Játékkal kapcsolatos kérdések kezdőknek és haladóknak egyaránt

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: FЇЯΞFЇбɦТΞЯ, témanyitás ideje: 12.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. Virginia

  Virginia Utánpótlás-írogató

  Vettem egy klaviatúrát és jó lett, köszönöm még egyszer a segítséget.
   
  mitter100 kedveli ezt.
 2. Páncélgránátos

  Páncélgránátos Fórummogul

  Üdv!
  Pár kérdés, amire nem nagyon találok választ.
  Indoktrin gyorsítót csak naptárból, és eventből lehet szerezni? (Ez kb 250-275 db, ami 4 db tárgy 16-ról 17-re (szint) fejlesztésére elegendő havonta. Minden más rendelkezésre állna, de ez nincs.
  Mit tartalmaz a Black light trezor? Nem találtam leírást?
  Az újraalkotás (Modulok) során kaphatok-e rosszabb százalékokat mint amiből kiindultam, vagy csak jobbakat, esetleg másféle képességeket? Szóval lehet-e bukni a történettel, mert nem szívesen olvasnék olyat, hogy hát a jobb százalékokat is csak RANDOM adja.
   
  Phoenix kedveli ezt.
 3. Detonátor92

  Detonátor92 Utánpótlás-írogató

  Szia. Indoktrin gyorsítót azthiszem az időtlen blacklight kapu is dob, egy bizonyos szint után, a trezorról fogalmam sincs, hogy miket dob, de valahol volt róla szó a fórumon. Az újraalkotás pedig adhat rosszabb százalékot is, ahogy jobbat is, valamint csak a modulnak megfelelő bónuszokat ad.
   
  Páncélgránátos és mitter100 kedveli ezt.
 4. mitter100

  mitter100 Aktív író

  Szia!
  Indoktrin-gyorsítót a Időtlen Black Light (Eternal Black Light) átjáró adhat plusz eséllyel.
  X-BL térképeken kettő fajta zsákmánydoboz található meg. Az egyik a rejtjel, ami Centurion hajóhoz nyithatsz dizájnt (oldal alján találni fogsz egy táblázatot). A másik láda a dekóder, amiből nyithatsz instabil modulokat a hajókra. (Megjegyzés: angol fórumon a Black Light trezor szó Black Light Crypt)
  A trezor maga a láda (dekóder), a dekóder a kulcs hozzá. (DarkOrbit discord szerveren néztem vissza egy korábbi beszélgetést róla [2020.11.06])

  Az újraalkotásról itt olvashatsz általános információkat. Az újraalkotás folyamatkor minden statisztika random (véletlenszerű) statisztikákat kaphat, más szóval 50%-50%-os az esély, hogy jót vagy rosszat kapsz.
   
  Utoljára szerkesztett: 13.4.21
  Páncélgránátos kedveli ezt.
 5. Páncélgránátos

  Páncélgránátos Fórummogul

  Köszönöm az infókat!
   
  mitter100 kedveli ezt.
 6. Anita30..

  Anita30.. Rutinos

  Tegyük hozzá,én kb 4 modult alkottam újra...van amelyiket többször is,mert mindig csak sokkal rosszabb lett.... A végeredmény,4 totálisan elcseszett ,használhatatlan modul! 1 ...azaz EGY sem lett akárcsak egy kicsit is jobb,mint volt,csak sokkal rosszabb...... Köszi DO!!! Kb. akkor hagytam is végleg abba ezt a hulladékot,már a napikat sem csinálom..... Akinek kell ez a ladik,viheti...lehet törölni,vagy mit tudom én...én már arra sem szánok időt......
   
  Lanselott kedveli ezt.
 7. mitter100

  mitter100 Aktív író

  Szerencsére nekem sárga XT10-es modulokból jót adott. Amióta ezek a modulok be lettek vezetve azóta egyszer sem kaptam pajzsáthatolást csak rengeteg lézer- rakétatalálatiesélyt. Bejött ez az újítás elsőre adott egy +13% pajzsáthatolást és egy másikat ami +12%-os pajzsáthatolást a sárga modul. Nekem kedvezett ez.
   
 8. Anita30..

  Anita30.. Rutinos

  Hát kinek mi.... Én úgy gondolom,ha már fizetni kell valamiért (nem fizettem,de szükséges,ha akar még "alkotni" az ember,mert máshogy nem lehet cumót szerezni hozzá),akkor ne kár érjen,hanem hasznom származzon belőle.... Ez már csak az utolsó csepp volt,nem jelent már egy kis örömöt vagy szórakozást sem ez a /CENZÚRÁZVA/,nincs ennek a kassza gyilkos játéknak semmi értelme.... Mindig csak a pénzt húznák az emberekből,de cserébe nem adnak semmit,stb..... Hagytam már évekre abba,így nem esik nehezemre.....csak a hajót sajnálom kicsit.... Néha felnézek ide,mert ehhez még kliens sem kell....de kb ennyi elég is....

  Ui.: az az Agatus is egy vicc,soha semmi nem került még 50k töredékbe (max. 15k volt),de az utóbbi néhány alkalommal már 50k pl. most az akna :D Egyre inkább,pofátlan módon turkálnának mások tárcájában,remélem kevesekében sikerül....
   
 9. vendeg_2288

  vendeg_2288 Fórumlakó

  vicces, hogy valakik még mindig _odáig_ vannak ezért a játékért.......
  amióta letölthetővé tették ezt a letölthető klienses flashplayer alapú játékot, csak megerősítette, hogy itt soha büdös életben nem lesznek kiszórva, kiszűrve az 10+ éve hazudozó csalók... a flashplayert megszüntették, mert elavult, és az egyik legsebezhetőbb böngésző “kiegészítő” script.... darkorbitéknál pedig egy örök életre keltett _izé_ halom.... kapudupla napon meg “összeomlik” a szerver, mert a csalók 0-24ben kapuznak a hisztis álmodozók meg szaladnak a fórumra hisztizni..

  2hetente benézek ide... a régi elégedetlenkedők is úgy tűnik megunták a felesleges szájtépést.... remélem nem is “ játszanak” SIC! már!
  manapság már egy mobilos tap-tap vagy telefon billegtető játék nagyobb szórakozást ad, mint ez a csalóktól, hazudozóktól és ezek szüntelen felszámolását beszélő/ ígérő team”tagok által képviselt “valami”.
  aminek már évekkel ezelőtt a oda kellett volna kerülnie, mint a flashplayernek, jó mélyre!
  aki pedig még pénzt is fizet ezért, inkább adományozza beteg gyerekeknek, vagy égesse el a pénzét.
   
 10. Anita30..

  Anita30.. Rutinos

  https://dostats.info/Profile/Search?ProfileId=BYckX&Server=int7 Wehehehehe....... ennyit a szűrésről! Mégis hányszor bannolható,egy életképtelen,az életben tisztán érvényesülni nem tudó,még az onanizáláshoz is cheat segítséget kérő egyed,mielőtt végleg kivágnák????? És ilyenekkel van tele a játék! Ez a fairplay? Ez a "mindenki számára egyenlő esély" ? Károg itt a sok veréb a jogtalan bannról,közben meg évek alatt full bottal húzták fel a hajóikat,még ha már nem is csinálják,a lényegen nem változtat........... ÉLETKÉPTELENEK maradnak! :) Na,kikuncogtam magam....libbenek...majd még jövök....csak hogy emlékeztessem néha ezt a sok szánalmas,szerencsétlen élet vertet arra,hogy ne felejtsék el megveregetni a saját vállukat,amiért eddig "jutottak" ebben a játékban :D
   
  Lanselott kedveli ezt.
 11. mmosk

  mmosk Fórum-zöldfülű

  Ő már nincs életben
   
 12. Shyvon

  Shyvon Utánpótlás-írogató

  Sziasztok
  1 kérdésem lenne , a mars zászlaja alatt című küldetéshez megcsináltam a 15 küldit ( sőt többet) de nem jelent meg.Kell még valami hozzá vagy valami hiba van ?
   
 13. mitter100

  mitter100 Aktív író

  Szia!
  Én nálam nem áll fenn a probléma, mivel ott van jelen a küldetés nekem és eltudom azt fogadni.

  Angol fórumon is feltették már ezt a kérdést:

  A küldetés, hogy megjelenjen neked, mint elfogadható küldetés előbb még kell csinálnod az előző NPC-megsemmisítő/egyéb küldetéseket, hogy majd hozzáférhess ehhez az Elit küldetéshez, 17.szint környékén található meg ez az Elit küldetés.

  Küldetés lista (Angol)

  Magyar küldetés lista:

  "A Mars zászlaja alatt című küldetés 15 küldetés elvégzésével
  fog megjelenni!" -- Értsd úgy, hogy amik vannak 17.szintű küldetések azokból kell ott megcsinálni 15db küldetést és akkor felfog oldódni.
  Kérlek ellenőrizd le, hogy 17.szintű küldetésekből csináltál meg 15 darabot.

  Remélem, hogy a segítségedre lehettem és megfog oldódni a problémád! :)
   
  Utoljára szerkesztett: 22.4.21
 14. pala1982

  pala1982 Fórum-zöldfülű

  A fáradtságodat köszönöm nem lettem előrébb , 19/23 a küldetések aránya a 15 aszem meg van . Akk marad support , vagy talán kristalon krízis küldit megpróbálom hátha az is kell hozzá . A többi elit küldivel előtte nem volt gond mind 1ből megjelent meg is csináltam őket .
   
  mitter100 kedveli ezt.
 15. Páncélgránátos

  Páncélgránátos Fórummogul

  Megint ugrik a rang rendesen, letelt a tiltás?
   
 16. mmosk

  mmosk Fórum-zöldfülű

  igen
   
 17. Phoenix

  Phoenix Fórum-zöldfülű

  Sziasztok!
  Kérdésem.
  Miért nem működik a Rafranctions? Regisztrálás-t ír ki, hol lehet regisztrálni? Ide-oda ugrál, ha rákatt, Irány a várólista, Mégsem, ide-oda ugrál.
   
 18. mitter100

  mitter100 Aktív író

  Szia!
  Kérlek ezt jelezd a Support felé, valószínű, hogy ez egy hiba.
   
 19. Lanselott

  Lanselott Fórumgróf

  Hát nem tom,de ilyen laggos már régen nem volt a játék ,mint ma...Lehet annyira leterhelik a botosok,hogy már nem birja szegény szerver....Ha temetésre kell virág,időben szóljatok.....:-D
   
  Vadász kedveli ezt.
 20. Phoenix

  Phoenix Fórum-zöldfülű

  Hol találom ennek a protegites eventnek a leírását?
   

Az oldal megosztása