Gondok a játékba, amiről már tudunk és nem tetszik.

Kategória: 'Továbbfejlesztési és egyéb ötletek', témanyitó: pufajka, témanyitás ideje: 5.3.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. vendeg_2288

  vendeg_2288 Fórumlakó

  pedig nem is ír hülyeséget! SŐT! talán nem kellett volna hagyni, hogy a hazudozó csalók így elszaporodjanak. ezzel az 5-10 lelövéses téma után, hogy elveszik a drón és a benne lévő cucc... aztán akkor nem az lenne, hogy a csaló klán a másik csaló klán ellen 100-200 pukkanásig bohóckodjon. megtanulnak játszani.. bár, amennyit összecsaltak már maguknak, mindenképpen röhögnek a markukba.
   
  D_E_U_C_A_L_I_O_N kedveli ezt.
 2. D_E_U_C_A_L_I_O_N

  D_E_U_C_A_L_I_O_N Fórum-zöldfülű

  De ha máshova nem is pallára behozhatnák!

  Farmerama hmm?!
  Mert az normális hogy már azon a szinten van a játék tudok e űrlényt lőni teszem azt tele van most is az 5-3 és a botok jóval hamarabb bemérik az űrlényt mint én!
  A bázis is ki lehet venni ez van ilyen időkben!
  kíváncsi lennék rá hogy ki a fene vagy, ha van valami ötleted nyugodtan leírhatod ide de kiindulási alapnak szerintem jó amit leírtam max igazítani kell rajta és kész!
   
  Moderátor által utoljára szerkesztve: 11.2.20
 3. Anita30..

  Anita30.. Rutinos

  Már nem azért,de régen is rohangáltunk bázisra javítani,vagy kiléptünk helyben és úgy javítottuk a drónokat! Hol itt a hiba? Az meg,aki néhány bázislövésnél elcsattan 100-200 alkalommal,az ahogy említetted,menjen farmerámázni,mert itt nem az a lényeg,"ki tud többet a föld alá kerülni"..... Akkora pajzsok és tűzerő van már,hogy a bázist is kilőheti lazán 2-3 játékos,nem úgy mint régen,komplett klánok kellettek hozzá.... De gondolom minden rutinos így csinálja,rohangálás helyett :)
   
 4. Sörnyit

  Sörnyit Haladó

  Egy bázis leszedéséhez manapság 1 ember elég....sőt rá is ül a magra és úgy szedi le. Közelébe sincs annak a bizonyos 100-200 pukkanásnak hisz megvannak azok az eszközök amikkel adott a folyamatos instant vagy a fix HP. Ne legyetek már naivak : minden marad így és közeledik a játék halála
   
  Anita30.. kedveli ezt.
 5. EnfytyX

  EnfytyX Fórum-zöldfülű

  Ha már játszunk, beszéljünk róla. Azért beszéljünk róla mert változást szeretnénk. Minél többen beszélünk róla annál nagyobb a zsörtölődés, a nyomás a DO felé. Nem baj, ha nem történik semmi. Mi játékosok is tehetünk a botosok ellen. Írnék én is pár ötletet, javaslatot:
  1. Azok a játékosok akiket rövid idő alatt sokszor lelövik kapjanak mínusz becsület pontot. További lelövéseknél hatványozódjon a mínusz becsületpont. Legyen célkeresztes. Ettől mindenki tudni fogja hogy botos és a saját megbízós hazai pályán lőhetné. Két verzió is lehetne: vagy maradandó maradna a mínusz vagy reggeli frissítéssel visszaáll.
  2. Új rakétát kellene bevezetni, hasonlót mint a WIZ-X. 5 perctől visszaszámol. 5 percnyi idő van beírni a semlegesítő captcha kódot. 5 perc után célkeresztes lesz a reggeli frissítésig.
  3. ez csak játékosoktól függő ötlet: egy klán, amolyan rendőrség szerepet töltene be. A rendőrség nem támadja a becsületes játékosokat, a becsületes játékosok nem támadják a rendőrséget. Segítik a munkájukat és/vagy szövit küldenek. Akik wart küldenek azok a botosokat védik. Természetesen a rendőrség folyamatosan kutatja és lövi a botosokat a szabályok betartása mellett. Akár a 10000-es küldit csinálók is beállhatnak a küldi idejére rendőrnek :)
   
 6. riddick-HUN

  riddick-HUN Aktív író

  ez a rendőrös klános mizéria nem rossz ötlet szerintem :D
   
  D_E_U_C_A_L_I_O_N kedveli ezt.
 7. Mislix

  Mislix Fórum bárója

  Egy hasonlót már én is javasoltam...
  https://board-hu.darkorbit.com/threads/egyeb-fejlesztoi-oetletek.214/page-59#post-871618
   
  D_E_U_C_A_L_I_O_N kedveli ezt.
 8. D_E_U_C_A_L_I_O_N

  D_E_U_C_A_L_I_O_N Fórum-zöldfülű

  Na jó ezt a botos témát ezer fele lehet boncolgatni de én most konkrétan ezen belül 2 dolgot emelnél ki!
  Az első az hogy visszamenőleg meg lehet e büntetni a botosokat és el lehet e venni az előnyt amire szert tettek illetve kizárni nyilván elvenni el lehet csak pontosítva visszamenőleg lehet e bizonyítani?!
  A második az hogy a botolásnak véget vetni, ha már visszamenőleg nem lehet tenni semmit akkor egy felugró szöveges ablakkal kód beírásával megerősítés hogy nem vagy bot akár félóránként ha már ide jutott a játék.
  egyébként mikor kikerültek a képességes hajók licitre illetve emlékeim szerint régen a napi küldik se adtak ennyi urit úgy gondoltam hogy a Do próbál segíteni valamennyi esélyt adni a tisztán játszóknak de mostanában csak jönnek az olyan cuccok játékelemek amik még nagyobb szakadékot vernek a tisztességes és a tisztességtelen játékosok között!
  Egyébként 400% happy hour se emlékszem elég gáz már hogy itt tartunk és ez nagyrészt a botosoknak köszönhető!
   
 9. CyberGirl

  CyberGirl Járnitanuló

  Tegyük hozzá, hogy a drónjaik sem sérülnek (igaz, a miénk sem), alig lövi őket valaki, de ha lelövöd tízszer, az már pushing. 22-es csapdája ez. És nézzük meg a licitet. Az egekbe szöktek az árak. Egy alacsonyabb szintű játékosnak szinte esélye sincs licitálni boosterekre, álcákra, lőszerre, stb.
   
 10. Sörnyit

  Sörnyit Haladó

  Méghogy Do rendőrök :D :D Mert ugyebár tele a játék feddhetetlen emberekkel....hallottál már az isten komplexusról???!!! Volt a közelmúltban egy teljhatalmú ember aki kerek-perec kijelentette "ez a játék az enyém"! Kell ez megint?
   

Az oldal megosztása