Kötetlen csevej

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: Ðiαмσиd, témanyitás ideje: 12.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. _=[AKKÁD]=_[HK]

_=[AKKÁD]=_[HK] Fórum ismerője

Egy valami még érdekelne ebben az előny(prémium, doboz dupla és kedvezmény bónusz ), előny ( segédprogram) és előny (információval ellátott társaság) kérdésben.
    Tud a segédprogramot használó arról hogy ezt is űberelik tehát van még előny ?
    Mert ha nem akkor kicsit gáz a helyzet.(Becsapott csaló is lehet!!!:D)
    De még nem késő abba hagyni ezt az egész csalódásos történetet. Vagy szűrnek (végleges tiltással) ,vagy tiszta útra térnek én ezt a két verziót látom jónak.

Utoljára szerkesztett: 16.6.19
  2. DM.EU2

DM.EU2 Utánpótlás-írogató

Aki egyszer rá szokott a csokira annak még több kell, ez csak egy metafora (Tehát ha segédprogramozol akkor ne félj nem fogsz le álni szerintem).

Moderátor által utoljára szerkesztve: 25.6.19
  3. _=[AKKÁD]=_[HK]

Ez már orosz népmesébe illik az amikor a nagyapa kezdi a répa húzást de nem megy neki azután jön a mama utána a rokonság !! :D
    Nekem ez az egész elég soknak tűnik már ez a ide oda amoda előny.
    Aki akarja csinálja!!
    De van egy olyan érzésem hogy páran el gondolkoznak ,vajon lesz e hajlandóság ezek után változtatni vagy még kevesebb lesz a játékos mivel így ez az egész történet senkinek nem válik hasznára.
    Bár hogy is próbáltok rá beszélni váltsak segéd programot jobb ha fel hagytok vele, mivel én nem látom jónak hogy egy játék az anyagiak fogságába kerül és nem pedig az eredeti célját képviseli hogy gondolkozásra ösztönözze a játékosait.
    Dehogy váltom ki nem hiányzik nekem hogy én legyek bárkinek példaként felemlítve!! :D
    Vagy mihelyst kiváltom azért reptetnek meg. :D

Utoljára szerkesztett: 16.6.19
    okoska76 és Kozso kedveli ezt.
  4. -Eragon-2(HUN)

-Eragon-2(HUN) Fórum ismerője

sziasztok ! észre vettem hogy 2d ben a hajók valami gigantikus méretben vannak és abszolut nem lehet kicsinyiteni azt !! mi volna ha lehetne ?? nekem pl 2D jobban tetszik nosztalgikus !!!! és nem is laggol full felbontáson sem ! valamit ezzel csinálni kellene.

5. -Eragon-2(HUN)

-Eragon-2(HUN) Fórum ismerője

Egy valamit nem értek ?! ha valaki botot használ és az nonstop vissza javít !!! de azt a vadász lelővi állandóan amint vissza javított és a tag már irja hogy suport pishing ban stb..... az miért pishing ? lelövöm 4 szer aztan aljak odéb ?? az meg majd leszed mert annyiszor leszedtem és ne oljem meg mert pushinolas ???? ez kicsit durva......

6. Mislix

Mislix Fórumfelvigyázó

Üdv a csapatban!
    Látom észrevetted, hogy ennek a játéknak a készítői kinek az oldalán állnak. A Szabályzatot olvasd ezzel a szemmel végig és rájössz, hogy ez nem véletlen van így, hogy Neked semmi nem kedvez.

Vadász és okoska76 kedveli ezt.
  7. Kitti

Kitti Board Administrator Team Darkorbit

Sziasztok
    Nem a mi hatáskörünk a csaló programokat használó játékosok szűrése. Ezt a központ " végzi ". A pushing szabálya pedig teljesen más, más rendszer is végzi ennek vizsgálatát. Javaslom, hogy addig lőjj egy hajót, amíg kapsz érte jutalmat, bár így sem garantált, hogy a rendszer ne találjon összefüggést és ne vegye szabályszegésnek.

Vadász és okoska76 kedveli ezt.
  8. »ΘŁĐ•ĐΞдTΗ«2

»ΘŁĐ•ĐΞдTΗ«2 Fórum-zöldfülű

Nem működik a hajócsere a játékon belül, a felszerelt hajómmal meg nem tudok kapcsolódni miez?

9. Kitti

Szia
    Nekem működik, próbáltál újrakonfizni ?

10. _=[AKKÁD]=_[HK]

Sziasztok!
    Olvastam egy eléggé szép megnyilvánulást és ezt szeretném kifejteni.
    A megnyilvánulás a következő volt: Ha nem értesz egyet, vagy nem tetszik a bot használat vagy a játék akkor nem kötelező vele játszani.
    Logikus is , ha valami nem éri meg vagy nem változik minek erőltessem ?
    Viszont ha az a játékos aki bele ölt időt arra hogy ezzel a játékkal játszon +-10 év (meg is szerette ) az szánt szándékkal nem akar másik játékot keresgélni mert egy két ember azt tanácsolja és nem mellékesen betartotta a szabályokat is.
    Most a viták el kerülése végett és az önző viselkedéstől eltekintve hogy csak az enyém ,tied, övé ez a játék nem beszélve arról sem hogy ki hogyan mondja meg mit tegyen a másik, nem lehetne közös úgy szabályzatilag mint a benne lévő tartalom ?
    Megértem azt is hogy olyan rendszert építenek ki játékon belül ami nagyban függ a rá fordított javaktól is és hogy ki honnét de hozzá fér információkhoz valamint eköré hiearchikus rendszert építenek ki (nagyon leegyszerűsítve) . Megjegyzem ismét, minél egyszerűbb egy rendszer annál követhetőbb és stabilabb is lehetne.
    Túl van bonyolítva, mi ezt nem kértük mégis ezt tolják le a torkunkon!
    Megkérdeztek minket min kellene változtatni ,mi válaszoltunk is . Volt aki pontokba szedve majdnem egy oldalt vésett ide fórumra, volt aki kevesebbet de ebből az jön le van min, kin szórakozni és teljesen mindegy hogy hogyan vélekednek mert a játékosok szavai számukra lényeget nem képviselnek.
    De ne legyen így lehet változtatni ,úgy a megszokásokon is ha a segédprogramos arra hivatkozik hogy függő lett .Itt szerintem csak az elszántság hogy valójában ki és mit szeretne és a másik játékos társaság figyelembe vétele is nélkülözhetetlen .
    Nem szeretném ha meg szünne a játék van ebben jó dolog is , de ahogy el veszik a kedvünk nah az rajtunk nem múlt.

Vadász, Mislix, okoska76 és még 1 ember kedveli ezt.
  11. »ΘŁĐ•ĐΞдTΗ«2

»ΘŁĐ•ĐΞдTΗ«2 Fórum-zöldfülű

Az újrakonfizás nem segített de miután levettem az inferno dizájnt a hecatról utána már sikerült!

Kitti kedveli ezt.
  12. Moldvix

Moldvix Haladó

Hello

Kicsit most visszanéztem egy nagy kihagyás után, de... le vagyok döbbenve, mennyire "elfogadott" és természetes dolog lett ebben a játékban a bot. Régen legalább letagadták az emberek, most meg... Régen legalább le lettünk tolva mi játékosok, hogy ,,minden rendben, nincs itt semmi látnivaló, a hiba a te készüékedben van" stb, cenzúrázgatva volt a téma. Most visszajöttem, tök szabadon lehet róla cseverészni, semmi baj csináljad, még a látszata sincs már meg hogy itt valami készülgetne ellenük. És még mi vagyunk ezek után kinevetve, hogy szedegessünk akkó' kézze'. A ,,mindig van lejjebb" mondás sajnos itt is igaz, nem is tudom mit hittem, komolyan.

A játékosok meg... nos, inkább magányos maradok, pláne ilyen klánrendszer mellett, ha egyáltalán még fogok játszani.

Szóval, sajnálom hogy ezt mondom, de ez szomorú.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 4.7.19
  13. ҉__҉™

҉__҉™ Fórum-zöldfülű

Ez már régóta betegség a szervereken... De én próbálom kihasználni enemy küldik pörögnek rajtuk rendesen :D csak az x4 fogy nagyon.. És ha sikerül egyszer kialakítani egy normális jól működő szűrőt, akkor megint olyan kihaltak lesznek a szerverek mint az összevonások után, úgy hogy, egyelőre meg kell ragadni a rosszban a jót és lőni őket, mert utána lehet csak az npc-k maradnak.

14. Kitti

Szia Kedves Moldvix
    Sajnálom, hogy ilyen rossz dolgokat kell/ kellett tapasztalnod, viszont ami mellett nem tudok elmenni az, hogy te a teamet is említed, megjegyzem, hogy mi is játékosok vagyunk, így látjuk, hogy a térképeken mi is a helyzet.
    Továbbra sem a mi hatáskörünk a csaló programokat használó játékosok szűrése,és azok tiltása a játékból. Ezt a központ feladatai közé tartozik.

15. Moldvix

Moldvix Haladó

Majd meglátogatom akkor őket, csak csinálnom kell helyet a pvp-s küldiknek, úgyhogy kicsit npc-zek előtte. És nem biztos, hogy kihaltak lennének szűrés után, lehet, hogy sokan pont azért térnének vissza, mert már nincs ez a pörgés, most ezt nem lehet tudni.
    Szia, nem titeket akartalak megszólni, bocsánat ha úgy tűnt. Csupán meglepődtem akkor hirtelen, most ez kijött belőlem. Tudom, hogy nem rajtatok múlik, régen is a központ intézett mindent orbitális késésekkel. Ez a botszűrés mindig is hullámzó volt, ahogy emlékszek, egyszer felbukkantak, majd eltűntek, megint felbukkantak. Csak ez olyan régóta tart már, hogy kezdem elveszíteni a hitem, hogy újra el lesznek tüntetve.

Kitti kedveli ezt.
  16. szabofilip

szabofilip Fórumelemző

Hát igen előfordul... Ráadásul téged bannolnak ki ha lövöd őket, ez a vicc.

Modikhoz szól: Esetleg kaphatnék egy részletes tájékoztatást arról, hogy létezik-e még egyáltalán az a fogalom hogy "pushing", és ha igen akkor egyszer egy játékost hányszor lőhetek le anélkül, hogy félnem kellene attól hogy holnapra kirakják a hajóm? :D

Egyébként üdv Moldvix újra, talán egy közös emléknek ezt a videót tudom elküldeni. :D

17. ҉__҉™

҉__҉™ Fórum-zöldfülű

Én úgy tudom (lehet nagyon rosszul tudom remélem egy modi majd kijavít ha tévedek) hogy ha már nem kapsz érte semmit akkor onnantól már nem számolja küldibe, se rangsorpontba.

18. Kitti

Sziasztok :)
    Igen még létezik ez a fogalom.
    4.1. Szándékos segítségnyújtás (pushing)
    A szabálytalan segítségnyújtás minden játékunkban tilos. A pushing alatt két vagy több felhasználó összejátszását értjük, azzal a céllal, hogy az egyik játékos előnyt szerezzen. A pushing tilalma érinti az olyan felhasználói fiókokat, amelyeket ugyanaz a játékos üzemeltet és azokat is, amelyek több játékoshoz tartoznak. A játék fejlesztői fenntartják maguknak a jogot, hogy eldönthessék, hogy két felhasználói fiók közötti interakciót pushingnak ítélnek-e meg vagy sem.

Kedves ҉__҉™
    Ez nem teljesen igaz, mert ha nem kapsz a játékosért már semmiféle jutalmat, akkor is számolja küldibe, illetve a rangsorhoz is hozzáadódik.

Egy kérdésem lenne a játékosok felé:
    Ha már egy bizonyos hajóért, nem kaptok jutalmat, akkor miért is kell folytatni a lelövését?
    Köszönöm a válaszokat előre is! :)

19. szabofilip

szabofilip Fórumelemző

De, számolja küldibe a legutóbbi infóim szerint. :D
    Köszi Kitti, az idézetedben kijelöltem egy piros részt, erre reagálnék.

Egyrészt számolja küldibe, másrészt annak idején bosszúból volt hogy több százszor kilőttek botosokat, csak azért hogy az összes drónjuk leessen, amit egyébként nem is érzek ilyen esetben jogtalannak. :D

Másrészt arra lennék kíváncsi, hogy úgy tudom hogy a pushingban résztvevő MINDKÉT embert kirakják és -30% tp becs levonást kap.
    Ez igaz-e?

Plusz a zöld részt kiemeltre pedig ezzel reflektálnék: Jelenleg 10 lelövés után számít pushingnak a tevékenység tudomásom szerint. (Javíts ki ha nem így van)
    Sok sztorit hallottam már, hogy felküldték supportra és kirakatták a hajóját annak akit mondjuk botból lőttek ki 10-nél többször minimum.
    DE! Ezzel saját magát is megszivatja az illető mert őt is kirakják.

Viszont ez fordítva is előfordulhat ami iszonyatosan unfair.
    Botost kilövik 20x mert kell küldibe, látod Kitti itt a 10000 ellenes küldi meg még azon kívül nagyon sok, kell a hajó.
    Srác aki botolt mondjuk, észreveszi hogy egy olyan személy lőtte ki sokszor, akit mondjuk nem kedvel de tisztán játszik és felküldi suppra + kirakatja.

Hogy van ez??
    Ezért kértem felvilágosítást, meg a szabályzat totálisan hiányos, az sincs megadva hogy hány embert bannolnak ki, egyet vagy mindkettőt, és a szankcióról sincs kiírva semmilyen tájékoztatás. (És ezt ne vedd magadra, nyilván nem a Ti hibátok)

De a legfontosabb kérdés az lenne, hogy hány embert bannolnak ki. (2 játékos közül először is)
    Mert ha mindkettőt, merem állítani hogy lesznek bátor jelentkezők akik a szabályzat pontos ismeretével kivágják a fél szervert csupán annyival hogy kishajókat regisztrálnak amikkel elkezdik meglőni a botosokat, a nagyhajókkal kilövetik, a kishajó megkapja a botost 20x és feldobja supportra, aztán ki kell hogy rakják a kishajót amivel senki nem vesztett semmit, viszont a botos meg megy a hajója a levesbe. :D

Szerinted ez így igazságos ez így? :)
    Izgatottan várom a válaszod a témával kapcsolatban. :D

Utoljára szerkesztett: 4.7.19
    _=[AKKÁD]=_[HK] kedveli ezt.
  20. _=[AKKÁD]=_[HK]

Egy kérdésem lenne a játékosok felé:
    Ha már egy bizonyos hajóért, nem kaptok jutalmat, akkor miért is kell folytatni a lelövését?
    Köszönöm a válaszokat előre is! :)[/QUOTE]

Mivel felkavartam sok esetben az álló vizet és "zavarom a levegőt" ha elfogadod tőlem leírom .

A játékosok akik játszanak is ha nem jutnak dobozhoz és NPC hez az biztos ha negatív mutató is jár egy játékosért neki fog látni .
    A rangsor ugyanis hazugságon alapul szóval lőheti de hozzá fér legalább egy két NPC hez, a bot használó játékosok mellett.
    Ez vot ami azonos megbízóra vonatkozik.
    Hiányos az információ hogy mikor törlődik egy két hajó lövéséért járó mínusz időkeretben.
    Nekik ez nem számít mert non stop mozognak. Drónokat meg se perc vissza állítják.

Utoljára szerkesztett: 4.7.19