Visszajelzés Beszélgetés a játékról / visszajelzések akár pozitív akár negatív.

Kategória: 'Beszélgetés a játékról / visszajelzés', témanyitó: FЇЯΞFЇбɦТΞЯ, témanyitás ideje: 12.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. Mislix

  Mislix Fórumgróf

  Amúgy elég durva... Úgy tűnik van olyan bot, aminek a tulaja eltűnt az ukrán háborúban, de a bot folyamatosan lassan egy éve fut.
  Ezt add össze, hogy akkor milyen kamu ez a szűrő.
   
  kicsifoxi27 kedveli ezt.
 2. kicsifoxi27

  kicsifoxi27 Fórum nagymestere

  Azért annyira nem kamu mert páran mindíg kihullanak. Csak nem épp a legjobb. Elég szelektíven szűri a dolgokat sajnos. Ráférne egy alapos update. :D Meg esetleg valami védelem a játékba, hogy 1 ip-ről ne tudjon egyszerre x+1 hajó belépni, ha már a szűrőnek nem tűnik fel a sok vonat. Még azt úgy érteném, ha csak rövid ideig tolnák itt-ott és nem kapják el az illetőt / illetőket. De mint ahogy te is írtad van aki napok sőt akár évek óta is folyamatosan tolja, és igen van aki 0-24 ben. De nem kapja el a szűrő... ott azért akkor vannak problémák a szűrővel. Azt nem tudom, hogy mennyire igaz (pár emberkét láttam / hallottam panaszkodni e miatt), de állítólag sokszor " ártatlanokat " is kidobál a rendszer, akit meg ténylegesen ki kellene azt meg elfelejti mindíg. :( Alakulgat azért mert legalább próbálkoznak, de még mindíg nem az igazi. Ez így jelen állapotban mint írtam is nem sokat ér. Csak jobban "feltüzeli" a csalókat és még több lesz belőle lásd pl most is ... banhullám és tele van megint minden "új" vonatokkal. Természetesen az évek óta már ott repkedő többi mellé... khm.. BL mappok ... khm ...
   
  Mislix kedveli ezt.
 3. vendeg_2288

  vendeg_2288 Fórumlakó

  érted?! azt hazudja az "admin", hogy: ban hullám! : D belépsz a játékba, és a fullos hajók ugyanúgy lövetnek - kijelölnek. : D
  a "szűrő" az itt olyan, hogy megveszed a botprogramot, a játékban a prémiumot és azt csinálsz, amit akarsz. ez így volt már 15 éve is.
   
 4. Chonkav7

  Chonkav7 Fórum-zöldfülű

  Ban hullám??????
  Utána több pont kell a törzszászlóshoz mint előtte (MMO)

  :D
   
 5. csaba238

  csaba238 Junior szaki


  Jól mondod, vagy kérded: Ban hullám el néztem a tegnap eu2-ön palládiumra. Én nem tudom de 200 hajót számoltam akik nem kézzel nyomják. Ma pedig gondolkodtam Rinus gyüjtésen de annyi progis van én tudom milyen a 12 vagy épp a 10 orás játszás ki esik a szemem ha többet kéne játszodjak, de tényleg mi értelme van az egésznek én nyomom ezerrel, de már unom az egészet. Mi értelme játszani ha a másik ott használja a botott de most komolyan??
   
 6. SHIELD07

  SHIELD07 Fórum-zöldfülű

  Semmi. Jatssz massal, mint minden normalis ember. Ez egy pay-to-win jatek, mint minden masik "ingyenes" jatek. Amennyi valodi penzbe bele kerulne csak 1 kapu kirakasa, mar vennel egy jobb, ujabb, tamogatottabb jatekot.
   
  SPILLER2 és GammaGT kedveli ezt.
 7. gtrobert73

  gtrobert73 Fórum-zöldfülű

  Sziasztok. Nem ad lehetőséget sms-el vásárolni a boltban. Pedig a bibliában azt írja hogy lehetőség van rá. Válaszokat előre is köszi!
   
 8. HU-Taurus

  HU-Taurus S-Moderator Team Darkorbit

  Szia!
  Itt találhatsz információt: SMS fizetés - Telekom .

  Ha a fenti linkben található információk nem vonatkoznak rád, kérlek, vedd fel a kapcsolatot a Supporttal további segítségért!


  A DarkOrbit csapata
   
 9. csaba238

  csaba238 Junior szaki

  s ezzel mi a manó van ??  Szerelőműhely receptek

  Vannak eventreceptek, amelyek háromhavonta egyszer készíthetők el:

  KategóriaNévÖsszegSzükséges hozzáElkészíthető
  NyersanyagGGEU S2120 Atlas töredékHáromhavonta egyszer
  NyersanyagGGEU M4240 Atlas töredékHáromhavonta egyszer
  NyersanyagExtra energia S50375 Atlas töredékHáromhavonta egyszer
  NyersanyagExtra energia M100750 Atlas töredékHáromhavonta egyszer
  NyersanyagASV2501500 Atlas töredékHáromhavonta egyszer
  NyersanyagIndoktrin-olaj752100 Atlas töredékHáromhavonta egyszer
  ExtrákDMG-XA011450 Atlas töredékHáromhavonta egyszer
  ExtrákSHD-XA011450 Atlas töredékHáromhavonta egyszer
  ExtrákHP-XA011450 Atlas töredékHáromhavonta egyszer
  ExtrákSPC-XA011450 Atlas töredékHáromhavonta egyszer
  LőszerCC-C3000300 Atlas töredékHáromhavonta egyszer
  NyersanyagDarksilver érme25100 Atlas töredékHáromhavonta egyszer
  NyersanyagRoncs1035 Atlas töredékMindig használható
  NyersanyagÁsz asztrális zsákmánykulcs1500 Atlas töredékMindig használható
   
 10. HU-Taurus

  HU-Taurus S-Moderator Team Darkorbit

 11. gtrobert73

  gtrobert73 Fórum-zöldfülű

  Köszi a választ
   
  Moderátor által utoljára szerkesztve: 15.2.24
 12. gtrobert73

  gtrobert73 Fórum-zöldfülű

  Sziasztok. Mi a Ászbérlet mire való és hol lehet megtalálni? Mai bejelentkezési bónusz adta.
   
 13. pala1982

  pala1982 Fórum-zöldfülű

  Hello
  Ászkuponra gondolsz ,megbízásnál a retrievereknél lehet elhasználni . A megbízást azonnal teljesíti nincs várakozási idő ( gyors leszállítás). Az átjárókra nem tudom használható-e .
   
 14. SUNDImester

  SUNDImester Járnitanuló

  hali Nem átjárókra a GGEU kell
   
 15. kicsifoxi27

  kicsifoxi27 Fórum nagymestere

  Valószínűleg az ászkuponra gondolsz, arra megkaptad a választ. Esetleges egyéb kérdésre javaslom böngészd kicsit át a forumot van egy pár leírás kb 98% ban helytálló 1-2 dolog változott csak ( ami úgy rémlik nem lett frissítve ) . Itt van 1 linken össze szedve kb az összes, jó olvasgatást.
  https://board-hu.darkorbit.com/threads/gyik-index.115755/
  Az általad keresett információt megtalálod a " Megbízás " leírás részben. A félre értések és az esetleges téves információk továbbítása miatt javaslom, ha valaki nem biztos a "tanács" adásban előbb olvasson Ő is utána. Ez nem sértés akart lenni én örülök, hogy segítünk egymásnak amiben tudunk. Csak, ha lehet akkor ne fél / téves információval tegyük ezt.
  További jó játékot / olvasgatást aki unatkozik vagy ép keres valamit. :)
   
 16. amarha007

  amarha007 Utánpótlás-írogató

  sziasztok az mér van hogy gg eu kapuban megkapok normálissan mindent de kint az urit leveszi (pl sima lon 126 ot ad uribol.de én kapok simán 26 ot az mér van ?)
   
 17. kicsifoxi27

  kicsifoxi27 Fórum nagymestere

  Na vajon miért? :rolleyes: Khm ... akarom mondani nem leszek gonosz elmondom. Lehet picit túl toltad a " játék " időt. Leírást nem hiszem, hogy találsz róla. Elvileg van egy ilyen ( vagyis már régebb óta van / volt ilyen ) beépített valami, ha 8 órát tolod 1 huzamba a játékot onnantól egyre kevesebbet kapsz mindenből. De ezt amúgy elvileg kiírja a log-ban is csak elkellett volna olvasni. Legyen elég ennyi infó. Pihentesd egy kicsit a játékot és vissza áll magától rendesre. Azt viszont nem tudom pontosan mennyi idő, gondolom 1-2 nap aztán a fene tudja.
   
  Kitti, Mislix, Vércse és még 1 ember kedveli ezt.
 18. SUNDImester

  SUNDImester Járnitanuló

  Ugyan az mint a seafight - ha minuszba mentél egyre kevesbebet ad.Elvileg a botosokra csinálták, de annyi eszük nincs hogy a botosok fullig vannak mindenböl, idióta banda
   
  kicsifoxi27 kedveli ezt.
 19. kicsifoxi27

  kicsifoxi27 Fórum nagymestere

  Ennél azért picit bonyolultabb a story, de részben igaz. Akkor legyen egy kis " játék történelem " Lehet már csak nekem rémlik rosszul, vagy rosszul tudom, de majd kijavít aki jobban tudja. :) Ez hivatalosan még anno a játék kezdete után nem sokkal került be, akkor még a készítőket kicsit jobban érdekelte a " fair play " és a játékosok védelme. Azon játékosok védelmére rakták be, akik kevesebb játék / szabad idővel rendelkeztek értem itt ez alatt, hogy ne nagyon maradj le a " kocka " játékos társaktól. Kicsit később lett átalakítva a " bot szűrő " kiegészítése végett egy kis " zavaró " tényezőnek, ha esettleg a sumákolók nem akadnának fent. Na igen ám, de mint minden rendszer ez is simán kijátszható sajnos. :( Na erről és a működéséről viszont infót nem adok. :rolleyes: ( én sem tudom 100% ban pontosan, hogyan működik ) Azóta sajnos tudtommal nem igazán lett frissítve a dolog, hogy működjön is megfelelően. Mára már csak annyi értelme van, hogy... bocsi a szóhasználatért a " tudatlanabb " játékosokat megszívatja meg ügye kisebb %ban a buta csalókat akik nem tudnak a létezéséről sem. Röviden nagy vonalakban ennyi. De mint írtam is lehet már nekem rémlik rosszul, elég rég volt már. :oops:
   
 20. Mislix

  Mislix Fórumgróf

  Szervusztok!
  Egy mindenkit érintő problémára keresek választ, amit nemrég már feltettem kérdésnek, de nem jött rá hivatalos válasz. Így ha lehet a Központnak tenném fel továbbításra.
  A retrieverek R1-es megbízásakor ki van írva, hogy a diametrion megszerzési esélye a normál kategóriába tartozik.
  Eddig, az utóbbi 2-3 hét előtt 5 retriever indításakor 8-12 diametrion jött 5 megbízásonként. Aztán két hete azt vettem észre, hogy 10-ből semmi, 20-ból 3 arányra csökkent.
  Nos, még mindig normál a találati aránya, és ha így számoljuk akkor 110 megbízás esetén várható mennyiség 10 diametrionnal számolva:
  (110 * 10)/5 = 220 diametrion.
  Azonban mellékelem az utolsó 110 megbízást, ahol összesen 24 db jött.
  Hogy is van ez? Lement a tizedére a kapható mennyiség és még mindig normál a beszerzési arány?

  Azaz 5 megbízásonként durván 1 darab jön!


  Most nem mond a központ igazat, vagy eddig nem mondott igazat?

  Kérném javítani és kompenzálni (ehhez nem lesz nehéz scriptet írni), az elmúlt három hétre visszamenőleg mindenkinek, akik retriever megbízást indított!

  Sorszám Idő Tárgy
  1 27.02.2024 - 23:48 Megszerzett tárgy: Scrap (4)
  2 27.02.2024 - 23:48 Megszerzett tárgy: Polichromium (5)
  3 27.02.2024 - 23:48 Kaptál 10000 tapasztalatpontot.
  4 27.02.2024 - 23:48 Megszerzett tárgy: Solidus (2)
  5 27.02.2024 - 23:48 Megszerzett tárgy: Scrap (2)
  6 27.02.2024 - 23:48 Megszerzett tárgy: Tetratrin (2)
  7 27.02.2024 - 23:48 Megszerzett tárgy: Neptune ötvözet
  8 27.02.2024 - 23:48 Megszerzett tárgy: Polichromium (9)
  9 27.02.2024 - 23:48 Kaptál 10000 tapasztalatpontot.
  10 27.02.2024 - 23:48 Megszerzett tárgy: Solidus (2)
  11 27.02.2024 - 23:48 Megszerzett tárgy: Solidus (2)
  12 27.02.2024 - 23:48 Megszerzett tárgy: Solidus (5)
  13 27.02.2024 - 23:48 Megszerzett tárgy: Triskelion ötvözet
  14 27.02.2024 - 23:48 Megszerzett tárgy: Hydra ötvözet
  15 27.02.2024 - 23:48 Megszerzett tárgy: Polichromium (9)
  16 27.02.2024 - 23:48 Kaptál 10000 tapasztalatpontot.
  17 27.02.2024 - 23:48 Logfile begyűjtve.
  18 27.02.2024 - 23:48 Kaptál egy ugrási utalványt.
  19 27.02.2024 - 23:48 Megszerzett tárgy: Solidus (2)

  20 27.02.2024 - 23:48 Megszerzett tárgy: Diametrion (4)
  21 27.02.2024 - 23:48 Megszerzett tárgy: Polichromium (9)
  22 27.02.2024 - 23:48 Kaptál 10000 tapasztalatpontot.
  23 27.02.2024 - 23:48 Megszerzett tárgy: Solidus (2)

  24 27.02.2024 - 23:48 Megszerzett tárgy: Diametrion (2)
  25 27.02.2024 - 23:48 Megszerzett tárgy: Triskelion ötvözet
  26 27.02.2024 - 23:48 Megszerzett tárgy: Neptune ötvözet
  27 27.02.2024 - 23:48 Megszerzett tárgy: Polichromium (7)
  28 27.02.2024 - 23:48 Kaptál 10000 tapasztalatpontot.
  29 28.02.2024 - 06:53 Megszerzett tárgy: Solidus (2)
  30 28.02.2024 - 06:53 Megszerzett tárgy: P.E.T. üzemanyag (109)
  31 28.02.2024 - 06:53 Megszerzett tárgy: Bifenon (3)

  32 28.02.2024 - 06:53 Megszerzett tárgy: Diametrion (3)
  33 28.02.2024 - 06:53 Megszerzett tárgy: Neptune ötvözet
  34 28.02.2024 - 06:53 Megszerzett tárgy: Polichromium (9)
  35 28.02.2024 - 06:53 Kaptál 10000 tapasztalatpontot.
  36 28.02.2024 - 06:53 Megszerzett tárgy: Solidus (2)
  37 28.02.2024 - 06:53 Megszerzett tárgy: Mukózum (8)
  38 28.02.2024 - 06:53 Megszerzett tárgy: ÁszKupon
  39 28.02.2024 - 06:53 Megszerzett tárgy: Bifenon (3)

  40 28.02.2024 - 06:53 Megszerzett tárgy: Diametrion (2)
  41 28.02.2024 - 06:53 Kaptál 10000 tapasztalatpontot.
  42 28.02.2024 - 06:53 Megszerzett tárgy: Solidus (2)
  43 28.02.2024 - 06:53 Megszerzett tárgy: Scrap (5)
  44 28.02.2024 - 06:53 Megszerzett tárgy: Tetratrin
  45 28.02.2024 - 06:53 Megszerzett tárgy: Hydra ötvözet
  46 28.02.2024 - 06:53 Kaptál 10000 tapasztalatpontot.
  47 28.02.2024 - 06:53 Kaptál egy ugrási utalványt.
  48 28.02.2024 - 06:53 Megszerzett tárgy: Solidus (2)
  49 28.02.2024 - 06:53 Megszerzett tárgy: Kihalon

  50 28.02.2024 - 06:53 Megszerzett tárgy: Diametrion (2)
  51 28.02.2024 - 06:53 Megszerzett tárgy: Polichromium (9)
  52 28.02.2024 - 06:53 Kaptál 10000 tapasztalatpontot.
  53 28.02.2024 - 06:53 Megszerzett tárgy: Solidus (2)
  54 28.02.2024 - 06:53 Megszerzett tárgy: Mukózum (9)
  55 28.02.2024 - 06:53 Megszerzett tárgy: Bifenon (3)
  56 28.02.2024 - 06:53 Megszerzett tárgy: Triskelion ötvözet
  57 28.02.2024 - 06:53 Kaptál 10000 tapasztalatpontot.
  58 28.02.2024 - 10:23 Megszerzett tárgy: Solidus (2)
  59 28.02.2024 - 10:23 Megszerzett tárgy: Scrap (3)
  60 28.02.2024 - 10:23 Kaptál 10000 tapasztalatpontot.
  61 28.02.2024 - 10:23 Megszerzett tárgy: Solidus (2)
  62 28.02.2024 - 10:23 Megszerzett tárgy: Mukózum (8)
  63 28.02.2024 - 10:23 Megszerzett tárgy: Triskelion ötvözet
  64 28.02.2024 - 10:23 Megszerzett tárgy: Polichromium (5)
  65 28.02.2024 - 10:23 Megszerzett tárgy: Solidus (2)

  66 28.02.2024 - 10:23 Megszerzett tárgy: Diametrion (4)
  67 28.02.2024 - 10:23 Megszerzett tárgy: Triskelion ötvözet
  68 28.02.2024 - 10:23 Megszerzett tárgy: Neptune ötvözet
  69 28.02.2024 - 10:23 Kaptál 10000 tapasztalatpontot.
  70 28.02.2024 - 10:23 Megszerzett tárgy: Solidus (2)
  71 28.02.2024 - 10:23 Megszerzett tárgy: Triskelion ötvözet
  72 28.02.2024 - 10:23 Megszerzett tárgy: Polichromium (8)
  73 28.02.2024 - 10:23 Kaptál 10000 tapasztalatpontot.
  74 28.02.2024 - 10:23 Logfile begyűjtve.
  75 28.02.2024 - 10:23 Megszerzett tárgy: Solidus (2)
  76 28.02.2024 - 10:23 Megszerzett tárgy: Engedély
  77 28.02.2024 - 10:23 Megszerzett tárgy: Mukózum (9)
  78 28.02.2024 - 10:23 Megszerzett tárgy: Hydra ötvözet
  79 28.02.2024 - 10:23 Kaptál 10000 tapasztalatpontot.
  80 28.02.2024 - 10:23 Megszerzett tárgy: Solidus (2)
  81 28.02.2024 - 10:23 Megszerzett tárgy: Solidus (7)
  82 28.02.2024 - 10:23 Megszerzett tárgy: P.E.T. üzemanyag (117)

  83 28.02.2024 - 10:23 Megszerzett tárgy: Diametrion (2)
  84 28.02.2024 - 10:23 Megszerzett tárgy: Polichromium (9)
  85 28.02.2024 - 14:04 Megszerzett tárgy: Solidus (2)

  86 28.02.2024 - 14:04 Megszerzett tárgy: Diametrion (2)
  87 28.02.2024 - 14:04 Megszerzett tárgy: Triskelion ötvözet
  88 28.02.2024 - 14:04 Megszerzett tárgy: Neptune ötvözet
  89 28.02.2024 - 14:04 Kaptál 10000 tapasztalatpontot.
  90 28.02.2024 - 14:04 Logfile begyűjtve.
  91 28.02.2024 - 14:04 Megszerzett tárgy: Solidus (2)
  92 28.02.2024 - 14:04 Megszerzett tárgy: Mukózum (7)

  93 28.02.2024 - 14:04 Megszerzett tárgy: Diametrion (3)
  94 28.02.2024 - 14:04 Megszerzett tárgy: Neptune ötvözet
  95 28.02.2024 - 14:04 Kaptál 10000 tapasztalatpontot.
  96 28.02.2024 - 14:04 Megszerzett tárgy: Solidus (2)
  97 28.02.2024 - 14:04 Megszerzett tárgy: Mukózum (9)
  98 28.02.2024 - 14:04 Megszerzett tárgy: Kihalon
  99 28.02.2024 - 14:04 Kaptál 10000 tapasztalatpontot.
  100 28.02.2024 - 14:04 Megszerzett tárgy: Solidus (2)
  101 28.02.2024 - 14:04 Megszerzett tárgy: Mukózum (6)
  102 28.02.2024 - 14:04 Megszerzett tárgy: Kihalon
  103 28.02.2024 - 14:04 Megszerzett tárgy: Hydra ötvözet
  104 28.02.2024 - 14:04 Megszerzett tárgy: Polichromium (7)
  105 28.02.2024 - 14:04 Kaptál 10000 tapasztalatpontot.
  106 28.02.2024 - 14:04 Megszerzett tárgy: Solidus (2)
  107 28.02.2024 - 14:04 Megszerzett tárgy: Engedély
  108 28.02.2024 - 14:04 Megszerzett tárgy: ÁszKupon
  109 28.02.2024 - 14:04 Megszerzett tárgy: Triskelion ötvözet
  110 28.02.2024 - 14:04 Megszerzett tárgy: Hydra ötvözet
   
  Vércse, gtrobert73 és kicsifoxi27 kedveli ezt.