Visszajelzés Bot használók és csalók

Kategória: 'Beszélgetés a játékról / visszajelzés', témanyitó: HU-Taurus, témanyitás ideje: 2.2.23.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. csaba238

  csaba238 Járnitanuló

  Jaj ha tudnám kezelni a video programot tuti hogy tudnák a DO nak olyanokat mutatni, hogy naponta 100 hajót lehetne le amortizálni és ez csak egy hétig tudnám csinálni mert utána kezdhetném előlről.:D Csak mivel nem tudom kezelni ezért bele se vágok.

  Akkor meg minek kellene valamit is csinálni ? Most komolyan.
   
  Moderátor által utoljára szerkesztve: 5.2.23
  ..HUN1966HUN.. és Amethyst19[AMD] kedveli ezt.
 2. HU-Taurus

  HU-Taurus S-Moderator Team Darkorbit

  Mert Mi egy tiszteséges játékot szeretnénk nyújtani számotokra, de hogy lássátok ez nem rajtunk múlik Moderátorokon és Adminokon, hanem a Központon. :(
   
 3. Kitti

  Kitti Board Administrator Team Darkorbit

  Kedves játékosok!
  Köszönöm, köszönjük a feltöltött információkat. Hamarosan továbbítani fogom, a jelenlegi helyzetről pedig folyik a tárgyalás.
  Szíves türelmeteket kérjük.
  Üdv,
  Kitti
   
 4. CyberGirl

  CyberGirl Junior szaki

  Hát igen. Anno ugye, amikor én elkezdtem ezt a játékot, volt a SnakeCat, mint Temleader (úgy tudom), aki rendesen visszaélt a hatalmával, ezért kirúgták. Aztán valamivel később jött mindenki Ferikéje, Saxo, szerintem senkinek nem kell bemutatni, ő még a hajókba is belenyúlt. Ezt onnan tudom, hogy az én hajómat is kissé átváltoztatta. Erről az őt követő Teamleader, István tájékoztatott, amikor felvettem vele a kapcsolatot. Egy szó, mint száz, Ferike is repült. És jöttek a retorziók, elvettek tőletek minden jogot... Mi meg itt állunk, mint Bálám szamara, és lesünk ki a fejünkből, hogy napról napra több botos, különféle progis /pl. jelölő, sebesség, lövés, stb.) található a szervereken. Nézzük csak az elmúlt eventet, a sok sárga dobozzal. Beteszi a botos 2 hétre (éjjel-nappal) a hajóját, és napi 100-150 K extra energiát szedet vele, nem beszélve a többiről. Aztán event után berakja a hajót botba szintén, és elkezdi a kirakott kapukat megcsináltatni vele.... Aztán jön a következő event, és kezdődik minden előlről. Ez egy perpetuum mobile, örök körforgás, soha nem áll meg, mert nem állítja meg senki. Miért is? Mert a bot program értékesítése igen jó üzlet a BP számára. Ezért aztán nem is várhatunk semmi változást. Csak elkínlódunk mi, tisztességes játékosok, már ameddig van türelmünk. Köszönöm a figyelmeteket. :)
   
  törökcipő, Grincs, Vércse és 7 más kedveli ezt.
 5. Mislix

  Mislix Fórum veteránja

  Vonatbot csatázik...
  Ez ellen hogy lehet harcolni?
  (Igaz, itt egy másik vonatbot is harcol ellenük, de a lényeg, hogy hagyományos játékos itt már semmit nem ér, még akkor se, ha havi 1.000.000-át költ a játékra. Úgyhogy ez az egész rakás trágya felejtős)
  Bejelentett felhasználó játékon belüli neve: -»шδʟƒㅤƒτㅤςдиㅤ#дмќ«-
  UserID: 73971822
  Szerver: EU4
  Dátum: 2023.02.09
   
  Grincs kedveli ezt.
 6. Amethyst19[AMD]

  Amethyst19[AMD] Aktív író

  Az új eventre megérkeztek az előző alkalmakon felerősödött pörgettyűk! Ennyi önjáró, sebzés-százezreket produkáló tizedes rangú csalót még nem láttam az elmúlt 10 év alatt! Gratulálok!
   
  Vércse kedveli ezt.
 7. csaba238

  csaba238 Járnitanuló

  Ezt nem hiszem el hogy mi van nincs benne az 1500 ba és nem lehet meg nézni vagy esetleg hogy lehet el van rejtve a profilja PFFF mi van ez a fiu vagy lány eu 2 ön (Hladový.Somálec) és ez a user id:169773849
   
  Grincs kedveli ezt.
 8. Mislix

  Mislix Fórum veteránja

  Bejelentett felhasználó játékon belüli neve:Critical.DamageGe4
  UserID:172006658
  Szerver: EU4
  Dátum: 2023.02.10
  Critical.DamageGe4

  Lenne egy kérdésem még a programhoz.
  Ha 18.000 sebzést kapok és van 387000 életerőm akkor hogy pukkanok el úgy, hogy semmi kijelzés sincs. Ráadásul a kapott sebzés és a levont életerő nincs arányban egymással.

   
 9. HU-Taurus

  HU-Taurus S-Moderator Team Darkorbit

  Kedves Mislix!

  Köszönöm a jelentésed és a segítségedet is, tovább küldtem az általad említett játékosokat a Központ felé! :)
   
  Grincs kedveli ezt.
 10. DarkDragon99

  DarkDragon99 Fórum-zöldfülű

  jo napot en is kaptam el most nalunk eu3 top5 hajo es invokon porog 6 hajoval vonatozik ez mar nem egy jatek hanem egy vonatos dolog lett sajnos az a problema hiaba teszem ide sajnos nem tesznek ellene semmit 12 ev alatt rajotem sajnos csak farasztod magadat mert a jatekosok vagyis csalok megmaradnak nem tesznek ki senkit ez van szep napot mindenkinek
   
  SPILLER2 és Pacsker kedveli ezt.
 11. Mislix

  Mislix Fórum veteránja

  EU4 2023.02.23 13:37

  Már azért pontot adnék, ha le tud valaki normál játékosként lőni valamit is.
  (Ez nem játék!)  --- Hogy ne legyen hiábavaló a bejegyzés ----
  Bejelentett felhasználó játékon belüli neve: ½Λbиøямαζ
  UserID: 55477317
  Szerver: EU4
  Dátum: 2023.02.23

  Bejelentett felhasználó játékon belüli neve: -»шδʟƒㅤƒτㅤςдиㅤ#дмќ«-
  UserID: 73971822
  Szerver: EU4
  Dátum: 2023.02.23

  Bejelentett felhasználó játékon belüli neve: Ðєvιζ ツ
  UserID: 164847248
  Szerver: EU4
  Dátum: 2023.02.23


  _______________________________________________

  Ő már be volt jelentve korábban (három hete)
  Bejelentett felhasználó játékon belüli neve: TryPro
  UserID: 170754639
  Szerver: EU4
  Dátum: 2023.02.23


  Nem hinném, hogy itt helye lenne a magyarázkodásnak a DO részéről, hogy igenis harcolunk a botok ellen.
   
  Utoljára szerkesztett: 23.2.23
  Grincs, HU-Taurus és kicsifoxi27 kedveli ezt.
 12. kicsifoxi27

  kicsifoxi27 Junior szaki

  Ismételd utánam szép lassan ... szúúú szááá.... belégzés... kilégzés... és most engedd el, sajnos ebből se lesz semmi úgy tűnik. :( Mi azért megpróbáltuk .
   
 13. HU-Taurus

  HU-Taurus S-Moderator Team Darkorbit

  Köszi, dobom tovább az illetékeseknek.

  Megjegyezném, korábban a többi is be volt már egyszer jelentve nem is annyira rég. :'D Bár nem néztem, hogy kaptak is tiltást...
   
  Grincs kedveli ezt.
 14. kicsifoxi27

  kicsifoxi27 Junior szaki

  Ha nem nagy probléma, akkor rá tudnál nekünk nézni kaptak e valami büntetést? Valami kicsi pozitív visszajelzés már tényleg jó volna. Csak így a kíváncsiság végett, hogy van értelme jeletgetni őket avagy sem. Mert ha nem nagyon akkor ez így felesleges nektek is, nekünk játékosoknak is csak felesleges fáradság a semmiért.
   
 15. Amethyst19[AMD]

  Amethyst19[AMD] Aktív író

  Tehát akkor a DoStat infók most igazak? Ha igen, akkor elég lenne ott szétnézni! Való az, hogy valaki napi 19 órát játszik? Heti 137 órát? Kapásból ötven nevet felsorolok itt csak GE3 -ról. Valaki ezt elhiszi, és engedi ezeket, vagy rá sem néz az ilyen játékosokra? Jahh...egyre jobban bűzlik ez...Tegyétek ki ide, mennyit kell fizetni a segédprogramokért, írjátok le hogyan kell kezelni. Az lenne a tisztességes. Akkor mindenki használná, és nem rinyálna, mint most én. Nektek meg nem kellene állandóan takarózni átlátszó dumákkal, ez nektek is kellemetlen. Ennyi. Tegyétek már tisztába ezt, és akkor mindenki egyenlő esélyekkel indulhat.
   
  SPILLER2 és kicsifoxi27 kedveli ezt.
 16. Grincs

  Grincs Team Leader Team Darkorbit

  Igyekszem én is utána érdeklődni, történt e bármilyen válatozás ez ügyben. Addig is köszönöm, hogy jelentitek nekünk, nagy segítség!
   
 17. Grincs

  Grincs Team Leader Team Darkorbit

  Na azért ez durva. Miért nem teszed azt meg, hogy vissza olvasol egy kicsit? Szerinted a team tagjai ilyet használnak? Azért mert úgy mond hülyeségeket írnak mások, hogy idézem: " biztos hogy legális, a Do engedélyezi ezért nem bünteti a botokat..." és még sorolhatnám. Mi meg próbálkozunk bármivel, hogy bármit is elérjünk, őszintén megmondva nagyon nehézkes, és valóban évek óta szenvedünk az ilyen játékososkkal. Sokat büntetnek, van akit nem látjuk hogy kapott volna pedig jelentve van. Megkérlek, legalább ide ne irogas hasonló megjegyzéseket!
   
 18. Anita30..

  Anita30.. Fórum biztosa

  Pedig sok igazság van abban,amit ide leírt,ha tetszik,ha nem! Tényleg vicc,hogy ott van feketén-fehéren az akár 0/24 játékidő,a napi sok milliárdos tp (bug),stb...és semmi nem történik. Folyton a képünkbe van tólva a rendelési oldal,de kérdem én,hogyan lehetne biztonságban a kártyaadatunk,ha még a saját játékotok programkódja is szinte nyilvános???? Erre van ésszerű válasz? Ott vannak a bugok és azok kihasználói,miért vannak még mindig játékban? Youtuben szinte naponta tesznek fel tippeket/leírásokat különböző bugokra és azok kihasználására,de még mindig játékban vannak az illetők. Vannak játékszabályok,azok nem vonatkoznak mindenkire?Ha igen,miért nincsenek szankcionálva,kitiltva,hajóelkobzásra,stb-re ítélve? Botokkal behozhatatlan előnyre tesznek szert és mi tisztességes játékosok igazodjunk,tűrjük behunyt szemmel? Ez mind olyan kérdés,ami szerintem (nem csak szerintem) JOGOS és válaszra vár! Nem kell több ködösítés,egyszerűen "álljon elénk" egy döntéshozó és nyilatkozzon! Már sokszor elhangzott itt,hogy kinek milyen jogcíme van......de,aki önszántából közreműködik benne,nem tesz ellene,az szintén bűnös,hisz részt vállal a csalásban...ezt nevezik bűnpártolásnak ! Ezt ha magatokra viszitek,hát válasz néhány dologra,ha nem...az is... ebbe nem megyek bele. Ugyanitt "nagyi" kerestetik !
   
  Amethyst19[AMD] és kicsifoxi27 kedveli ezt.
 19. Anita30..

  Anita30.. Fórum biztosa

  Egy kérdés lemaradt..... HA tényleg nem pártolja a játék üzemeltetője a botokat,akkor miért nem tesz hivatalosan ellenük semmit? Már csak azért is,mert súlyos anyagi károkat okoznak,ami ugyebár bűncselekmény.....?
   
  kicsifoxi27, Amethyst19[AMD] és Vadász kedveli ezt.
 20. .steelmaker.

  .steelmaker. Járnitanuló

  Minden eventet a botosoknak találnak ki - de nem védik a botosokat....
   
  kicsifoxi27 kedveli ezt.

Az oldal megosztása