Javaslat Játék felrázása (szerverek és eventek)

Kategória: 'Archívum: minden egyéb', témanyitó: SPΛCΞ†KĪИG, témanyitás ideje: 24.9.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. Ikarosz

  Ikarosz Aktív író

  Nem hangzik rosszúl :)
   
 2. Unkas_ALonvadász

  Unkas_ALonvadász Törekvő

  Én biztos nem fizetnék 5000 urit. XD
   
  $ΣηęяĝỴ$(HUN) kedveli ezt.
 3. Nitronyussz

  Nitronyussz Fórum admirálisa

  Ilyesmi a cross szerver is, amely nem sokára elérhető lesz az event során (nemzetközi zóna).
   
  e_bobe kedveli ezt.
 4. -Eragon-2(HUN)

  -Eragon-2(HUN) Fórum ismerője

  az te vagy biztos az ingyen dolgokra fáj a fogad.ha már fejlesztés akkor tétje is legyen
   
 5. ♥Grand♥

  ♥Grand♥ Kivételes tehetség

  A fizetős térképes harc szerintem is felejtős.
  Nem fizetősek de akkor is.

  JPA:10 000 euróért milyen visszaélések voltak és hányszor?
  Kapott hajóval sima napon jpa döntős pukkant mindig,jpa esetén meg egyszer jutottam talán a 8 közé.Többi esetben olyanoktól pukkantam,hogy csak néztem ki a fejemből,és hidd el felkészülten mentem.

  TA:ugyanaz csak kicsiben tét nélkül,bug kihasználás ....

  UBA:detto,szintenkénti-felszereltségi-és egyéb osztályozás megkerülése.

  Cross:ez még majd kiderül.

  Az ötleted ezek fényében nem túl jó.
   
  Utoljára szerkesztett: 13.12.16
 6. Unkas_ALonvadász

  Unkas_ALonvadász Törekvő

  A TA meg az UBA ugyanaz. XD

  De amúgy valóban igaz. Nagyon kevés összefüggés van az UBA helyezés és a játéktudás között. Gyakorlatilag semmi.

  Azt állítani, hogy mindenki visszaéléseket követett el a jackpot arénában azért túlzás. Az elején és sokáig miután 1v1 lett jackpot csata helyett azért elég jó rendszer volt. Kevés ember nyert. Néhányan többször is. Ez azért azt mutatja, hogy valóban a játéktudáson múlt a dolog.(meg azt is, hogy mennyire kevesen vettek részt) De a vége fele valóban bőven voltak csalók. Ezért is szüneteltetik most.

  A játék jelen állapotában nem is lehet fair kompetitivitást megvalósítani szerintem. (anno sem volt fair) Amíg kétszeres rakétalövési sebesség csak a prémiumhoz jár és csak CBO-val lehet nyerni addig kár bármivel próbálkozni.

  Ezekről nekem az a véleményem, hogy az UBA arra jó, hogy beugorjon az ember, 1v1-ezzen egyet és ennyi. Többet felesleges tőle várni. Az idő elütésére jó.
  Szerintem az cross szerver zóna nagyon hasonló lesz ehez. Csak nagyobb méretekben persze.

  A srác ötlete pedig természetesen nonszensz. XD Még a JPA-ért sem kellett fizetni.
   
 7. -Eragon-2(HUN)

  -Eragon-2(HUN) Fórum ismerője

  kérlek értelmezd ez csak virtuális pénzt irom urudiumt 5 cubikon még annyi sem xd
   
 8. Kelly

  Kelly Fórumszaki

  Az előző hozzászólásodat töröltem. Kérlek írd meg újra, ügyelve a nyelvtan helyes használatára, valamint a hozzászólásod mindenkinek egyformán könnyen értelmezhető legyen ;)
   
 9. Unkas_ALonvadász

  Unkas_ALonvadász Törekvő

  Én is virtuális pénzről beszélek. Nem vagyok szefós.
   
 10. _=[AKKÁD]=_[HK]

  _=[AKKÁD]=_[HK] Fórum ismerője

  Több topikban olvastam szerverek összevonása ,a játék haldoklófélben létéről. Van rá mód és lehetőség hogy az előttem szóló emberek véleményét támogassam. Megoldás szülessen és ez a játék újra haladó tendenciát mutasson. Elsősorban a többmegbízós klánrendszert megszüntetném ez okozza a fejetlenségeket . Helyette vissza kéne állítani a 3 fő megbízó fontosságát és ezek közötti diplomáciai kapcsolatok lehetőségét:-azonos megbízóval /szövetség és vagy háború/-másik két megbízóval /meg nem támadási egyezmény vagy háború legyen/ . Jelenlegi felállás csak az erősebb klánok szerepét helyezi előtérbe de felhozom ellenpéldaként a szerverközti zónát .Egy 3 megbízós térképről van szó nincsenek klánok csak megbízók és érdekes módon működik.
   
 11. pirosbetta

  pirosbetta Fórum-zöldfülű

  Nem vonnám össze a szervereket, a kisebbek nem tudnának még lonozni se vagy felgyalogolni x-8 bázisra, de a klánok ügyében igazad van, ha másik megbízó minek van ugyan abban a klánban.
   
 12. _=[AKKÁD]=_[HK]

  _=[AKKÁD]=_[HK] Fórum ismerője

  Szia!
  Én sem vonnám feltétlen össze a szervereket ,mivel a játék ott vesztette el a lényegét szerintem engedték hogy a klánok vegyes felállásúak legyenek/több megbízóval/.
  A fentebb leírtak után még egy ötlet született nem a saját részemről én csak továbbítom ,ez a következő:-Event vagy normál küldetéseket is bevezethetnének hogy a megbízód védelme érdekében hazai térképen támadó ellenséges megbízókat kell kilőni. Ezzel védettebbé válnának a kisebb játékosok is, valamint ösztönözve lennének azon játékosok akik elértek bizonyos szintet.
   
  Utoljára szerkesztett: 31.12.16
  ™®KICSISAJT®™ kedveli ezt.
 13. SPΛCΞ†KĪИG

  SPΛCΞ†KĪИG Járnitanuló

  Mostanában csak vadászok, mert nincs szükségem npc-re vagy dobozolásra, és egy ilyen küldetést én nem fogadnék el. A szerveremen a leggyengébb megbízó tagja vagyok (Skandi 1, MMO), és még így sincs elég ellenséges játékos MMO-s területen egy próba megcsinálásához. Voltak ilyen próbák régebben is, akkor sem csinálta őket senki.
   
 14. pufajka

  pufajka Járnitanuló

  Ja a skandináv szerver ilyen gyenge akkor át jöhetnétek magyar szerverre, itt még nincs akkora káosz, de ha a magyart összevonnák, annak nem örülnék pl. eu-s szerverekkel mert egymást ölnék egy lonért. Ilyen klánokat én sem szeretem ami vegyes, akik nincsenek ott semmihez nem fognak hozzáférni mert egymást segítik, lősz egy vru-t és te eic vagy jön a eic klán tagja és még téged fog lőni. A megbízók különböző felfogású emberekre van készítve nem férhetnek meg egymás mellett. Akik vegyes klánba vannak nem tudták milyen megbízót válasszanak ők ilyen szétszórt elméjű emberek.
   
 15. pufajka

  pufajka Járnitanuló

  Aki nem tudja, melyik céghez tartozik, annak van egy kis gondja az emeleten.