Játékkal kapcsolatos kérdések kezdőknek és haladóknak egyaránt

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: FЇЯΞFЇбɦТΞЯ, témanyitás ideje: 12.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. xxxxzzzz81

xxxxzzzz81 Utánpótlás-írogató

sepronelkol nem jo jacani csinajak meg

2. 21enforcer

21enforcer Utánpótlás-írogató

ize.. a darkbh0t kliensen, irjam ki igy ne sertse a csapat szemet megy az urlabor gond nelkul. 0 problema, s jatszodhatsz majdnem ugyanugy

3. dontevenatme8

dontevenatme8 Fórum-zöldfülű

Lehet mindnet ki küldeni amúgy,de sepit amúgyis jobb le kraftolni mikor mèsz 3-5napot eternalba oda ugyis kell egy 20milla sepi azt meg lehetetlen laboral

4. dontevenatme8

Ember kraftolj le szerelő mühelybe ,ha nincs vagy 1milla rinuskod akkor nem tudom mit csinalsz bl mappon ha meg nem tudsz seppit se le kraftolni nem tudom minek neked sepi,az eternal mgmeg a 3napos hades ra kell igazaból

5. Kopi97

Kopi97 Utánpótlás-írogató

Sziasztok olyan kérdésem lenne, hogy akinek útközbe előbb meglett például a frost citadel plus mint ami van a napi bejelentkezésnél prémiumnál akkor az uridiumot kap majd helyette vagy semmit? Köszönöm az értelmes válaszokat.

6. SPILLER2

SPILLER2 Fórum veteránja

Üdv mindenkinek!

Hadd kérdezzem már meg, hogy ha lenyitom a Kelet-Európa szerverválasztót, akkor van ott (legalábbis nálam) egy olyan szerver, hogy "Ganümédész - Global 2"

Ez milyen szerver és mit takar ez az elnevezés?

A választ előre is köszönöm!

7. SPILLER2

SPILLER2 Fórum veteránja

2024.12.20. este 21.00

Már megint nem lehet belépni a játékba!
    Faszául "karbantartották" a játékot! Meg lehet magázni! :mad:

Mikor lesz már végre egy olyan event, amikor a játék nem szarja össze magát, legalább egyszer? o_O

Szánalmas...:confused:

Sulaco1968 kedveli ezt.
  8. Sulaco1968

Sulaco1968 Járnitanuló

Továbbra is pocsék minden!

SPILLER2 kedveli ezt.
  9. xxxxzzzz81

xxxxzzzz81 Utánpótlás-írogató

sepronelkol jacani meg ijesevolt nem lesz

10. dontevenatme8

Új szerber gbl2(unity szerver) már több szervert át raktak unity kliensre de elsőnek gbl2 lett itt volt most a nagy bann hullám! 980playerből 565repült permaval 200 x napig

11. SPILLER2

SPILLER2 Fórum veteránja

Nem hiszem, hogy sokat segít, de ha van csatabérleted, akkor ott tudsz aszem 10x 1000 sepromot váltani csatabérletkulcsért cserébe.
    nekem nincs ilyen problémám, mert én nem sokat lövöldözök és a sperom mennyiséget mindig a maximumon tartottam, de egy kulcsért most én is váltottam 1000 sepromot, mert kell a pajzsgenerátorhoz.

Mj: Azért az tény, hogy elég botrányos, hogy nem képesek (vagy csak hiányzik a szándék) megjavítani egy már elég régóta tartó problémát (az űrlabor rendes működését)!

Ha fogadnom kellene, tennék rá egy csinosabb összeget, hogy ez soha nem lesz megcsinálva, mert a seprom legyártása és esetleg vétele jobb a DO-nak, mint ha ingyen adná a játék!

12. Csülök[H]

Csülök[H] Fórum mestere