Kötetlen csevej

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: Ðiαмσиd, témanyitás ideje: 12.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Pato02

Pato02 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Obszi láda mikor lesz legközelebb? o_Oo_O:D

2. riddick-HUN

riddick-HUN Aktív író

Lehet már tudni hogy ezen a héten szombaton melyik kapu mit ad? nem lehetne megoldani hogy vissza kerüljön ez az információ a fő oldalra, mert a parancsnoki központ előtt oda mindig ki volt írva, és nem kellett állandoan megkérdezgetni, vagy találomra kaput rakni.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 8.5.19
  3. Lanselott

Lanselott Fórumgróf

Na,ha már ilen nagy lett a moderátori jelenlét,lenne egy kérdésem a játékkal kapcsolatban is....én nem betűkirakóst játszani járok fel ide még néha....
    Szóval azzal a legendás szűrővel mi is van,meg akik küldözgetik azokat a leveleket ami szerint a Do nagy ajándékokat ad ha....bla-bla-bla,azok kitiltásával mi is van? Hogy miért kérdezek ilyen kellemetlen dolgokat? Nos csak azért mert már több ilyen levelet küldtem át suportra,de ma reggel is kaptam egyet.....Lesz ennek vége?

hídember kedveli ezt.
  4. hídember

hídember Utánpótlás-írogató

Állítsd be az üzenőrendszerben azt hogy senki ne küldhessen üzenetet,és meg is van oldva :) Vagy csak a barátok küldhessenek :)

5. Kitti

Kitti Board Administrator Team Darkorbit

Szia riddick-HUN

Ezen a héten , 05.11 Különleges jutalmak GG
    • Delta: Drón csomag
    • Epsilon: Goliath meglepetéscsomag
    • Kuiper: Chimera és Phantom
    • Lambda: Mirage és Enigma

Szia:) Lanselott

Kérlek, hogy az adathalász leveleket, mindenképp jelentsd supportra, mivel ennek az intézése ott zajlik. A játékosok, akiket érint, minden esetben megkapják a büntetést, a központ megoldást keres a problémára. Addig is megoldás lehet, hogy letiltod azt, hogy ismeretlenek üzenetet küldjenek neked, csak a barátok tudjanak.

Grincs és Nuclear219 kedveli ezt.
  6. Írva vagyon.. nem ismerem, nem barátom?
    Bontatlan törölm az üzit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

7. Lanselott

Lanselott Fórumgróf

Ez igy rendben is lenne,de ezzel csak homokba dugnám a fejem,vagyis nem oldódik meg a probléma.....És csak azért nem értem a dolgot,mert nem vagyok egy számitástechnikai zseni,de annyit tudok ha a leveleket a forrásuk szerint IP cimekre szűrnék,hamar meglenne egy kisebb csoport,urambocsá klán akinek ez érdeke...De igazatok van,majd aki felveszi a pénz az dolgozik vele...

8. Grincs

Grincs Team Leader Team Darkorbit

Lanselott tudom, hogy sokszor írtuk, de ennek a megoldása a fejlesztők feladatköre. A problémáról tudnak, más hivatalos információnk nincs a témáról.

Lanselott kedveli ezt.
  9. Drága Lanselott.

Mindig volt - van - lesz kiskapu... ( ennyi ) :(

Lanselott kedveli ezt.
  10. riddick-HUN

riddick-HUN Aktív író

Hali, nem rég láttam hogy kivolt írva, miszerint (ha jól láttam május 9.-n) lesz ma tesztszerver, mert valami zsoldos mit tudom én milyen event közeleg, kiváncsi lettem erre a dologra, de most hogy elolvasnám újra, még a poszt is eltünt....

11. Leeroy

Leeroy Fórumgróf

Szia.
    Időközben kaptunk infót,hogy csúsznak és holnap tegyük ki. Ezért szedtem le,de ha minden igaz,akkor holnap 2-kor nyílik meg a tesztszerver.
    Szerk.:várj fél órát :D

Utoljára szerkesztett: 9.5.19
    Kitti kedveli ezt.
  12. Mert mint a MÁV-nál percenként változik minden.. :D

Utoljára szerkesztett: 10.5.19
  13. halott

halott Utánpótlás-írogató

Nem lehet tudni, hogy a jövő hét folyamán lesz-e esetleg a legjobb bónuszcsomagok??

14. Leeroy

Leeroy Fórumgróf

Szia. Még nem tudjuk, ma vagy holnap csak elküldik, bár most el vannak foglalva a tesztszerverrel és az új eventtel.

15. halott

halott Utánpótlás-írogató

Szia köszönöm, bár csalódott vagyok mert ugye azzal jobban megérné, na de mindegy

16. vendeg_2288

vendeg_2288 Fórumlakó

17. EperFagyixDDD

EperFagyixDDD Utánpótlás-írogató

hát, meg vagy lepődve? :D

18. szati94

szati94 Kivételes tehetség

Pontosan erről van szó ... Kezdhetnének már velük valamit!

19. vendeg_2288

vendeg_2288 Fórumlakó

meglepődve? hagyjad már. : DDD
    lassan fél éve(ha nem több) "készítgetek" ilyen "videókat" nem voltam meglepődve 8 éve sem. hogy nem csinálnak semmit... ja, de.. -megpróbálják- kiiktatni a pOgramot... de a csalással fullosra húzott hajókat nem teszik ki.... és akkor jön megint egy event, ami szintén a "fullos" hazudozó csalóknak kedvez.. tehát, nem hogy nem tesznek ellenük semmit, még nekik kedveznek.

apropó, eltűnt az AÜSZ is... még google- vAl sem található.. micsoda hihetetlen véletlenek... : DDD (na persze, van valami 2014es változat a fórumban... ahol említést sem tesznek a csalókról...) hát nem csodálatos?

Utoljára szerkesztett: 13.5.19