csíkként jelenik meg. Ha egy másik cég megbízottja teleportál az adott a csillagtérképre, akkor ez a veszélyjelző emelkedik. Így mindig tisztában lehettek azzal, hogy mekkora a veszély az adott térképen.
  • A hazai X-1 csillagtérképen minden felhasználó támadhatatlan egészen addig, amíg meg nem támadja az ellenséges játékost.
  • Amíg a kezdő küldetéseket nem teljesíted, nem támadhatnak meg téged.
  Figyelem! A kezdővédelmed mindaddig aktív,amíg be nem fejezed a Megelőző csapás nevű küldetést. Ezalatt az idő alatt támadhatatlan vagy,amíg meg nem támadsz egy másik játékost. Ilyen esetben elveszik a védelmed egy kis időre.
  küldi.jpg

  Az ellenségeket csak az X-1 térképeken jelöli narancssárga négyzet, és ott is csak addig, amíg el nem éred a 7. szintet, 7. szint felett pedig, ha látótávon belülre kerül. A veszélyjelző az X-1 és X-2 csillagtérképeken szinttől független.
   
  Moderátor által utoljára szerkesztve: 30.11.18
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.