Cash for Action - uridium ingyen

Kategória: 'Rendelési információk', témanyitó: Kelly, témanyitás ideje: 19.9.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. Kelly

  Kelly Fórumszaki

  Ez a lehetőség egyenlőre nálunk nem elérhető!!!


  Mi az a Cash for Action?

  A Cash for Action (CfA) különböző ajánlatokat tartalmaz. Ha részt veszel egy ilyen akcióban, például egy közvélemény-kutatásban, játékpénzt kereshetsz. A Cash for Action oldalán bármikor láthatod, hogy az adott ajánlat ingyenes-e, és hogy mit kell tenned pontosan, ha meg akarod szerezni az ajánlat mellett szereplő játékpénzösszeget. Figyelem: a feladat leírását mindig pontosan olvasd el! Ha nem tartod be az utasításokat, akkor nem is jár érte a játékpénz.

  CfA ingyenes?

  CfA ajánlatai között vannak ingyenesek és olyanok is, amelyekért egy keveset fizetni kell, például csengőhangokért. Minden ajánlatnál pontosan le van írva, hogy mit kell tenned ahhoz, hogy megkapd a játékpénzt.

  Részt vettem az egyik ajánlatban, de nem kaptam meg érte a játékpénzt. Mi történhetett?

  A CfA partnerünk értesít minket, ha az ajánlat státusza megváltozott. Néhány ajánlatnál hosszabb időt is igénybe vehet, hogy a frissítés nálunk is megjelenjen. Amikor a CfS feldolgozta azt az ajánlatot, amelyben részt vettél, akkor már láthatod is a „saját ajánlatok” menüpontban. A részvétel csak akkor érvényes, ha a feladatot teljes egészében végrehajtottad és lezártad. Ha nem érkezett meg a pénz, akkor olvasd el még egyszer a partnerünk ajánlatát, hogy mindent végrehajtottál-e.

  Mi történik az adatokkal, amiket megadok?

  Kérjük, mindig alaposan olvasd el a feladatot és a partnerünk általános üzleti szabályzatát, mielőtt nekilátsz egy Cash for Action ajánlatnak. A partnerünk oldalán biztosan megtalálod a kérdésedre a választ. Biztos lehetsz benne, hogy a partnereinket gondosan választjuk ki és megköveteljük, hogy minden felhasználói adattal gondosan és az adatvédelmi elveinknek megfelelően bánjanak. A Bigpoint azonban nem befolyásolhatja azt, hogy mi történjen az adataiddal. Ha részt veszel egy Cash for Action ajánlatban, akkor a partnerünkkel kötsz szerződést. Csak az adott partner mondhatja meg pontosan, hogyan tárolja és használja fel az adataidat. Ha panaszod lenne az adataiddal való bánásmód miatt, akkor fordulj közvetlenül a Cash for Action partnerünkhöz. Ha visszaélés történt az adataiddal, természetesen hálásak lennénk, ha minket is értesítenél.

  Kérdésem lenne egy ajánlattal vagy a Cash for Actionnel kapcsolatban, kihez fordulhatok?

  Az ajánlatokról sajnos semmilyen információt nem tudunk nyújtani, mivel mi csak akkor kapunk értesítést a partnertől, ha át kell utalni a játékpénzt egy játékos számlájára. Ha egy olyan ajánlattal kapcsolatban van kérdésed, amelyet már teljesítettél, akkor kattints a „saját ajánlatok” menüben a segítség gombra és tedd fel a kérdésedet közvetlenül a CfA partnerünknek.

  A CfA oldalán találsz egy GYIK kérdéssort is. Olvasd át ezeket, egy-két kérdésedre biztosan választ kapsz.


  Miért nem érhetőek el a CfA ajánlatok minden országban?

  A CfA jelenleg még béta fázisban, tehát tulajdonképpen tesztfázisban van. Reméljük, hogy a tesztelést hamarosan be tudjuk fejezni, hogy a CfA ajánlatok minden országban elérhetőek legyenek. Ha a Te országodban még nem vállalhatsz el ajánlatokat, akkor még egy kis türelmet kérünk.


  Copyright © 2019 Magyar DO csapat
  Megjegyzés: Az itt leírt adatok tájékoztató jellegűek. Az itt megjelenített információkat megpróbáljuk mindig a lehető legaktuálisabban tartani, ennek ellenére előfordulhat, hogy téves, esetleg nem aktuális adatok, értékek jelennek meg.
  A Bigpoint GmbH, a DarkOrbit játék üzemeltetője fenntartja magának a jogot a játékban szereplő elemek változtatására, akár előzetes bejelentés nélkül is.
   
  Benyóó és Stuka(=HUN=) kedveli ezt.