Zöld Zsákmány Kulcs

Kategória: 'Archívum: minden egyéb', témanyitó: -Eragon-2(HUN), témanyitás ideje: 12.9.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. -Eragon-2(HUN)

  -Eragon-2(HUN) Fórum ismerője

  Sziasztok én rendszeresen gyűjtöm a kulcsokat de a legtöbbet lf4 napkor vagy apis zeus kor ezen napokon van lf4 re a legnagyobb esély hogy értékesebb jutalmat tárgyat vegyünk fel.
  PL: desinget, dront vagy lf4 vagy modult illetve álcákat vagy 10 órás bosterokat.
  én egy átlagos napon kiváncsiságbol elhasználtam 200 kulcsot ami belöle jött kb: 100 ugrási 1100 rsb rengeteg löszer 10-20 lf3 és pajzs de még több xenomit.
  minek van bent xenomit?????????????? arra ott vannak a boss és az űber lények.
  lf4 napkor ugyan úgy 200 kulcsból 2 lf4 ez nagyon irritáló volt.
  Tehát én arra gondoltam hogy vagy akcióként mint az lf4 nap és a többi vagy rendesen szerencseként kulcsokból lehesen kapni vag yolyat hogy 10-20 rész valamilyen kapu részletet
  vagy egy komplett kaput. kronos kaput kivéve. ha belegondolunk ott vannaka kulcsokban a desingek azok 250k uri 1 kulcsal lehetőség van tehát nem mindegy h mázlink van 1500 uribol egy 250k uris desingre vagy 250 k uribol megveszük a desinget.
  nem azt mondom hogy minden 3 ik kulcs adjon kaput hanem esély legyen rá.
  ezen belül az elit löszereket pl: rsb és x4 nagyobb mennyiségben legyenek 90-210 db helyet legaláb 500 db legyen. lf4 re is legyen nagyobb esély. hisz már a kisseb játékosok is sebeznek 30-40 ezret csapatban még erősebbek.

  Akinek tetszik az ötlet kérem támogassa mert szerintem nem lenne elvetendő ötlet.
  Remélem megfontolják ezt az ötletet. Előre is köszönöm és további jó játékot.
   
  $ΣηęяĝỴ$(HUN) kedveli ezt.
 2. ••Ðeath••

  ••Ðeath•• Fórum mestere

  marhaság.aki pl nyomja a kappát, zetat kapja a sok kulcsot,na meg aki rendel.most te pl 200kulcsot öszeszedsz egy honap alatt tegyük fel,más meg egy mhh alatt rendel urit,vesz pl 1000-1500kulcsot,kap csomo mindent,te semmit vagy 2lf4et a 200ból megint.akkor jön az hogy nem fair mert ö kapot lehet 10-15lf4et vagy több desit,és akkor van a sirás megint.jó ugy ahogy van,max annyi lenne jó hogy pl a pusathot is betenék a desik közé mert úgye az is ugyanugy 250k uris desi mint pl a venom vagy a sentinel
   
 3. -Eragon-2(HUN)

  -Eragon-2(HUN) Fórum ismerője

  nah ebben igazad van erre nem gondoltam mivel mmh nál sose rendelek de a pusat maradjon csak igy ahogy van nem kell kulcsab igy is tull erös gerila desing
   
 4. Ducater*

  Ducater* Fórumszaki

  Egyetértek, bár én annyival kiegészíteném, hogy lehessen valami olyasmi, hogy bedobsz 100 Booty Kulcsot, és kapsz egy LF-4et, mert elégg inkorrekt a játék, hogy ln játszom 5 éve, és egyszer sem találtam Lf-4 et, vagy Design, vagy drónt, pedig rengeteg ládát kinyitottam már. Multkor egy kezdő 7 flaxos gyerek 50 ládából 7 LF-4et talált meg egy solace design-t, szóval elkezdi a játékot, és jobb karija van kb nálam aki már nem tudom mióta nyomja, de szeretnék egy biztos támaszt, hogy: oké ha ennyit kigyüjtök biztosra kapok egyet. Nem az, hogy hetekig szedem az urit, aztán Luft, mehet előröl a móka.
   
 5. ♥Grand♥

  ♥Grand♥ Kivételes tehetség

  Nem támogatom.
  200 kulcsból 2 lf4 jó arány.
  Többit meg tudod szerezni liciten,vagy megveszed uriért..
  Xenomitnak jobban örülök mint modulnak,célzó cpu eszi rendesen,pár darab xenoért meg nem éri meg npc-t lőni.
  Pazarlás a lőszer főleg ha sepizve van,nyersit folyamatosan el kell adni,pet eszi a benyát....
  Modulnak ennyi hasznát sem látom,kapsz egy alap szintű modult amit még egy tescos ellen is leszed,ölnöd kell az urit bele hogy elérjen egy használható szintet,erre jön 5 elit ellen és lekapja a védőket 3x meg a bázist is egy perc alatt.
  A többi meg az inkább no komment kategória.
  Komplett kapu,10-20 kapurész,növelt mennyiségű elit lőszer?
  Ha a te szemszögedből nézzük okés a dolog,DE amíg te elversz 200 kulcsot,a nagyobb rendelős játékosok 2000 felett nyomnak ha ilyenek a kapható dolgok.Te kapsz egy kaput ők húszat,összeszedsz 5000 rsb-t,ők 100000-t........
  Tehát még mindig-megint hátrányban vagy,ha csak egy alap hobby accot akarsz,akkor is kell a prémi-duplázó-25% kombo.
  Viszont ha komolyabb dologban töröd a fejed,jelenleg csak csomó zsé beleinvesztálásával tudsz elérni egy szintet és még pénz,pénz,pénz hogy azt tartani is tudd.
  Tehát semmi sincs ingyen,fejlődésért fizetni kell.
  Például,milyen jó volt mikor megláttam hogy a hangár vásárlása kredites lett,miközben sokan nem kevés urit költöttek rá.
  Ne toljunk azért mindent a kicsik és a lusták feneke alá.
   
 6. ••Ðeath••

  ••Ðeath•• Fórum mestere

  lehet 2000 kulcsod is,ha nem jó helyne nyitod.pl nagyon kicsi az esélye annak hogy egymás mellet lévö zöld ládákból te lf4et nyitsz.én nagyon sok lf4et szedtem,ahol 1x adott,ott késöbb is.sööt...ismerösöknek adtam a tippet,ök is szépen szedegetik ott az lf4et.nagyon sok ládát nyitottam mire az elsö desit adta,ami sentinel volt.utána meg szorta a desiket,egyet se vettem,mind ládából jött.
   
 7. Ducater*

  Ducater* Fórumszaki

  Akkor elég mázlista vagy.
   
 8. -Eragon-2(HUN)

  -Eragon-2(HUN) Fórum ismerője

  szia a xenomital nem értek egyet x1 el kiszedsz 2-3 uber lordikát ott van kb 50 xenomit vagy mennyi. kulcsbol ha felveszel 1500 uri premiusm kedvezményeseknek 1050 uri akkor hogy is van ez mej éri meg? még valami célzó cpu minek az? felesleges erre ott a kalibráló fullon egyszer sem ment mellé semmi. nem vagyok erös 17lf4 em van de közepes eröságü bázisra bemegyek 2 csillagost 1vs1 ben kiszedtem akkor miröl beszélünk,?? bázist védet ellenséges térképen biztos nm promizva jött. inkáb modult mint bázist hisz ellen mapon vagy pvp ha épitesz bázist vagytok 2-3 an akik segitenek tökéletes ara h vadászos küldit csináj pláne ha rombolnak plusz sebzést jelent a többbiben igazad van
   
 9. -Eragon-2(HUN)

  -Eragon-2(HUN) Fórum ismerője

  lf4 re adhatnál tippeket jól jönne
   
 10. -Eragon-2(HUN)

  -Eragon-2(HUN) Fórum ismerője

  De viszont ebben igazam van amit most irok az apis és a zeust nem lehet eladni vagy elduran vagy nem de eladni nm lehet a flex dron a kicsiknek van a kezdöknek de akkor legyen már az irisre is hogy ne lehesen eladni hsz aki véletlen eladja mert belaggolt a játék neki akkor csk a fölösleges levelek mennek a suportnak ezzel is kiküszüböljük az ilyet ful szintes 16 szintes iriszt ki akar eladni? sztem senki ezt az ujitást kellene behozni nem azt a sokk felesleges eventet meg desingeket.
   
 11. Figyelni kell rá nem kell mellékattintani. Hogy lehet hogy én kb 4 év alatt nem adtam el egy drónt sem? Tegyél be egy javító cpu-t és amikor 10 körül lesz a töltet cseréld ki, így biztos nem kattintasz félre mert megcsinálja magától. Azt még elmondod hogy tud belaggolni a főoldal? :D
   
 12. ••Ðeath••

  ••Ðeath•• Fórum mestere


  én 2 éve javitotam az iriseket.90% voltak,mondom javitom.elkeztem javitani,az oldal vagy 5 percre befagyot,beakadt,mire ujra bejöt az irisem sehol,és a naplob az volt hogy eladtam,pedig a javitásra kattintottam,csak ép behalt az egész oldal.volt igy más is,nem csak én.hid el,be tud laggolni meg akadni,van hogy pl a gg rész fél óra mire bejön,de minden más menürész bejön secperc alatt a föoldalon.mostanába pl az van hogy ismerösnek irok az üzirésznél és van hogy 2-3 betü után egyszerüen a föoldalra dob.Újitások után meg lagg mindenhol 99%ba.amugy jó ötelett lenne azért hogy az irist se lehesen eladni mint az apist zeuszt meg az lf4eket.
   
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.