Belépés a játékba

Kategória: 'Általános témák', témanyitó: jodee, témanyitás ideje: 1.2.25.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. jodee

jodee Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Sajnos megint nem enged be a játék. Letöltöttem az új verziót és sokszor nem tudom használni mert kidob a szerverről. Nem értem a régit nem fejlesztik az új meg nem jó. Így hogy lehet játszani?????

fullgas.eddy és SPILLER2 kedveli ezt.
  2. SPILLER2

SPILLER2 Fórum veteránja

Éppen ezt akartam írni én is!
    Az tény, hogy eléggé "gyászkeret" lett ez az Unity szerver! Semmire nem jó, csak a gép tárhelyéből foglal 2,1 Gigát...!
    Osztogatják a bónuszkódokat, mint ha nem lenne holnap, de játszani már nem lehet (nem, hogy játszani nem lehet, már belépni sem)!

fullgas.eddy kedveli ezt.
  3. Amethyst19[AMD]

Amethyst19[AMD] Törekvő

Napok óta kidob a Untity. 3 másodpercre lehet csak belépni. Izgalmas volt sepromot küldeni, de sikerült! Jó játék ez.

SPILLER2 kedveli ezt.
  4. ..HUN1966HUN..

..HUN1966HUN.. Utánpótlás-írogató

urlabor javitva let

5. jodee

jodee Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Nekem azt irták vissza,hogy töltsem le a legújabb verziót:):)
    Melyik is az?

6. Kitti

Kitti Board Administrator Team Darkorbit

7. csaba238

csaba238 Haladó

Igen :D Nem tudom hogy, de nekem müködik.

8. BadĐog{HUN}

BadĐog{HUN} Utánpótlás-írogató

Most megint mi a kuki van ?? Nem enged belépni egyik accon sem... Dühítő nagyon

9. jodee

jodee Fórum-zöldfülű

Szia! Letöltöttem a játékot de ez sem a legjobb,sokszor kidob vagy be sem enged.Ez kicsit dühitő,hogy nem lehet játszani rajta.A jó viszont az ,hogy a régi még működik

Amethyst19[AMD] kedveli ezt.
  10. -Droger-

-Droger- Fórum-zöldfülű

Igazából ez már kritikán aluli, hogy Unityn nem lehet normálisan játszani, mert van, hogy órákig be sem enged lépni, vagy beenged, akkor meg másodpercenként kidob.. régi kliensbe másik hajóval meg simán tudok játszani. Csak hát azzal a hajómmal nem amivel szeretnék, mert azzal csak ugye Unityn lehet belépni, ami játszhatatlan. Az ember, ha már fizet valamilyen szolgáltatásért (tudom nem kötelező), akkor elvárna valami olyan minőséget, ami legalább a minimumot megüti, de hát ez egy kabaré gyakorlatilag..

*szerk.: Nagyon király, hogy vannak eventek, amivel lehetne haladni valamennyit csak éppen kihasználni nem lehet őket a krumplin futó szerverek miatt. :D

Amethyst19[AMD] és SPILLER2 kedveli ezt.
  11. Amethyst19[AMD]

Amethyst19[AMD] Törekvő

Vicc lett ez a game. Csordákban vonatozók, megállás nélkül mindenre lövő hajók. Aztán már a cheten is büszkén vállalják, hogy 24/24 tolják a botot, te meg egy nyamvadt kristalont is alig tudsz tőlük lekapni... A nagyobb NPC-kről nem is beszélve. A bónuszkód megint egy nagy vicc...de azért is hálálkodunk, hogy van legalább valami örömünk!:confused:

12. kicsifoxi27

kicsifoxi27 Rutinos

Mármint milyen öröm? :D Csak idegeskedünk 1 sz.rkupac játékon, mert le se sz.rnak a kedves fejlesztők. Nem tesznek semmit a játékért kb. Viccnek is rossz, hogy lassan 20 éves a játék és nem tudnak ( haha nem is akarnak ezek szerint ... ) a csalókkal semmit kezdeni.

Amethyst19[AMD] kedveli ezt.
  13. jodee

jodee Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Valaki aki be tud lépni az UNITYN írja már ki azt hogy hogy csinálja:D:D:D. Mert már két napja nem tudok belépni csak a régibe. Csak azt tudnám ,hogy mért nem csinálnak vele valamit. Nem értem.

14. Sulaco1968

Sulaco1968 Junior szaki

A *****Hogy az a sok botos aki a fene tudja milyen programot használ itt a játékban,mert tőlük lehetetlen hétvégén bejelentkezni,hogy robbanna fel a gépjük amivel játszanak!Ezek teszik tönkre az egészet!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 16.2.25, 12:16
  15. kicsifoxi27

kicsifoxi27 Rutinos

Régi klienst próbáld az nekem működik jelenleg.

16. Sulaco1968

Sulaco1968 Junior szaki

Igen igazad van!Most működik!Maradok én is a régi kliensen.

17. JimiPapa

JimiPapa Utánpótlás-írogató

Nekem nem működik sem az új verzio, amit most töltöttem le, sem a régi klinest. csak tölt....tölt, és semmi... bl-röl mentem volna idötlen átjáróba. na onnantól semmi. régi verzio is és az új is.

18. JimiPapa

JimiPapa Utánpótlás-írogató

Nem tudok belépni, bármit teszek.
    Nektek ok a játék? java versiont is frissitettem.

19. Amethyst19[AMD]

Amethyst19[AMD] Törekvő

Az az öröm, hogy ingyen is lehet bosszankodni!:mad: Főleg egy vasárnap délután, amikor megint nem lehet belépni!:D

20. Sulaco1968

Sulaco1968 Junior szaki

Nálam működik a régi,ahogy kicsifoxi mondta!Igaz csak ezt használom,nem töltöttem le még az újat.Bár az is igaz,hogy akadozik rendesen!

Utoljára szerkesztett: 16.2.25, 17:35