Kötetlen csevej

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: Ðiαмσиd, témanyitás ideje: 12.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Kelly

Kelly Fórumszaki

A hibát jelentettük, dolgoznak a javításán. Tekintve, hogy itt a hétvége, jövő hétre tolódik a megoldása.

Leeroy kedveli ezt.
  2. Kelly

Kelly Fórumszaki

Teszteltem, én nem tapasztaltam hasonlót.
    Amint ismét előfordulna, kérlek jelezd Supporton, azt is, hogy melyik térképen tapasztaltad.

Lanselott kedveli ezt.
  3. Inferno55

Inferno55 Utánpótlás-írogató

Lenne egy kérdésem. A főoldaon középen a híreknél, ezt írja az obszidiánról:
    Obszidián zsákmánydoboz
    Visszahoztuk az Inferno Spectrum hajódesignt! Készíts vagy vásárolj kulcsokat, hogy szert tehessél legendás dróndesignokra az Obszidián zsákmánydobozokban!

Ebbe csak azért szeretnék belekötni, mert tudtommal az obszidián láda nem ad dróndizájnt. Minden hajódesignem megvan már amit kapni lehet belőle, de tudtommal drónra akkor sem ad. Amennyben tévednék, úgy elnézést kérek.

4. halott

halott Utánpótlás-írogató

Gondolom így szombat hajnalban, hogy nem kell abban reménykedni hogy jó grafikával nem 2D-ben és esetleg élvezhetően fogok játszani a saját gépemen a hétvége folyamán...
    Megint csak gratulálni tudok és csinál egyátalán valaki valamit vagy jó az úgy a büdös bunkó parasztnak hogy egy gépről tud játszani és pont a szarabbik az? Hogy verné meg az isten....

5. Inferno55

Apokalipszis zsákmánydoboz
    Visszahoztuk az Inferno hajódesignt! Készíts vagy vásárolj kulcsokat, hogy szert tehess legendás dróndesignokra az Apokalipszis zsákmánydobozokban

Ez se biztos, hogy jó így.

Leeroy kedveli ezt.
  6. Kitti

Kitti Board Administrator Team Darkorbit

Szia riddick-HUN
    Remélem, megvannak a kuiperek ;)
    06.08 Különleges jutalmak GG
    • Delta: LF-4 vagy 10.000 X4
    • Epsilon: Chimera és Phantom
    • Kuiper: Goliath Meglepetés csomag
    • Lambda: Mirage és Enigma

riddick-HUN kedveli ezt.
  7. riddick-HUN

riddick-HUN Aktív író

Szia Kitti, igen megvannak, 2 ott vár még mindig, nem bírtam magammal aztán egyet levittem tegnap, de nem bántam meg, 200 k urit beadta. ;):rolleyes:

Kitti kedveli ezt.
  8. Inferno55

Kitti, helytálló amiket feljebb említettem? Nem kaptam senkitől visszajelzést.

9. Kitti

Szia Inferno55
    Köszönjük észrevételed, valóban jogos, továbbítottam a felettesemnek.

10. riddick-HUN

riddick-HUN Aktív író

A parazitás fertőzős event, amikor bekerült a surgi meg a pusat, várható még?

11. Kitti

Kedves riddick-HUN
    Jelen pillanatban erről nem tudunk.

12. -Eragon-2(HUN)

-Eragon-2(HUN) Fórum ismerője

Sziasztok ! a hammerclaw és az aegis javító képességei hol működnek hol nem ..... de javító bólya az abszolut nem használható!!!
    mikor lesz jó ??? mert már lassan 2 hete nem tudom használni, vagy inkkáb érdemesebb lenne cyborgra át konfizni ??
    + még egy kérdés !! a Centurion hajó az mit tud?? mert láttam hogy van pajzs gyengítés képessége mind a diminisernek. plusz pajzsot is tud javítani ?????
    plusz rinuskos kűldetések nem lesznek ?? mert elég gyatra ami BL mappon van.. oké hogy sok lény van + erősebb sebzés, még prométeusz lézerrel is meg bl löszerrel akár 700 ezer de atendet is mig leszedűnk akár magunk ban is az legalább 4 perc és rengeteg elit löszer plusz nembeszélv a 15k alap sebzéséről illetve ha más npc is csatlakozik akkor rögtön 80 ezer is lehet hanem több. és a jutalom gyatra atend 65-85 rinusk invoke ujszintén.... okés hogy többen löhetjuk de 3 dandár mellet van esély a semmire !!! impulser meg 10-25 köszött ad 1 prométeusz lézerre mig a rinuskot össze szedem az kb 2 óra ha nincs ellenség !!!! és még akkor is kell 75 zöld kulcs....
    valamilyen küldetéssekkel igazán lehetne segiteni a játékosokat legalabb a jutalom 100-1500rinusk kozott lehetne

13. szati94

szati94 Kivételes tehetség

Centurion perpillanat semmire nem jó. Ami különlegesség teszi, hogy rengeteg dizi van hozzá, amit BL mapon tudsz szerezni ládából. De ha még van egy normális dizid rá, akkor is hátrányod is lesz vele. És akkor a hajó, hogy nagyon könnyű kikattintani :)
    Nem javaslom hogy változtassanak a rinusk arányán. Én végig küzdöttem érte így megvan a 48 db.
    Mindenki küzd érte, egyenlők az esélyek. Az eleje az mondjk tényleg nehéz de aztán egyre könnyebb.

Leeroy kedveli ezt.
  14. Leeroy

Leeroy Fórumgróf

Azért ne temessük, hogy alig használják, nem olyan rossz a hajó magában. A dizájnok már más kérdések, van hogy nagyobb a hátrány, mint előny. Szerintem is jól van így a BL, állandó játékelem, nem baj, ha nem azonnal gyűlik ki a full prométeusz.
    A javítós hajók hibája meg jelentve van, várunk a javításra.

15. Nuclear219

Nuclear219 Utánpótlás-írogató

@halott, ha bár nem vagyok moderátor de szerintem ilyen stílus mellett annak kéne örülnöd, hogy még itt lehetsz fórumon

A gondoddal kapcsolatban, nekem is volt ilyenre példa. Elősször próbálj meg a Hangárban hajót váltani és úgy bejelentkezni a kliensbe.
    Ha esetleg ez sem jön össze akkor próbáld ki a 3 böngészőt amit belinkelek, végső soron nekem is azok segítettek:

Chrome: https://www.google.com/intl/hu_hu/chrome/
    Opera: https://www.opera.com/hu
    Maxthon: http://www.maxthon.com/mx5/

Ha egyik se válna be akkor a darkorbit külön letölthető kliensét tudnám javasolni ami szerintem megbízható de mivel hivatalos oldalon nem jelent meg így rád bízom a döntést.

https://mega.nz/#!GJlmQarI!0bz4G_dfvgV-qXzu_Exr7FpJ--gawPnrFDwb9aiD3hg

16. halott

Letöltöm én, de... Maxhton megvolt látható képen Chrome meg volt 2 rendszerrel is szintén van róla kép, Opera mondjuk nem de lövök róla képet. Plusz az nem hiszem hogy állam hiba ha a 10/6 ember nem tudott elstartolni a hajómmal.
    Tiltsanak ki, akkor legalább örülne a fejed xDD Akkor itt fel is húzom a témát: A bogpoint lejáratása is tilos azt hiszem de mindek lejáratás, ha ők magukat teszik. Tudja valaki mikor jelentette be az Apple az új oprendszerét? Segítek körülbelül 48órája aminek macOS Cataline a neve és a verziószáma macOS 10.15 béta tesztes fel telepítettem és nézzük megy-e vele a DO:
    Na nagyokos szűz rendszer vadi új flash player. Na hát ennyit értek..

Utoljára szerkesztett: 5.6.19
    Izidor kedveli ezt.
  17. Lanselott

Lanselott Fórumgróf

Ugye,nem kell válaszolnod ha nem szeretnél,de ahogy olvastam amiket irtál a problémádról,megfogalmazódott bennem egy gondolat,arról ,esetlegesen mi lehet a pronlémád oka. Szóval,nem egy zárt rendszerű nagy sebességű ,optikai szálas internetet használsz?

18. halott

Hát ennyit tud net kábelen van bekötve a gépbe amiről a példafotókat küldöm és nem optikai szálas hanem kábel TV kábellel van megoldva, a falban van egy kábel TVhez való végződés az egyik fele abba van kötve a másik pedig ilyen menetes megoldással a Ruterba. Ebből jön a gépbe az internet kábel meg megy egy wifibe egy másik net kábel.

19. Ugye ez 1 vicc, egy vicces mondatért 24h tiltást adtok? ( közös chat )

20. -Eragon-2(HUN)

-Eragon-2(HUN) Fórum ismerője

Sziasztok ! mi lenne ha pl valamit az üzletből megveszunnk feljonn egy olyan h eszkoztár vagy felszerelés. és ha a felszerelést választjuk akkor ne csak az aktialis konfiban legyen hanm legyen akkor a másikba is ne keljen még kattintgatni is!!!! van aki támogatja az ilyet ?

Kelly kedveli ezt.