Kötetlen csevej

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: Ðiαмσиd, témanyitás ideje: 12.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. SPILLER2

  SPILLER2 Fórum bárója

  Már megint nem lehet hétfő este 20.00-kor belépni a játékba (GE 1 szerver...)!
   
 2. SPILLER2

  SPILLER2 Fórum bárója


  A legtöbb B.O.T: programot maga a DO támogatja...!
  Csak szólok...!
   
  pala1982, Vércse és kicsifoxi27 kedveli ezt.
 3. kicsifoxi27

  kicsifoxi27 Kivételes tehetség

  Nem az szomorít el, hogy szerintem butaság az egész amit írsz ... hanem, hogy én is kezdem ezt már elhinni. :( Sem megcáfolni, sem megerősíteni nem akarják mármint az ellenkezőjét... így gyanús ... nagyon gyanús ... Meg hát elég sok az " intő jel " ami erre utal bárhogy tagadják. Na most ezek után akkor kinek hihetünk? o_O Én még várom kitartóan a hivatalos posztot CSALNI ÉR ... csak hát ezt nem merik kiírni. Most akkor ki is itt a buta !? A csalók mer hát ügye csalnak és nem szép dolog, vagy a fejlesztők mert nem tesznek semmit.... vagy a nem csalók mert ezt hát őőő idézőjelesen " szó nélkül lenyelik " ami nem igaz mert itt siránkozunk páran csak hát pont telibe sza.... khmm... akarom mondani nem érdekel senkit, mármint akit kellene hogy érdekeljen is és tudna is tenni ellen csak hát nagyon nem akarnak ... :oops: Szomorú látni, hogy ennyi idő után 8 ügye nem 1-2 éve megy ez a förtelem ) is pontosan ugyan olyan sz... az egész mint az első években volt . Már csak az érdekelne, hogy sikerült eddig életben tatani a játékot... Bár lenne 1 tippem mindíg is voltak olyan buták mint én is, hogy fizettünk ezért a "szemétért" sajnos kihasználták, hogy bíztunk bennük talán 1x jobb lesz ... hát NEM LETT... o_O Komolyan egyre jobban szurkolok Mislixnek, hogy akasszanak a nyakukba 1 csini büntit ami a kakit is kiszedi belőlük. Mert ezek sajnos másképp már nem értenek a szép szóból hiába írunk nekik " vissza " jelzést, amit vagy megkapnak vagy nem vagy törődnek vele vagy nem... Lásd.. " játékosok vissza jelzése alapján megváltoztattuk... " hát pont, hogy nem ezt lett nekik jelezve de ügy kinek mi... :D Itt mindenkit hülyének néznek az a baj. :(
   
  →ΣRЯØЯ→ és Vércse kedveli ezt.
 4. SPILLER2

  SPILLER2 Fórum bárója


  Nos...
  Nem fogok vitázni senkivel erről, de amikor a GE 1-en a 2-1-es térképen (és a GE 3/ HU 1-en is...), konkrétan a bázison a nap 24 órájában egy szaros Liberator szabályos négyszögeket ír le (ennyit csinál vagy csinált, semmi mást) és ez hónapokon keresztül ment, az azért elég sok mindent gyanússá tesz.
  Kinek hihetünk, ha már a szemünknek nem...? Senkinek!
  Ez a játék (is) a pénzről szól (a tiedről azért, mert megpróbálják elszedni tőled a DO-sok, a DO pénzéről meg azért, mert ez a játék nem egy "nonprofit vállalkozás"), kvázi, a cél, hogy minél több profitot tudjanak belőle kiszedni, a módszer nem számít!
  Ennyire egyszerű!

  Mj: Ha a DO komolyan gondolná a "ban" nevű játékot, akkor tenne róla, hogy ne tudjon a BOT-program futni rajta!
  Semmibe sem kerülne, de ha ezt meglépnék, sok pénztől esnének el, mert (szerintem) azokkal is "fúzióban vannak" akik a BOT-programokat fejlesztik.
  Én szoktam figyelni és látni is (ebből kifolyólag), hogy részemről milyen érdekesnek ítélt dolgok történnek eventek idején, vagy akár egyes harci térképeken.
  Nagyon nem foglalkozok már a BOT kérdéssel, mert mióta játszom (7 és fél éve lassan), azóta a fórum témáját szinte csak ez teszi ki!
  Én sem vagyok már annyira aktív, mint eleinte, alig játszom, de a felesleges időmet eltudom itt ütni!
  Fizetni már 1 éve nem fizetek érte (és nem is fogok már).
  Többet meg nem ér!
  Több játékoldalon is jelen vagyok, hol itt van kedvem játszani, hol a másik kettőn, de eleinte nekem csak ez létezett.
  Ennek a "rajongásomnak" már kb. 3 éve vége!
   
  Vércse kedveli ezt.
 5. SPILLER2

  SPILLER2 Fórum bárója

  Már megint nem működik az "Űrlabor"!

  Elképesztő, hogy valamit nem lehet rendesen megcsinálni, hogy azzal ne legyen többet gond...!
  Szánalmas...
   
 6. HU-Taurus

  HU-Taurus S-Moderator Team Darkorbit

  Nem is volt még javító patch rá :'D
   
  SPILLER2 kedveli ezt.
 7. SPILLER2

  SPILLER2 Fórum bárója

  Nos, az én hibám is, mert megfeledkeztem a "sütemények" :rolleyes: elfogadásáról és mivel elutasítgattam őket, a DO kinyújtotta a középsőújját! :confused:

  ----
  Megoldottam azzal a módszerrel, amit anno te javasoltál..., de ez akkor is szánalmas!

  Sziasztok!

  Valamelyik moderátornak ajánlanám figyelmébe a következő képernyőfotót!

  Érdemes figyelni a "Criss_Cross6134" nevű játékost és az Őt körülvevő hajókat...!

  https://kephost.net/p/MTI1NjIwNA.png

  Helyszín: GE 1, 5-2 kalóztérkép.
  Időpont: 2024 június 23, délután 17.45 perc (hozzávetőlegesen).

  Gondolom, ez még véletlenül sem B.O.T. hajók...!? :rolleyes:
   
  Moderátor által utoljára szerkesztve: 23.6.24
 8. Apofisz

  Apofisz Utánpótlás-írogató

  Hello mindenki. Miért nem tudok vastag lila szinnel lőni? Megvan a fejvadász 2. megvan a lézerszóró 3 , és a prométeus lézerből is van a hajóba . mi kell még hozzá? vékonyan lilán lő, mintha nem lenne fejvadász kimaxolva. valaki tudja esetleg mi lehet a gond?
   
 9. SPILLER2

  SPILLER2 Fórum bárója

  Nem tudom, mi változott tegnap este óta, de a játék mára játszhatatlan lett!
  A kalózon vagy a védelmi zónát terjesztették ki duplájára, vagy valami más oka van, de amikor lövök egy NPC-t, akkor egy ideig lő a hajóm, aztán csak követi a célpontot, de már nem lő rá! Egy kissé idegesítő tud lenni az is, hogy a kapott Aurust más hajók gyűjtik be, mert adott esetben egy saboteur rám lövi a lassítót (rendszerint azután 1-2 másodperccel is, hogy már az érte kapott nyersanyagot is felvettem...! Hogy van ez? :mad: