Visszajelzés Beszélgetés a játékról / visszajelzések akár pozitív akár negatív.

Kategória: 'Beszélgetés a játékról / visszajelzés', témanyitó: FЇЯΞFЇбɦТΞЯ, témanyitás ideje: 12.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. HΛЯMLΣSS

  HΛЯMLΣSS Fórum-zöldfülű

  Az AM-L képessége növeli az NPC-k számára végzett DMG-t minden NPC-gyilkossággal (legfeljebb 5 öléssel) egy bizonyos ideig, minden jelenleg felszerelt Asmodeus lézeren. Szerelj fel legalább 3 Asmodeus lézert, hogy aktiváld a beállított bónuszeffektust, tovább erősítve az NPC DMG-t
  Ennyi egyenlőre az infó róla.
   
  kicsifoxi27 kedveli ezt.
 2. kicsifoxi27

  kicsifoxi27 Fórumszaki

  Köszi az infót. Hát amúgy ezen most nevettem egy jót, ez feldobta a napomat. :D Én meg már paráztam, hogy valami fél mapot rommá lövő nem túl pénztárca barát sugárbizbasz izébigyó...ami csak a botoknak lesz megint meg esetleg a p2w kollegáknak mert van pár utóbbiból is... MÉG... khm... akarom mondai valami értelmesebbre számítottam. :oops: Ha csak nem lesz alapból vagy 600 sebzése, mert akkor még lehet értelme. :D Viszont akkor már most készüljenek mert megy majd a "rinya" ezerrel ahogy szokott. :oops: Engem teljesen hidegen hagy főleg ha csak battle pass-ban lesz. Engem még leköt a " maradék " hiányzó promi lézer gyártása ... bár ... kezd a kukim kilenni vele. :rolleyes:
  Egy extra kérdés van valami info mikor javítják ezt a "fogadd el hogy eladod a lelked..." cuccot amit kiad mindíj? :( Mármint ez az adatvédelmi szabályzat kakit amit amúgy senki nem tart be. :rolleyes: Húha... nagyi detektort tessék bekapcsolni mert piszok sok van most eventen. :D
   
  Utoljára szerkesztett: 11.8.23
 3. S.A.S.

  S.A.S. Fórum-zöldfülű

  Ó,Ti szerencsések!- mármint akik tudnak játszani.Hetek óta csak egyszer,esetleg kétszer tudok belépni,Azért van olyan hogy egyszer sem.Ma is éppen szabadnapos vagyok és reggel még be tudtam lépni-de ó én balga,megéheztem és reggeliztem.Azóta nem tudok visszalépni-lassan 2 órája és kb. régóta megy ez így.Az Adatvédelem meg egyéb okosságokat már a múlt héten elfogadtam legalább 10 évre előre.Az ilyen zseniális ötletek,hogy gyorsító tár meg ilyesmi nincs szükségem.Azt írja meg nekem valaki,hogy Játszani mikor lehet.Játszom már vagy 12 éve de ez ami most van-félelmetes.Értelmes választ szeretnék!Mikor lehet Játszani?
   
  Páncélgránátos és Vércse kedveli ezt.
 4. Páncélgránátos

  Páncélgránátos Fórum nagymestere

  Ennek a játéknak már gatya!
   
  S.A.S. kedveli ezt.
 5. kicsifoxi27

  kicsifoxi27 Fórumszaki

  Említettem én is egy srácot párszor nem olyan rég. Kb 0-24 botol meg lopja a cubit amivel még mindíg nem sikerült semmit kezdeni mármint a drop osztás ne rang alapú legyen meg csak az kapja aki elkezdte lőni / le is lövi.
  Egy kis érdekesség...
  Hagyok itt egy ID-t amúgy gbl1 szerver mert múltkor ez lemaradt: 172626364

  figyeld besírsz ...

  Time PlayedHours
  Last 30 Days630

  Akkor, ha nem számoltam rosszul napi 3 órát aludt a srác / hölgy ... aham ... oké ... meg abba ügye belefért a többi napi tennivaló is :rolleyes:
  Nem gyanús kicsit se? Lassan 1 éve amúgy ő is így tolja. Meg sokan mások is. Én vagyok a kuki és nem jól osztom be az időmet? Nem tudom ti, hogy vagytok vele de nekem 3 órába egy jó alvás se fér bele. Ezek mért nem akadnak fent a csoda " bot " szűrőn ? Da ha már véletlen át is csúszott rajta, akkor ilyen bónusz bejelentés után nem kellene ránézni és intézkedni? Már én is egyre jobban kezdem elhinni amit Mislix írkál, hogy itt amúgy nagy sunyizás megy a háttérben. Azt ne mondjátok, hogy ti vagyis inkább ők fejlesztők ezeket nem látjátok... Teljesen hülyének nézitek amúgy a játékosokat? Mert ezt amúgy nagyon kimagyarázni se lehet.
   
  Utoljára szerkesztett: 16.9.23
  Vércse kedveli ezt.
 6. kicsifoxi27

  kicsifoxi27 Fórumszaki

  Amúgy ... ennyit ér ha írunk valamit. A srác még mindíg azóta is 0-24 ott tolja... Csak így gondoltam szólok ennyire " törjétek " magatokat, hogy segítsetek ezeket a szerencsétleneken. Én már azt se hiszem el, hogy ezek a " visszajelzések " tovább mennek. Amúgy gratulálok semmit nem változott a játék a kiadás óta csak a lejtőn megy lefelé, eddig legalább megpróbálták / megpróbáltátok "álcázni" most nyíltan megy a csalás meg az emberek hülyének nézése / lehúzása ... igen fizess érte ha kell más meg 0-24 büntetlenül össze csalja, hát ez k.rva jó ... Röviden ez a game... Te fizetsz pont telibe szarják mint mondasz, de bannolnak meg büntetnek téged minden szarért, akik meg csalnak 0-24 azok meg levannak tojva had csinálják. Vicc az egész srácok. :(
   
  ..HUN1966HUN.. és Vércse kedveli ezt.
 7. kicsifoxi27

  kicsifoxi27 Fórumszaki

  Mivel piszok lusták a forum illetékesek tessék event recik... mert amúgy megy új event 2 napja ... angol forumról van minden info bocsi érte DE legalább van...

  Event recipes
  There are some event recipes which can be crafted during the event.
  CategoryNameAmountRequiresCraftable
  Ship DesignAsimov Spectrum Ship Design115,000 Agate SplinterOnce per event
  Ship DesignAsimov Cyborg Ship Design115,000 Agate SplinterOnce per event
  ExtrasSPC-SPD0116,000 Agate SplinterOnce per event
  P.E.T.G-HLP01 (HP-Link)110,000 Agate SplinterOnce per event
  ExtrasSHD-BACH0118,000 Agate SplinterOnce per event
  ExtrasDMG-NPC01110,000 Agate SplinterOnce per event
  WeaponLF-4130,000 Agate SplinterOnce per event
  ExtrasEvocation Chip1002,000 Agate Splinter5 times (costs for the recipe increase by 10% per craft)
  TechSB-1 (Speed Burst)13,500 Agate SplinterMultiple times
  TechShield Backup 212,500 Agate SplinterMultiple times

  Amúgy volt 1 újabb ban hullám is ( hála istennek nem ártana többször ... )

  Hello Space Pilots,

  Today we are executing another ban wave against players that are acting against our T&C. We’re banning players that could be detected for the first time for 3 days, removed their Honor Points and they will be removed from the rankings as well. We want to emphasize that such a temporary ban is a serious warning for those players who act against our T&C. If you continue to break the rules, you risk to lose your account!

  Players that could be detected again after being warned during one of the last ban waves get their account permanently closed.

  In case of any questions, please use our support form.

  Your DarkOrbit Team

  Röviden csak a szokásos, akit elkaptak 3 napra repült becs pont levonás bla bla bla ... , akit újra elkaptak ideiglenesen kitiltották ( ez az csak lesz még a végén valami ) .

  Na ilyen infót se olvastatok még igaz ? :D Röviden ennyi. További szép napot.
   
  Vércse és Kitti kedveli ezt.
 8. Kitti

  Kitti Board Administrator Team Darkorbit

  Kedves Játékosok!

  Taurus valószínűleg elfelejtette, pótoltam a hiányosságot!
  kicsifoxi neked pedig köszönjük, hogy amíg nem volt kirakva a hír, addig tájékoztattad a többieket.

  Üdv,
  Kitti
   
  kicsifoxi27 kedveli ezt.
 9. Grincs

  Grincs Team Leader Team Darkorbit

  Olvasom a hozzá szólásaidat. Ténylegesen látjuk mi történik a szervereken, legalább is a magyar szerveren. Nem akarjuk kimagyarázni mert nincs értelme, de mint mindig írom, mi a team ezeket csak jelentjük ha küldtök levelet a supportra. Semmi mást nem tehetünk, tudván azt, hogy ténylegesen a játékos használja a programot. Mi is látjuk. Ha ennyire szeretnéd gyere a csapatba, és nagyobb rálátásod lesz a munkánkra!
   
  kicsifoxi27 kedveli ezt.
 10. kicsifoxi27

  kicsifoxi27 Fórumszaki

  Ne haragudj nem akartalak sem téged, sem a többi csapat tagot megsérteni. Amúgy köszönöm a fel ajánlást, hogy bevennétek, de ezt vissza utasítanám. Sajnos sokszor játszani sincs időm, nem még ezzel foglalkozni komolyabban. De játék időm megtudjátok nézni, mióta vissza jöttem 9 hónap alatt kemény 619 óra :D Azt úgy nagyjából tudjuk, hogy jelenleg mára már kb semmit nem tud intézni a magyar csapat mert elvették a jogokat, de ezt ( állítólag... mi legalábbis így tudjuk ) magatoknak köszönhetitek tisztelet a kivételnek. De lehet ez is csak egy kósza rossz infó volt anno. Én sose mondtam, hogy nem csináltok semmit vagy legalábbis nem próbálkoztok. De jelenleg ilyen gyér visszajelzésekkel akár tőletek vagy esetlegesen a fentiektől amit kapunk az alapján ezt látjuk sajnos. Hiába mennek vissza jelzések / ötletek az esetek 99% ában valahol elakad és soha nem lesz belőle semmi. Mivel sajnos mi nem tudunk érdemileg sehogy sem kommunikálni a fentiekkel így sajnos ez marad, hogy itt sírjuk ki bánatunk az esetek 99%-ában. Ami ügye se nektek se nekünk nem jó, de sajnos mást mi sem tudunk csinálni. Ebből keletkeznek a kósza félre értések / veszekedések. Gyanítom ti is ugyan úgy játszotok mint eddig is, látjátok ti is mi folyik sajnos a játékban. Ebben viszont pont ez az érdekes, hogy gondolom ti is jeleztek 1-2 dolgot magatoktól is, és még így sincs változás. Én teljesen megértem, hogy nem értékelitek ti se a negatív hozzá szólásokat azt senki se szereti. De a játék jelenlegi állapotában már nem nagyon van lehetőség pozítívan akár mit is vissza jelezni róla. Most így ezek tudatában megkérdezhetem, hogy akkor mégis mi mit csináljunk / csinálhatunk ? Ügye kb 2 lehetőség van... 1. ülünk a popónkon és várjuk a csodás és lenyeljük amit az arcunkba túrnak sokszor elég siralmas állapotban ... vagy 2. leírjuk mi nyomja pici szívünk és reménykedünk, hogy talán lesz valami változás is a visszajelzések alapján, ami mint fentebb írtam sajnos borzalmas hangnemben történik elég sokszor, de szerintem nem alaptalanul. Elvárják a fentiek, hogy fizessünk is a játékért és sokszor 1 kalap kakit tolnak az orrunk elé. Ez kezd kicsit frusztráló lenni sokaknak, akik sajnos hangot is adnak neki... többé kevésbé kulturált módon. Még egyszer sajnálom, ha a pici lelketekbe tapostam valamivel. Megpróbálok kicsit visszafogottabban fogalmazni a továbbiakban. Bocsi, hogy kicsit hosszúra sikeredett. További szép napot.
   
  Grincs kedveli ezt.
 11. N1Thuareg

  N1Thuareg Fórum-zöldfülű

  Üdv! R-zone küldikkel mi lesz, mert hónapok óta sehol senki....? thx
   
 12. .deder.

  .deder. Kivételes tehetség

  Szevasztok. Érdeklődöm, az 1-4-en csak nekem nem jelenik meg a bázis vagy másnak sem? Vagy megszűnt?
   
 13. .deder.

  .deder. Kivételes tehetség

  Szevasztok. Érdeklődöm, az 1-4-en csak nekem nem jelenik meg a bázis vagy másnak sem? Vagy megszűnt?[/QUOTE]
  Kösz a választ. :) . Már meg van mára beköltözött valaki.
   
 14. kicsifoxi27

  kicsifoxi27 Fórumszaki

  Én arra lennék kíváncsi, hogy érdemes várni a szombati kapu leárazást vagy érdeklődés hiányában ismét elmarad ? Semmi infót nem kaptunk eddig róla mi van. Csak mert akkor nem várunk a csodára rakjuk a kapukat tovább. Eddig fixen szombaton volt, most legutóbb valami miatt elmaradt.
   
  Vércse kedveli ezt.
 15. Mislix

  Mislix Fórumgróf

  Ennyit ért a ban.
  Én kaptam két hét ban-t, mert lelőttem az event alatt 4-4-en a botos hajót, mert kellett a csatabérlet kulcshoz.
  (Ja, és ők már fél éve is jelentve voltak)

   
  Vércse kedveli ezt.
 16. vendeg_2288

  vendeg_2288 Fórumlakó

  mislix, nyugodj meg, attól megnyugszol.

  múlt héten csütörtökön volt kiírva az "óriási ban hullám" : DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

  szombaton léptem be, ugyanúgy pörögtek az npclövetők, mint fél évvel ezelőtt.(ja, meg 14 éve is! ) ugyanúgy látómezőn kívülről kaptam 300ezer+ sebzést..

  mindig megörülök, amikor látom, ezeket az "óriási ban hullámokat", mert azért elpötyörésznék hébehóba ezzel a moslékkal..... de én vagyok a hülye, hogy elhiszem, tényleg tesznek valamit... dehogy tesznek. : D

  arról nem is beszélve HA! tényleg tesznek.. : DDDDDDDDDDDDDDD mi ez a 3 napos tiltás meg becsületlevonás? a milliárd uridiumok és összecsalt _fullos_ felszerelés ugyan úgy megmarad...

  miről beszélünk egyáltalán?! : D
   
  kicsifoxi27 és Vércse kedveli ezt.
 17. kicsifoxi27

  kicsifoxi27 Fórumszaki

  Én értem a felháborodásod okát, hogy jelenlegi büntetés az kb semmit nem ér/ért így a bot szűrések alakalmával. Ez a 3 napra kirakás az még mindíg viccnek is rossz jelen állapotában. Ha sűrűbben lenne szűrés, és akik kihullottak már 1x azokkal kezdenék nem e belelóg a bilibe ismét a kezük... akkor azt mondanám még oké. Azt viszont nem igazán értem mért raktak ki téged két hétre, akkora büntetést azért nem viccből osztogatnak. Ott gyanús, hogy más is volt a dologban. Bár én nem tudom mi volt lehet csak egy szerencsétlen áldozat vagy akit besároztak valamivel és kaptad a büntit. Ebben az esetben viszont az érdekelne, hogy akkor akiket pl te jeleztél jogosan ráadásul videos bizonyítékkal amit kértek ... Azok mért nem kaptak semmit eddig, és te mért így "első" szóra? Kicsit fura a dolog. o_O Bár itt már nem nagyon lehet meglepődni már lassan semmin. Itt minden furán működik, már ha ép működik is. :D
  Így utólag azért beugrott, hogy gyanús pushing miatt repültél, ha jól rémlik az 2 hét. Rosszkor voltál rossz helyen. Gyanús össze csalták a pontot, meg gyanús téged is pukkantottak párszor így a szűrő 1 kalap alá vett velük, mert hát belőled is volt pont.
   
  Utoljára szerkesztett: 5.10.23
 18. Mislix

  Mislix Fórumgróf

  Megnyugodtam, főleg azért, mert holnap délelőtt találkozóm van rendőprségi nyomozókkal, akik
  Nyugodt is vagyok és ideges is...
  4 óra múlva két nyomozóval találkozom és a nem hiába beírt többszörös üzeneteket és videókat valamit a kapott válaszokat nézzük át remélhetőleg. A kitiltásom betette a kaput és ezen a területen járatos nemzetközi szintű emberekkel több órásra tervezett beszélgetés remélem elég lesz.
  Botok, honlapok,... már találkoztam velük korábban, de most már elég volt.
  Az előzetesek alapján meglépő, hogy még két hatóság is érdekelt lehet a rendőrségen kívül. Marhára kíváncsi vagyok... mivel nem a rendőrség a legrosszabb ezek közül
   
  Vércse és kicsifoxi27 kedveli ezt.
 19. kicsifoxi27

  kicsifoxi27 Fórumszaki

  Azért a játékot ne zázasd be. :D Jó kicsit gagyi kicsit bugos, de valamiért így is szeretjük. :oops:
   
  Kitti kedveli ezt.
 20. Z33ll3r

  Z33ll3r Fórum-zöldfülű

  Sziasztok! Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy androidos mobiltelefonról lehet játszani a játékot valahogy? Köszi előre is!
   

Az oldal megosztása