Játékkal kapcsolatos kérdések kezdőknek és haladóknak egyaránt

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: FЇЯΞFЇбɦТΞЯ, témanyitás ideje: 12.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. _=[AKKÁD]=_[HK]

_=[AKKÁD]=_[HK] Fórum ismerője

Nah , ezzel kapcsolatban szándékoznak e ezt a jogkört vissza szolgáltatni nektek vagy ezzel egy látványos "el kell nézzem a csalást mert gúzsban a kezem" marad ?
    Egy ember vagy egy csapat hibái miatt leveszik az utolsó véd várat is erről "játékról" ?
    Engem nem a múlt érdekel , az sem hogy sírásként titulálják azt ami itt elhangzik mert tisztában van vele az ember hogy van ennek szabályzata és e szerint kellene cselekednie mindenkinek akik elfogadták első bejelentkezéskor .
    Repkedniük kellene kifelé de e- helyett el kellene tűrni némán ?
    ÁLLJON MEG A MENET !
    Nem hogy játszhatatlanná teszik mert egy idő után csoda hogy megy , még ágaskodnak nekünk hogy "játszunk " vagy hagyjuk abba ?
    Én teszem a "játékot" tönkre vagy ők ?
    Akkor ha azt a leírtakat elolvassa valaki látja , van jogkör de nem használhatja ?
    Tilos csalni a leírtak alapján , mégis vonakodnak és engedik egy multi player "játékban" ahol nem az előnyszerzés a cél hanem győzzön a jobb és ügyesebb ?
    Ezzel mi lesz ?
    Egyszerű kérdések , nem hiszem kapok rá válaszokat !
    Tényleg azt kéne a fejlesztők bélyegezzék meg a csalókat vagy olyan elem amitől szándékos károkat szenvedjenek el, talán a szégyen érzetük erősebb mint az EGÓ !

Utoljára szerkesztett: 21.11.20
    Manuska kedveli ezt.
  2. vendeg_2288

vendeg_2288 Fórumlakó

" Kíváncsi volnék,miket hazudozunk? Nem állítottuk,hogy nem léteznek,sőt nagyon is. Továbbra is szabályellenes a tevékenységük attól,hogy jelenleg nincs szankcionálás. "

2020.11.12. Bizonyára észrevettétek az új anti-bot rendszert a játékban. Néhány részlet:

• Fejlesztettük a csökkenő jutalmakat, ezentúl nem váltódik ki túl hamar, viszont amint megtörténik, súlyosabb levonásokra lehet számítani.
    • Egy anti-AI ellenőrzés lett hozzáadva a játékhoz, ami akkor aktiválódik ha hosszabb időn keresztül játszol. A teszt elbukása nem von maga után azonnali zárolást, de fel lesz használva a botosok felderítésére.
    • Rengeteg panasz érkezett már az anti-AI ellenőrzésre tegnap óta, mivel már folyamatban van a botosok felderítése.
    • Továbbá folyamatosan fejlesztjük ezeket az effekteketa tisztább játékért.
    "

mindeközben fosásig van a játék pörgetőkkel, meg automata kijelölő-lőszerkeverőkkel?!

és akkor nem hazudoztok?! és még ki is kéritek magatoknak?! nempláne SZABÁLYRA hivatkoztok a fórumon, amit szigorúan be kell tartani?! a csalók miért nincsenek szankcionálva??! talán ők SZABÁLYOSAN CSALNAK?!

valami nagyon nem kerek ebben az egészben.. ( ja, én nem vagyok meglepődve... )

3. Sanya

Sanya Utánpótlás-írogató

A válasz az hogy nem értő társaság ül a központba. Jó pár éve van annak hogy minden jog el lett véve az itteni csapattól. Sokan el is mentek ezért.

4. Grincs

Grincs Team Leader Team Darkorbit

Nem, nem hazudunk akár hiszed akár nem! A szabályok betartása és itt, a hangnemre gondoltam ha chaten vagy a fórumon írsz. Ne keverd össze a játékbeli hibákkal, vagy akár a csalókkal, ahogy említitek. Ha megfigyeled az ilyen játékosok feljönnek ide reklamálni, vagy bármi ésszerűt írni? Sokan akik régóta figyelik pl. a fórumot nagyon jól felhasználható ötleteket, és a játék hibáira is felhívják a figyelmünket. ( Ezt nagyon megköszönöm) Azt látjuk, hogy próbálkoznak , és tesztelnek ami persze mint tapasztaljuk nehezen megy, vagy nem működik megfelelően és ezt nem is tagadjuk. Azt hogy chaten néha milyen hangnemet enged meg egy játékos, vagy akár fórumon , kívánni valót hagy maga után. Akinek nem inge ne vegye magára. Lényeg az, hogy mindent amit tudunk megtudjuk itt is beszélni vagy felvilágosítást tudunk adni, segíteni abban amit tudunk és hivatalosan megerősítést is kapunk róla. Lehet itt sok mindenen vitatkozni, de nincs sok értelme. Csak azt tudjuk veletek megosztani amit velünk is hivatalosan közölnek. Sajnos ez van, ennél többet nem tudunk mi sem segíteni.

Leeroy kedveli ezt.
  5. Kedves Grincs, és adminok..
    Vegyétek már észre ez a nyomi : SAXO az account tolvaj...
    vendég... izééé
    Csak kötegszik és vélhetően sok infója van " dolgokról " és néha el is szólta magát...
    IP.. tiltást és csendbe marad a... :mad::mad::mad:

6. _=[AKKÁD]=_[HK]

Tehát gondolom én hozzá nem értőt akartál írni ?
    El cigizgetek , elkávézgatok naphosszat nézem a csökkenő számokat és elvárom a beosztottaktól csináljanak jót , hogy ne essen a mutató !
    De azt hogy hogyan el nem árulja , rá bízza a fejlesztekrőkre és programozókra más szóval még elvárja azt amit ki kell találni ?
    Van tapasztalatom hasonló vezetéssel !
    Nem fényes jövőkép !
    Viszont ha lövése sincs egyeseknek erről , csak a fejlesztők és programozók az irányítók mindenben ?

Utoljára szerkesztett: 22.11.20
  7. Sanya

Sanya Utánpótlás-írogató

Jól írtam. :) Nem a vezetőségnek kel megoldani a problémákat, de a megoldást nekik kellene kicsikarni az alkalmazottakból. Nem úgy hogy majd megcsináljuk, hanem azonnal. Már vagy 6 éve nem voltam fent de nem változott semmi.

8. _=[AKKÁD]=_[HK]

Akkor a vezetőség figyelmébe lehetne ajánlani a fórum , közösségi média olvasást aztán a fejlesztők tekintete sem ártana ha rá tapadna !
    Minden megtalálható mit miért ne tegyenek és mit mért kellene tenni !
    Mondja a porszem !!! :D
    Gondolom én ( StSanya ) ?

9. Sanya

Sanya Utánpótlás-írogató

Ismersz Te engem csak akkor még más néven írtam, smCa........ voltam hajdanán. :)

10. Csülök[H]

Csülök[H] Fórum mestere

Kissé tévedésben vagy, Ő nem a Saxo, de maradj nyugodtan ebben a hitedben, hiszen az senkinek nem fáj :D
    Több mint 10 éve itt van és harcol a csalók ellen az ő nyers stílusában, tudom hogy szélmalom arcot vív,de legalább kimondja az igazat.
    Sokan már belefáradtak ebbe, ő már csak néha felnéz, csinál 1-2 videót a "becsületes" játékosokról, oszt jónapot.
    Te teszel valamit? vagy csak bele akarsz állni? Több időre zárták már ki csetről és fórumról mint a te játékidőd, de csak küzdj és bízva bízzál :D

11. Páncélgránátos

Páncélgránátos Fórum nagymestere

Az árverés ma 16.05-kor benyelte a 217 millió kredót pajzs bosterre 2másodpercel vége előtt. Utánna se kredo, se pajzsboster.
    Jó a licit, ki van javítva minden! Kéne már egy nagy generál a központba is!

12. Grincs

Grincs Team Leader Team Darkorbit

Ezzel kapcsolatban írj mindenképp a supportra

13. JonSnow111111111

JonSnow111111111 Utánpótlás-írogató

azért nem kapta vissza a kreditet mert megnyerte csak késik a licit majdnem egy órát , kb a következő licit vége elött kapja meg a megnyert tárgyat . Amugy Grincs nem jutok szóhoz több napot várni,hogy egyáltalán valamennyire tudjunk játszani és a javítás után is biztos,hogy valami más el állítódik valami hihetetlen sajnálom , ha rossz helyzetben van a játék , de ha innen van pénz és nem fejlesztésre költik akkor az lehúzás nekünk. ezer forintokat költöttünk ide úgy ,hogy nem tudtuk azt ki haszanálni és nem tünik soknak de össze adódik az és véletlen se kapjuk vissza semmilyen formában legalább ne laggolna örökké ha már rendes jó dolgot nem tudnak ki találni ilyen eventeket be tenni mikor játszhatatlan a játék Bocs,hogy ezt leírtam csak egy gyors vélemény arra,hogy megint nem jó több dolog...

14. vendeg_2288 -ről beszélünk? Olvass kicsit vissza..
    Te ilyeneket honnan veszel: Több időre zárták már ki csetről és fórumról mint a te játékidőd
    Kérdem én , csak ha szabad.. :oops:

15. Páncélgránátos

Páncélgránátos Fórum nagymestere

Kösz, 20.50-perckor jóváírták a délután négyórás licitet, de legalább megvan!

16. Csülök[H]

Csülök[H] Fórum mestere

Szabad és váloszolok is. Mivel 1 klánban voltam vele, valószínűleg tudom. Elég sokat beszélgettünk Ts és tudom kicsoda, viszont te csak tippelsz. Elmondhatnám a játékon belüli neveit, de szerintem tökmindegy, hiszel amit szeretnél ezen nem célom változtatni. Még valami azért a 10-12 év itt az nagy idő. Tudod te ki volt a GreatG? Na abban az időben azért még tettek valamit a tiszta játékért.

17. _=[AKKÁD]=_[HK]

Igen , aki nem most lépett ide be vagy a játékba emlékszik és észre is veszi ki az akivel beszélget ! :)
    Amúgy köszönöm a választ !
    De nem is ez a fontos hanem hogy mi az a téma !
    Bár mennyire is szeretnék eltérni az egy bizonyos témától midig minden oda vezet .
    Nem érdeklődnek , a negatív kommentek zöme tartalmazza a megoldást bármilyen probléma merül is fel !
    Olvastam nem egy fórumon nem egy közösségi oldalon miket hiányolnak vagy mennek igen messzire ettől a "játéktól" is mert a problémák zöme hasonló !!!
    Jó kell hozzá is tenni mert csak illeszkednie kell valahogy !!
    Túl sok hiba , javítás elveszi az időt a tényleges fejlesztő munkáról a végén !

Modik és Adminok !
    Nem minden a hatalom de nem ártana a jogkör , viszont ha másik megoldáson "dolgoznak" azt ki tudja mennyi idő még !
    Főleg úgy hogy majd meg csinálják ?
    Nem tagadom nektek kell mindent elszenvedni , viszont amit ezzel tesznek vagy tettek nem tetszik .
    (Nem az a baj hogy dolgoznak rajta hanem kifutnak az időből ! Az emberek azt veszik amit hamarabb megkapnak és tetszik is nekik és nem pedig amit be ígértek ( ők és nem ti ) !)
    De ha ezt odafent nem értik , ti is csak fallal beszélgettek !
    Ami meg a segédprogramot illeti bármilyen kedvezés megy nekik vagy megszorítás nem fognak vele célba érni mert egyáltalán nem érdekli őket az amiben "betakarítanak" vagy a másik ember , át fognak gázolni rajtuk zokszó nélkül ! Időpocsékolás !

Utoljára szerkesztett: 23.11.20
  18. Kedves Csülök[H]
    Tisztelettel köszönöm a válaszod. :)

19. YourDead

YourDead Junior szaki

Sziasztok!

Valaki esetleg tudja hogy DMG-RET01 modult hol/hogy lehet szerezni?
    És hogy esetleg mikor lesz valami menő hajódesign Retiarus-ra?

Aki tudja és válaszol, annak a válaszát előre is köszönöm!

20. _=[AKKÁD]=_[HK]

Utoljára szerkesztett: 23.11.20