Zeusz drón

Kategória: 'Archívum: minden egyéb', témanyitó: Unkas_ALonvadász, témanyitás ideje: 22.4.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. Unkas_ALonvadász

  Unkas_ALonvadász Törekvő

  Sziasztok!
  Ma ugye Zeusz nap volt és kezdek egyre közelebb lenni ahoz, hogy végre megszerezzem. Így elgondolkodtam, hogy végülis mekkora az esély arra, hogy Zeusz darabkát kapjunk az arany dobozokból. Ha tudnánk akkor ki lehetne számolni, hogy hány darabnál éri meg befejezni uriból. Az lf4-ről ugye tudjuk, hogy 1% esély van rá egy normál napon, az apis meg nem is nagyon számít mert az úgyis kijön míg lf4-et meg zeuszt szed az ember.
  Tehát tudja valaki, hogy hány százalék esély van zeusz részt kapni? Ha nem, akkor le tudnátok írni őszintén, hogy hány dobozból hány zeusz részt kaptatok? Ha elég sokan megmondanák az arányaikat tudnánk egy becslést adni és a becsléshez legközelebbi kerek százalék lenne a valós esély.
  Nekem ma 175 dobozból 9 zeusz rész.
   
 2. ArákMEGFOG

  ArákMEGFOG Haladó

  Szia.
  Én a zeus részt 4-5%ra saccolom, az apist meg 10%ra, rég ládáztam huzamosabban, de így emlékszem. :)
  Egyébként szerintem nincsen meghatározva pontosan, hogy mennyi esély, csak úgy nagyjából tudni lehet. :D
   
 3. ...[ILOVEDARKOORBIT]...

  ...[ILOVEDARKOORBIT]... Fórum ismerője

  de a zeusz elvileg többet ér, mint az apisz? a tech gyárban is drágább, kevesebb részt is jön ládákból, mint az apisznak. vagy csak így csinálták meg, hogy legyen egy picit nehezebb valami? (akkor kb. 2000-2200 ládából kijön egy zeusz, és 1000 ládából egy apisz, de az utsó részeket urival is meglehet venni, nem rossz:cool:)
   
 4. ArákMEGFOG

  ArákMEGFOG Haladó

  Gyakorlatilag ugyanolyan: 2 üres hely mindkettőbe, akárcsak az iris-nek. Ugyanakkor, én tisztán emlékszek, hogy mire meglett a Zeus, addigra már meg volt építve az apis, és a következő apisból is megvolt 45 rész, szóval a zeust sokkal nehezebb megszerezni, szóval többet ér, de ugyanolyan mint az apis (kivéve a szín). :D :)
   
 5. Avgas

  Avgas Járnitanuló

  Sziasztok!
  Tapasztalataim szerint az Apis-t érdemes kirakni 45 részig, az "gyorsan" megvan, Zeusz-t viszont 20 résznél már érdemes megvenni, mert az ezt követő részek kis mértékben csökkentik csak az árát.

  Üdv.
   
  Crystal kedveli ezt.
 6. Unkas_ALonvadász

  Unkas_ALonvadász Törekvő

  Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
   
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.