Adathalász oldalak

Kategória: 'Archívum: központ', témanyitó: Kelly, témanyitás ideje: 30.6.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. Kelly

  Kelly Fórumszaki

  Sziasztok!

  Az utóbbi időben sajnos ismételten elszaporodott az adathalász oldalak reklámozása, játékon belüli, illetve játékon belül üzenetben, és egyéb módokon is.
  Abban az esetben, ha kapnátok ilyen levelet, NE NYISSÁTOK MEG a benne szereplő linket és ne adjatok ki semmiféle adatot!

  Határozottan, minden kétséget bizonyíthatóan kijelentjük, sem a Bigpoint, a support, sem admin, tehát összegezve senki, aki a Bigpoint csapatához köthető, nem küld ilyen üzeneteket, nem keres chaten, üzenetben, nem ajánlgat semmiféle "extra ajánlatot"


  Szögezzük le, nem tudunk segíteni azokon, akiknek accountját ilyen módon feltörik, ellopják, eltűnik, email címe eltűnik, stb,stb...

  Ha ilyen tartalmú levelet, megkeresést kaptok, minden alkalommal küldjétek el supportra nekünk, képernyőmentés, és képként, feltöltve valamelyik megosztó oldalra, linket másolva, bárhogy, hogy mielőbb léphessünk, valamint ne töröljétek ki azt az üzenetet addig, amíg erre egy supportos munkatárs nem kér meg.

  Legyetek óvatosak, csak a hivatalos fórumokon megjelent információk azok, melyekben megbízhattok. Bármi más is legyen amit kaptok, azzal szemben fokozott óvatosság javasolt.


  Üdv,
  Kelly
   
  Stuka(=HUN=), Leeroy, Nuclear219 és 2 más kedveli ezt.