Visszajelzés Galaktikus küzdelem

Kategória: 'Eventtel kapcsolatos témák', témanyitó: HU-Taurus, témanyitás ideje: 8.9.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. Amethyst19[AMD]

  Amethyst19[AMD] Aktív író

  Sziasztok! Egyet nem értek: mégpedig ha nincs bot, akkor miért vannak a kitiltások? Tudom, hogy nem tudok játszani, nem is vagyok fent napi 1 óránál többet. De akkor kérdezem, hogy mi az oka a kitiltásoknak? Ezt mondjátok el kérlek, mert én nagyon buta vagyok, és szeretném megérteni, hogy a jó játékosokat miért tiltják ki? Köszi.
   
 2. kicsifoxi27

  kicsifoxi27 Fórum mestere

  Hajjajj... én ezt a témát nem feszegetném. Régóta itt vagy te is tudod mi van szerintem nem kell mondani. Vannak " módszerek " ami után a szőrő pont telibe kakilja, hogy csalsz e avagy sem. Nem akarok tippet adni senkinek, meg "olajat se önteni a tűzre" inkább ezt megtartom magamnak. Maradjuk annyiban lényegtelen, hogy csal e avagy sem HA bizonyos kritériumoknak nem felelsz meg a "szűrő" téged is ... akár minket is átnéz és HA akar hidd el talál hibát csak hogy kitiltson. :oops: Egyedül ha frissen kezdessz akkor vagy folyamatosan csesztetve ... " bot gyanús vagy szedj dobozokat bla bla bla ... " és hasonlók. Én ezt se láttam már jó ideje feljönni nálam sem pedig nem játszom sokat. Anno piszok sokszor kiadta már már idegesítő mennyiségben. Nem viccből írjuk sokan a " saját házuk táján " kellene előbb rendet tenni és csak utána indokolatlanul cselekedni. :rolleyes:
   
 3. Hello Kitti ! Taurus!
  Azt szeretném megkérdezni ,hogy a galaktikus küzdelem rangsor és helyezéseket mikor tudjuk meg? Mert ugy a a ban wawe miatt ez valahogy elmaradt.....
   
 4. HU-Taurus

  HU-Taurus S-Moderator Team Darkorbit

  Kedves Ŝ¥ŜŢЄMĤặŁŤ€Đ™!

  Kellemes ünnepeket kívánok előre is Neked! :)

  Az aktuális helyezésről a következő helyen tájékozódhatsz: KEZDŐLAP -> RANGSOR -> EVENT RANGLISTA -> GALAKTIKUS KÜZDELEM – HÍRNÉV vagy GALAKTIKUS KÜZDELEM – HN/LELÖVÉS opciót kiválasztva.

  Jelenleg az eseményről való visszajelzések gyűjtése folyik, kiértékelése később fog megtörténi.

  Amennyiben további információ fog állni a rendelkezésünkre megosztjuk veletek itt fórumon is!

  További jó játékot kívánok! ;)

  Üdvözlettel,
  Taurus

  A DarkOrbit csapata
   
 5. Köszönöm és nektek is kellemes ünnepeket !!!

  ÜDV SYS
   
 6. Mislix

  Mislix Fórumgróf

  Kedves HU-Taurus!

  Egy kérdésem lenne ezzel kapcsolatban!
  Rengeteg olyan játékossal találkoztam, akik az Event alatt már messziről kijelöltek és lelőttek, majd remélem bant kaptak.
  Azonban ezek a játékosok elvittek tőlem rangsorpontokat, mondhatni jogtalanul. Így például lehet emiatt estem ki a TOP 25-ből, hiszen az utolsó pillanatban kifogtak lehetetlen helyről...

  Ezekkel mi lesz a helyzet?
  Elemezve lesznek ezek a csaták és visszakapjuk az így elvitt pontokat vagy elégedjünk meg azzal, hogy tiltva vannak és az elvitt pontokat már nem lehet visszaadni.

  Sajnos az autokijelölő olyan előnyt biztost, amivel nem lehet versenyezni, hiszen egy 300-350k-t sebző hajó 1 mp alatt olyan gyorsan sebez, hogy hiába dobsz EMP-et ő is azt teszi és még énnekem 3 mp múlva enged visszafogni, ő azonnal vissza tud lőni.
  Egyetlen egy hajó volt jó ellenük (Berseker), de az már lassú lett és kevés a fegyvere a mostani új hajókkal szemben.
   

Az oldal megosztása