Hasadókristály nyereménye kapukból

Kategória: 'Leírások / összefoglalók', témanyitó: Kelly, témanyitás ideje: 2.7.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. Kelly

  Kelly Fórumszaki

  Különleges zsákmányláda event napokon (Apokalipszis, Obszidián, Piros és Kék zsákmányláda) a Galaktikus Átjárók teljesítésekor Hasadókristály jutalomban részesülhetsz.

  A Delta, a Kronos, a Hades és Kuiper átjáró garantáltan adnak Hasadókristályt, akkor is, ha nincs zsákmányláda nap (Apokalipszis, Obszidián, Piros és Kék zsákmányláda). Zsákmányláda napon az állandó jutalomhoz hozzáadódnak az event ideje alatt szerezhető mennyiségek.

  FONTOS: Dispatch [Kapumegbízás] általi Kapu teljesítés során az event ideje alatt szerezhető bónusz Hasadókristály jutalom nem kerül jóváírásra.

  - Amikor nincs Apokalipszis és Obszidian nap, Piros és kék kalózláda nap, az oszlopban található kapukból számíthattok Hasadókristályra
  - Abban az esetben, amikor Apokalipszis és Obszidian nap van, valamint Piros és kék zsákmányláda nap, az állandó jutalomhoz ezek a mennyiségek hozzáadódnak.


  Hasadókristály jutalom a kapuk végén
  Galaxy Gate
  Garantált jutalom -
  csak az event ideje alatt
  Garantált jutalom -
  állandó
  Alpha
  5-10​
  -​
  Beta
  5-10​
  -​
  Gamma
  8-16​
  -​
  Delta
  10-15​
  6​
  Epsilon
  10-15​
  -​
  Zeta
  10-15​
  -​
  Kappa
  10-15​
  -​
  Lambda
  10-15​
  -​
  Kronos
  25-30​
  10​
  Hades
  25-30​
  -​
  Kuiper
  25-30​
  8​
   

Az oldal megosztása