Kötetlen csevej

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: Ðiαмσиd, témanyitás ideje: 12.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. NMyy^^

  NMyy^^ Járnitanuló

 2. Csodák léteznek:
  [​IMG]
  Nézd, milyen szép bot... növekszik rajta :mad::D:D:D
   
  NMyy^^ és HU-Taurus kedveli ezt.
 3. Lanselott

  Lanselott Fórumgróf

  HA régebben játszol,akkor tudod is a választ! Azért,mert ők nálunk jobban tudják,milyen is valójában ez a játék,megkockáztatom a becsületes játékosok aránya maximum 10% aki még soha nem csalt semmivel. A többit az különbözteti meg,hogy állandó botos vagy csak időlegesen csinálgatja...Ilyen alapra hova hivjon játékosokat? Aki nem fogyatékos pár hét alatt rájön mi van,és lám ott a válaszút! Dönt,hogy beletol egy összeget és két hét múlva már lövi a 15 éve játszó becsületest,vagy feladja mert nem sok remény van..... :-(
   
 4. Apofisz

  Apofisz Utánpótlás-írogató

  Meglenne a botosoknak is az ellenszere. Semmi mást nem kéne tenni mint , kivenni a játékból a drónjavitó cpu-t, és bevezetni hogy a drón teszem azt : 10 lelövés után megsemmisül. Nagyon sok-sok emberke szivta a fogát régen amikor addig lötték a hajóját amig nem maradt 1 drónja se :) Kicsit nagy érvágás felfejlesztett drónóknak pukkanni. Engem anno megfenyegettek amikor a srácnak még az apisát is pukkantottam. Lehetne ellenszert csinálni ellenük , de nem akarnak mert bevétel, akárki akármit is mondd . Már én szinte csak a napi küldiket nyomom le, semmi mást.
   
 5. Valószinü, hogy a megoldanák a drónjavitást is, sőt ... Visszont abban egyetértek hogy lennének módszerek. Persze nem kéne mindenkit kivágni mert akkor becsődölne az egész játék. De fokozatosan olyan irányba terelni hogy ellehetetlenitsék a csalást. Azután pedig amint ellehetitlenitették, javitani az erővisszonyokon, hogy egyenlő esélyel induljon mindenki a további fejlődésben. Persze ezzel rengeteg meló lenne de közel sem kivitelezhetetlen.

  Ez bizony igaz sajnos, viszont hosszu távon maguk alatt vágják a fát . Mivel ez a játék már jó ideje vegetál csak, és lehet ez jövedelmező de meddig... és ha az is marad sokáig, legyen. De egy ilyen meglévő játékos közösségel, megfelelő marketingel ha elindulnának egy jó irányba, kb olyasmibe mint fentebb irtam, nekik is jobban megérné szerintem, hosszu távon biztos. Több mint 10 éve itt vagyok, sajnálom ezt a játékot, lehetne annyival jobb az egész. Személy szerint arra is gondoltam már, lehet jobb lenne ha megszüntetnék akár az ingyenességét is, de persze ahoz nagyon rendbe kellene pakolni a dolgokat. Visszont ugy lenne egy stabil jövedelmük, de akkor nem engedhetnék meg maguknak hogy ezt müveljék amit most. Hát az az igazság lehet hogy ott fent a vezetőségben 1-2 helyen cserélni kellene az emberkéket, mert az oké ha pénzéhes valaki, de nem csak ezt látom hanem pénzéhséget és sok sok butaságot, ennél rosszabb kombináció pedig nem sok van.
   
 6. Minden kedves játékos elhunyt hozzá tartozói tiszteletére:
  [​IMG]
   
 7. SPILLER2

  SPILLER2 Fórum bárója

  Ne zavarjon senkit, hogy november 11.-én, délután 13.45 óta nem lehet belépni a játékba..!

  Egy kérdés...!
  Ha a supportra akarok írni, akkor miért ragaszkodik a rendszer ahhoz, hogy legalább 160 karakterben írjam le a búmat, bánatomat?
  Vannak olyan esetek, amiket pár szóban le lehet érthetően írni!
  Nem lehetne ezzel valamit kezdeni.., esetleg...?
   
 8. Kitti

  Kitti Board Administrator Team Darkorbit

  Szia,
  Köszönjük a visszajelzésed, továbbítom a csapat felé
  Üdv,
  Kitti
   
 9. Csülök[H]

  Csülök[H] Fórum mestere

  Ezzel problémázol? kb 2 éve nem kapok semmi visszaigazolást a vásárlásokra (lehet köpködni hogy költök erre:) )az emilszolgáltatóra, tologatják a hibát, holott egyszer már sikerült megoldaniuk a problémát. semmit nem tudok tenni, emailcím változtatás nélkül még a nevet sem lehet megváltoztatni (nem is szokásom) Feljövök, szórakozok kicsit, letolok pár kaput és szevasztok.
   
 10. Amethyst19[AMD]

  Amethyst19[AMD] Haladó

  De jó nektek! Én már szinte egyáltalán nem tudok játszani. Hiába törlöm a gyorsítótárat, frissítem a gépem, annyira akad a game, hogy élvezhetetlen napok óta. Valakinek van hasonló problémája, vagy help!! mi lehet a gond?
   
 11. SPILLER2

  SPILLER2 Fórum bárója

  Nem, nem problémázok, bár zavaró számomra!

  Nem kell bemutatni a DO-t!
   
 12. [​IMG]
  A Bulgária - buszbaleset: Sztruma autópályán történt szerencsétlenségben negyvenöt ember életét vesztette, köztük tizenkét gyerek... :(:(
  Tisztelettel szeretném kifejezni, őszinte részvétünk... Magam, a családom, és a Magyar játék közösség nevében!!!!
   
  Vércse kedveli ezt.
 13. [​IMG]

  + szeretném megköszönni Roland-nak ( support ) a szép szavakat és a jó kívánságokat! ♥​
   
  HU-Taurus és Na-na kedveli ezt.
 14. [​IMG]
  Millió pusza, búék.. ♥ Boszika​
   
 15. SPILLER2

  SPILLER2 Fórum bárója

  Az embert (legalábbis engem...), a hányinger kerülgeti már ettől a "játéktól"...!
  2022 Január 15.-e, este 17.20 órakor képtelenség belépni a Plutus kihívása nevű eventbe.

  Megpróbáltam, de csak kavarog a beléptetőlapu örvénye (akár csak a gyomrom ilyenkor..)!

  Miért nem lehet úgy megcsinálni egyszer valamit, hogy az ember/játékos ne kapjon gyomorfekélyt attól, hogy valami nem működik rendesen...?!
   
 16. SPILLER2

  SPILLER2 Fórum bárója

  Követelem, hogy legyen ferde szemű űrlény-emotikon is! Még ez hiányzik a repertoárból, ha már úgy is kínai holdújév van..!

  Nem tudom, ki(k) alkották meg ezeket a semmire sem jó spréket meg emotikonokat, de szerintem az egész életét szemétdombon tölthette és amikor ajándékot kapott valakitől, az nem volt egyéb, mint egy szemetesdoboz...!
  Ennyi szemetet belerakni az "ajándékdobozokba" a pofátlanság határát súrolja!
  Az extra energiát, P.E.T üzemanyagot meg az ugrási utalványt leszámítva, minden más csak a játék pufferjét tömíti.
  A baj az, hogy 100 kiforgatott dobozból 80-ban szemét van!
  Még a semmire sem jó tűzijátékot, meg a WIZ rakétát el is tudom némi kreditért adni, de azokat az emotikonokat, meg spré-ket sajnos, nem!
  Talán, módot kéne találni rá, hogy legalább törölni lehessen...!
   
  ¤HOFI¤ŁEGENФ kedveli ezt.
 17. Páncélgránátos

  Páncélgránátos Fórum nagymestere

  Én a kodkod, meg auradinjing nevű npc-ken röhögök, tényleg nagyon kínai az egész!
   
  SPILLER2 kedveli ezt.
 18. SPILLER2

  SPILLER2 Fórum bárója

  Unalmamban megszámoltam, 44 féle emotikon, meg szpré van hajómban (anélkül, hogy bármelyiket törölni lehetne)!

  Nagy az Isten állatkertje, de úgy látom a DO-nál is van olyan, akinek sikerült átszökni rajta...!
   
 19. Nem nem... nyitva maradt a nagy kapu.. az összes ki szökött...
  [​IMG]
  :D
   
 20. SPILLER2

  SPILLER2 Fórum bárója

  Nézegettem a HU 1-en, hogy mennyi diametrion kell még ahhoz a "PLUS hajóhoz", amit csinálni szeretnék és azt vettem észre, hogy a Citadel Plus-hoz újabban már nem kell IAC?! Mikortól, miért és hol van ez leírva?
  Jókora kicseszés ez azokkal, akik úgy csinálták meg, hogy még 500 IAC-ot lehúzott róluk a rendszer! Nyilván, valami változott a hajóval kapcsolatosan is, ha ezt a "hozzávalót" levették az "étlapról"!
  Kíváncsian várom, hogy mi változott!? Nem bánnám, ha erről tájékoztatva is lennének a játékosok! :)