Javaslat Egyéb fejlesztői ötletek

Kategória: 'Továbbfejlesztési és egyéb ötletek', témanyitó: FЇЯΞFЇбɦТΞЯ, témanyitás ideje: 12.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. SPILLER2

  SPILLER2 Fórum hercege

  Szia!
  Én már felvetettem kb. 1 hónapja az árverési oldal "megreformálását", de ahelyett, hogy támogatták volna az ötletem, csak fikázás jött a kezdő játékosok felől!
  Az én javaslatom az lett volna, hogy az LF 2-LF 3-as lézerágyúkat diszkvalifikálni és helyettük LF-4-et berakni az árverésre.
  Nekem pl. a heti árverési oldal már vagy 2-3 éve üres.
  Pl. a drónjavító CPU-ra sincs már szükség évek óta (mióta a drónsebzést inaktiválták).
  Ami a hagyományos Goliath hajókat illeti, most, hogy kitalálták a "Plus-os" hajókat, még lehet jelentőségük!
  Szóval... amit leírtál, számomra jóknak tűnnek bár egy részét nem értem, hogy micsoda (nem vagyok IT-s).
  Én támogatom a felvetésed!
   
  kusimitama kedveli ezt.
 2. SPILLER2

  SPILLER2 Fórum hercege

  Üdv mindenkinek!

  Nagyjából meg van nálam az, hogy ez az oldal is azért van, hogy legyen...!
  Talán, azért a remény hal meg utoljára, ezért még is csak leírnám búmat, bánatomat egy, a későbbiek során esetlegesen lehetséges módosítási javaslattal kapcsolatosan..!

  Tárgy: Instabil modulok újraalkotása

  Nem lehetne azt megcsinálni, hogy azokat az instabil modulokat, amiket már berakott a "játszani kívánó jobbágy" a hajójába, ne lehessen még véletlenül sem reciklálni...? o_O

  Sajnos, velem már másodjára fordul elő, hogy véletlenül olyan modult sikerült kinyírnom, ami már benne volt a hajómba! :confused:
  Igaz, hogy az én figyelmetlenségem miatt volt, de emberek vagyunk, elbas...hatunk dolgokat (akár, többször is...)!
  Nem lehetne elejét venni annak, hogy a "mélyen tisztelt játékos" ne kerüljön akaratlanul is a f..sz rossz végére...?
  Gondoltam, ha már az amúgy "minden tekintetben jó ötletnek tűnő" ( :cool: ) emotikonokat, meg a játékos fejlődéséhez elengedhetetlen szpréket ( :cool: ) lehetetlen eltávolítani, akkor talán ez sem okoz majd problémát a fejlesztőknek..!
  Igazán örvendetes lenne, ha esetleg valamit tenne ez ügyben a DO...!

  Csak ennyit szerettem volna "interpellálni"! :rolleyes:
   
  kusimitama kedveli ezt.
 3. kusimitama

  kusimitama Haladó

  100% ban támogatom. A hajókban lévő modulok ne jelenjenek meg a szerelőben. Alapból is így kellett volna lennie... Szerintem relative kevés dolog van amiben mindenki egyet ért a DO közösségben de ez tuti az egyik.

  @HU-Taurus Érdeklődnék róla hogy van e terv ennek a fixálására? vagy lehetne egy felmérést tartani erről hogy ki támogatja. gyanítom hogy mindenki
   
  SPILLER2 kedveli ezt.
 4. Mano141414

  Mano141414 Járnitanuló

  Sziasztok volna egy kérdésem miért jó a donak olyan fejlesztéseket be tenni amiért sok embernek az agyvize felmegy még meg szerzi a dolgokat de van olyan akiknek egyből sikerül mások meg napi szinten heteket hónapokat küszködnek hogy adjon neki a do valamit is például a dinametrion most mán hetek ot amióta be hoztátok a goliát plusz meg a solace plusz hajókat nem ad 1 darabot se az alfa béta gama kapu de bizonyos embereknek meg töb ezrek vannak ebből érdekes ez is mi ez a kivételezés hány hónapot kel még küszködni érte hogy ősze jöjjön 3000 ezer darab amikor 1 gyet nem ad a kapuk jo volna ha ezeket a fejlesztéseket átgondolnátok mivel nem hiába egyre többen haddják ezek miatt abba a játékot mán igen gondolkozunk rajta mink is páran 11 év után aba hagyni mert igen igazságtalanság megy itt
   
 5. Mislix

  Mislix Fórum bárója

  Mert, aki még nem ismeri a DO lehúzós taktikáját akkor beugrik ennek a trükknek, hogy azt hiszi kapni fogja a cuccokat. Pénzt áldoz rá és csak fizetnek a tapasztalatlanok.
  Anno, amikor bejött az LF4, az első pár nap kellett rászánni a ládákra a költséget, mert valamiért nagy arányban adták az új fegyót. Én akkor a 70%-át fel tudtam venni. Majd 3/4 év mire meglett a maradék.
  _______________
  Szóval először beetetés az új dolog iránt. Másodszor szándékos pontatlan nagyot mondó tájékoztatás (sebzés nuku pontos információ, mint ahogy másról sem (példa: (PLD8 "...és még nagyon sok mindenre használható" szöveggel). Emellett néhány tulajdonságot a mát meglévők fölé emelnek csalinak, hogy áldozz érte. Ilyenkor dől a lé világszerte, majd egy bizonyos idő után jön a korrekció, hogy bocs, de most levesszük a csali-tulajdonságot, már nem tejeltek annyira... majd kitalálunk másikat.

  Hát ez a jó benne!
   
  Phoenix és Páncélgránátos kedveli ezt.
 6. Mano141414

  Mano141414 Járnitanuló

  Sziasztok Nem tudjuk kinek van ilyen remek ötlete a dóba hogy a játékosok 80 % lékát kizárjátok az eventekböl és csak azoknak van esélyük meg csinálni a célokat akik csaló pogromokkal harcolna például kijelölőkkel meg a nagy vadászos klánoknak alakítottátok át ezt az eventet hát gratulálok hogy a 80 % emberel meg nem foglalkoztok mivel nem éri meg 1 fönek be mén ilye amikor 3-4 gyen lövik az embert és semit nem tud teni az ember még a célokat se lehet igy meg csinálni legalább a célokat nem alakítottátok volna át hogy a kinti térképen lehetet volna meg csinálni igy meg meg se érdemes venni sokunknak és köszönjük hogy egyre töb embert ilyesztetek el a játéktól csak azok tudnak mán játszani akik kijelölőt használnak úgy meg az nem játszás ezért egy újabb haver aki 10 éves játék futása után ö is abba hagyta végleg a játékot mert ez mán igen idegesítő hogy vannak akik szándékosan elcseszik ilye eventekel a játékot
   
  SPILLER2 kedveli ezt.
 7. SPILLER2

  SPILLER2 Fórum hercege

  Nagy nehezen kivettem amit írni akarsz és igazat is adok neked, de azért megtanulhatnál rendesen legalább írni!
   

Az oldal megosztása