Játékkal kapcsolatos kérdések kezdőknek és haladóknak egyaránt

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: FЇЯΞFЇбɦТΞЯ, témanyitás ideje: 12.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. Mislix

  Mislix Fórumgróf

  Azt szeretném kérdezni, hogy tudja-e valaki, hogy a plusz hajókon lévő négy hajófejlesztési modul negyedik helyére mit lehet tenni?
   
 2. Szia M i s l i x

  SpecialYellow
  MODulok
  • SPC-C01 (5% increased hitchance for lasers and rockets if equipped on your ship. This ship upgrade module can be used on the following ships: Citadel, C-Veteran, C-Elite.
  • SPC-C02(10% increased hitchance for lasers and rockets but 5% decreased HP if equipped on your ship. This ship upgrade module can be used on the following ships: Citadel, C-Veteran, C-Elite.)
  • [​IMG]
   SPC-DIM01
   (10% increased shield penetration, 5% increased evasion and 5% increased laser damage if equipped on your ship. This ship upgrade module can be used on the Diminisher.)
  • SPC-EVA01 (10% increased evasion if equipped on your ship. This ship upgrade module can be used on the following ships: Goliath, G-Bastion, G-Enforcer, G-Saturn, Disruptor
  • SPC-SL01 ( 5% increased hitchance on rockets and lasers, but 5% decreased shield if equipped on your ship. This ship upgrade module can be used on the following ships: Sentinel, Solace.)
  • SPC-SPD02 (3% increased speed if equipped on your ship. This ship upgrade module can be used on the following ships: Venom, Disruptor, Diminisher, Keres, Mimesis.)
  • SPC-SPE01 (10% increased shield and 20% increased rocket damage if equipped on your ship. This ship upgrade module can be used on the following ship: Spectrum.)
  • SPC-TAR01 (5% increased speed and 5% increased damage if equipped on your ship. This ship upgrade module can be used by Tartarus.
  • [​IMG]
   SPC-XP01
   (20% increased experience if equipped on your ship, up to level 16. This ship upgrade module can be used on the following ships: Leonov, Bigboy, Bigboy Solemn, Nostromo, N-Ambassador, N-Diplomat, N-Envoy, Piranha, Phoenix
  • [​IMG]
   SPC-XP02
   15% increased experience if equipped on your ship, up to level 16. This ship upgrade module can be used on the following ships: Goliath, Goliath-X, G-Bastion, G-Centaur, G-Champion, G-Enforcer, G-Exalted, G-Goal, G-Ignite, G-Kick, G-Peacemaker, G-Referee, G-Saturn, G-Sovereign, G-Surgeon, G-Vanquisher, G-Veteran
  Remélem segitettem.
  ÜDV Ŝ¥ŜŢЄMĤặŁŤ€Đ™
   
 3. -¤MAJANI¤-

  -¤MAJANI¤- Járnitanuló

  A használatba vett modulok mellé,a még hiányzó színűből bármelyiket
  4 helyre négy más színű modul rakható,pedig egyszerű
   
 4. Mislix

  Mislix Fórumgróf

  Hiába, full hülye vagyok, eddig csak a három szín volt meg egy hajón és el is felejtettem, hogy négyféle szín van! :)
   
 5. kicsifoxi27

  kicsifoxi27 Fórumszaki

  Rinusk mért nem esik mindenkinek a csoportban? :eek: Csak annak ad, aki elsőnek bele lő az npc-be. Így mi értelme van a csoportban való játéknak? :confused:
   
 6. Kitti

  Kitti Board Administrator Team Darkorbit

  @kicsifoxi27
  Mindig is így volt, a csoport pedig azért előnyös, mert a küldetés gyorsabban kész lesz.
  Üdv,
  Kitti
   
 7. Mislix

  Mislix Fórumgróf

  Ezt nem mondjátok komolyan!
  Ember legyen a talpán, aki ezt most beváltja.

  Ahogy mondták régen: Nem igazán álltak sorban ott, ahol az észt osztották. :)
  Nem baj, nyomjátok a vadonatúj designokat, ahhoz nem kell ész.
  [​IMG]

  Egyébként, ha pénzért vettem, miért nyúlsz hozzá!
   
  kicsifoxi27 kedveli ezt.
 8. kicsifoxi27

  kicsifoxi27 Fórumszaki

  És így szedj össze 80k-t egy hajóhoz. :D Elgurult ott a gyógyszer náluk nagyon 1-2 eventnél.
   
 9. kicsifoxi27

  kicsifoxi27 Fórumszaki

  1 konkrét csak 1 kérdésem lenne ... hogy ... HOGY a f.szomba talál meg instant a gyerek ( TheNight néven van az illető ID nincs mert nem megy az oldal ) és lő szarrá mikor random ugrok mapot ... úgy b+, hogy én se tudom hova szeretnék menni ... ? Menjetek már a picsába komolyan ... tiltsátok ár ki a faszomba a sok csalót mert kezd unalmas lenni . Az embernek az életkedvét elveszik ezek a nyomorultak... jön az ember kikapcsolódni kicsit és ilyen gyökerek basszák szét a játékát. Vicc amúgy ami itt megy. gyerek lellőtt a picsába mert piros voltam ... ok ... nem izgat életdtem instant kapunál ugrottam 1 random mapot ki se rak a játék az új mapra ugyan az a gyerek lő szarrá ... HOOOOGY .. ?! :mad: Hát b+ én se tudtam melyik mapra akarok menni nem még ő... :confused: Ne értsétek félre ... pont telibe szarom ha valaki lelő ... de ilyen nincs ... mennyi volt ennek az esélye ...? kb 0 % . 2x talált meg instant ugyan azon a mapon + egy random választott mapon instant ahogy kirakott a játék ... úgy hogy azt se látta, hogy mappot ugrottam. Vagy HA TI unatkoztok ennyire, akkor csak gartulálni tudok. :confused: Mert más magyarázat erre nem nagyon van.
   
  Utoljára szerkesztett: 13.9.23
 10. Vércse

  Vércse Fórum-zöldfülű

  Szia Kitti ! Én nem értem hogy mi történt de a Szezonbérlet : Növekvő gömb , Szezon küldetéscélok közé nálam megint visszakerült a : Teljesíts 15 csatabérletcélt a Galaktikus küzdelem alatt (0/ 15) állásba ! Ezen a küldin már régen túl vagyok és (most éppen a 47 (260/450) szinten állok) már nincs is Galaktikus küzdelem ! ID :171919267
   
  Utoljára szerkesztett: 14.9.23
 11. epilla1

  epilla1 Járnitanuló


  Ma kezdődik majd egy új. Bár nem Kitti vagyok, de válaszoltam.
   
  Kitti kedveli ezt.
 12. kicsifoxi27

  kicsifoxi27 Fórumszaki

  A " Békenagykövet CPU " nem bugos egy hangya pöpit? Azt írja 24 óra a vissza töltési idő... lassan 2 napja vagyok piros és még mindíg 11 órát ír a vissza töltésre. Kérhetném ezt a számlálót a Boostereimre ...?! köszi . :D Bezzeg az úgy tűnik el mintha nem is lett volna soha. :oops:Nézzetek már rá légyszi mert szerintem csak akkor számol vissza ha online vagy. :(
   
 13. Mislix

  Mislix Fórumgróf

  Ja, annyi kijelölős csaló van, hogy csak na. Az álca szert nem ér és már messziről kilő.
  Anno itt EU4-en volt egy nagy csaló banda a GR, és most is itt vannak még. IKAPOS citadellel most ért utol úgy hogy 820-al ment a hajó.

  Eddig kb 10 perc ... és mind azonnal lő a fene tudja honnan.
  GRATULÁLOK A DO-NAK, AKIK CSALÓ PARADICSOMOT CSINÁLTAK A JÁTÉKBÓL.

  Igaz a mondás: "Holló hollónak nem vájja ki a szemét!"

  Dátum Művelet
  14.09.2023 - 13:10 ㅤɅFɌΦㅤ (VRU) pilóta lelőtte az űrhajódat.
  14.09.2023 - 13:09 ㅤɅFɌΦㅤ (VRU) pilóta lelőtte az űrhajódat.
  14.09.2023 - 13:06 Fart_n-RunXD (EIC) pilóta lelőtte az űrhajódat.
  14.09.2023 - 13:06 Maikati. (EIC) pilóta lelőtte az űrhajódat.
  14.09.2023 - 13:05 Maikati. (EIC) pilóta lelőtte az űrhajódat.
  14.09.2023 - 13:00 Fart_n-RunXD (EIC) pilóta lelőtte az űrhajódat.
  14.09.2023 - 12:58 Maikati. (EIC) pilóta lelőtte az űrhajódat.
  14.09.2023 - 12:56 KRITIKOS۰GR۰ (EIC) pilóta lelőtte az űrhajódat.
   
  kicsifoxi27 kedveli ezt.
 14. .SpaceRangers.

  .SpaceRangers. Járnitanuló

  ja néha olybá tünik, hogy pont nekik csinálják ezt az eventet
   
  kicsifoxi27 kedveli ezt.
 15. Vércse

  Vércse Fórum-zöldfülű

  Köszi , és valóban :)
   
 16. kicsifoxi27

  kicsifoxi27 Fórumszaki

  Na ja még jó, hogy ügye NEM kértük 1x se, hogy ne legyen ilyen event még nem kezdenek velük valamit. Most a csalóknak raktak be megint huncutkodó eventet ahol kiélhetik magukat az évek óta összecsalt hajókkal. Természetesen megint a mi kárunkra. De ügye mi vagyunk a szarok mért hát mi nem csalunk össze egy ilyen hajót. :D Ja, hogy mi tisztességesen szeretnénk játszani ... hát az gond ... itt úgy nem nagyon lehet mert te vagy érte " büntetve " :oops: Ha már itt tartunk van valami " fitetős " opció ahol a pvp-t letudom szedni magamról? Csak mert nagyon úgy tűnik sose jár le. :D Viccet félre téve én nem tudom szerintem ha tegnap reggel fél 1 körül lettem piros és ez a kaki állítólag 24 óra múlva le jön akkor hogy a fenébe írja még mindíg azt ... hogy még 3 óra 9 perc... Lehet nálatok nem 24 óra 1 nap ? :eek: Az barátok között is 39 órája piros és még mindíg azt írja még 3 óra... wtf... o_O Erre meg még ráment egy pvp event amiről 0 infót kaptunk csak, hogy biztosan szarrá lőjjenek ha akarom ha nem. Amúgy új hajóról valami infó ? Nem ... ? Esetleg event leírás ? o_O Oké... Semmi gond majd kitaláljuk mit szeretnétek, mint mindíg. :confused: Amúgy az új hajó képességei csak pvp-ben működnem vagy megy npc-re is ? Ha már itt tartunk a többi ilyen szutyok leírással rendelkező hajó képessége működik npc-re ? Ha nem, akkor nem igazán értem a koncepciót konkrét pvp hajó minek a játékba? Még tele csalóval a játék nem sok értelme van. Csak mert amúgy nekem tökre bejön a hajó , eventen biztos nem tudom megszerezni a sok progis miatt de megvenném shopból akkor már ha működik npc-re is. :rolleyes:
  Köszönöm / köszönjük a bővebb tájékoztatást és bocsi, hogy így adtam elő a dolgot.
   
  Utoljára szerkesztett: 14.9.23
 17. Mislix

  Mislix Fórumgróf

  Megjött a másik *** banda, akit a DO mégsem rakott ki vonatbot miatt. Ugyanúgy, ahogy téged megtalál bármelyik térképen engem is.
  14.09.2023 - 19:15 Cpt.NikoS (EIC) pilóta lelőtte az űrhajódat.
  14.09.2023 - 19:13 Egy támadás miatt megszűnt az álcázásod.
  14.09.2023 - 19:13 Cpt.NikoS (EIC) pilóta lelőtte az űrhajódat.

  Nem is tudok ezzel sem mit kezdeni.
   
  kicsifoxi27 kedveli ezt.
 18. kicsifoxi27

  kicsifoxi27 Fórumszaki

  Ez gáz sajnos, hidd el én átérzem. De ez legalább megnyugtat, hogy nem bennem van a hiba és nem csak én futok ilyenekbe bele. Legutóbb ügye én is így jártam. Megnyitottam a mapot tök random rányomtam 1re mondom jó elugrok oda nem idegeskedek a gyereken. Konkrétan a játék mire betöltött pedig nincs **** gépem ( 1-2 másodpercről beszélünk ) már fél hp-n voltam megint ugyan az a gyerek lőtt ki, aki a másik mapon a map közepén lőtt le és k.rvára nem látta, hogy én a kapunál éledtem meg mapot ugrottam. Én nem tudom, hogy csinálják de ez konkrétan a lehetetlen kategória. Még azt se tudom mondani, hogy én jómagam tudtam hova szeretnék menni mert csak random választottam mapot amire sikerült rányomni. Ezek honnan tudják... ? Bár a viccesebb része ha tudja is , hogy a f.szba ér oda előbb meg pont oda ahova engem kirak a játék ? o_O Így több kérdésem is lenne ... Az ugrás nem tökre random helyre rak ki adott mappra amire ugrasz? Nekik nem "számol" vissza mapváltásnál? Mert engem rohadtul nem instant pakol át másikra! Értem én, hogy kaki noob vagyok mert én csak *** kb 10 évet toltam ezzel a játékkal, én ügye nem értek hozzá. ( ennyi... **** vagyok ez van ) Sok mindent láttam én is, olyat is amitől lehet sokan össze pisilnék magukat mik mentek itt, de ez nekem is új. Ügye csak pár példa láthatatlan hajó lő rommá , sebezhetetlen az ellenfél, több milla sebzést kaptunk anno úgy hogy kaki lf3 volt a max amivel ügye lehetetlen, álcában képernyőn kívülről befog az enemy és lelő úgy hogy azt se tudod milyen rendezvényen vagy ... és még lehetne sorolni. Szerencsére manapság ilyenekbe nem nagyon futottam bele, de most ez valahogy kiverte a " biztosítékot " nálam is . Tudom én is mivel régebbi játékos vagyok mindíg is voltak csalók... botosok , csaló progi, aukciós házra kis meglepi utolsó másodpercbe rád licitálós kur.... khm ... akarom mondani progi ... volt itt már minden csak NAYGTAKARÍTÁS NEM! Mindíg is volt ilyen bot üldözősdi raktak is ki főleg anno szép számmal csalókat, de valahogy nem merik meglépni azt, hogy teljes takarítás legyen. El nem hiszem, hogy a 0-24 játszó szarokat nem tudja a rendszer érzékelni ( őőő had ne írjam le mit gondolok a " készítőről " jobb lesz így mindenkinek ) Itt valami nagyon nem jól van. Nem mondom, hogy készakarva, de azt se hogy nem! Szerintem csak a " félelem " tartja őket vissza ha kiraknak mindenkit akkor kb mindennek vége, pedig amúgy nem. Akkor éledne csak fel igazán a játék, még szerintem a régiek nagy része is vissza jönnének egyből. De ez is csak nézőpont kérdése. Én erősen próbálok figyelni a részletekre mit szeretnének ebből kihozni, de nem értem tényleg. 1x az megy... b.ssza meg minden botos tiltsuk őket, rá 2 hét nekik raknak be eventet ... khm... mint most is ... wtf ... Most akkor mi is van? Ez a random néha kitiltunk pár csalót kb semmit nem ér mire a következő tiltás jön már rég felhúznak ugyan úgy progival egy karit. Bár azt se nagyon kell mert van tarkalék. Én is ismerek olyan játékosokat ( igen nem 1 játékosról beszélünk ) akinek vagy 15 accja van mert neki adta aki itt hagyta a játékot, meg össze csalta magának a maradék többit accot legyen mihez nyúlni ha szorul a hurok... és NEM büntetik. Ez a szomorú... Undorító acc adás vétel megy , halomra gyártják vonatba a karikat ( igen a bannoltak is nehogy azt hidd az az 1 accja van pont telibe sz.rja hogy tiltottátok ) és nem történik semmi érdemi változás. Több ezres a rangsor mégis aktív játékos csak pár 100 van / szerver a sok hülyeség miatt ... mert mindenki lelépett már sajnos a régiek közül is :( Akkor kb a 80% mi is ?! o_O Ja hogy bot vagy x+1 edik acc eladásra / tartaléknak ... okééé... :D

  Mondjuk már én telibe sz.rom az egészet, mindegy mi mit írunk / mondunk vagy épp " vissza jelzünk " nem változik itt semmi érdemi irányba hosszú távon ilyen " gagyi " intézkedések mellett. Én eljátszok / nosztalgiázok rokonommal pve szeron ahol sikerül felbaszniuk még így is sokszor. Hát minden tiszteletem annak aki sima szerón a sok csaló mellett kitart. Kell azért ahhoz is nagy " pisilő " :D Nem akartam én elvenni senki kedvét tudjátok írtam fentebb én csak egy " noob " vagyok nem is tudom mi ez a játék. :D
   
  flirt64 kedveli ezt.
 19. Mislix

  Mislix Fórumgróf

  EU4-en megmutatták Teamspeak-en. Van közöttük admin jogokkal játszó valaki, és ők látják hol vagy és oda is tudnak ugorni.
  Most EU-4en a törökök csinálják épp most is a PVP-térképeken. KB. 20-30 mp és ott vannak ahol te.
  A GR klán még oda is ugrott ahol voltál... Nincs csoda, itt is virágzik a korrupció.
   
  kicsifoxi27 kedveli ezt.
 20. Mislix

  Mislix Fórumgróf

  Melyik az a nagytudású programozó, aki aukcióhoz ilyen hülye üzenteket tesz.
  Kedves Programozók Gyöngye!

  Áruld már el mit szívtál mikor ezt kitaláltad, hogy az aukcióhoz beteszel egy ilyen kis akadályt?
  Nézz már meg, ha az aukció vége előtt 20 mp-cel (értsd másodperc) lelicitálnak akkor amilyen gyorsan tudok visszalicitálok.

  [​IMG]

  Örülnék neki, ha az auto-kijelölős programokkal foglalkoznál és azt gátolnád. Azon törd az eszed, hogy ott hogyan tudnád kiszűrni a csalást, ne a kézzel licitálókkal szórakozz.

  Komolyan, kezdenek ezek az idétlenségek felhúzni...
  Persze innentől kezdve semmit nem lehet tenni, csak bezárni a programot.

  (U.i.: Oszt a végére, megmutatnád nekem, a szabályzat melyik része írja, hogy nem lehet gyorsan kattintani. Mert, ha nincs benne akkor ...
   
  Utoljára szerkesztett: 15.9.23
  Vércse kedveli ezt.

Az oldal megosztása