Visszajelzés Galaktikus küzdelem

Kategória: 'Eventtel kapcsolatos témák', témanyitó: HU-Taurus, témanyitás ideje: 8.9.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. Amethyst19[AMD]

  Amethyst19[AMD] Haladó

  Sziasztok! Egyet nem értek: mégpedig ha nincs bot, akkor miért vannak a kitiltások? Tudom, hogy nem tudok játszani, nem is vagyok fent napi 1 óránál többet. De akkor kérdezem, hogy mi az oka a kitiltásoknak? Ezt mondjátok el kérlek, mert én nagyon buta vagyok, és szeretném megérteni, hogy a jó játékosokat miért tiltják ki? Köszi.
   
 2. kicsifoxi27

  kicsifoxi27 Fórum nagymestere

  Hajjajj... én ezt a témát nem feszegetném. Régóta itt vagy te is tudod mi van szerintem nem kell mondani. Vannak " módszerek " ami után a szőrő pont telibe kakilja, hogy csalsz e avagy sem. Nem akarok tippet adni senkinek, meg "olajat se önteni a tűzre" inkább ezt megtartom magamnak. Maradjuk annyiban lényegtelen, hogy csal e avagy sem HA bizonyos kritériumoknak nem felelsz meg a "szűrő" téged is ... akár minket is átnéz és HA akar hidd el talál hibát csak hogy kitiltson. :oops: Egyedül ha frissen kezdessz akkor vagy folyamatosan csesztetve ... " bot gyanús vagy szedj dobozokat bla bla bla ... " és hasonlók. Én ezt se láttam már jó ideje feljönni nálam sem pedig nem játszom sokat. Anno piszok sokszor kiadta már már idegesítő mennyiségben. Nem viccből írjuk sokan a " saját házuk táján " kellene előbb rendet tenni és csak utána indokolatlanul cselekedni. :rolleyes:
   
 3. Hello Kitti ! Taurus!
  Azt szeretném megkérdezni ,hogy a galaktikus küzdelem rangsor és helyezéseket mikor tudjuk meg? Mert ugy a a ban wawe miatt ez valahogy elmaradt.....
   
 4. HU-Taurus

  HU-Taurus S-Moderator Team Darkorbit

  Kedves Ŝ¥ŜŢЄMĤặŁŤ€Đ™!

  Kellemes ünnepeket kívánok előre is Neked! :)

  Az aktuális helyezésről a következő helyen tájékozódhatsz: KEZDŐLAP -> RANGSOR -> EVENT RANGLISTA -> GALAKTIKUS KÜZDELEM – HÍRNÉV vagy GALAKTIKUS KÜZDELEM – HN/LELÖVÉS opciót kiválasztva.

  Jelenleg az eseményről való visszajelzések gyűjtése folyik, kiértékelése később fog megtörténi.

  Amennyiben további információ fog állni a rendelkezésünkre megosztjuk veletek itt fórumon is!

  További jó játékot kívánok! ;)

  Üdvözlettel,
  Taurus

  A DarkOrbit csapata
   
 5. Köszönöm és nektek is kellemes ünnepeket !!!

  ÜDV SYS
   
 6. Mislix

  Mislix Fórumgróf

  Kedves HU-Taurus!

  Egy kérdésem lenne ezzel kapcsolatban!
  Rengeteg olyan játékossal találkoztam, akik az Event alatt már messziről kijelöltek és lelőttek, majd remélem bant kaptak.
  Azonban ezek a játékosok elvittek tőlem rangsorpontokat, mondhatni jogtalanul. Így például lehet emiatt estem ki a TOP 25-ből, hiszen az utolsó pillanatban kifogtak lehetetlen helyről...

  Ezekkel mi lesz a helyzet?
  Elemezve lesznek ezek a csaták és visszakapjuk az így elvitt pontokat vagy elégedjünk meg azzal, hogy tiltva vannak és az elvitt pontokat már nem lehet visszaadni.

  Sajnos az autokijelölő olyan előnyt biztost, amivel nem lehet versenyezni, hiszen egy 300-350k-t sebző hajó 1 mp alatt olyan gyorsan sebez, hogy hiába dobsz EMP-et ő is azt teszi és még énnekem 3 mp múlva enged visszafogni, ő azonnal vissza tud lőni.
  Egyetlen egy hajó volt jó ellenük (Berseker), de az már lassú lett és kevés a fegyvere a mostani új hajókkal szemben.
   
 7. Mislix

  Mislix Fórumgróf

  Semmi nem változott. Tele van a TOP lista a kijelölős, azonnal tüzelő csalókkal.
  A közelébe nem jutottam épp most és már lőtt is 4-4-en.
  12 ιмㅤụηѕϯσppάłєㅤツ 2024-04-11 12:52:07 940

  Reggel meg ő:
  1 MΔXツ 2024-04-11 08:09:05 1074

  Visszajelzés: Minek ez a topic, ha már tavaly is le lett tojva az egész, és akik tavaly le lettek jelentve, azok most is röhögve élvezik az eventet?
   
  SUNDImester kedveli ezt.
 8. Mislix

  Mislix Fórumgróf

  Az érdekelne, hogy már tavaly is itt volt a Basilisk hajó, ami kulcs ellenében meg lehet kapni.
  A kérdés: Miért nem ehhez a hajóhoz készült hajómodulokat lehet beváltani, miért nyomják a régi hajók moduljait. Ráadásul a kapható ZPVP02 modul nem ugyanazokhoz a hajókhoz jó (DMG, SPC). Miért nem egységes?
   
 9. SUNDImester

  SUNDImester Járnitanuló

  Én meg se veszem a csatabérletet minek ? álcába mentem egy átlót -- 3x szedtek le a csalók. a közelembe se voltak de már ki is szedtek
   
 10. Mislix

  Mislix Fórumgróf

  Akkor még nem találkoztál azzal a "fejlesztéssel", hogy ha rálősz egy ilyenre kifagysz! A hajó semmire sem reagál (megjegyzem ez nem a fagy, vagy egyéb rakéta), lövöd és semmi, viszont te bekapod a sebzéseit és hiába mész tőle lőtávolon kívülre, továbbra is sebez. Visszajössz ráfogsz egy másik hajóra, minden normális, megint rálősz erre a hajóra és minden kezdődik elölről. Sajnos mindig ugyanannál a hajónál - TOP listás is lett, úgy mint tavaly.
   
  kicsifoxi27 és Vércse kedveli ezt.
 11. kicsifoxi27

  kicsifoxi27 Fórum nagymestere

  Ezt már én is kérdeztem csak épp másik hajóval. Én pl a pussat / pussat plus bár legalább megcsinálták hogy jó mind a 2 fajtára a kapus modul amit ügye cseszik kiadni nehogy meglegyen. Ez amúgy tényleg érdekes, ha lehet konkrét hajóhoz kapni valamit az mind a "régi" hajókhoz van , az instabil meg hulladék bugos mert csak ugyan ahhoz a 5-6 fajta hajóra ad amit amúgy pont telibe sz.rnak hiába szóltunk. Hiába írja rajta hogy xy hajóra nagyobb eséllyel adja a nagy fenéket 10ből kb 1 és akkor már örülhetsz. :D Van vagy 60 fajta hajó csináltam / vettem már én is jó néhány modult és mindíg ugyan azokra adja csak 5-6 hajó kb... goli plusz, solaris persze pluszra b.szik adni ami kellene is, berzerker, random citadell aegis meg spearhead kb ezeket adja halomra néha elvétve 1-2 viccnek is rossz liberator , nostromo ... Vagy csak én vagyok vele elátkozva ki tudja :rolleyes: , de a többi hajóhoz sajna képen se nagyon láttam 1-2 random hajót leszámítva amit adott. Se azok meg valami borzalmasak voltak újra pörgetés után is így szétszedtem. Az egészben az az 1 szomorú, hogy nem te választod a hajót mivel szeretnél játszani, hanem hogy az RNG Jézuska mihez csap hozzád egy 19%+ lézer sebzés modult. Nekem is csak kb ezért lett solaris plus. :( A fejlesztési ölteltből, hogy legyen legalább akkor valami egységes minden hajóra felrakható alap gagyi modul ami ad valami minimális %-ot, mondjuk uriért vagy tudja a fene ... na hát abból se nagyon lett sajnos semmi. Pedig pár hajóra nem ártana vagy legalább elérhetőbbé tenni, ha már passive skilleket modulokra csináltátok jó pár hajónál, tessék már kicsit azért gondolkodni is.
   
  Utoljára szerkesztett: 13.4.24
  SUNDImester kedveli ezt.
 12. Vércse

  Vércse Utánpótlás-írogató

  ːˑˑˑˑˑˑˑˑːːˑˑˑˑˑˑˑˑː (EIC) Játékos az EU2 szerintem fényt kapott !Hajnal 4 és 5.15 óra között a 4-3 térképen kb. 30 szór támadt rám , 2 szer estem a többit Ő gyűjtötte be ! Szerintetek lesz belőle bajom :)
   
  SUNDImester kedveli ezt.
 13. SUNDImester

  SUNDImester Járnitanuló


  hali Szerintem pont hogy sötét volt.Bent is meg még kint is hahaha
   
  Vércse kedveli ezt.
 14. Mislix

  Mislix Fórumgróf

  Igen, én az ilyenért kaptam a múltkor pont így az event alatt vagy két hetet. Írtam a supportra és azt írták vissza, ilyenkor párosan büntetnek.
  Igazából csak azt nem értem, hogy miért. Pushing miatt volt az indokolás, de azt szoftveresen levédték állítólag, és most sem kapsz érte több pontot. De az event alatt mindig számolja a lelőtt játékosokhoz, így valószínű ezt büntetik. Na, én erre nem gondoltam akkor, mert jó csata volt, és azt hittem erről szól ez a játék, illetve az event.
  Tévedtem...
   
  Vércse kedveli ezt.