Visszajelzés Beszélgetés a játékról / visszajelzések akár pozitív akár negatív.

Kategória: 'Beszélgetés a játékról / visszajelzés', témanyitó: FЇЯΞFЇбɦТΞЯ, témanyitás ideje: 12.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. kicsifoxi27

  kicsifoxi27 Fórum nagymestere

  Ezzel teljesen egyet értek épp ezen gondolkodtam én is az utóbbi időben mért ilyen bortányosan hulladék a dropja.
   
 2. Páncélgránátos

  Páncélgránátos Fórum nagymestere

  Úgy b@szn@k át, ahogy csak akarnak. Itt már nincsenek szabályok, ergo következmények se.
  Majd megírják, hogy az arány "ezres számnál" értendő, úgy mint a GG-nél.
   
  SUNDImester kedveli ezt.
 3. Mislix

  Mislix Fórumgróf

  Akkor megy az ezres kimutatás! :)
   
  SUNDImester és pala1982 kedveli ezt.
 4. Kitti

  Kitti Board Administrator Team Darkorbit

  @Mislix
  Szia,

  Köszönöm, hogy jelezted és másoltad is a logot. Néha szoktam csak feljárni és olvasgatni a hozzászólásokat, esetenként, ha nekem kell kirakni egy bejegyzést, közleményt. Szóval, ha hivatalos választ akarsz, akartok, akkor nyugodtan jelöljétek meg a csapat tagjait és biztosan nem fognak elveszni a kérdések.

  Ezzel a problémával nem találkoztad eddig, supporton sem írt senki ebben az ügyben. Mindenesetre utána kérdezek, hogy mi ez 'normális-e', aztán jelentjük is a problémát.

  Szép Napot,
  Kitti
   
  SUNDImester kedveli ezt.
 5. Mislix

  Mislix Fórumgróf

  Köszönjük előre is!
   
  SUNDImester kedveli ezt.
 6. Mislix

  Mislix Fórumgróf

  Ma jött a hír, hogy volt 02.26-án egy ban hullám a szokásos enyje-bejnye üzenettel.

  Hát, ezek úgy megijedtek, hogy még többen vannak.

  [​IMG]

  Figyeljétek meg, ahogy visszajött minden megy tovább...


  Csak nekem van olyan érzésem, hogy ez vicc kategória...
   
  Vércse és SUNDImester kedveli ezt.
 7. Trybonne

  Trybonne Fórum-zöldfülű

  Sziasztok!
  Haldokolnak a szerverek vagy mi történik? Az egész klánomat érinti, hogy nem tölt be a játék (miután rányomtam a nap bejelentkezési bónuszos Start gombra). Lefagy, kidobál. Tegnap kb 3x20percet sikerült játékban töltenem, a nap többi részében csak töltött. Nem merek kapukat elkezdeni, mert emlékszem régen is az én hibám volt, mikor ilyen miatt lettem leszedve, és szépen elküldött a support melegebb éghajlatra, hogy hát erre nekem kell ügyelni. Mikor lesz ismételten elérhető a játék? Számíthatunk bocsánatkérő kompenzációra? (nem egy embert láttam pukkanni kapuban emiatt, és engem is többször leszedtek LORDAKIÁK!) Először is köszönöm!
   
 8. Páncélgránátos

  Páncélgránátos Fórum nagymestere

  Bugpoint, kici, ócó, k*na*.
   
 9. SUNDImester

  SUNDImester Járnitanuló

  Hali -Reggel már játszottam 1-2 órát semmi gond nem volt. Szóval nem rosszul sikerült frissitésröl van szó.Most nekem is csak csak tölt befele de nem enged be.A bot progik zavarják be a rendszert általában főleg ha sok van.Ez ellen ha nem tesznek valamit, csak ők maradnak egyszer. és onnantol bot-orbit lessz a játék neve
   
  Ramirez0075, Vércse és Sulaco1968 kedveli ezt.
 10. [winnetou]

  [winnetou] Utánpótlás-írogató

  nem megy sajnos es a boostereket kar volt megvegyem remelem a penzt viszautaljak nem kapunk valami gagyi kompenzaciot szokas szerint szep estet
   
  SUNDImester és Ramirez0075 kedveli ezt.
 11. Vércse

  Vércse Utánpótlás-írogató

  Hétvégére időzítenek sokszor több eseményt is tehát tudják hogy a pálcások nélkül is nagyüzem lesz ! De a DO elégségesnek tartja hogy csak kezdetleges ügyelet legyen vagy még az se ! Ezen a hétvégén főleg DO-n terveztem az Én időm kellemes eltöltését ! A tervem - időm stb. , füstbe ment :(
   
  Utoljára szerkesztett: 11.3.24
  SUNDImester kedveli ezt.
 12. kicsifoxi27

  kicsifoxi27 Fórum nagymestere

  wow ... sikerült a botszűrőt elindítani? :rolleyes: Jár a piros pont. Viccet félre téve alakul az csak így tovább mehet az sunyiba is. ;)
   
 13. Mislix

  Mislix Fórumgróf

  Véletlenül bent maradhatott az előző dátum...

  "2024. március 22.:


  Kedves Játékosok!

  Február 26-án ismét végrehajtottunk egy tiltási hullámot azok a játékosok ellen, akik megszegték az Általános Szerződési Feltételeinket. Az első alkalommal észlelt játékosokat 3 napra kitiltottuk, becsületpontjaikat eltávolítottuk, és eltávolításra kerültek a rangsorból.

  Végleges kitiltásban részesültek, azok a játékosok, akik a legutóbbi kitiltási hullámok egyike során figyelmeztetés után ismét észlelni lehetett."
   
 14. kicsifoxi27

  kicsifoxi27 Fórum nagymestere

  Túl buzgó volt a lustaság. :D Megesik elfelejtette átrírni csak másolta az előzőt. Tévedni emberi dolog. De akkor ezek szerint nem halucináltam tényleg tünt el megint pár csaló. :)
   
  Ramirez0075, HU-Taurus és SUNDImester kedveli ezt.
 15. Mislix

  Mislix Fórumgróf

  Nálunk szinte teljes a létszám!
   
 16. kicsifoxi27

  kicsifoxi27 Fórum nagymestere

  Hát sajna nem egy nagy létszám esett ki, de ez is valami. Nekem feltűnt, hogy kb 15 helyet kerültem előrébb ranglistán pedig nem nagyon játszottam. Így egy kicsit gyanús volt, hogy volt megint egy kis takarítás. A nagyobb kérdés, hogy végleges e avagy 3 nap és vissza jönnek. :(
   
 17. csaba238

  csaba238 Junior szaki

  Bann hullám. Viccelsz ?? De most komolyan az eu 2 ösön az első 9 helyezetből minimum 7 hajó nem tiszta akkor meg miről van szó, de ha ki tennék a hajókat akik nem meg felelően használják vagyis használják akkor szerintem a 1000 ből csak 20 an játszanának akkor nem lenne be vétel

  Egy javaslat most ha fel tennénk 1 millió kérdést a bot honnan tudná, hogy melyik a helyes vagy helytelen csak egy tipp kérdezz felelek bele kéne tenni ilyen kérdéseket egy év alatt 1 millió kérés szerintem őssze zavarodna a program 1+1 egyenlő 2 de lehet ha még se :D itt az egyik még maradt 999,999
   
 18. kicsifoxi27

  kicsifoxi27 Fórum nagymestere

  Nem akarok ünnep rontó lenni, de régen volt ilyen próbálkozás. Évekig volt ilyen capcha szerű fostaliga. Elő jött... írd be... mehetsz tovább. Mondanom se kell, hogy azt is simán kijátszották a botok akkor is. Nem viccből lett kivéve, mert semmi értelme nem volt csak a rendes játékosokat idegelte szanaszét. Inkább valami ténylegesen működő botszűrőre lenne szükség, csak sajnos azóta sem sikerült össze rakni. Volt ugyan arra is elég sok próbálkozás, de sok volt a " téves " kitiltás. Így gondolom enyhítettek rajta ( nem tudom sok évet kihagytam ) csak jelenleg meg túlzottan szabadra engedték a pórázt és nem sokan akadnak fent rajta. Meg hát azóta a bot készítők is ügyesebbek lettek. Itt már esetlegesen az új kliens segítetne valami normális bot szűrővel vagy védelemmel. De az meg piszok költséges gyanús annyit nem szeretnének bele ölni már, mert ha akartak volna már rég lenne. De mindezt csak igérgetik elég régóta. Hát ezek után döntse el mindenki saját maga mit hisz el az elhangzottakból ami érvényes mindkét oldalról ( játékos és fejlesztő ). További szép napot jó gondolkodást. ;)
   
  SUNDImester kedveli ezt.
 19. Carbonite

  Carbonite Utánpótlás-írogató

  nalunk bannoltak par hajot fele kozuluk ares vonatja volt de meg van ugyan annyi akja amennyit bannoltak. szegeny script nem szurte ki mind . Nem repultek vmi nagy csalok, en szemelyesen bannoltam 2 hetre egy mmo csillag alattit es egy vru kiscsillagost.
  Taurus itt a kovetkezo banhullami sablon.

  2024. március 22.:

  Kedves Játékosok!

  Március 22-én ismét végrehajtottunk egy tiltási hullámot azok a játékosok ellen, akik megszegték az Általános Szerződési Feltételeinket. Az első alkalommal észlelt játékosokat 3 napra kitiltottuk, becsületpontjaikat eltávolítottuk, és eltávolításra kerültek a rangsorból.

  Végleges kitiltásban rész
  ÁSZF ellen cselekszenek. Ha a kitiltott játékosok továbbra is megszegik a szabályokat, akkor fennáll a fiókjuk elvesztésének kockázata!

  Kérünk mindenkit, hogy vegye komolyan ezt a figyelmeztetést!

  Amennyiben bármilyen kérdés felmerült volna bennetek az üggyel kapcsolatban, kérjük, vegyétek fel a kapcsolatot a Supporttal!

  A DarkOrbit csapata
  Üdvözlettel,

  Taurus
  S-Moderator

  A DarkOrbit csapata
   
 20. kicsifoxi27

  kicsifoxi27 Fórum nagymestere

  Biztos jó ötlet a " cica " bajszát húzgálni? :rolleyes: Hibázhat ő is nem? Tényleg néha kicsit túltoljuk ez tény, de azért naaa tiszteljük már a team-et akik nekünk próbálnak segíteni. Ilyenek után azért ne csodálkozzatok, ha telibe kakilják a problémákat. Valamit valamiért kategória nem ? o_O Nem ők a hibásak ők csak infot kapnak, hogy ... " nesze tedd ki forumra és jó lesz ... " Nagyrészt ugyan olyan játékosunk mint mi nem sok közük van a dolgokhoz, csak továbbítják a problémákat.
   
  HU-Taurus kedveli ezt.