Hitac támadás – GYIK

Kategória: 'Event leírások / ismertetők', témanyitó: Nitronyussz, témanyitás ideje: 12.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. Nitronyussz

  Nitronyussz Fórum admirálisa

  Hitac Event

  [​IMG]
  Miről szól a Hitac event?

  Berendezéseink egy ismeretlen űrlényfaj anyahajóját észlelték, amely útban van a szektoraink felé. Amennyire be tudtuk mérni, az űrhajó óriási és soha nincs egyedül. Az új űrlényfajta példányai, a Minionok kísérik, amelyeket meg kell semmisítenünk ahhoz, hogy az anyahajót megtámadhassuk. Az űrlények első támadásaiból kiderült, hogy céljuk a nyersanyagaink és egyéb vagyonunk elorzása. Ezt nem hagyhatjuk! A három megbízó pilótáinak most közös feladata, hogy megakadályozzák ezt a sosem látott méreteket öltő inváziót.


  Találtam egy kapszulát. Mik azok a kapszulák?

  A kapszulák olyan tárgyak, amelyeket átkonvertálhatsz sorsjegyeké a sorsolásokhoz.


  Lesz sorsolás?

  Igen!

  Olyan országban élek, ahol a szerencsejáték tilos vagy korlátozott. Részt vehetek a sorsoláson?

  Nagyon sajnáljuk, de ha Olaszország vagy Brazília területéről játszol, akkor nem vehetsz részt a valós tárgynyeremények sorsolásán, csak a játékon belüli virtuális nyeremények sorsolásán. Tehát azért fel fogod tudni a megvásárolt vagy űrlényektől megszerzett kapszuláidat.


  Hogyan vehetek részt a sorsoláson?

  Ahhoz, hogy a sorsoláson részt vehess, kapszulákra van szükséged.


  Hogyan szerezhetek kapszulákat?

  A kapszulák megszerzésének három módja van:

  Szerezz a kis űrlényektől betűket és rakd ki az Antec szókirakót. Minden teljes ANTEC szóért kapsz egy kapszulát. Gyűjtsd be a különleges rakománydobozokat, amelyeket az űrlény anyahajók hagynak hátra, mielőtt megsemmisülnek. Minden ilyen dobozban vagy egy kapszula. Vásárolj kapszulákat a megrendelési oldalon.


  Rendben. És hol találom a sorsolást?

  A sorsolást az uridium oldalon találod. Ez egy aloldal, amelyhez a bal oldalon egy saját menügomb tartozik.

  Hol használhatom fel a kapszulákat?

  [​IMG]
  Az uridium oldalon találsz egy gombot, amelyen „Sorsolás” áll. Ott található a két konvertáló, a Nap és a Hold konvertáló. Ezek segítségével válthatod a kapszuláidat sorsjegyekre az egyik vagy a másik sorsoláshoz.


  Kapok még valami mást is azon kívül, hogy megnyerhetem az egyik díjat?

  Igen, minden beváltott sorsjegyért kapsz egy azonnali nyereményt is, például lőszert, rakétákat, aknákat, extra energiát, zöld zsákmánykulcsot, stb.


  Miben különbözik a két konvertáló?

  Ha a Hold konvertálóba dobod a kapszuládat, akkor esélyed lesz megnyerni szuper játékon belüli tárgycsomagokat. Ha a Nap konvertálóba dobod a kapszuládat, akkor esélyed lesz megnyeri a remek számítógépes kiegészítőket, amelyet az Antec ajánlott fel.


  A díjakat minden szerveren külön kisorsolják, vagy az összes szerverre vonatkozik a sorsolás?

  A Hold konvertáló játékon belüli díjait minden szerveren külön sorsoljuk ki. A Nap konvertáló Antec számítógépes hardver díjait viszont az összes résztvevő DarkOrbit játékos között egyszer sorsoljuk ki.


  Növelem az esélyeimet a nyereményre, ha több kapszulát is felhasználok?

  Igen, minél több kapszulát dobsz az egyes konvertálókba, annál nagyobb az esélyed arra, hogy az adott sorsoláson kihúzzák a sorsjegyedet, tehát megnyered valamelyik fantasztikus nyereményt.


  Vannak a nagy díjakon kívül egyéb nyeremények?

  Igen, minden kapszuláért, amelyet bedobsz a konvertálóba, azonnali nyeremény is jár. Ha egyszerre több kapszulát használsz fel, akkor az egyes nyeremények összeadódnak és a jutalmak naplójában a sorsolás oldalán egyesével megtekintheted. Minden azonnali nyeremény értéke nagyobb, mint a megrendelési oldalon egy kapszula ára.


  Mikor sorsolják ki a nyerteseket és mikor kapják meg a nyertesek a díjakat?

  A két sorsolás nyerteseit az event vége utáni héten sorsoljuk ki. A játékon belüli díjakat röviddel a sorsolás után már jóvá is írjuk. A Nap konvertáló nyerteseivel felvesszük a kapcsolatot, hogy megírhassák nekünk a postacímüket, ahová a nyereményt küldhetjük.


  Hogyan működnek a Hitac űrlények?

  A Hitac űrlények anyahajóit csak akkor lehet megtámadni, ha a kisebb űrlényeket már elpusztítottad. Amikor az anyahajó életereje egy bizonyos szint alá süllyed, elenged egy Antec feliratú rakománydobozt, amelyben egy kapszula található a sorsoláshoz. Ezt a dobozt bárki felveheti, érdemes tehát résen lenni. A Hitac űrlény minden játékosra tüzel, aki lőtávon belül van a számára. Mihelyt leadott egy lövést, véletlenszerűen új célpontot választ a többi játékos közül.

  Ha egy Hitac Miniont semmisítesz meg, szintén egy Antec feliratú rakománydobozt találsz a helyén. Ebben a dobozban az Antec betűkirakó egyik betűje lehet elrejtve. Ha éppen nincs benne betű, még akkor is megvan az esélyed arra, hogy valamilyen értékes rakományra bukkansz. A megtámadott Minion arra a játékosra tüzel, aki megtámadta. Ha több hajó támad egy Miniont, akkor a kis űrlény több célpontra tüzel egyszerre. Az anyahajóban tartalék űrlények találhatóak, amelyek helyettesítik az elpusztított űrlényeket. A Minionok megsemmisítésének nincs semmilyen előre meghatározott
  [​IMG]
  A kis űrlényeknél vannak a betűkirakó betűi?
  Igen, minden megsemmisített Minion után találsz egy Antec feliratú rakománydobozt, amely 50%-os valószínűséggel tartalmazza az Antec szó egyik betűjét. A kirakó betűit többször is összegyűjtheted, minden alkalommal jár érte egy kapszula. Az adott játékos mindig olyan betűt talál, amely még hiányzik a szóból. A sorrend mindegy, mindig, amikor kapsz egy betűt, egy lépéssel közelebb kerülsz a kirakott szóhoz. Az űrtérképen van egy ablak, amelyben mindig láthatod, hány betűt gyűjtöttél már össze és mit kell tenned ahhoz, hogy továbbiakat tudj gyűjteni.


  Mi történik, amikor a kirakó teljes?

  Ha a játékos összegyűjtötte az ötödik betűt, tehát teljes lett az 5 „ANTEC” szó, az ablak megváltozik a kliensben és mind az öt betű megjelenik. Amikor ez megtörténik, a játékos már meg is kapta kapszulát a szókirakóért. Az ablakban megjelenő szöveg értesíti a játékost, hogy megkapta a kapszulát és most újrakezdheti a betűk gyűjtését.


  A Darkorbit csapata
   
  Utoljára szerkesztett: 14.10.14
 2. Nitronyussz

  Nitronyussz Fórum admirálisa

  HITAC 2.0 (2013. június 7. - 21.) Nyeremények

  Nyerj értékes díjakat a Nap konvertálóban!

  Ha a Nap konvertálóban váltod be a sorsjegyeidet, akkor esélyed lehet arra, hogy remek Antec PC hardvereket nyerj meg:
  • 2 x Antec Three Hundred Two Ultimate Gaming ház
  • 3 x Antec One ház
  • 2 x Antec LAN Board
  • 2 x TrueQuietPro 120 ventillátor
  • 4 x HCG 620 Netzteil
  • 7 x Notebook Cooler Stand
  • 5 x 920 H20 hűtő
  • 1 x 620 hűtő
  • 3 x Razer Kraken Pro headset
  Ezeken kívül még eredeti DarkOrbit pólókat is kisorsolunk!

  Figyelem: a húzás minden játékosra vonatkozik és nem csak az egy szerveren játszókra. (A megjelenő kép eltérhet a valóságtól.)


  Nyerj értékes díjakat a Hold konvertálóban!

  Ha a Hold konvertálóban váltod be a sorsjegyeidet, akkor soha vissza nem térő esélyed lehet arra, hogy szerverenként remek játékon belüli tárgyakat nyerj meg:
  • 1 x 1 millió uridium
  • 1 x 30 teljesen felszerelt LF4 lézer
  • 2 x 10 teljesen felszerelt LF4 lézer
  • 5 x 5 teljesen felszerelt LF4 lézer
  • 1 x 30 teljesen felszerelt SG3N-B02 pajzsgenerátor
  • 2 x 10 teljesen felszerelt SG3N-B02 pajzsgenerátor
  • 5 x 5 teljesen felszerelt SG3N-B02 pajzsgenerátor
  • 5 x 50.000 lövésnyi UCB-100 lézerlőszer
  • 20 x 100.000 uridium
  Kizárás a nyereményjátékból:

  A Bigpoint és adott esetben az érintett együttműködő partnerek, valamint családtagjaik ki vannak zárva a részvételből. A részvételi feltételek megsértése esetén a Bigpoint fenntartja a jogot a résztvevő személyek sorsolásból történő kizárására. Szintén kizárásra kerülnek azok a személyek, akik tiltott eszköz, vagy manipuláció alkalmazásával előnyre tesznek szert. Adott esetben a már odaítélt nyereményt is vissza lehet vonni vagy követelni. Ezen kívül szeretnénk tájékoztatni, hogy az Olaszország és Brazília területén játszó felhasználók a sorsolásos tárgynyeremény-akciókban nem vehetnek részt.
  Az Oroszországból játszó játékosok csak importálási engedéllyel kaphatják meg a tárgynyereményt a sorsolás után.
   
  Moderátor által utoljára szerkesztve: 17.11.13
 3. Nitronyussz

  Nitronyussz Fórum admirálisa

  HITAC 2.0 (2013. november 16. - december 1.) Nyeremények

  Nyerj értékes díjakat a Nap konvertálóban!

  Ha a Nap konvertálóban váltod be a sorsjegyeidet, akkor esélyed lehet arra, hogy remek hardvereket nyerj meg:
  • 1x SCHENKER S413 Slim Gaming notebook
  • 5x ROCCAT™ Ryos MK Glow billentyűzet
  • 5x ROCCAT™ Kone XTD egér
  • 5x ROCCAT™ Kave 5.1 headset
  • 20x ROCCAT™ Isku billentyűzet
  • 20x ROCCAT™ Kone Pure egér
  • … és még sok minden más

  Figyelem: a húzás a teljes világűrre vonatkozik és nem csak az egy szerveren játszókra. (A megjelenő kép eltérhet a valóságtól.)


  Nyerj értékes díjakat a Hold konvertálóban!

  Ha a Hold konvertálóban váltod be a sorsjegyeidet, akkor soha vissza nem térő esélyed lehet arra, hogy szerverenként remek játékon belüli tárgyakat nyerj meg:
  • 1 x 1 millió uridium
  • 1 x 30 teljesen felszerelt LF4 lézer
  • 2 x 10 teljesen felszerelt LF4 lézer
  • 5 x 5 teljesen felszerelt LF4 lézer
  • 1 x 30 teljesen felszerelt SG3N-B02 pajzsgenerátor
  • 2 x 10 teljesen felszerelt SG3N-B02 pajzsgenerátor
  • 5 x 5 teljesen felszerelt SG3N-B02 pajzsgenerátor
  • 5 x 50.000 lövésnyi UCB-100 lézerlőszer
  • 20 x 100.000 uridium
  Kizárás a nyereményjátékból:
  • A Bigpoint és adott esetben az érintett együttműködő partnerek, valamint családtagjaik ki vannak zárva a részvételből.
  • A részvételi feltételek megsértése esetén a Bigpoint fenntartja a jogot a résztvevő személyek sorsolásból történő kizárására.
  • Szintén kizárásra kerülnek azok a személyek, akik tiltott eszköz, vagy manipuláció alkalmazásával előnyre tesznek szert.
  • Adott esetben a már odaítélt nyereményt is vissza lehet vonni vagy követelni.
  • Ezen kívül szeretnénk tájékoztatni, hogy az Olaszország és Brazília területén játszó felhasználók a sorsolásos tárgynyeremény-akciókban nem vehetnek részt.
  • Az Oroszországból játszó játékosok csak importálási engedéllyel kaphatják meg a tárgynyereményt a sorsolás után.
   
  Utoljára szerkesztett: 25.11.13
 4. Artemis

  Artemis Kivételes tehetség

  HITAC 2.0 (2014. május 17. és június 1.) Nyeremények

  Nyerj értékes díjakat a Nap konvertálóban!

  Ha a kapszulákat a Nap konvertálóban váltod át sorsjegyekre, értékes utalványokat nyerhetsz, amelyeket a legnagyobb online boltokban válthatsz be:

  • 1x 1500 euró értékű utalvány
  • 3x egyenként 350 euró értékű utalvány
  • 11x egyenként 150 euró értékű utalvány
  Figyelem: a húzás minden játékosra vonatkozik és nem csak az egy szerveren játszókra. (A megjelenő kép eltérhet a valóságtól.)

  Nyerj értékes díjakat a Hold konvertálóban!

  Ha a Hold konvertálóban váltod be a sorsjegyeidet, akkor soha vissza nem térő esélyed lehet arra, hogy szerverenként remek játékon belüli tárgyakat nyerj meg:

  • 1 x 1 millió uridium
  • 1 x 30 teljesen felszerelt LF4 lézer
  • 2 x 10 teljesen felszerelt LF4 lézer
  • 5 x 5 teljesen felszerelt LF4 lézer
  • 1 x 30 teljesen felszerelt SG3N-B02 pajzsgenerátor
  • 2 x 10 teljesen felszerelt SG3N-B02 pajzsgenerátor
  • 5 x 5 teljesen felszerelt SG3N-B02 pajzsgenerátor
  • 5 x 50.000 lövésnyi UCB-100 lézerlőszer
  • 20 x 100.000 uridium

  Kizárás a nyereményjátékból:

  • A Bigpoint és adott esetben az érintett együttműködő partnerek, valamint családtagjaik ki vannak zárva a részvételből.
  • A részvételi feltételek megsértése esetén a Bigpoint fenntartja a jogot a résztvevő személyek sorsolásból történő kizárására.
  • Szintén kizárásra kerülnek azok a személyek, akik tiltott eszköz, vagy manipuláció alkalmazásával előnyre tesznek szert.
  • Adott esetben a már odaítélt nyereményt is vissza lehet vonni vagy követelni.
  • Ezen kívül szeretnénk tájékoztatni, hogy az Olaszország és Brazília területén játszó felhasználók a sorsolásos tárgynyeremény-akciókban nem vehetnek részt.
  • Az Oroszországból játszó játékosok csak importálási engedéllyel kaphatják meg a tárgynyereményt a sorsolás után.
   
  Nitronyussz és Ŗocco kedveli ezt.
 5. Nitronyussz

  Nitronyussz Fórum admirálisa

  HITAC 2.0 (2014. szeptember 26. és október 12.) Nyeremények

  Nyerj értékes díjakat a Nap konvertálóban!


  Ha a kapszulákat a Nap konvertálóban váltod át sorsjegyekre, értékes utalványokat nyerhetsz, amelyeket a legnagyobb online boltokban válthatsz be. A nyereméynek:

  • 1x 1500 euró értékű utalvány
  • 3x egyenként 350 euró értékű utalvány
  • 11x egyenként 150 euró értékű utalvány


  Ne feledjétek: az említett játék nyerteseit az egész DarkOrbit játékból, és nem szerverenként sorsoljuk ki.


  Nyerj értékes díjakat a Hold konvertálóban!

  Ha a Hold konvertálóban váltod be a sorsjegyeidet, akkor soha vissza nem térő esélyed lehet arra, hogy szerverenként remek játékon belüli tárgyakat nyerj:

  • 1 x 1 millió uridium
  • 1 x 30 teljesen felszerelt LF4 lézer
  • 2 x 10 teljesen felszerelt LF4 lézer
  • 5 x 5 teljesen felszerelt LF4 lézer
  • 1 x 30 teljesen felszerelt SG3N-B02 pajzsgenerátor
  • 2 x 10 teljesen felszerelt SG3N-B02 pajzsgenerátor
  • 5 x 5 teljesen felszerelt SG3N-B02 pajzsgenerátor
  • 5 x 50.000 lövésnyi UCB-100 lézerlőszer
  • 20 x 100.000 uridium
  Kizárás a nyereményjátékból: A Bigpoint és adott esetben az érintett együttműködő partnerek, valamint családtagjaik ki vannak zárva a részvételből. A részvételi feltételek megsértése esetén a Bigpoint fenntartja a jogot a résztvevő személyek sorsolásból történő kizárására. Szintén kizárásra kerülnek azok a személyek, akik tiltott eszköz, vagy manipuláció alkalmazásával előnyre tesznek szert. Adott esetben a már odaítélt nyereményt is vissza lehet vonni vagy követelni. Ezen kívül szeretnénk tájékoztatni, hogy az Olaszország és Brazília területén játszó felhasználók a sorsolásos tárgynyeremény-akciókban nem vehetnek részt.
  Az Oroszországból játszó játékosok csak importálási engedéllyel kaphatják meg a tárgynyereményt a sorsolás után.
   
 6. Nitronyussz

  Nitronyussz Fórum admirálisa

  HITAC Nyeremények - 2016/08/15-28

  Nyerj fantasztikus díjakat a kapszulakonvertálóval!


  Ha a kapszulakonvertálóban sorsjegyekre váltod a kapszuláidat, orbitális nyereményekért indulhatsz a sorsoláson! A következő nyeremények mindegyikét meg lehet nyerni minden egyes szerveren:

  • 1x 1 millió uridium
  • 30x 100.000 uridium
  • 1x 30 csúcsra fejlesztett LF-4 lézer
  • 2x 10 csúcsra fejlesztett LF-4 lézer
  • 5x 5 csúcsra fejlesztett LF-4 lézer
  • 1x 30 csúcsra fejlesztett SG3N-B02 pajzsgenerátor
  • 2x 10 csúcsra fejlesztett SG3N-B02 pajzsgenerátor
  • 5x 5 csúcsra fejlesztett SG3N-B02 pajzsgenerátor
  • 5x 50.000 UCB-100 lézerlőszer
  • 5x 400.000 UCB-100 lézerlőszer
  • 20x 1 hónap prémium tagság
  • 30x 1 teljes Lava A-Elite szett
  Kizárás a nyereményjátékból: A Bigpoint alkalmazottai valamint, azok partnerei és rokonai ki vannak zárva a részvételből. A részvételi feltételek megsértése esetén a Bigpoint fenntartja a jogot a résztvevő személyek eltiltására, illetve sorsolásból való kizárására. Szintén kizárásra kerülnek azok a résztvevők, akik illegális módszerek vagy a játék bármiféle manipulációja révén tisztességtelen előnyre próbálnak szert tenni. Ilyen esetben az odaítélt nyereményt semmisnek nyilvánítjuk és visszaköveteljük.
  Ezenfelül azon felhasználóink, akik Olaszország, Brazília vagy az Egyesült Államok bizonyos tagállamainak lakosai, nem vehetnek részt fizikai díjak sorsolásán.
   
  Gergő! kedveli ezt.
 7. Kyrus

  Kyrus Fórum hercege

  HITAC

  Az event ideje alatt esélyed lesz legyőzni a Hitac űrlényt, kapszulákat gyűjteni, betűkirakót kirakni és sok értékes jutalmat begyűjteni.

  Ezen alkalommal a kapszulák összeszerelhető tárgyak lesznek, érdekes Aegis dizájnokat szerezhetsz, valamit recepteket és jutalmakat.

  A sorsoláson egy különleges Cubicon Portált is nyerhetsz, hogy farmold a saját Cubiconod.

  Ezen felül még új recepteket is találsz az összeszerelésben, mint például klán bázis modulok és még sok más.


  6+ szintű küldetések
  A következő küldetések az event kezdetétől lesznek elérhetőek.

  ElérhetőFeladatJutalomSzint
  NapiÖlj meg 1 Boss SibelontTapasztalat: 100.000
  Kredit: 200.000
  Uridium: 200
  Becsület: 100
  1 Aurus
  6-11
  NapiÖlj meg 1 Boss DevolariumotTapasztalat: 50.000
  Kredit50.000
  Uridium: 100
  Becsület: 50
  1 Hasadókristály
  6-11
  NapiSemmisítsd meg:
  • 20 Lordakia
  • 10 Saimon
  • 5 Boss Saimon
  • 4 Devolarium
  • 2 Sibelon
  Tapasztalat: 200.000
  Kredit: 20.000
  Uridium: 50
  Becsület: 20
  1 Kapszula
  6-11
  Event alatt egyszerSemmisítsd meg:
  • 150 Lordakia
  • 150 Saimon
  • 50 Devolarium
  • 20 Sibelon
  • 4 Boss Sibelon
  Tapasztalat: 250.000
  Kredit: 250.000
  Uridium: 1000
  Becsület: 1000
  10 Aurus
  100 Scrap
  1 Borealis Venom
  6-11
  12+ szintű küldetések
  A következő küldetések az event kezdetétől lesznek elérhetőek.

  ElérhetőFeladatJutalomSzint
  NapiÖlj meg 1 Hitac MiniontTapasztalat 200.000
  Kredit: 200.000
  Uridium: 500
  Becsület: 200
  1 Aurus
  12+
  NapiOkozz 500.000 sebzést a HitacnakTapasztalat: 200.000
  Kredit: 200.000
  Uridium: 1000
  Becsület: 200
  1 Hasadókristály
  12+
  NapiSemmisítsd meg:
  • 20 Sibelonit
  • 10 Kristallin
  • 5 Boss Kristallin
  • 4 Lordakium
  • 2 Kristallon
  Tapasztalat: 40.000
  Kredit: 40.000
  Uridium: 200
  Becsület: 40
  1 Kapszula
  12+
  Event ideje alatt egyszerTeljesítsd az Alfa, Béta, Gamma átjárókatTapasztalat: 500.000
  Kredit: 500.000
  Uridium: 10.000
  Becsület: 5000
  10 Aurus
  100 Scrap
  1 Lava Spectrum
  12+
  Csak event alatt összeszerelhető receptek
  Ezek a receptek csak az event alatt lesznek elérhetőek! Az event vége után már nem lesznek bent!

  ReceptHozzávalóMegépíthetőHalmozhatóÖsszeszerelési idő
  Ocean A-Elite3 Hybrid Processor
  3 Aurus
  egyszernem5 másodperc
  Ocean A-Elite PET2 Hybrid Processor
  3 Nano Case
  egyszernem5 másodperc
  Ocean A-Elite Dróndzájn1 Hybrid Processor
  2 Nano kondenzátor
  2 Aurus
  többszörigen5 másodperc
  A Poison dizájnok receptjeit az event alatt lehet megszerezni és később összeszerelni:
  ReceptHozzávalókMegépíthetőHalmozhatóÖsszeszerelési idő
  Poison A-Elite hajó dizájn3 Hybrid Processoregyszernem5 másodperc
  Poison A-Elite PET dizájn2 Hybrid Processor
  3 Nano Case
  egyszernem5 másodperc
  Poison A-Elite drone dizájn1 Hybrid Processor
  2 Nano Kondenzátor
  többszörnem5 másodperc
  Legend A-Elite hajó dizájn2 Micro Transistor
  7 Hybrid Processor
  7 Nano Kondenzátor
  többszörnem5 másodperc
  Új Tárgy - Cubiportál

  Hasonlóan a Frost Gate tárgyhoz, ez a Cubiportál egy olyan fogyóeszköz, ami egy portált nyit és Cubikon idéz meg.

  Ezt az tárgyat a kapszula átalakító használata során nyerhetsz. A következő térképeken használhatod: x-5-tól x-8-ig, illetve 4-1-től 4-5-ig.

  Használat után a tárgy eltűnik és 72 órás újratöltési ideje van.


  Hitac Drop
  NPCDropEsélyMegjegyzés
  HitacLegend A-Elite recept5% az 5 legtöbbet sebző játékosnakMinden játékos, aki elég sebzést okozott, saját esélye lesz arra, hogy kidobja a receptet a kapszulával együtt
  Hitac Minions
  • Poison A-Elite hajó dizájn recept
  • Poison A-Elite dróndizájn recept
  • Poison A-Elite PET dizájn recept
  1% minden egyes receptHa megkapod az egyik receptet, akkor a betű dobozzal együtt kapod meg.
  Kapu jutalmak

  Hades kapu

  Az event alatt a játékosonak egy a négyhez esélyük (25%) lesz arra, hogy megszerezzék a Legend A-Elite hajó dizájnt a szokásos jutalmak mellett.

  Alpha, Beta, Gamma kapuk
  A kapuk befejezésekor 25% esély van arra, hogy nyer egy Sandstorm A-Elite hajó dizájnt vagy egy Sandstrom A-Elite PET dizájnt. Minden játékos aki befejez egy kaput, kapni fog egy Sandstorm A-Elite drón dizájt kapunként.

  Hitac Lottó Nyeremény
  Minden játékos, aki legalább 1 kapszulát átalakított, részt vesz a sorsoláson az event végén.

  Csomagok mennyiségeCsomag
  130x Magmadrill LF-4
  210x Magmadrill LF-4
  55x Magmadrill LF-4
  130x LF-4 Level 16
  210x LF-4 Level 16
  55x LF-4 Level 16
  31350 Indoctrine Oil
  20450 Indoctrine Oil
  201 Month Premium
  5Egy darab a következőkből:
  • Inferno Pusat
  • Inferno Lightning
  • Inferno Venom
  • Inferno Spectrum
  • Inferno Spectrum
  FONTOS: Egy játékos több csomagot is nyerhet. A kapszulák naponta lesznek frissítve a karaktereknél.

  Kapszula Átalakító


  Amikor átalakítasz egy kapszulát, akkor a következő jutalmakra számíthatsz.
  Megjegyzés: Az első 26 csomag 2 különböző jutalmat rejt. Például a 12. csomag, ahol 5% esélyed van arra, hogy nyerj 325 Xenomitot és 2 Aurust.
  27-39 csomagokban egy értékesebb nyeremény van.

  CsomagTartalomEgyéb jutalomEsély
  13x Zöld zsákmánykulcs2 Aurus1,00%
  2650x RSB 752 Aurus4,00%
  3650x UCB 1002 Aurus4,00%
  411x Log File2 Aurus5,00%
  533x Extra Energy2 Aurus3,00%
  6110x UBR 1002 Aurus5,00%
  7135x Hellstorm2 Aurus3,00%
  8175x SAR-022 Aurus6,00%
  97x EMP2 Aurus2,00%
  109x Ugrási utalvány2 Aurus6,00%
  11450x PLT 30 302 Aurus3,00%
  12325x Xenomit2 Aurus5,00%
  131x Álcázó XL CPU2 Aurus0,40%
  141x Álcázó CPU2 Aurus1,00%
  151x Zöld zsákmánykulcs17x Extra Energy3,00%
  16350x RSB 75150x Xenomit2,00%
  17250x UCB 1006x Ugrási utalvány2,00%
  187x Log File250x RSB 753,00%
  1917x Extra Energy3x EMP3,00%
  2080x UBR 1003x Log File3,00%
  2185x Hellstorm200x UCB 1003,00%
  2275x SAR-02175x Xenomit5,00%
  232x EMP85x Hellstorm3,00%
  245x Ugrási utalvány50x UBR 1003,00%
  2550x PLT 30 302x Zöld zsákmánykulcs3,00%
  26225x Xenomit125x PLT 30305,00%
  301x XP-B01 Booster-0,40%
  311x HON-B01 Booster-0,40%
  321x DMG-B01 Booster-0,39%
  331x SHD-B01 Booster-0,39%
  341x REP-B01 Booster-0,39%
  351x SREG-B01 Booster-0,39%
  361x RES-B01 Booster-0,39%
  371x HP-B01 Booster-0,39%
  381x CD-B01 Booster-0,39%
  391x Cubiportál-0,06%
  Akkor néhány megjegyzés az esélyről, a százalékról

  Minden alkalommal, amikor megölsz egy NPC-t, befejezel egy kaput, vagy minden más alkalomkor, amikor esélyed van egy jutalomra, akkor a gép sorsol egy "számot". A számtól függően megnézi a rendszer, hogy milyen jutalmat adjon, majd ha ad érte valamit, azt jóváírja.

  Ez azt jelenti, hogy például, ha megölöd a Hitacot, akkor a játék 1-től 100-ig sorsol neked egy számít. Ha a játék 1, 2, 3, 4 vagy 5-ös számot adja, akkor megkapod a jutalmat, de ha 6, 7 ... 100-ig kapod, akkor a jutalom nem kerül jóváírásra. Amikor megölöd újra, akkor ez a folyamat előröl kezdődik. (Ez az 5% esély)

  Egy másik példa. Ha egy a négyhez az esély (mint például a hades jutalom), akkor ez nem feltétlenül jelenti azt, hogyha 4-et megcsinálsz, akkor megkapod a jutalmat. Lehetséges az is, hogyha százszor csinálod meg, akkor sem kapsz semmit. De az is előfordulhat, hogy 2-ből 2x kapsz jutalmat

  Ez az esély.

  Az event ideje: 2018. November 15. 10:00 - 2018. November 28. 10:00 helyi idő szerint
  Sorsolás: Amint az utolsó szerveren is véget ért,picivel utána
  Megjegyzés: Az anyahajók minden nap 0-24 jelennek meg.
   
  Moderátor által utoljára szerkesztve: 13.11.18
 8. Leeroy

  Leeroy Fórumgróf

  Általános információ

  A nyári Hitac event visszatért, az űrpilóták nagy örömére. Felveheted a harcot a Hitac űrlények ellen, gyűjthetsz kapszulákat, betűket a kirakóshoz, sőt más értékes jutalmakat is.
  Elérhetők lesznek a Hitac eventküldetések, amelyeknek a fő jutalma egy új Osiris Citadel hajódesign! Lesznek új sorsolási jutalmak, új kapszulajutalmak és új célok is. További jutalmakért szintén megszerezheted a csatabérletet!
  Az event a tavalyi Hitac támadás felfrissítése lesz, a következő módosításokkal:

  Sorsolási jutalmak

  Jutalomcsomagok
  mennyisége szerverenként
  Csomag
  130 magmadrill LF-4
  210 magmadrill LF-4
  55 LF-4 HyperPlasmoid
  35 ParityDrill LF-4
  310 LF-4 HyperPlasmoid
  35000 rinuszk
  81500 rinuszk
  151 Citadel Smite
  20500 indoktrin-olaj
  201 hónap prémium
  Kapszulakonvertáló-jutalmak

  CsomagTartalomEsély a zsákmányra
  18 zöld zsákmánykulcs1,00%
  21500 RSB-75 lőszer4,04%
  31500 UCB-100 lőszer4,00%
  415 logfile7,00%
  530 extra energia7,00%
  6150 UBR-100 rakéta7,00%
  7150 Hellstorm rakéta3,00%
  8200 SAR-02 rakéta4,00%
  915 EMP-012,00%
  1010 ugrási utalvány5,00%
  11500 PLT-3030 rakéta3,00%
  12350 xenomit4,00%
  1315 kihalon1,00%
  1415 tetratrin1,00%
  155 zöld zsákmánykulcs3,00%
  16250 UBR-100 rakéta2,00%
  171000 A-BL2,00%
  181500 IDB-1252,00%
  191 DMG-SG011,00%
  201 SPC-C011,00%
  211 SPC-C0210,00%
  22100 Hellstorm rakéta3,00%
  23100 SAR-024,00%
  245 EMP-013,00%
  255 ugrási utalvány3,00%
  26250 PLT-3030 rakéta3,00%
  27250 xenomit6,00%
  281 XP-B01 booster0,50%
  291 HON-B01 booster0,50%
  301 DMG-B01 booster0,50%
  311 SHD-B01 booster0,40%
  321 REP-B01 booster0,40%
  331 SREG-B01 booster0,40%
  341 RES-B01 booster0,40%
  351 HP-B01 booster0,40%
  381 CD-B01 booster0,40%
  391 Cubikon portál0,06%
  Célok és csatabérlet

  Amikor az event elkezdődik, elérhetővé válnak bizonyos célok, amelyeket a játékosok teljesíthetnek. Ezek a célok a küldetésekhez hasonlók, de nem kell őket manuálisan elfogadni. A célok haladását automatikusan elkezdjük mérni, amikor az event elkezdődik. A célok teljesítése jutalmakkal jár, és a csatabérlettel való teljesítésükkel még jobb jutalmakat szerezhetsz.
  upload_2019-9-13_15-7-55.png
  A célok mellett a boltban találhatsz „csatabérletet” is. Ezt uridium vagy fizetés árán veheted meg. A „csatabérlet” által a célok eredeti jutalmain túl további jutalmakat kaphatsz. A célokat, az eredeti jutalmakat és a „csatabérlet” jutalmait az eventablak „Célok” részén találhatod meg.

  Új küldetésjutalom

  Régi jutalom:
  upload_2019-9-13_15-8-27.png
  Új jutalom:

  Teljesítsd a következő kapukat: Alpha, Beta és Gamma500 000 Tapasztalatpont
  500 000 Kredit
  10 000 Uridium
  5000 Becsületpont
  10 Aurus
  100 roncs
  1 Citadel Osiris
  Új hajódesignok

  Az eventtel érkezik 3 új hajódesign a „Citadel” osztályhoz:
  - Citadel Smite (jutalomként kapható a sorsoláson)
  - Citadel Osiris (jutalomként kapható az eventküldetéseken)
  - Citadel Epion (a csatabérlet-célok jutalmaként kapható)

  upload_2019-9-13_15-9-47.png upload_2019-9-13_15-9-54.png upload_2019-9-13_15-10-1.png

  Új hajófejlesztési modulok

  A Hitac támadás alatt a kapszulakonvertálóból jutalomként megszerezhető néhány új hajófejlesztési modul is. A következő modulokat adja:

  SPC-C01Különlegességek+5% rakétapontosság
  +5% lézerpontosság
  Citadel
  C-Veteran
  C-Elite
  150 000
  SPC-C02Különlegességek+10% rakétapontosság
  +10% lézerpontosság
  -5% ÉP
  Citadel
  C-Veteran
  C-Elite
  150 000
  DMG-SG01Sebzés+5% sebzésGoliath-X
  Goliath
  Spearhead
  S-Elite
  S-Veteran
  Sentinel
  Solace
  150 000
  HP-S01ÉP+15% ÉPSpearhead
  S-Elite
  S-Veteran
  150 000
  A következő modul kreditért vásárolható meg a boltból:

  SPC-XP01Különlegességek+20% tapasztalat
  Szintkorlát: 16
  Leonov
  Bigboy
  BB-Solemn
  Nostromo
  N-Ambassador
  N-Diplomat
  N-Envoy
  Piranha
  Phoenix
  100 000
   
  Moderátor által utoljára szerkesztve: 5.12.19
 9. Leeroy

  Leeroy Fórumgróf

  Általános információ

  A nyári Hitac event visszatért, az űrpilóták nagy örömére. Felveheted a harcot a Hitac űrlények ellen, gyűjthetsz kapszulákat, betűket a kirakóshoz, sőt más értékes jutalmakat is. Változik a Hitac űrlények viselkedése és változnak a jutalmak is, hogy még izgalmasabb legyen a dolog!

  Ezenkívül a Hitac űrlények könnyen legyőzhető változata is megjelenik az event során az alacsonyabb szintű játékosoknak. A könnyen legyőzhető változatban a Hitac doboz kisebb eséllyel hagy hátra kapszulát és betűkirakót. Egyúttal viszont a könnyű változat ellen küzdő alacsonyabb szintű játékosok az új csatabérlet jutalmait is megszerezhetik.

  Elérhetők lesznek a Hitac eventküldetések, amelyeknek a fő jutalma az új K-300M rakéta! Lesznek új sorsolási jutalmak, új kapszulajutalmak és új célok is. További jutalmakért szintén megszerezheted a csatabérletet!
  Az event a tavalyi Hitac támadás felfrissítése lesz, a következő módosításokkal:

  Sorsolási jutalmak
  Jutalomcsomagok
  mennyisége szerverenként
  Csomag
  210 Prométeusz lézer
  25 Prométeusz lézer
  510 Magmadrill LF-4
  510 ParityDrill LF-4
  510 LF-4 HyperPlasmoid
  35 SG3N-B03
  55000 rinuszk
  151 Citadel Smite
  20500 indoktrin-olaj
  201 hónap prémium

  Kapszulakonvertáló-jutalmak

  CsomagTartalomEsély a zsákmányra
  110 zöld zsákmánykulcs1,00%
  22000 RSB-75 lőszer4,00%
  32000 UCB-100 lőszer4,00%
  415 logfile7,00%
  530 extra energia7,00%
  6200 UBR-100 rakéta7,00%
  7150 Hellstorm rakéta3,00%
  8200 SAR-02 rakéta4,00%
  915 EMP-012,00%
  1010 ugrási utalvány4,00%
  11500 PLT-3030 rakéta3,00%
  12350 xenomit3,44%
  1315 kihalon2,00%
  1415 tetratrin2,00%
  155 zöld zsákmánykulcs3,00%
  16250 UBR-100 rakéta2,00%
  171000 A-BL3,00%
  181500 IDB-1252,00%
  191 SHD-C015,00%
  201 SPC-C012,00%
  211 SPC-C022,00%
  22200 K-300M4,00%
  23100 Hellstorm rakéta3,00%
  24100 SAR-023,00%
  255 EMP-013,00%
  265 ugrási utalvány3,00%
  27300 PLT-3030 rakéta3,00%
  28250 xenomit4,00%
  2910 órányi XP-B01 booster0,50%
  3010 órányi HON-B01 booster0,50%
  3110 órányi DMG-B01 booster0,50%
  3210 órányi SHD-B01 booster0,50%
  3310 órányi REP-B01 booster0,50%
  3410 órányi SREG-B01 booster0,50%
  3510 órányi RES-B01 booster0,50%
  3610 órányi HP-B01 booster0,50%
  3710 órányi CD-B01 booster0,50%
  381 Cubikon portál0,06%

  Célok és Csatabérlet

  Az event kezdete után a játékosok számára Csatabérlet és új teljesíthető célok válnak elérhetővé. A célok hasonlók a küldetésekhez, csak ezeket nem kell elfogadni. A célok haladásának mérése automatikusan kezdődik az eventtel. Teljesítésük jutalmakkal jár, sőt Csatabérlettel teljesítve még jobb jutalmakat szerezhetsz.

  A célok mellett a boltban találhatsz „Csatabérletet” is. Ezt uridium vagy fizetés árán veheted meg. A „Csatabérlet” által a célok eredeti jutalmain túl további jutalmakat kaphatsz.

  Ha a Csatabérletet néhány cél teljesítése után vásárlod meg, a játék Célok ablakában kell igényelned a már teljesített célok csatabérlet-jutalmait. Ha a célokat a Csatabérlet vásárlás után teljesíted, a jutalmakat automatikusan jóváírjuk neked.


  Új küldetésjutalom

  A következő tavalyról származó küldetés a 12. szintű küldetésekben található, és módosítani kell, amikor a jutalomhoz ér (sárgával jelölve):
  Új jutalom:
  Teljesítsd a következő kapukat: Alpha, Beta és Gamma500 000 tapasztalatpont
  500 000 kredit
  10 000 uridium
  5000 becsületpont
  10 aurit
  100 roncs
  500 K-300M rakéta

  Új K-300M rakéta

  Az eventtel új rakéta érkezik:
  Ez a rakéta nemcsak jelentős sebzést okoz, de a lökéshulláma olyan erővel rázza meg a hajót, hogy az áldozat sebessége 20%-kal, célzási pontossága pedig 5%-kal csökken 2 másodperc erejéig.
  Újratöltés: 15 sec
  Sebzés: 12.000
  Találati esély: 75%


  Új hajófejlesztési modulok

  A Hitac támadás alatt jutalomként megszerezhető néhány új hajófejlesztési modul is. A következő modulokat adja:
  DMG-A01Sebzés+10% NPC sebzésAegis
  A-Elite
  A-Veteran
  200 000Csatabérlet
  SHD-C01Pajzs+15% pajzs
  +5% sebzés
  -5% ÉP
  Citadel
  C-Veteran
  C-Elite
  250 000Kapszulakonvertáló


  Új emotikonok

  Van még néhány új emotikon, amelyek az „Extrák” gombbal aktiválhatók a gyorsbillentyű-rendszerben.

  Köszöntő űrlény emotikon
  [​IMG]
  Bulizó űrlény emotikon
  [​IMG]
   
 10. HU-Taurus

  HU-Taurus S-Moderator Team Darkorbit

  Hitac támadás & Black Light rangsor – GYIK


  Általános információ

  A Hitac faj visszatért, még nagyobb erőket mozgósítva! De nem kell izgulni, vesd bele magad a csatába bátorsággal és tűzerővel felvértezve, és űzd ki a Hitacot az űrből!

  A nyári Hitac event visszatért, az űrpilóták nagy örömére. Felveheted a harcot a Hitac űrlények ellen, gyűjthetsz kapszulákat, betűket a kirakóshoz, sőt más értékes jutalmakat is.

  Mint legutóbb, a Hitac űrlények könnyen legyőzhető változata is megjelenik az event során az alacsonyabb szintű játékosoknak. A könnyen legyőzhető változatban a Hitac doboz kisebb eséllyel hagy hátra kapszulát és betűkirakót. A könnyű változat ellen küzdő alacsonyabb szintű játékosok is megszerezhetik a Csatabérlet jutalmait és a csatabérletkulcsok beváltási lehetőségét.

  Ismét elérhetők lesznek a Hitac eventküldetések! Lesznek új sorsolási jutalmak és új csatabérletcélok is. Megszerezheted a Csatabérletet és további jutalmakért használhatod a csatabérletkulcsokat is!

  Az event a tavalyi Hitac támadás felfrissítése lesz néhány balanszmódosítással, hogy még érdekesebb legyen. A fontos információkat és változásokat az alábbi lista foglalja össze:
  • PvP védelem: Ahelyett, hogy a 6. szintig lenne PvP védelem (mint korábban), a PvP védelem a 10. szintig tart.
  • A PvE szervernél: A SpaceCuphoz hasonlóan, ahogy a Hitac alatt belépsz egy harci térképre, elveszíted a PvP védelemet!
  • Hitac jutalom: A Hitac Minion doboz csak legnagyobb sebzést elérőnek jár, az első találatot elérőnek nem.
  • Könnyű Hitac: A könnyű változatban a Hitac Minionok nem hagynak hátra rakománydobozt.
  • Black Light rangsor event és űrhajót erősítő event: A Hitac event során újra lesz Időtlen Black Light rangsor event, illetve űrhajót erősítő event is.
  • Új H03, H04, H05 retrieverek: Az eventen bevezetünk 3 új retrievert. Ezek az event véget érte után is megmaradnak a játékban.
  • Nanoburkolat frissítés: A nanoburkolat-értékek megemelkednek, és minden hajónál és hajódizájnál igazodnak az életerőponthoz (kivéve a Centurion hajódesign esetén).

  Sorsolási jutalmak

  Jutalomcsomagok
  mennyisége szerverenként
  Csomag
  2​
  10 Prométeusz lézer
  2​
  5 Prométeusz lézer
  5​
  10 Magmadrill LF-4
  5​
  10 ParityDrill LF-4
  5​
  10 LF-4 HyperPlasmoid
  3​
  5 SG3N-B03
  5​
  5000 rinuszk
  15​
  1 Diminisher Smite
  20​
  500 indoktrin-olaj
  20​
  5 engedély
  Kapszulakonvertáló-jutalmak
  Csomag
  Tartalom
  Esély a zsákmányra
  1​
  10 zöld zsákmánykulcs
  1,00%​
  2​
  2000 RSB-75 lőszer
  4,00%​
  3​
  2000 UCB-100 lőszer
  4,00%​
  4​
  15 logfile
  7,00%​
  5​
  30 extra energia
  7,00%​
  6​
  200 UBR-100 rakéta
  7,00%​
  7​
  150 Hellstorm rakéta
  3,00%​
  8​
  200 SAR-02 rakéta
  4,00%​
  9​
  15 EMP-01
  2,00%​
  10​
  10 ugrási utalvány
  4,00%​
  11​
  500 PLT-3030 rakéta
  3,00%​
  12​
  350 xenomit
  3,44%​
  13​
  15 kihalon
  2,00%​
  14​
  15 tetratrin
  2,00%​
  15​
  5 zöld zsákmánykulcs
  3,00%​
  16​
  250 UBR-100 rakéta
  2,00%​
  17​
  1000 A-BL
  3,00%​
  18​
  1500 IDB-125
  2,00%​
  19​
  1 SHD-C01
  5,00%​
  20​
  1 SPC-C01
  2,00%​
  21​
  1 SPC-C02
  2,00%​
  22​
  200 K-300M
  4,00%​
  23​
  100 Hellstorm rakéta
  3,00%​
  24​
  100 SAR-02
  3,00%​
  25​
  5 EMP-01
  3,00%​
  26​
  5 ugrási utalvány
  3,00%​
  27​
  300 PLT-3030 rakéta
  3,00%​
  28​
  250 xenomit
  4,00%​
  29​
  10 órányi XP-B01 booster
  0,50%​
  31​
  10 órányi DMG-B01 booster
  0,50%​
  30​
  10 órányi HON-B01 booster
  0,50%​
  32​
  10 órányi SHD-B01 booster
  0,50%​
  33​
  10 órányi REP-B01 booster
  0,50%​
  34​
  10 órányi SREG-B01 booster
  0,50%​
  35​
  10 órányi RES-B01 booster
  0,50%​
  36​
  10 órányi HP-B01 booster
  0,50%​
  37​
  10 órányi CD-B01 booster
  0,50%​
  38​
  1 Cubikon portál
  0,06%​


  Csatabérletkulcsok

  Azonkívül, hogy közvetlen jutalmakat kapsz a csatabérlet céljainak teljesítéséért, csatabérletkulcsokhoz (BPK) is hozzájutsz, amiket az általad választott további jutalmakra válthatsz be a Csatabérlet jutalombeváltása ablakban.

  A beváltható tárgyak áttekintése:

  Tárgyak
  Szükséges csatabérletkulcs
  Váltási korlát
  Smite Diminisher hajódizájn
  25​
  1​
  DMG-XT10
  20​
  2​
  SPC-XT10
  20​
  2​
  HP-XT10
  20​
  2​
  SHD-XT10
  20​
  2​
  DMG-XOF01
  5​
  10​
  SPC-XOF01
  5​
  10​
  HP-XOF01
  5​
  10​
  SHD-XOF01
  5​
  10​
  Fagymező
  1​
  8​
  NPC-robbantó
  3​
  8​
  MI-ellenes vésztartalék
  3​
  8​
  Zephyr
  30​
  1​
  50 R-IC3
  1​
  15​
  75 SP-100X
  1​
  10​
  25 indoktrin gyorsító
  5​
  10​
  15 indoktrin-olaj
  5​
  10​
  50 axion sugárvezérlő
  1​
  10​
  125 extra energia
  1​
  5​
  4 zsákmánykulcs
  1​
  10​
  3000 RSB-75
  1​
  10​
  4500 UCB-100
  1​
  10​
  2000 PLT-3030
  1​
  10​
  3000 PLT-2021
  1​
  5​
  500 UBR-100
  1​
  10​
  500 HSTRM-01
  1​
  10​
  25 DCR-250
  1​
  10​
  50 SR-5
  2​
  10​
  1000 seprom
  1​
  10​
  25 roncs
  1​
  10​
  150 bifenon
  1​
  10​
  100 tetratrin
  1​
  10​
  75 kihalon
  1​
  10​


  Csatabérlet-zsákmánydobozok

  A csatabérletkulcsokkal szintén kinyithatóak a csatabérlet-zsákmánydobozok, amelyek az event során érhetők el az X–2 és az X–8 közötti harci térképeken, illetve a kalóztérképeken. A csatabérlet-zsákmánydobozok kinyitása eltarthat néhány másodpercig, ezzel megelőzve a véletlen nyitásokat.

  Rengeteg értékes tárgy szerezhető ezekből a dobozokból:

  Tárgyak
  Esély
  1 DMG-XOF01
  1,20%​
  1 SPC-XOF01
  1,20%​
  1 HP-XOF01
  1,20%​
  1 SHD-XOF01
  1,20%​
  50 extra energia
  18,00%​
  5 logfile
  18,00%​
  5 zsákmánykulcs
  18,00%​
  20 sírva nevető űrlény emotikon
  0,50%​
  20 sajnálkozós űrlény emotikon
  1,00%​
  20 menő űrlény emotikon
  1,00%​
  20 figyellek szpré
  1,00%​
  20 tetszik szpré
  1,00%​
  20 K.O. szpré
  1,00%​
  800 A-BL
  15,00%​
  100 időtlen töredék
  7,00%​
  50 roncs
  6,70%​
  1000 CC-A
  5,00%​
  1 Berserker Amor hajódizájn
  0,50%​
  1 Berserker Psyche hajódizájn
  0,50%​
  1 Solaris Amor hajódizájn
  0,50%​
  1 Solaris Psyche hajódizájn
  0,50%​


  Időtlen Black Light rangsor

  A Black Light rangsor event során elérhető egy különleges űrhajót erősítő event, két szett rangsor, hihetetlen jutalmak és új címek! Az összes szerveren elérhető lesz ez az event.
  Vedd figyelembe, hogy az Időtlen Black Light rangsorok csak korlátozott ideig tartanak, és a Hitac eventtől függetlenek!


  Űrhajót erősítő event: Láz

  A Láz a normál Hitac térképeken és az Időtlen Black Light térképeken zajlik.
  Az űrhajót erősítő eventet két idősávban tartjuk, és a „Láz” minden idősávjában eltérő hajók kapnak bónuszt.

  Figyelem: a képességújratöltés még ezzel a rásegítéssel sem haladja meg a 75%-ot!


  A Láz programja:

  Hétfőtől-péntekig: 19:00 és 21:00 között (helyi szerveridő szerint)
  Szombaton és vasárnap: 13:00 és 15:00 között, illetve 19:00 és 21:00 között (helyi szerveridő szerint)


  A Láz 1. szettje: Augusztus 12-től augusztus 18-ig tart
  Érintett hajók:
  • Diminisher
  • Zephyr
  • Spectrum
  • Sentinel
  • Berserker
  • Mimesis
  Hatások: +25% kitérés / +20% ÉP / –25% képesség-újratöltési idő


  A Láz 2. szettje: Augusztus 19-től augusztus 25-ig tart
  Érintett hajók:
  • Goliath
  • Goliath-X
  • Berserker
  • V-Lightning
  • Tartarus
  • Retiarus
  • Solaris
  • Centurion
  Hatások: +25% sebzés / +10% sebesség / –25% képesség-újratöltési idő


  Új címek

  Cím
  Leírás
  Időtlen győztes​
  Végezz az 5 legjobb játékos között a Black Light rangsor 1 eventen​
  Időtlen romboló​
  Végezz az 5 legjobb játékos között a Black Light rangsor 2 eventen​


  Black Light rangsor

  A kliens event ablaka élő rangsort jelenít meg, amely az Időtlen Black Light átjáróban legtovább jutott játékosokat jeleníti meg.
  Ha belépsz az Időtlen Black Light galaktikus átjárón, akkor automatikusan részt veszel a Black Light rangsorban. A rangsorban látható lesz, hogy hány hullámot sikerült teljesítened. Ha vannak azonos számú hullámot teljesítő játékosok, a rangsorban az lesz magasabbra sorolva, aki előbb érte el a hullámot.

  Az event ideje alatt két különféle Black Light rangsor jutalomszett is megszerezhető:

  1. szett:

  Rangsor
  Jutalmak
  1.​
  Cím: Időtlen győztes
  750 000 uridium
  2 hét prémium tagság
  75 000 seprom
  30 000 A-BL
  3 DMG-XT10
  3 HP-XT10
  3 SHD-XT10
  3 SPC-XT10
  2.​
  Cím: Időtlen győztes
  500 000 uridium
  50 000 seprom
  20 000 A-BL
  2 DMG-XT10
  2 HP-XT10
  2 SHD-XT10
  2 SPC-XT10
  3.​
  Cím: Időtlen győztes
  300 000 uridium
  40 000 seprom
  15 000 A-BL
  2 DMG-XT10
  2 HP-XT10
  2 SHD-XT10
  2 SPC-XT10
  4.–5.​
  Cím: Időtlen győztes
  200 000 uridium
  35 000 seprom
  15 000 A-BL
  1 DMG-XT10
  1 HP-XT10
  1 SHD-XT10
  1 SPC-XT10
  6.–10.​
  75 000 uridium
  30 000 seprom
  12 500 A-BL
  1 DMG-XT10
  11.–25.​
  50 000 uridium
  30 000 seprom
  10 000 A-BL
  1 DMG-XT10
  26.–50.​
  35 000 uridium
  20 000 seprom
  8000 A-BL
  1 DMG-XT10
  51.–100.​
  25 000 uridium
  20 000 seprom
  5000 A-BL
  2. szett:

  Rangsor
  Jutalmak
  1.​
  Cím: Időtlen romboló
  750 000 uridium
  2 hét prémium tagság
  75 000 seprom
  30 000 A-BL
  3 DMG-XT10
  3 HP-XT10
  3 SHD-XT10
  3 SPC-XT10
  2.​
  Cím: Időtlen romboló
  500 000 uridium
  50 000 seprom
  20 000 A-BL
  2 DMG-XT10
  2 HP-XT10
  2 SHD-XT10
  2 SPC-XT10
  3.​
  Cím: Időtlen romboló
  300 000 uridium
  40 000 seprom
  15 000 A-BL
  2 DMG-XT10
  2 HP-XT10
  2 SHD-XT10
  2 SPC-XT10
  4.–5.​
  Cím: Időtlen romboló
  200 000 uridium
  35 000 seprom
  15 000 A-BL
  1 DMG-XT10
  1 HP-XT10
  1 SHD-XT10
  1 SPC-XT10
  6.–10.​
  75 000 uridium
  30 000 seprom
  12 500 A-BL
  1 DMG-XT10
  11.–25.​
  50 000 uridium
  30 000 seprom
  10 000 A-BL
  1 DMG-XT10
  26.–50.​
  35 000 uridium
  20 000 seprom
  8000 A-BL
  1 DMG-XT10
  51.–100.​
  25 000 uridium
  20 000 seprom
  5000 A-BL
  Végső küldetésjutalom

  A küldetésjutalmak megegyeznek a múltkorival, csakúgy mint a végső jutalom:

  Küldetés
  Jutalom
  Teljesítsd a következő kapukat: Alpha, Beta és Gamma​
  500 000 tapasztalatpont
  500 000 kredit
  10 000 uridium
  5000 becsületpont
  10 aurit
  100 roncs
  500 K-300M rakéta
  Új H03, H04, H05 retriever

  Rejtélyes módon megjelentek a Hitac flottát üldöző H03, H04, H05 retrieverek. Biztosan szereztek néhány nyersanyagot és új fegyverek készítéséhez használható ritka anyagokat is.


  H03 retriever

  A H03-Retriever ára 1 engedély és 5000 uridium, valamint nagyobb eséllyel és mennyiségben szerezhetők meg vele a következő jutalmak:
  • Solidus
  • Engedély
  • UCB-100
  • Tetratrin
  • Kihalon
  • Bifenon
  • Izokronát

  H04 retriever
  A H04-Retriever ára 1 engedély és 10000 uridium, valamint nagyobb eséllyel és mennyiségben szerezhetők meg vele a következő jutalmak:
  • Solidus
  • Engedély
  • UCB-100
  • Tetratrin
  • Kihalon
  • Bifenon
  • Izokronát
  • ÁszKupon
  • Triskelion ötvözet
  • Neptune ötvözet
  • Hydra ötvözet

  H05 retriever
  A H05-Retriever ára 1 engedély és 15000 uridium, valamint nagyobb eséllyel és mennyiségben szerezhetők meg vele a következő jutalmak:
  • Solidus
  • Engedély
  • UCB-100
  • Tetratrin
  • Kihalon
  • Bifenon
  • ÁszKupon
  • Izokronát
  • Triskelion ötvözet
  • Neptune ötvözet
  • Hydra ötvözet

  Fontos: a retrieverek által szerezhető jutalmakra nem vonatkoznak az aktív boosterek hatásai!


  Nanoburkolat frissítés

  Számos hajónál megnöveljük a nanoburkolatot, mert annak nagysága nem emelkedett a korábbi életerő-emeléskor. Ezzel a frissítéssel minden hajó esetén megegyezik majd az életerő és a nanoburkolat nagysága. Emellett a hajódizájnoknak (a Centurion hajódizájnok kivételével) ugyanakkora életereje és nanoburkolata lesz, mint az alaphajónak.
   
 11. HU-Taurus

  HU-Taurus S-Moderator Team Darkorbit

  Hitac támadás és Asztrális felemelkedés rangsorevent (2022 augusztus) — GYIK

  Általános információ

  A Hitac faj visszatért, még nagyobb erőket mozgósítva! De nem kell izgulni, vesd bele magad a csatába bátorsággal és tűzerővel felvértezve, és űzd ki a Hitacot az emberi űrből!

  A nyári Hitac event visszatért, az űrpilóták nagy örömére. Felveheted a harcot a Hitac űrlények ellen, gyűjthetsz kapszulákat, betűket a kirakóshoz, sőt más értékes jutalmakat is.

  Mint legutóbb, a Hitac űrlények könnyen legyőzhető változata is megjelenik az event során az alacsonyabb szintű játékosoknak. A könnyen legyőzhető változatban a Hitac doboz kisebb eséllyel hagy hátra kapszulát. A könnyű változat ellen küzdő alacsonyabb szintű játékosok is megszerezhetik a Csatabérlet jutalmait és a csatabérletkulcsok beváltási lehetőségét.

  Ismét elérhetők lesznek a Hitac eventküldetések! Lesznek új sorsolási jutalmak és új csatabérletcélok is. Megszerezheted a Csatabérletet és további jutalmakért használhatod a csatabérletkulcsokat is!

  Az event a tavalyi Hitac támadás felfrissítése lesz néhány balanszmódosítással, hogy még érdekesebb legyen. A fontos információkat és változásokat az alábbi lista foglalja össze:
  • Új Smite Pusat Plus hajódesign elérhető a csatabérletkulcs-váltóban
  • Az Időtlen Black Light kapu küldetéseit a Hitac küldetések váltják fel a csatabérletben
  • A tavalyi évben érkezett néhány visszajelzés és panasz az „üres dobozokkal” kapcsolatban. Idén változtattunk ezen, úgyhogy a játékosok garantáltan találnak a könnyű minionok elejtett ládáiban is lőszert vagy betűket a kirakóshoz.
  • Eventlőszer: Bónuszsebzés minden Hitac NPC ellen az RSB-75 lőszer használatakor a Hitac event során (eredeti sebzés: x6, event bónusz: x7,5)
  • Új instabil modulok: DMG-XOF02, SHD-XOF02, HP-XOF02, SPC-XOF02
  • Új booster: DMG-H01 és DMG-PVP01

  Sorsolási jutalmak

  Jutalomcsomagok
  mennyisége szerverenként​
  Csomag
  2​
  10 Prométeusz lézer
  2​
  5 Prométeusz lézer
  5​
  10 Magmadrill LF-4
  5​
  10 ParityDrill LF-4
  5​
  10 LF-4 HyperPlasmoid
  3​
  5 SG3N-B03
  5​
  5.000 rinuszk
  15​
  1 Pusat Plus Smite
  20​
  500 indoktrin-olaj
  20​
  5 engedély


  Kapszulakonvertáló-jutalmak


  Csomag
  Tartalom
  Esély a zsákmányra
  1​
  10 zöld zsákmánykulcs
  1,00%​
  2​
  2.000 RSB-75 lőszer
  4,00%​
  3​
  2.000 UCB-100 lőszer
  4,00%​
  4​
  15 logfile
  7,00%​
  5​
  30 extra energia
  7,00%​
  6​
  200 UBR-100 rakéta
  7,00%​
  7​
  150 Hellstorm rakéta
  3,00%​
  8​
  200 SAR-02 rakéta
  4,00%​
  9​
  15 EMP-01
  2,00%​
  10​
  10 ugrási utalvány
  4,00%​
  11​
  500 PLT-3030 rakéta
  3,00%​
  12​
  350 xenomit
  3,44%​
  13​
  15 kihalon
  2,00%​
  14​
  15 tetratrin
  2,00%​
  15​
  5 zöld zsákmánykulcs
  3,00%​
  16​
  250 UBR-100 rakéta
  2,00%​
  17​
  1.000 A-BL
  3,00%​
  18​
  1.500 IDB-125
  2,00%​
  19​
  1 SHD-C01
  5,00%​
  20​
  1 SPC-C01
  2,00%​
  21​
  1 SPC-C02
  2,00%​
  22​
  200 K-300M
  4,00%​
  23​
  100 Hellstorm rakéta
  3,00%​
  24​
  100 SAR-02
  3,00%​
  25​
  5 EMP-01
  3,00%​
  26​
  5 ugrási utalvány
  3,00%​
  27​
  300 PLT-3030 rakéta
  3,00%​
  28​
  250 xenomit
  4,00%​
  29​
  10 órányi XP-B01 booster
  0,50%​
  31​
  10 órányi DMG-B01 booster
  0,50%​
  30​
  10 órányi HON-B01 booster
  0,50%​
  32​
  10 órányi SHD-B01 booster
  0,50%​
  33​
  10 órányi REP-B01 booster
  0,50%​
  34​
  10 órányi SREG-B01 booster
  0,50%​
  35​
  10 órányi RES-B01 booster
  0,50%​
  36​
  10 órányi HP-B01 booster
  0,50%​
  37​
  10 órányi CD-B01 booster
  0,50%​
  38​
  1 Cubikon portál
  0,06%​


  Csatabérletkulcsok


  Azonkívül, hogy közvetlen jutalmakat kapsz a csatabérlet céljainak teljesítéséért, csatabérletkulcsokhoz (BPK) is hozzájutsz, amiket az általad választott további jutalmakra válthatsz be a Csatabérlet jutalombeváltása ablakban.

  A beváltható tárgyak áttekintése:

  Tárgyak
  Szükséges csatabérletkulcs
  Váltási korlát
  Smite Pusat Plus hajódesign
  25​
  1​
  DMG-XT10
  20​
  2​
  SPC-XT10
  20​
  2​
  HP-XT10
  20​
  2​
  SHD-XT10
  20​
  2​
  DMG-XOF02
  10​
  5​
  SPC-XOF02
  10​
  5​
  HP-XOF02
  10​
  5​
  SHD-XOF02
  10​
  5​
  Fagymező
  1​
  8​
  NPC-robbantó
  3​
  8​
  MI-ellenes vésztartalék
  3​
  8​
  Diminisher
  30​
  1​
  50 R-IC3
  1​
  15​
  75 SP-100X
  1​
  10​
  25 indoktrin gyorsító
  5​
  10​
  15 indoktrin-olaj
  5​
  10​
  50 axion sugárvezérlő
  1​
  10​
  125 extra energia
  1​
  5​
  4 zsákmánykulcs
  1​
  10​
  3.000 RSB-75
  1​
  10​
  4.500 UCB-100
  1​
  10​
  2.000 PLT-3030
  1​
  10​
  3.000 PLT-2021
  1​
  5​
  500 UBR-100
  1​
  10​
  500 HSTRM-01
  1​
  10​
  25 DCR-250
  1​
  10​
  50 SR-5
  2​
  10​
  1.000 seprom
  1​
  10​
  25 roncs
  1​
  10​
  150 bifenon
  1​
  10​
  100 tetratrin
  1​
  10​
  75 kihalon
  1​
  10​
  45 logfile
  1​
  10​
  1.000 P.E.T.-üzemanyag
  1​
  10​
  150 polichromium
  1​
  5​
  150 rinusk
  1​
  10​
  5 hasadókristály
  1​
  10​


  Csatabérlet-zsákmánydobozok


  A csatabérletkulcsokkal szintén kinyithatóak a csatabérlet-zsákmánydobozok, amelyek az event során érhetők el az X–2 és az X–8 közötti harci térképeken, illetve a kalóztérképeken. A csatabérlet-zsákmánydobozok kinyitása eltarthat néhány másodpercig, ezzel megelőzve a véletlen nyitásokat.

  Rengeteg értékes tárgy szerezhető ezekből a dobozokból:

  Tárgyak
  Esély
  1 DMG-XOF01
  1,20%​
  1 SPC-XOF01
  1,20%​
  1 HP-XOF01
  1,20%​
  1 SHD-XOF01
  1,20%​
  1 DMG-XOF02
  0,75%​
  1 SPC-XOF02
  0,75%​
  1 HP-XOF02
  0,75%​
  1 SHD-XOF02
  0,75%​
  50 extra energia
  18,00%​
  5 logfile
  18,00%​
  5 zsákmánykulcs
  18,00%​
  800 A-BL
  15,00%​
  100 időtlen töredék
  7,00%​
  50 roncs
  7,70%​
  1.000 CC-A
  6,00%​
  1 Berserker Amor hajódesign
  0,50%​
  1 Berserker Psyche hajódesign
  0,50%​
  1 Solaris Amor hajódesign
  0,50%​
  1 Solaris Psyche hajódesign
  0,50%​
  1 Smite Diminisher hajódesign
  0,50%​


  Új boosterek

  Szerezz be a boltból egy rakás kár-boostert! A sebzésen túl ezek a boosterek további segítséget is nyújtanak.


  DMG-H01
  A DMG-H01 meghúzza a lézertalálati esélyt és a rakétatalálati esélyt.
  • +8% rakétatalálati esély
  • +8% lézertalálati esély
  • +2% sebzés
  • Nincs megosztó booster
  • Időtartam: 10 óra

  DMG-PVP01
  A DMG-PVP01 meghúzza a PvP sebzést és az ellenséges frakcióknak okozott sebzést.
  • +5% sebzés (PvP)
  • +1% sebzés
  • +4% sebzés (frakciók)
  • Nincs megosztó booster
  • Időtartam: 10 óra

  Új instabil modulok: XOF02

  Az event alatt megszerezhető néhány új instabil modul, amelyek előállíthatók a szerelőműhelyben. A következő modulok szerezhetők:

  Modul
  Osztály
  Módositó
  Hajó​
  DMG-XOF02
  Sebzéshez
  kapcsolódó​
  Legalább 5-10%, kis eséllyel 16-24%Phoenix, Yamato, Leonov, Defcom, Liberator, Piranha, Nostromo, Vengeance, Bigboy, Goliath, Citadel, Aegis, Spearhead, V-Adept, V-Corsair, V-Lightning, G-Enforcer, V-Revenge, G-Bastion, V-Avenger, G-Veteran, G-Exalted, Solace, Diminisher, Spectrum, Sentinel, Venom, G-Ignite, G-Kick, G-Referee, G-Goal, Pusat, G-Surgeon, G-Saturn, G-Centaur, BB-Solemn, S-Veteran, A-Veteran, C-Veteran, S-Elite, A-Elite, C-Elite, G-Vanquisher, G-Sovereign, G-Peacemaker, N-Diplomat, N-Envoy, N-Ambassador, G-Champion, Tartarus, Mimesis, Goliath-X, Yamato Ronin, Defcom Raven, Cyborg, Hammerclaw, Centurion, Hecate, Disruptor, Berserker, Zephyr, Solaris, Keres, Retiarus, Orcus, Holo, Goliath Plus, Citadel Plus, Liberator Plus, Solace Plus, Solaris Plus, Pusat Plus, Hecate Plus, Hammerclaw Plus
  HP-XOF02
  ÉP​
  Legalább 5-10%, kis eséllyel 25-32%Phoenix, Yamato, Leonov, Defcom, Liberator, Piranha, Nostromo, Vengeance, Bigboy, Goliath, Citadel, Aegis, Spearhead, V-Adept, V-Corsair, V-Lightning, G-Enforcer, V-Revenge, G-Bastion, V-Avenger, G-Veteran, G-Exalted, Solace, Diminisher, Spectrum, Sentinel, Venom, G-Ignite, G-Kick, G-Referee, G-Goal, Pusat, G-Surgeon, G-Saturn, G-Centaur, BB-Solemn, S-Veteran, A-Veteran, C-Veteran, S-Elite, A-Elite, C-Elite, G-Vanquisher, G-Sovereign, G-Peacemaker, N-Diplomat, N-Envoy, N-Ambassador, G-Champion, Tartarus, Mimesis, Goliath-X, Yamato Ronin, Defcom Raven, Cyborg, Hammerclaw, Centurion, Hecate, Disruptor, Berserker, Zephyr, Solaris, Keres, Retiarus, Orcus, Holo, Goliath Plus, Citadel Plus, Liberator Plus, Solace Plus, Solaris Plus, Pusat Plus, Hecate Plus, Hammerclaw Plus
  SHD-XOF02
  Pajzs​
  Legalább 5-10%, kis eséllyel 16-24%Phoenix, Yamato, Leonov, Defcom, Liberator, Piranha, Nostromo, Vengeance, Bigboy, Goliath, Citadel, Aegis, Spearhead, V-Adept, V-Corsair, V-Lightning, G-Enforcer, V-Revenge, G-Bastion, V-Avenger, G-Veteran, G-Exalted, Solace, Diminisher, Spectrum, Sentinel, Venom, G-Ignite, G-Kick, G-Referee, G-Goal, Pusat, G-Surgeon, G-Saturn, G-Centaur, BB-Solemn, S-Veteran, A-Veteran, C-Veteran, S-Elite, A-Elite, C-Elite, G-Vanquisher, G-Sovereign, G-Peacemaker, N-Diplomat, N-Envoy, N-Ambassador, G-Champion, Tartarus, Mimesis, Goliath-X, Yamato Ronin, Defcom Raven, Cyborg, Hammerclaw, Centurion, Hecate, Disruptor, Berserker, Zephyr, Solaris, Keres, Retiarus, Orcus, Holo, Goliath Plus, Citadel Plus, Liberator Plus, Solace Plus, Solaris Plus, Pusat Plus, Hecate Plus, Hammerclaw Plus
  SPC-XOF02
  Specialitáshoz
  kapcsolodó​
  Legalább 5-10%, kis eséllyel 15-23%Phoenix, Yamato, Leonov, Defcom, Liberator, Piranha, Nostromo, Vengeance, Bigboy, Goliath, Citadel, Aegis, Spearhead, V-Adept, V-Corsair, V-Lightning, G-Enforcer, V-Revenge, G-Bastion, V-Avenger, G-Veteran, G-Exalted, Solace, Diminisher, Spectrum, Sentinel, Venom, G-Ignite, G-Kick, G-Referee, G-Goal, Pusat, G-Surgeon, G-Saturn, G-Centaur, BB-Solemn, S-Veteran, A-Veteran, C-Veteran, S-Elite, A-Elite, C-Elite, G-Vanquisher, G-Sovereign, G-Peacemaker, N-Diplomat, N-Envoy, N-Ambassador, G-Champion, Tartarus, Mimesis, Goliath-X, Yamato Ronin, Defcom Raven, Cyborg, Hammerclaw, Centurion, Hecate, Disruptor, Berserker, Zephyr, Solaris, Keres, Retiarus, Orcus, Holo, Goliath Plus, Citadel Plus, Liberator Plus, Solace Plus, Solaris Plus, Pusat Plus, Hecate Plus, Hammerclaw Plus  Asztrális felemelkedés rangsorevent

  Változtatások
  • Új címek is elérhetők
  A funkció bevezetése óta tettünk néhány változtatást a játékosok visszajelzése alapján:
  • A hasadások számát 45-ről 30-ra csökkentettük
  • Megnöveltük a kezdő nehézséget
  • A játékosok kezdeti felszerelését hozzáigazítottuk az új kezdő nehézséghez
  • A zsákmányok előfordulási esélyét hozzáigazítottuk az új kezdő nehézséghez
  • A végső jutalmakat hozzáigazítottuk az új kezdő nehézséghez

  Új címek

  Cím
  Leírás
  Hasadékok zsarnoka
  Végezz az 5 legjobb játékos között az Asztrális rangsor 1-en​
  Hasadékok veszedelme
  Végezz az 5 legjobb játékos között az Asztrális rangsor 2-n​


  Asztrális rangsor


  A kliens eventablaka élő rangsort jelenít meg az Asztrális felemelkedés eredményéről.

  Az event alatt az Asztrális felemelkedésbeli három legmagasabb pontszámod összegét rögzítjük a ranglistán.

  Ha két játékosnak azonos pontszáma van, a sorrendet az utolsó számításba vett kör befejezési időpontja határozza meg.

  Értékelési rendszer:

  Hatás
  Pontszám (összesített)
  Teljesített hasadék (1 hasadék)
  300​
  Teljesített vad hasadék (1 2. szintű hasadék) (helyettesíti a fentit)
  350​
  Miniboss legyőzve
  400​
  Végső boss legyőzve
  450​
  Bossharc: maradék ÉP
  1% ÉP-nként 3
  (legfeljebb 300)​
  Végső boss/miniboss-harc: szükséges idő (mp)
  450 – (0,25 x szükséges idő)
  (legfeljebb 450)​
  Be kell fejezned az előző rangsoreventen kezdett kört, hogy elindulhass a következő rangsoreventen.

  Nem fogod látni az aktuális köradataid a kliens rangsorablakában, amíg a jelenlegi kör véget nem ér, és nem kezdesz újat.

  Az event ideje alatt két különböző Asztrális rangsorjutalomszett is megszerezhető. A második szett egy nappal az első szett befejezését követően indul, nem pedig közvetlenül utána!


  Az 1. szett augusztus 11. és augusztus 17. között zajlik
  Rangsor
  Jutalmak
  1.
  Hasadékok zsarnoka
  600.000 uridium
  2 hét prémium tagság
  325.000 UCB-100
  40.000 RSB-75
  6.000 asztralit
  15 engedély
  10 GGEU
  2.
  Hasadékok zsarnoka
  400.000 uridium
  200.000 UCB-100
  35.000 RSB-75
  5.000 asztralit
  12 engedély
  8 GGEU
  3.
  Hasadékok zsarnoka
  300.000 uridium
  155.000 UCB-100
  21.000 RSB-75
  4.000 asztralit
  10 engedély
  6 GGEU
  4–5.
  Hasadékok zsarnoka
  200.000 uridium
  130.000 UCB-100
  16.000 RSB-75
  3.500 asztralit
  8 engedély
  4 GGEU
  6–10.
  80.000 uridium
  120.000 UCB-100
  13.000 RSB-75
  3.000 asztralit
  5 engedély
  2 GGEU
  11–25.
  35 000 uridium
  80 000 UCB-100
  10 000 RSB-75
  2500 asztralit
  2 GGEU
  26–50.
  25.000 uridium
  70.000 UCB-100
  7.500 RSB-75
  2.000 asztralit
  51–100.
  15.000 uridium
  60.000 UCB-100
  1.500 asztralit
  A 2. szett augusztus 18. és augusztus 25. között zajlik
  Rangsor
  Jutalmak
  1.
  Hasadékok veszedelme
  600.000 uridium
  2 hét prémium tagság
  325.000 UCB-100
  40.000 RSB-75
  6.000 asztralit
  15 engedély
  10 GGEU
  2.
  Hasadékok veszedelme
  400.000 uridium
  200.000 UCB-100
  35.000 RSB-75
  5.000 asztralit
  12 engedély
  8 GGEU
  3.
  Hasadékok veszedelme
  300.000 uridium
  155.000 UCB-100
  21.000 RSB-75
  4.000 asztralit
  10 engedély
  6 GGEU
  4–5.
  Hasadékok veszedelme
  200.000 uridium
  130.000 UCB-100
  16.000 RSB-75
  3.500 asztralit
  8 engedély
  4 GGEU
  6–10.
  80.000 uridium
  120.000 UCB-100
  13.000 RSB-75
  3.000 asztralit
  5 engedély
  2 GGEU
  11–25.
  35.000 uridium
  80.000 UCB-100
  10.000 RSB-75
  2.500 asztralit
  2 GGEU
  26–50.
  25.000 uridium
  70.000 UCB-100
  7.500 RSB-75
  2.000 asztralit
  51–100.
  15.000 uridium
  60.000 UCB-100
  1.500 asztralit
  Előre konfigurált hajók

  Válassz az előre konfigurált hajók közül (minden hajó 50.000 LCB-10, 20.000 MCB-25, 5.000 MCB-50, 5.000 UCB-100 és 1.500 R-310 rakétát kap)

  Hajó
  Lézer
  Generátorok
  CPU-k
  Drónok (6. szint)
  Sentinel​
  6 LF-3 lézer,
  6 SLL-02
  10. szint
  8 SG3N-B02, 10. szint (pajzs)
  2 SG3N-3310, 5. szint (sebesség)
  1 SG3N-6900
  AROL-X​
  5 Iris
  1. fejlesztési szint
  Alapformáció
  10 LF-3, drónonként 2
  Diminisher​
  6 LF-3 lézer,
  6 SLL-02
  10. szint
  8 SG3N-B02, 10. szint (pajzs)
  2 SG3N-3310, 5. szint (sebesség)
  1 SG3N-6900
  AROL-X​
  5 Iris
  1. fejlesztési szint
  Alapformáció
  10 LF-3, drónonként 2
  Pusat​
  6 LF-3 lézer,
  6 SLL-02
  10. szint
  8 SG3N-B02, 10. szint (pajzs)
  2 SG3N-3310, 5. szint (sebesség)
  1 SG3N-6900
  AROL-X​
  5 Iris
  1. fejlesztési szint
  Alapformáció
  10 LF-3, drónonként 2
  Zephyr​
  6 LF-3 lézer,
  6 SLL-02
  10. szint
  8 SG3N-B02, 10. szint (pajzs)
  2 SG3N-3310, 5. szint (sebesség)
  1 SG3N-6900
  AROL-X​
  5 Iris
  1. fejlesztési szint
  Alapformáció
  10 LF-3, drónonként 2
  Végső jutalmak

  Küzdd át magad a könyörtelen ellenségek hullámain, és fejleszd a kiválasztott kezdőhajód a teljesített hasadékokból szerzett zsákmányokkal. Minél tovább jutsz, annál jelentősebbek lesznek a jutalmaid.

  A zsákmányjutalmak és a végső jutalmak is finomhangolásra kerültek. A megszerezhető zsákmányjutalmak közvetlenül is láthatók a játékban, míg a végső jutalmakat itt soroljuk fel, mert a hasadások számának csökkentése miatt azok is módosításra kerültek.

  Hasadékok
  Alapjutalom
  1–4.250 asztralit
  5340 asztralit
  6–9.440 asztralit
  10550 asztralit
  11–14.670 asztralit
  15800 asztralit
  16–19.920 asztralit
  201.030 asztralit
  21–24.1.130 asztralit
  Esély 1 asztrális zsákmánykulcsra
  251.220 asztralit
  Esély 1 asztrális zsákmánykulcsra
  26–29.1.300 asztralit
  Esély 2 asztrális zsákmánykulcsra
  301.350 asztralit
  Esély 2 asztrális zsákmánykulcsra
  30-végig1.400 asztralit
  Esély 3 asztrális zsákmánykulcsra
  Vedd figyelembe: a fenti táblázatban szereplő jutalmakat vesztéskor kapod. Nem halmozódnak!

  Például:
  • Elfüstölsz az 1. körben a 4. hasadéknál => végső jutalomként kapsz 250 asztralitot
  • Elfüstölsz az 2. körben az 5. hasadéknál => végső jutalomként kapsz 340 asztralitot
  • Elfüstölsz az 3. körben az 6. hasadéknál => végső jutalomként kapsz 440 asztralitot
   
  Utoljára szerkesztett: 11.8.22
  jani63MS.HU kedveli ezt.

Az oldal megosztása