Játékkal kapcsolatos kérdések kezdőknek és haladóknak egyaránt

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: FЇЯΞFЇбɦТΞЯ, témanyitás ideje: 12.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Kitti

Kitti Fórum hercege

Szia , Robzon*59*
    Valóban a Plutus eventnél lehetett megszerezni, az Újracélzó PET berendezést, úgy gondolom, hogy
    A plutus event még vissza fog térni, szóval majd a későbbiekben lesz rá mód, hogy megszerezd.
    A 4-es protokollokat pedig, szintén meg lehet majd szerezni, eventeken lehet kapni, pl: vortex, vagy hitac.

Leeroy kedveli ezt.
  2. Robzon*59*

Robzon*59* Utánpótlás-írogató

Szia Kitti. Ja értem :) Nagyon szépen köszönöm a választ. Szép napot.

3. ¤HOFI¤ŁEGENФ

¤HOFI¤ŁEGENФ Junior szaki

Black Light felderítők
    Jelentések szerint ritka Black Light NPC-ket is láttak kóborolni a rendes térképeken. Ezeknek az NPC-knek más a nevük, és állítólag itt gyengébbek, mintha a hazai régiójukban lennének.
    Ha beléjük futsz, érdemes megütközni velük és legyőzni őket, hátha valami szokatlan jutalom van náluk....Ezek még bent vannak a játékban? Régebben jött róla értesités, hogy hol jelentek meg.

4. Kitti

Kitti Fórum hercege

5. Vadász

Vadász Haladó

Sziasztok!

Kerestem "Az összes NPC"-k között a Streuner Turret és Streuner Turretd npc-t - hol keressem?

6. D0m1n1k19

D0m1n1k19 Fórum-zöldfülű

Megbízót szeretnék váltani de azt írja,hogy minden aktív küldetést meg kell szakítanom.
    Viszont miután ezt tettem ugyanúgy nem enged váltani.
    Valami ötlet??

7. Kitti

Kitti Fórum hercege

Sziasztok :)
    Nem kaptunk információt róluk, így „személyesen” fogunk utána járni, köszönöm, hogy jelezted felénk, a hiányzó űrlényeket.

Igen, event alatt megbízót váltani nem lehet, az event augusztus 31. ig tart utána, ismét elérhető lesz a megbízó váltás.

8. *nautiŁus*

*nautiŁus* Utánpótlás-írogató

Kapott valaki a kapuból dizit?Mert én kivittem amit irtak mindegyiket van amit 2x is de semmi.

9. Kitti

Kitti Fórum hercege

Hát sok szerencse kell hozzá, hogy megkapd, például a chatre másolta a játékos, hogy kapott elsőre. Én sem kaptam sajnos, az egyik ismerősöm, is első neki futásra megkapta az epsilon kapuból. Szóval mi nem tartozunk a szerencsések közé, ezek szerint :(

*nautiŁus* kedveli ezt.
  10. _-=IsteN=-_

_-=IsteN=-_ Fórum-zöldfülű

Üdv.
    kérdésem lenne, hogy régebben ugye volt egy olyan plusz hogy ha Helix 400% alatt uridiumot rendelsz akkor kapsz mellé pl indoktrin olajat.
    az lenne a kérdésem hogy ez még van e ?
    ha nincs akkor hogyan juthatok iolajhoz ? mert nincs sok kedvem 200x kivinni az X-7 közepén lévő kaput .. se ember se semmi esély rá hogy abbol meglegyen.

11. Anita30..

Anita30.. Fórum biztosa

Üdv! Lesz még elérhető valamikor a Csillagközi úttörő csomag? Ja és az uridium bankra hatással van-e a mega happy hour ? Mármint a bank megvásárlásakor.

Utoljára szerkesztett: 29.8.19
  12. Kitti

Kitti Fórum hercege

Sziasztok
    http://hu.bigpoint.com/darkorbit/board/threads/helix-learazas.115730/#post-873328
    Múltkor úgy láttam, hogy az olajrendelés is bent volt még, több lehetőség van az olaj megszerzésére, például a naptár, lehet nyitni is, igaz keveset, vagy npc-ből is kinyerhető
    \\ Regard CXI // illetve \\ Urge IV //, ezekről az npc-kről bővebb információt itt találsz.
    http://hu.bigpoint.com/darkorbit/board/threads/az-oesszes-npc.115677/page-4#post-872614
    Véleményem szerint, később elérhető lesz még a Csillagközi úttörő csomag, Nem, nincs hatással rá az MHH és semmilyen más esemény.

13. kucsa

kucsa Fórum-zöldfülű

Sziasztok, egy olyan kérdésem lenne a játékkal kapcsolatban,hogy 1 szintü vagyok. Most kezdtem a játékot ,nem csináltam meg 1 küldit se! Akkkor hogyan tudnak kilöni x2-es mappon. Köszönöm.

14. ~Sentinel~

~Sentinel~ Fórum-zöldfülű

sziasztok, hányas szintig leszek a "kezdő" chat szobában?

15. Kitti

Kitti Fórum hercege

Szia ~Sentinel~
    6-os szintig

Te támadtad meg a játékost?

16. kucsa

kucsa Fórum-zöldfülű

Nem támadtam meg senkit ,1 szintüként az x2 es mappon kilönek ugy hogy 1 db npc-t se löttem le. Az alap probát most fogadtam el,amit 5szintet adot ,de még mindig nem löttem le 1 npc-t se. De folyamatosan kilönek :(

17. Kitti

Kitti Fórum hercege

Kedves kucsa
    Ha nem veszed fel a kezdő küldetéseket, ami védelmet add, akkor ugyanúgy le tudnak lőni, egyébként egy küldetést teljesítettél 16:30kor

18. kucsa

kucsa Fórum-zöldfülű

Kedves Kitti ,hol a hiba ? A forum leirásba akkor? Én 5 szintü vagyok és nem löttem le senkit még 1 npc-t se. Köszönöm a választ.
    Mi a kezdeti védelem?

Ez a védelem négyféle lehet:
    • A kezdő csillagtérképeken - X-1 - minden játékosnak a 6. szinttel bezárólag narancssárga keretben jelennek meg az ellenfelek a minitérképen. Ezek az ellenséges cégek tagjai. Az NPC-k továbbra is a szokott módon vannak megjelölve.
    • Az X-1 és X-2 csillagtérképeken minden felhasználónak van egy veszélymérője, ami a minitérkép bal oldalán egy sárga csíkként jelenik meg. Ha egy másik cég megbízottja teleportál az adott a csillagtérképre, akkor ez a veszélyjelző emelkedik. Így mindig tisztában lehettek azzal, hogy mekkora a veszély az adott térképen.
    • A hazai X-1 csillagtérképen minden felhasználó támadhatatlan egészen addig, amíg meg nem támadja az ellenséges játékost.
    • Amíg a kezdő küldetéseket nem teljesíted, nem támadhatnak meg téged.
    Figyelem! A kezdővédelmed mindaddig aktív,amíg be nem fejezed a Megelőző csapás nevű küldetést. Ezalatt az idő alatt támadhatatlan vagy,amíg meg nem támadsz egy másik játékost. Ilyen esetben elveszik a védelmed egy kis időre.

19. Kitti

Kitti Fórum hercege

Köszönöm, hogy bemásoltad nekem a kezdeti védelemről szóló leírásunk..
    Természetesen utána fogok járni, hogy "hol is a hiba"

20. Anita30..

Anita30.. Fórum biztosa

Nem szeretnék sem vamzer,sem okoskodó lenni,de ez normális?
    https://prnt.sc/ozhpj8
    https://prnt.sc/ozhprf
    https://prnt.sc/ozhq0j

És még számos ilyen van a most futó Galaktikus Küzdelem event ranglistájának élmezőnyében :D 100 órákkal 2. hely weheheh,ez nagyon vicces és egyben elszomorító,újabb nem tiszta event :/

Lanselott és Páncélgránátos kedveli ezt.