Kötetlen csevej

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: Ðiαмσиd, témanyitás ideje: 12.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. vendeg_2288

  vendeg_2288 Fórumlakó

  2017. október 25. 13:26
  A Bad Rabbit elnevezésű zsarolóvírus a Petya zsarolóvírus egyik fajtája lehet. Valószínűleg hamis Adobe Flash Player telepítővel terjed.

  ha nem értesz hozzá, előtte inkább olvass utána. egyrészt. másrészt, aki ilyen "flash player pro"-kat telepít a gépére, az meg is érdemli!

  pláne, hogy az ilyen kamu" pOgramokat, azonnal ki lehet szűrni. aki ilyeneket telepít, az más "aljasságra" is képes.
   
 2. EIC_Pilot_HUN

  EIC_Pilot_HUN Fórumprofi

  Szia! Nem hiszem, hogy most hirtelen olyan drágák lesznek a magyar árak. Én német bankolással játszom és ami azt illeti, a magyar árak 40%-kal kisebbek, mint az itteniek. Az ittenieket soknak tartom, a magyar árakat pedig kicsit kevésnek. Valamiböl a DO-nak is meg kell élnie. És ami az illeti, azokban országokban kedvezöbbek az árak, ahol a gazdsági helyzet nem éppen a legjobb. Tehát azért nönek az árak, mert Magyarország gazdasági helyzete javult, azaz az embereknek több pe´nzük van, tehát a drágább játékelemeket is meg tudják venni
   
 3. Mislix

  Mislix Fórum bárója

  A német bérek pedig 6-szor magasabbak!
  Az áremeléshez teljesíteni is kellene arról nem is beszélve, hogy a DO emellett előszeretettel alkalmazza a kevesebb érték adását ugyanazért az "összegért" Lásd mostani Vortex kapu: lényegesen kevesebb cuccot ad, mint az első.... és ez is az áremelés egyik módja.

  Ugyanakkor, ha megnézed az indok nem lehet más csak ez, mivel a minőséget, a játék színvonalát és újdonságait nem lehet indokként felhozni.
  (A tökökből kapható cuccokat ne is említsem. A fejlesztőknek erre futotta úgy látszik.)
   
 4. EIC_Pilot_HUN

  EIC_Pilot_HUN Fórumprofi

  A tökökkel nekem semmi bajom, a VoT az egyértelmüen rosszabb, mint tavaly... Nem csak a jutalmakban, hanem a hullámok szempontjából is. Mégis miért kellett betenni kb. 40/50 über sibit??
  A német bérek nem 6-szor magasabbak... Max. 3-szor, viszont egy kenyér ára szó szerint 4-szer nagyobb mint otthon... Azaz, nagyjából ugyanannyi pénze marad az itt élö embereknek a játékra, mint az otthoniaknak.
   
  .deder. kedveli ezt.
 5. .deder.

  .deder. Kivételes tehetség

  Az hogy a német bérek és a magyar bérek mekkorák nem mérvadó! Odakint 2000 euró (660 000 Ft), itthon 200 000 Ft /építőipar/. Az árak sem hasonlók, nyilván a vásárló kosár sem. Odakint megtakarítasz havonta cca 3-400 eurót, idehaza jó ha 30 000-t. Ha haza jössz a megtakarításoddal nyilván "gazdagnak" érzed magad . De (!) a nagy többség nem élni megy külföldre , hanem megélni! Azaz , hazajön és igyekszik többet megtakarítani, itthon jobb életet teremteni, jövőt megalapozni, stb. De ezek nem a játékhoz tartoznak !
  Az biztos hogy a magyar bérekhez drága játék a Do. , ha minden luxust , elitet megveszel, de igaz ez bármely nyugati fejlett , gazdagabb országra. A do. egy olyan online játék amelynek bevételt (hasznot) kell hozni a befektetőknek, minél kevesebb fenntartási költséggel.
  Tehát az a kereskedelmi politika mely a beszerzési árakat országonként különbözővé teszi érthető és gazdaságos, még akkor is ha sokan nem értenek vele egyet. Ilyenkor 4 dolgot lehet tenni - nem vásárolsz ,- vásárolsz de mértékkel, - abba hagyod a játékot, - vásárolsz kerül amibe kerül .
  Már évekkel ez előtt készült egy felmérés az online "ingyenes" játékokról miszerint a do. csak a harmadik legköltségesebb "ingyenes " játék. Kb 5 évvel ezelőtt az amerikai szerveren volt olyan játékos aki 1,2 millió dollárt költött egy év alatt a játékra! Neki nem volt drága, bizonyára nem a flextronic-ban szallagozott 3 műszakban .
  Az első helyezett a farmerama !
  Téma lezárva.
   
  NumizN1 kedveli ezt.
 6. EIC_Pilot_HUN

  EIC_Pilot_HUN Fórumprofi

  Én nem azt mondom, hogy a játék olcsó, hanem azt, hogy nálunk is drága. A do pedig azt próbálja elérni, hogy mindenhol nagyjából ugyanolyan ´drága´ legyen a játék. Ehhez pedig az kell, hogy bizonyos országokban árat emeljenek. Amit te nem látsz a magyar bankolási rendszerben az az, hogy nagyon sokan proxykat használnak ahhoz, hogy orosz, spanyol... bankolással rendelkezzenek, mert az olcsó
   
 7. Lanselott

  Lanselott Fórumgróf

  Deder,általában a hozzászólásaiddal egyetértek,de had jegyezzem meg,neked is kicsit magad felé hajlik a kezed,mert ugye a példa nagyjából arányos amit írtál a Német,Osztrák bérek és a Magyarországiak viszonylatában. De ,mondd mi van azokkal akik bőven a példádban megadott 200000 Ft os fizetés alatt vannak,és mégis pl azon oknál fogva,hogy anno a regisztrációnál a rendszer egy EU-s szerverre tette,kőkeményen EURÓBAN fizet mindent ugyanúgy,mint a kinti vendégmunkás . És ez nem sírás,mert tudom,nem tudnak egyedileg elbirálni mindenkit,csak mondom,van ilyen is,sőt van ukrajnai ismerősöm,aki szintén itt játszik és kb 75000Ft értékű havi fizetéséből szintén Euróban fizet....Tudjuk,inkább dögöljön meg a szomszéd tehene....
   
 8. Mislix

  Mislix Fórum bárója

  1. A(z) Kötetlen csevej témában írt hozzászólásod átkerült a(z) Kötetlen csevej témába.

   Ma 14:40-kor
  Ez most mi?

  Megint töröltétek a hozzászólást?
   
 9. .deder.

  .deder. Kivételes tehetség

  Nem akarok ebben a témában tovább hozzászólni, de megjegyzem - mindenki sír ha pénzről van szó. Konkrétan az hogy az ukrán haverod rossz helyen dolgozik, ugyanis amit írsz az egy közmunkás bére. Nálam az ukrán segédmunkás is 240000-t visz haza nettó.
   
 10. Lanselott

  Lanselott Fórumgróf

  Bocs,én sem vitázni akartam,bár megjegyezném,ha tudsz munkát annyiért,irj egy cimet,szerintem sokan megköszönnék. Valamint egy konkrét példa,jómagam,ugyan nem Ukrajnában,de egy laborban dolgozok. A bár amit kapok,itt az átlaghoz képest jó közepesnek számit,vagy a felső bérkategória alja....mégis ha Forintba átalakitanám,nagyjából 130000 Ft,és Euróban fizetek mindenért. Én ezt érzem,mert számomra most ez a valóság,és az is tény,amit Ti a Magyar szerveren fizettek,.még mindig töredéke ennek,pedig a fizetősen játszó tagok bére többszöröse pl az enyémnek,mégis megy a sirás,hogy jaj mert emelnek. Ennyi.
   
 11. Kelly

  Kelly Fórumszaki

  Archívum: minden egyéb

  Itt megtalálod. Időnként muszáj ezt megtennünk, hogy átláthatóbb legyen a Fórum ;)
   
 12. (Voltam flex-es,csak 4 műszakban.)

  A lényeg:mindegy milyen a pénznem amiben fizetsz és mennyit,ha nem azt kapod és úgy mint gondolod.
  Esetünkben ez egy önmagát generáló folyamat.
  Sok játékos az évek alatt lelépett x okból kifolyólag,a kieső bevételt pótolni kell,áremelés.
  A cserébe ígért tartalmi és technikai dolgok elmaradtak,még pár játékos belefáradt és pá.Kiesés,áremelés.
  Aztán még csalódnak,mennek,kiesés,áremelés,etc.
  A játékos fogyás nem áll meg,hiába jön egy lelépő játékos helyébe akár 10 új.Azok kicsiként annyit csalódnak hogy nem lesz "érdemi" játékos belőlük."Azért fizessek hogy végtermékké lőjenek?Felejtős." Lelépnek.
  Más megunja a színkavalkádot,valaki a szerver-játék lassúságát,harmadik a játszhatatlan dolog miatt távozik rövidebb vagy hosszabb időre,esetleg végleg.
  Régen alig vártuk az mhh-t hogy rendelhessünk,ma nagyon sokan a prémi+25% szinten megállnak.Nincs értelmes elérhető cél,amiért megérné költeni.Nem írok mindenre kiterjedő részletes magyarázatot,mert a szokásos novella formátum lenne belőle.

  Grand vagyok,sokan ismertek meg a játékon keresztül.Játékban szereztem sok barátot és sok-sok ellenséget ( :) ),de mind tudták hogy mániákus kocka vagyok,na ez elmúlt.
  Most ünnepek alatt otthon beléptem játszani,kicsit furcsa volt hogy "ööö,most mit is nyomjak" technikát alkalmaztam.De nem kötött le.
  Talán két tökös próbát gyűjtögettem végig,és annyi.
  Kapu?Ahhoz prémium kell.1€.Nem.Hiába 6€ a napi utazási költségtérítés,nekem már nem ér annyit hogy 1-2 napi játékra kiadjak akár 1€-t is.

  Egyre többen lesznek így és ezeket már nem fogja a CÉG visszaszerezni.
  Főleg hogy egyre jobb árban vannak a konzolok játékok és tör fel lassan elérhető árakon a VR.
   
 13. Mislix

  Mislix Fórum bárója

  Én kicsit konkrétabban fogalmaztam, hogy mi nem tetszik. Ki is törölték!
  Itt ilyen a "Vásárlók könyve".
   
 14. NumizN1

  NumizN1 Fórumlakó

  Lehet a kisebb karbantartást nem baltával kellett volna elvégezni, mer egyre több dolog hal be. Németül jön a hírlevél?:eek: Oszt" mér?:D
   
  Páncélgránátos és Lanselott kedveli ezt.
 15. Lanselott

  Lanselott Fórumgróf

  Mert manapság divat nyelveket tanulni,lehet így akarnak inspirálni:p
   
  NumizN1 kedveli ezt.
 16. ...[ILOVEDARKOORBIT]...

  ...[ILOVEDARKOORBIT]... Fórum ismerője

  Ti is megkaptátok? Szerintem az aukció miatt :).


  DatumAktion
  08.11.2017 - 12:58[​IMG]Systembonus Extra-Energie (100)
  [​IMG]
  08.11.2017 - 12:58[​IMG]Systembonus (10)
  [​IMG]
  08.11.2017 - 12:58[​IMG]Systembonus (3)
  +100 EE
  +10 Booty
  +10 000 U

  Ui. 17 zeta darab jött ebből a 100 EE-ből, lehet hogy ezen is emeltek picit, mert a reggel 250-ből 12 darab ha jött. (már csak 14 kell, hogy kirakjam, alig tértem vissza, már adják az ilyen-olyan bónuszokat :p)
   
  Utoljára szerkesztett: 8.11.17
 17. RoadToGeneral™

  RoadToGeneral™ Utánpótlás-írogató


  Szia.
  Igen mindenki megkapta aki belépett a játékba.
  Egy kisebb kompenzáció a hiba miatt, de ez a kicsiknek nagyon nagy segítség. :cool:
  További jó játékot. :)
   
 18. Jötek.
  De mi az a 3 Systembonus?
   
 19. Mislix

  Mislix Fórum bárója

  Szerintem bármi lehet!

  08.11.2017 - 13:51[​IMG]Rendszerbónusz (10)
  [​IMG]
  08.11.2017 - 13:51[​IMG]Rendszerbónusz (3)
   
 20. A 10 darab az lehet a 10 db zöld kulcs. de mi a 3?
   

Az oldal megosztása