Kötetlen csevej

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: Ðiαмσиd, témanyitás ideje: 12.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Kelly

Kelly Fórumszaki

Örülnék ha nem hazudoznál itt össze vissza. 1 órás tiltást kaptál, megjegyzem, hogy jogosan!

Tájékoztatásul közlöm veled, hogy amennyiben folytatod azt a megnyilvánulásaidat, amiért a másik fiókod pihen, szabályaink értelmében, súlyosabb büntetést fogok kiosztani számodra!

Kitti, Grincs és Leeroy kedveli ezt.
  2. Kelly

Kelly Fórumszaki

Teljesen szuper ötletnek tartom. Továbbítani fogom az ügyben illetékes személynek.
    Köszönjük ezt az ötletedet ;)

3. Lanselott

Lanselott Fórumgróf

Várj,ha jól értem arra gondolsz,hogy veszek valamit,megkérdezi fel szeretném e szerelni. Amenyniben azt választom,hogy igen,ne menjen az eszköztárba,akkor az ötleted alapján a rendszer bármelyik hajómba felszerelhetné ahol van még hely-pl egy lézernek? Mert ez akkor úgy marhaság ahogy kitaláltad! Pont az a lényeg az aktiv hajóba szereli,nem majd nézek át kb 20 hajótipust,hogy a rendszer pont hova dobta,mert annak is random lenne az eloszlása....Ha pedig az aktuálisan inaktivak közül kijelölhetnéd,melyikbe tegye,akkor pont annyi kattintgatás,mint a mostani rendszer szerint.

4. Leeroy

Leeroy Fórumgróf

Szia.
    Szerintem félreértelmezted. Nem írta, hogy bármelyik hajóba, hanem aktuális konfi, adott hajónál amivel játszik. Szerintem jó ötlet, hogy felszerelné a rendszer a másik konfigurációt is.

Grincs, Kitti és Kelly kedveli ezt.
  5. halott

halott Utánpótlás-írogató

Köszönöm a tegnapi restart megjavította a belépési gondokat.

6. Lanselott

Lanselott Fórumgróf

Szerintem pedig nem értettem félre,mivel ott úgy van leirva,hogy ha az aktuális konfigurációban,vagyis abban ami aktiv nincs hely,akkor felszerelné másikba ahol van. És pont ez komplikálja túl....Felénk erre mondják,fel akarta fedezni csőben a lukat :-D

7. harika78

harika78 Utánpótlás-írogató

Sziasztok
    Az miért van ha lövök és egy piros célkerszt villog a hajóm közepénél? Mit tegyek hogy eltűnjön? Mert nagyon idegesítő, a beállításokat is visszavontam de ugyanúgy ott van
    Előre is köszönöm :)

8. Most kell rettegni?
    Már elnézést kérek,,
    És milyen jogon???

9. Grincs

Grincs Team Leader Team Darkorbit

Ha már írsz valamit fórumra, akkor a valóságot írd. Amennyiben ezt tovább folytatod, szankciót kapsz. A hangnemed meg vedd vissza kérlek, ez nem fórumra való.

10. Lanselott

Lanselott Fórumgróf

A Te hajódon akkor lesz piros célkereszt ha nem NPC-t lősz,hanem másik játékost-és az becélzott téged. Eltüntetni két módon tudod. Vagy Te lövöd ki őt vagy ő téged :p

11. _=[AKKÁD]=_[HK]

_=[AKKÁD]=_[HK] Fórum ismerője

Kiegészíteném azzal vagy EMP vagy egy közelben lévő kapu ugrás és a tökéletes álcázás a Spearhead képességei közül eltávolítja a kijelölést.
    Bár úgy tűnik mintha Spearhead képességet kapott volna (valamint lehet az bug is ami úgy néz ki mint a fagyasztó rakéta jégkockája ami nem tűnik el) mert az a csoport társaknak jelzi a célpontot hogy követni tudják stb..

Utoljára szerkesztett: 8.6.19
    Lanselott kedveli ezt.
  12. riddick-HUN

riddick-HUN Aktív író

Levittem ma 6 kiba... akarom mondani cseszett kuipert, 6 kapu, 2x nagy nehezen beadta a 200 k urit, de azt a redvás surgit meg nem, másnak bezzeg 1 kapu oda adta meg mellé a 200 k urit is........ :mad::mad:

13. harika78

harika78 Utánpótlás-írogató

Csináld akkor mikor delta adja, az könnyebb :)

14. Kitti

Kitti Board Administrator Team Darkorbit

Kedves riddick-HUN
    Én is elég sok kuipert teljesítettem, amíg megkaptam a surgeon-t, ne add fel, meg fogja adni majd, pont akkor, amikor nem is készülsz rá. ;)

15. játékosmagyar

játékosmagyar Fórum-zöldfülű

valaki eltudná nekem mondani, hogy kronos nélkül hogy lehet valakinek spartanja?

16. Kitti

Kitti Board Administrator Team Darkorbit

Szia játékosmagyar
    Kronos adja az építési tervet, és a teljesítése nélkül nem lehet megépíteni, kérlek, hogy fotózd le ezt a játékost, és küldd be supportra!

17. ҉__҉™

҉__҉™ Fórum-zöldfülű

Ha jól emlékszem akkor, nem kellett hozzá kronos mikor bekerült a játékba. (Aki jobban emlékszik kérem javítson ki) De az is lehet hogy démon drónok voltak/vannak fent neki, annak is hasonló sárga a színe.

harika78 kedveli ezt.
  18. Lanselott

Lanselott Fórumgróf

Vette,mint már szinte bármit ebben a játékban.....:-D

19. -Eragon-2(HUN)

-Eragon-2(HUN) Fórum ismerője

Szia ! az aktualis hajót szerelné fel ! Amúgy a játékosok 89%-a szerintem ez egy valóság hű arány.... nos ez a százalég szerintem full lf4 vagy pometeusszal rendelkezik ! új fegyverekért tenni kell ! nem venni amiért meg kell dolgozni azt nem lehet megvenni ! így amit lehet venni a lézerszóró lf2 lf3.... de ezeket nagyon kevesen veszik. így java részt cpu-at veszűnk pl 50 álaca az ha elfogyik és lesz 1 helyed ,akkor megveszed az uzletböl ott felrakja a kérdest hova akarod rakni ??? ha a hajódba rakod akkor nem lesz csak az éppen használatban lévő konfigurationvan !
    persze ha többet veszunk egyszerre akkor is csak 1 dbot rakna a konfikba !

20. -Eragon-2(HUN)

-Eragon-2(HUN) Fórum ismerője

Mi lenne ha hajó konfizáskor a konfiguralt rendszer ellene mentve ha másik hajóba akarunk áttkonfizni ??? mindne hajó tipusnal meg lenne adva egy konfigurált kis ablak a konfi torles mellet . És teljes egészében menti azt a 2db konfit ! Így vissza konfizáskor nem 10-20 perc aztan ez mégsem igy volt és kezdjuk ujra lenne , hanem 2-3 kattintás és mehetunk jatszani.